Forum
1. Poglavje!!-jeza in veselje
Ne morem verjeti ,da moram vse počitnice preživeti na babičini kmetiji sem se pritožila očetu jezna zaradi smehljaja ,ki mu je igral v kotu ustnic. Mislim ,da ti bo kar všeč saj te bo doletelo veliko presenečenj se je namuznil oče Jeza mi je počasi izginjala z obraza saj se je v meni prebudila radovednost. S prosečimi očmi sem ga pogledala on pa se mi je zopet začel smehljati. Nekdo je potrkal na vrata. Vstopile so moje najboljše prijateljice:Lina,Tadeja,Lara in Ema. No pa naj jih malo opišem.
Lina je moja najboljša prijateljica. Razmišlja modro in je bistra. Je prava jahačica. Tudi mene je naučila jahati,najprej mi je šlo kar dobro dokler ni konj pobesnel in me vrgel s hrbta. Je prava prijateljica in le njej lahko zaupam najnovejše novice. Nikoli me ne prepričuje v nasprotno in me rešuje iz zagat. Ima na paš postrižene črne lase zelene oči in polne ustnice. Je zelo čedna in ji pristajajo prav vsa oblačila. Tadeja pa je glasna in se hitro razjezi. Trenira nogomet in se včasih vede prav fantovsko. A je že večkrat dokazala,da je zvesta prijateljica. Ima do ramen postrižene vijolične lase modre oči in sijajno postavo. Že na prvi pogled se vidi,da je športnica. Lara pa je njeno nasprotje. Je zelo mirna sramežljiva in nemara športa. Med počitnicami šiva v očetovem podjetju. To ni le en njen hobi ima jih še več. Ima dolge blontne lase z rjavimi prameni, prijetne ozke oči a je bolj močna a ne debela. Vsi pravijo ,da je simpatična. Ema pa je glasbenica. Igra klavir in prečno flavto. Je zelo čustvena in potrpežljiva. Njena dobra stran je dobrosrčnost. Vedno nas spravi v smeh pa če smo še tako slabe volje. V slabih trenutkih te nikoli ne zapusti. Ima dolge rjave lase prijetne ozke oči in njena postava ne odvrne pogleda. In kakšna sem jaz?
Moje ime je Tara priimek pa se glasi Krhin. Sem edinka in mogoče zato malce preveč razvajena. Moji mami je ime Taja očetu pa Tim. Mislim ,da smo družina ,ki se zelo dobro razume. Nisem tako zelo drugačna od drugih. A se v nečem precej razlikujem od njih. Ta razlika je da drugih punc ne zanima popravljanje avtomobilov. Moram priznati ,da me je zato navdušil očka. Že od malih nog me zanima ples in plešem res dobro (ne mislim se izpostavljati) . poleg plesa pa se še ukvarjam s petjem. Rada bi postala pevka in plesalka. V mojih očeh je nekaj magičnega. Tako vsaj pravijo moje prijateljice. Kakšna pa je moja zunanjost?
Imam dolge črne skodrane lase. Moje oči so rjave barve. Jezi me ker imam tanke ustnice. Nisem ravno primerna za manekenko čeprav sem suha. Nekateri celo pravijo da sem presuha. Mami pa pravi da imam postavo kot se šika. Dovolj s tem nakladanjem. Začela bom pripovedovati svojo zgodbo!
12. avgust 2011
next?
12. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg