Forum
No ja namenila sem se pisat novo zgodbico in jo tud dokončat ker nobene do zdej še nisem tko da..No v tej zgodbici naj bi se šlo o eni punci oz. pač zgodbe iz njenih poletnih počitnic pač k tem tud spada ljubezen in vsa živa zabava in pač kar naj bi se med poletjem dogajalo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sem 17 letna punca Rubby in zaklučujem 3. letnik gimnazije. Sem edinka in živim v bližini Toronta. Doma imamo tudi kmetijo saj živimo na podeželju...<3to sem jaz
Po dolgem času sedenja pred mojim prenosnim računalnikom končno spet pogledam na uro." woow" se začudim saj vidim da je ura že 10 čez polnoč jutri pa imam šolo. Hitro ugasnem računalnik in se odpravim v posteljo.
"pip,pibip,pib"....
"o spet ta budilka!" roko vržem na budilko in se pokrijem čez glavo. Ne morem ustati. Vsak dan isti problem. To se mi dogaja že iz osnovne šole. Nikoli, čisto nikoli ne moram zjutraj vstati za v šolo. Končno se odkrijem in blagi sončni žarki mi zaslepijo oči. Parkart pomežiknem nato pa ustanem iz postelje na hitro pograbim oblaila in se hitim urejat v kopalnico. Kdo bi si mislil, da bom iste napake ponavljala vsa ta leta. Vedno predolgo spim, nato pa hitim z urejanjem, da ne bi zamudila avtobusa. Po urejanju si odrežem še kos kruha in hitro stečem na postajo. Preden grem še na hitro pomaham mami in že sem v avtobusu in se peljem proti šoli.

A nadaljujem?

Ali pišem naprej?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

10. junij 2013
u139932
u139932
next pliz
10. junij 2013
Pozabila sem povedat. S tem dnevom se začne zadnji dan šole, kar pomeni da imamo danes konferenco. Zdaj lahko samo še molim, da jo bom odnesla brez popravnih izpitov. Kar je seveda skoraj nemogoče vendar zgodi se lahko kar koli sploh če daješ na predmet angleščine ravno toliko truda kot ga dajem jaz-popolnoma nič..Končno se avtobus pripelje do šole. Ravno iztopim že mi je za petami moja BFF Kim. In ker se je pač nekega dne v šoli zgodil usodni trenutek zanjo ko je pretiravala s poljubčki in se je je nadel vzdevek Kiss Kiss tako da jo večina učencev na šoli od tistega dne kliče Kiss kiss. Čeprav ji na začetku ni bilo všeč se je s časoma navadila in zdaj že avtomatsko sliši na ime Kiss kiss na Kim pa skoraj da ne več. In tako se s kiss kiss odpraviva v šolo. Ker pa je seveda običajno, da se na vsaki šoli učenke in učenci delijo na sloje se tudi pri nas. Ker pa je na naši šoli to še bolj očitno so pri nas nekateri te sloje še poimenovali npr.
piflarji, ki so najnižji sloj se pri nas imenujejo- ido.oto kar naj bi v nekakšnem čudnem prevodu pomenilo idioti
imamo tudi srednji sloj in to so pač edini ormalni ljudje na šoli, ki se ne mečejo ven in ne izpostavljajo recimo da v ta sloj spadam jaz ali pač odvisno kako me vzameš in kako na to gledajo drugi in pač ker smo navadni ljudje oz. "natur" in ne kompliciramo se naš sloj imenuje- naturalni sloj ali nekaj takega
in nato sledi še višji sloj- važiči po domače. Od vseh zatevajo vse,ukazujejo idt. sugurno vsak pozna kakšno tako osebo in tudi jaz jo. in seveda ta sloj nima imena ker bi vsi ki spadajo v ta sloj ponoreli če bi slišali, da ima njihov najvišji najpopolnejši, najboljši...sloj ime. Ampak to zame ni ovira in jaz jim pravim kar Barbie!
a nadaljujem?
10. junij 2013
u88095
u88095
Next...
10. junij 2013
No in ko se tako sprehajam po šoli z kiss kiss do razreda ga zagledam..Najbolj popounega fanta na šoli- Luka
Kar obstnem in se zagledam. In naenkrat me pogleda. Prvič v življenju me je pogledal!! Končno se zavedam da stojim in vsa zaspana bulim vanj streznem se in se mu nasmehnem da bi izpadla bolj skulirano. In ko že mislim da sem se ga rešila se počasi primaje do mene in me nagovori: " hey! sem te že prakrat opazil ko si proti večeru tekla po naši ulici pa sem mislu če bi kdaj šla skupaj ker tudi jaz ob večerih tečem in nevem če te zanima bi lahko šla skupaj?" Omg si mislim.. kako meje lahko najbolj popoven fant opazil in me nagovoril in poleg tega me je povabil da bi ob večerih z njim tekla.( In ja pozabila sam omenit da za sprostitev vsak večer hodim tečt do mesta in nazaj.) Nekaj časa je med nama tišina nato pa samo pokimam in hitro odkorakam stran saj se nočem še kako osramotit.

to je Luka:
https://data.whicdn.com/images/53364245/tumblr_mil26wkCud1s68kzoo1_500_large.jpg
10. junij 2013
u88095
u88095
Next
10. junij 2013
u139932
u139932
next
10. junij 2013
Po zelo vznemirljivem jutru in dogodku ki se mi je ravnokar zgodil prispem vsa rdeča v obraz od sramu v razred ter s usedem na svoje mesto. Učiteljica vztopi in že začne razlagati snov. Jaz pa vsa zaspana še od včerajšnega dne zdolgočaseno poslušam. In počasi se mi oči začnejo zapirati. Glava postane težka in že se od mene sliši samo še počasno dihanje......................................................................................................................................10 min............................20min..............................30min......................RUBBY!!!!!
RUUUUBBBBBBBBBBBBBBYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naenkrat trznem in ugotovim, da učiteljica kliče mene. Počasi odprem zaspane oči in ugotovim da sem spala skoraj celo uro. Učiteljica me začne nadirati kako lahko sploh storim kaj takega meni pa grejo njene besedi skozi ušesa in jih dobesedno presilišim. Slišala sem vse skupaj ene par komentarjev sošolcev in malo smeha. Ker učiteljica počasi dojame, da s tem ko se dere name ne dosega nič več, kot prej ko sem še spala obupa in me pošlje v ravnateljevo pisarno. Počasi ustanem s stola in grem po razredu do vrat, ko se naenkrat spodtaknem in padem čez torbo. Vsi sošolci se mi začnejo smejat, jaz pa spet vsa osramočena vztanem in pohitim skozi vrata učilnice. Ko se sprehajam po šoli, da bi našla pisarno ravnatelja pa se naenkrat znajde pred mano kdo drug kot Lejla. Samo še tega se mi je manjkalo. Lejla = kot najbolj nesramna, hudobna,ukazovalna,važna ženska na šoli...Kar zmrazi me ko pomislim nanjo. Ampak usoda mi je namenila, da se srečam z njo. Saj kaj drugega bi pa lahko pričakovali na takšen dan kot je danes. Že 2x osramočena in zdaj me napade še ta coprnica! to se dogaja samo meni! In še sama sem kdo me bo zdaj branil namreč sama nisem kaj prida pogumna...Ko gre Lejla mimo mene me sploh ne pogleda."Kaj se čudim" kako je sploh to možno. Vedno me zbada in osmešuje danes pa me še pogledala ni.! Nekaj je narobe! Nekaj je zelo narobe! Obrnem se, da bi pogledala kaj je tista stvar ki ji je preprečila, da bi me zbadala. In vidim, vidim veliko luknjo na njeni riti. Strgala si je hleče in poleg tega ima umazane gate kar je še toliko bolj sramotno. "KONČNO!¨" Zdaj se ji lahko maščujem za vse kar mi je stroila. Najbrž sem edina ki ve za strgane hlače. in to novico lahko zdaj razglasim po šoli. Samo še dokaz rabim. Na hitro potegnem telefon iz žepa in slikam. Ko me opazi!

2 nexta da nadaljujem
10. junij 2013
lejla
10. junij 2013
a nadaljujem?
10. junij 2013
u88095
u88095
Ja, next! =)
10. junij 2013
Pogleda me s tistimi njenimi zlobnimi očmi ter se s sračjim naglasom zadere name: " Kaj buliš!" Nekaj sekund preračunavam njene besede in nakoncu končno ugotovim da me sploh ni opazila ko sem jo slikala opazila je samo to, da sem se obrnila za njo.. Uh si oddahnem in hodim naprej po hodniku dokler ne pridem do ravnateljeve pisarne. Potrkam na vrata in že nameravam vztopiti, ko se mimo mene sprehodi neka učiteljica in mi pove, da ravnatelja danes sploh ni našoli. Jooj! Kakšno srečo imam si mislim in se že odpravljam nazaj proti razredu ko mi naenkrat pride na misel, da bi kar špricala pouk. Tako ali taku jutri pridemo samo še po spričevala in bo vseeno če me danes ni. Tako se namesto v razred odpravim proti svoji omarici. V torbi poiščem ključ in jo odklenem ko iz nje pade listek. Poberem ga in preberem. Bil je od Luka. Na njem pa je z lično pisavo pisalo:

нey!

veš мed odмoroм ѕe ɴιѕvα velιĸo zмeɴιlα, zαтo ѕeм тι ɴαpιѕαl тole. ɴo ĸoт ѕeм že oмeɴιl мe zαɴιмα, če вι oв večerιн čez počιтɴιce z мαɴo нodιlα тečт? čeprαv мe ɴe pozɴαš ɴαj тe ɴe ѕĸrвι ѕe вovα že ɴeĸαĸo вolj ѕpozɴαlα. ιɴ veš ɴe ɢrιzeм.

вy
lυĸα хoхo

Vsa vesela spodaj na listek napišem: Ja z veseljem bi s tabo odšla tečt..Listek pospravim v žeb in zaloputnem vrata omarice, ko se naenkrat glas za mano oglasi: " gospodična kam pa kam!?"
Obrnem se in vidim, da za mano stoji...

2 nexta da nadaljujem
11. junij 2013
u139932
u139932
next
11. junij 2013
Za mano stoji on! -Luka!!! Pogledam ga nato pa pgled hitro usmerim v tla saj mi je nerodno. Nkaj casame gleda nato pa spet izjavi kam odhajam.Povem mu da sem nameravala spricat on pa mi predlaga,da bi spricala skupaj. In dako se skupaj inseveda prvic v zivljenju nasploh sprehdim z svjo simpatijo po solskem hodniku do vhodnih vrat, kjer se zacne pustolovscina. Spogledava s nato pa kot ptica gnezdo zapustiva solo za sabo in sesprehodiva proti bliznjemu parku. Jaz vecino casa samo strmim v tla in cakam, da mme bo ogovoril in res me nagovori: 'torej danes zvecer ob 19h velja? pokimam mu in se nasmehnem. Pocutimse dokaj nesproscenoo, saj sem prvic v zivljenju v druzbi s fantom kot je on. Skupaj prispeva do parka in se usedeva na travo. Nekaj casa se pogovarjava, ko naenkrat zaslisim mamicen glas:' rubby! zakaj nisi v soli. Takoj pridi sem.Bos ze videla smrklja!' ja samo se tega si je manjkalo da me po vsem kar s je ze zgodilo se moja lastna mati osramoti pred mojo simpatijo. In tako s slznimi ocmi ustanem in odkorakam do mami ki me za lase potegne v avto in ze se odpeljeva. Ampak zacuda me ni peljala nazaj v solo ampak me je peljala domov. Ampak namesto tega da bi me peljala v solo sem morala 20 min do doma poslusati najbolj stroge pridige kar je sploh mozno. In najhuje je da me je za kazen za konec poletnih pocitnic prijavila na nek natecaj o vzgoji otrok in jahanju konj. Kar pomeni da bom cel avgust na neki kmetiji, kjer bom pazila majhne otroke in se ucila jahati. Kaj slabsega se mi lahko se zgdi?
a nadaljujem?
pa se opravicujem zaradi napak ampak tole sem pisala na telefonu
11. junij 2013
3 nexte pa nadaljujem
12. junij 2013
next
12. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
12. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
12. junij 2013
no pa so trije
12. junij 2013
Vsa jezna in zalostna, ker bom imela unicenega vec kot pol poletja stecem v svojo sobo in zaloputnem z vrati. Vrzem se na posteljo in solze, ki sem jih ves cas zadrzevala mi stecejo po licu. Ko tako nekaj casa jokam se zamislim, da pa je le mogoce v temkaj dobrega. In z ugotovitvijo, da morda ni vse tako temacno se usedem na posteljo , si obrisem solze in vztanem iz postelje. Usedem se za pisalno mizo in odprem svoj leptop in vidim, da imam 3 prejeta sporocila na faceboku. pogledam jih n vidim, da je eden od kiss kiss, drugedva pa sta od Luka. Najprej posvetim pozornost sporocilu od kiss kiss in pisalo je:

Hey!
Rubby!!! Zakaj te ni bilo nazaj v razred..pa hudica kje si bila! Uciteljica je sprasevala zgodovino in tebe, da bi mi prisepetavala resive pa od nikoder. Hvala zdaj imam oceno komaj da 2! Ampak vazno je, da mi je uspelo tako nimam popravnega izpita. In poleg tega lahko bi mi povedala da ne prides vec nazaj in bi sla s tabo!
p.s.
ob 14h se oglasim pri tebi!
With friends love
kiss kiss <3
*******************************************************************************************

Pogledam se Lukova dva sporocila in vidim, da sta oba ista in v njima pisde:

oj!

Kaj je bilo dopoldan. Si vredu? Sta tvoja starsa zelo huda? Ce hoces lahko prevzamem odgovornost in recem da sem za to krivjaz?

******************************************************************************************

Ko preberem Lukovo pismo mi skozi glavo sine misel, da bi s tem ko bi luka prevzel odgovornost pomilil moje starse in nebi bili vec hudi name terbi odpovedali poletje na kmetiji.. Ampak ne- punca kot sem jaz tega ne more storiti saj se to ne zpodobi. Kar sem zakuhala bom pa sesama odkuhala sploh pausaka krsitev si zasluzi kazen in zavedam se da semza vse to kriva sama...ali pa sta starsa vse to ze nacrtovala? Ne ne ne..saj nebi ali pac...O tem bom morala se marsikaj izvedeti.

Kmalu pogldam na uro in opazim daje 10 do 14 h.. to pomeni, da kmalu pride kiss kiss...No in ze pozvoni na vratih. Stecemdol in odprem, ko pred vrati zagledam kiss kiss in njenega prijatelja ali drugace receno njenega bodocega fanta, nevem zakaj ze ne hodita, ker je tako
12. junij 2013
ali tako ocitno, da se nekaj plete med njima...kiss kiss hitro vztpi in me potegne za roko. Kar je znakda mi mora povedati nekaj nujnega...a nadaljujem? k bojo 3nexti od razlicnih oseb pisem naprej...
12. junij 2013
Neeeeeext plus nova bralka
12. junij 2013
next
13. junij 2013
neeeeeeeeeeext!!
13. junij 2013
u126382
u126382
neeeext
13. junij 2013
sledim ji in končno se ustavi v moji sobi ter se vrže na posteljo...Nekajkrat globoko vdihne nato pa se skoraj da ne zadere: " FANTA IMAM!!! ". Ker se mi je kar dozdevalo s kom hodi sem prav vesela da jo je on končno uprašal in hodita. S Kiss Kiss se objameva in kmalu za tem že oride v sobo Alex( Fand od kiss kiss)...Kiss Kiss mu vrže roko okoli ramen in ga objame on pa jo poljubi na čelo. Nekaj časa ju opazujem nato pa me kiss kiss upraša, zakaj danes delujem tako žalostno..Povem ji vso zgodbo in vse o mojih pokvarjenih počitnicah. Ker je pač moja bff me je razumela in me začela tolažit, da ni vse tako grozno in da bom že dobila nekoga ali nekaj kar mi bo zares ušeč. Tako se nekaj časa še pogovarjamo in kmalu se kiss kiss in alex odpravita domov ali pač nekam na samo. Važno da bosta uživala si mislim. Ker jaz definitivno ne bom. Ker sem bila tako razburjena in zmatrana od današnjega dneva sem se kar ulegla v posteljo, vendar nisem vedela, da bom spala tako dolgo in ko sem se končno zbudila in pogledala na uro sem opazila, da je ura 11h zjutraj, kar pomeni da sem zamudila šolo in ne bom dobila spričevala. No ni važno. Mi ga bodo pa poslali po pošti si mislim. Spravim se iz postelje in stečem v kuhinjo kjer zagledam svojo mamo." jutro mami ji rečem" ona pa me začudeno pogleda:"kaj nisi v šoli?".."ne, zaspala sem" ji odvrnem.. Ona pa me jezno pogleda in se zadere name kako morem narediti tako traparijo in že včeraj sem jo. Pogledam v tla in mencam z nogo, nato pogledam mami v oči ona pa se jezno zadere: " RUBBY! to je bil višek! Šolo zdelaš komaj brez popravnih izpitov, nato pa še zganjaš take traparije! To bo dvojna kazen kar zate pomeni 1 mesec več dela na kmetiji. Že jutri te bom poslala tja. da ti je jasno!"
*************************************************************************************************************

Ne tega ne prenesem več!! ne morem kako mi lahko naredi kaj takega.Da mi uniči cele počitnice za katere sem delala celo šolsko leto.. Ne! Ne grem se več. Tako nekaj časa jokam na postelji ko naenkrat vztopi moja mama in reče: " Rubby nehaj jokati in spakiraj kovčke! Jutri ob 5h zjutraj te bomo odpeljali na kmetijo!

**************************************Zjutraj****************************************
moja mama: ja uredu 28. 8 jo poberemo do takrat pa bo pri vas
gospodar kmetije: vredu dogovorjeno. Moj sin ji bo tudi pomagal pri vseh opravilih saj bi sama težko vse opravila. Za hrano pa je poskrbljeno.
mama: vredu zmenjeno. Se vidimo 28. avgusta.
Adijo Rubby! Lepo se imej!

In tako me je moja mama za katero sem mislila da mi ne bi storila nič takega zapustila na eni sprdljivi kmetiji!
Kmet me je nato pospremil do neke manjše kočice, kjer bom imela sobo z njegovim sinom. Bog ve kakšen je ta njegov sin!! In takrat ga zagledam in otrpnem..bil je

3 nexte od različnih oseb da nadaljujem?
13. junij 2013
bil je luka? next hahaha
13. junij 2013
haha ja bil je luka
13. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg