Forum
Ime mi je Miley in imam 13 let.
danes je moj 14 rojstni dan. moj oče preiskuje kraje zločinov , mati pa mi je umrla , ko sem imela komaj 2 leti . to je strašljivo ! noben si ne vzame časa zame , popolnoma osamljena sem, sama na tem svetu ! ati se more preveč posvečati delu , tako , da sem lahko srečna če z njim preživim 3 proste dneve na mesec ! Zjutraj sem morala v šolo , pisali smo test - bil je tisti dan - predzadnji dan počitnic. vsi smo se že veselili - z eno samo izjemo : to je bila moja sosošolka sara iz b. razreda. Sara bo ''preveč pogrešala '' njenega fanta Matica. priznam , morda ji zavidam ker sta skupaj že 2 leti ampak tako je pač življenje. očitno nikoli nebom srečna ! sara je važička , saj se vsak zaljubi vanjo ona je lepa ! hočem postati kot je ona !!! a kako ? matic pa je grd , niti malo ni lušen. ne privoščim ji sreče , poleg tega da je najlepša na šoli je nesramna ! ura se je začela z zamikom. takrat je vstopila učiteljica , poleg njej je stala punca temnih las , zdela se mi je prav prijetna. to je vaša nova sošolka Stella. je predstavila učiteljica. Stella je izbrala klop zraven mene . dobro sma se razumeli.

nextam ?
osebe , ki bodo igrale so :
moj oči : Nic 32 let (moj oči je zelo mlad !
jas : Miley 14 let
sosošolka : Sara 14 let
njen fant : Matic 15 let
nova sošolka : Stella. 14 let
slike pridejo takoj !
20. avgust 2011
slike :
Jas :Moj oče :Sara & Matic :Stella :


20. avgust 2011
Nato smo začeli z poukom. Kmalu zatem je bilo odmor. Stella mi je povedala , da ji je pri 2 letih umrl oče. no , meni pa mama. podobna stvar se nama je toraj zgodila... ne vzdržim več brez mame , priznam , zelo jo pogrešam. vsem sem povedala , da naj pridejo na moj B-day . No , tistim , ki so bili moji BFF , to je sedaj postala tudi Stella. Rekla sem ji , da je moj oče zaposlen in naj ta dan prespi pri meni. Stella se je strinjala. Naslednje jutro je Stella morala oditi v trgovino - jas sem jo poslala. zgodilo pa se je nekaj zelo nenavadnega... oče je imel čas zame in to dan po mojem rojsnem dnevu ! razlagal mi je , kako iščejo truplo umorjene 19 letnice , katere morilka naj bi bila neka Stella . Stella ? To dekle pa mislim da poznam... začela se je odvijati povsem nenavadna zgodba zame... ali je Stella morilka in moja BFF ? nemore biti takšnega naključja ! ? ! ? ! ?

Nato je pozvonilo na naša vrata , vse je kazalo , da se je stella vrnila iz nakupov.
pridi Stella , pogovorila bi se rada z tabo.
20. avgust 2011
Pogovor : J - jas s - stella
s - takoj pridem. kaj je ? videti si zaskrbljena , prijateljica.
j - saj tudi sem zaskrbljena. obljubi , da boš govorila resnico !
s - obljubim ! povej že !
j - ali si res..toraj .. si res umorila...Nicolle Mcall ?
s - jas..
j - si ali nisi ?
s - bilo je nekega dne , 5 dni pred koncem šolskega leta. Nicolle je bila moja sestrična. izvedala sem , da se zanjo zanima fant , ki mi je zelo všeč....

več izveste prihodnjič - v nasadjevanju !
20. avgust 2011
Nicolle Mcall :


20. avgust 2011
u47532
u47532
Next
20. avgust 2011
nextam danes , če bom mela čas drugače pa jutri !
20. avgust 2011
zdaj nextam
20. avgust 2011
j - nadaljuj ! sliši se prav zanimivo , zabavno...
s - torej ... v fanta sem se čisto zaljubila - tudi ona. a postal je njen , to pa je huda napaka! želela sem , da bi bil fant samo moj. nicolle pa mi ga je izmaknila, maščevala sem se ji ker mi je pač šla na živce.. si jezna name ?
j - ne ... sliši se prav zanimivo.. imam idejo .. pozneje ti jo izdam , huda bo , če kdo sliši !
s - toraj... ubila sem jo točno tako : ponoči je spala . vzela sem največji nož v kuhinji , in se odtihotapila v njeno sobo. spala je z tistim fantom. zabodla sem jo v srce , nož vzela ven , nato pa sem ga vrgla v reko na skrivnem kraju , za katerega nihče ne ve. nato sem se odtihotapila v svojo sobo in sem se naredila , kot da spim. čez nekaj časa sem si ''po naključju '' šla iskat pijačo in sem slučajno videla , da so vrata njene sobe odprta , ter sem začela jokati...
j - zanimiv način... nesmejo te odkriti ! mislim , priimka nevejo še hvalabogu !
s - še nekaj je .. maščevala sem se tudi fantu..tudi sam je hotel piti... rekla sem , naj si ogleda , če bo našel kaj morilčevega in izsledil koga , nato pa sem mu v pijačo dodala strup ki v 4 sekundah prinese smrt. tako sem mu dala pijačo , hitro je je spil in se zgrudil zraven nicolle. noben neve za to !
j - poskrbela bom , da se ne razve..sedaj pa ti nekaj zaupam...
20. avgust 2011
j - poskrbela bom , da se ne razve..sedaj pa ti nekaj zaupam...
s - kaj ? povej že .. zelo me zanima...
j - se spomniš sare , njenega fanta ?
s - Sare ? ne sory , nisem je še spoznala...
j - je podoben primer kot si bila ti , ko ti je Nicolle speljala fanta , samo jas sem ljubosumna na njo...
s - razloži !
j - toraj.. ljubosumna sem na njeno lepoto..lepotica je , zato lahko dobi vsakega..zaljubljena sem v lucasa iz naše šole !
s - lucas .. to ime mi je znano... čakaj malo... je nov na šoli ?
j - ja , prišel je včeraj , kot ti...
s - moj brat lucas ! haha ! a on ti je všeč ?
j - omg... tvoj brat je .. poslušaj.. sory za to samo res mi je všeč... mi lahko kako pomagaš osvojiti lucasa ?
s - ok. .. pomagala ti bom , ker me ne izdaš za umor , ok ?
j - OK.
s - lucas ima rad moderne punce , naličene , z moderno in sexy frizurco , pa sexy oblačila .. pojdima v tvojo omaro pogledat , kaj imaš ... jutri je zadnji dan šole.. ampak ne skrbi , poskrbela bom , da se bomo med počitnicami videvali..
j - ok . hvala ti za vse.. prosim , za vedno ostani pri meni.. priseli se .. lahko vzameš tudi lucasa oče nebo opazil ker nikoli nima časa...
s - prav. jutri takoj po šoli pridem.. prepričala bom tudi Lucasa... tako ali tako nimama startšev.. sedaj pa poglejma v tvojo omaro !
21. avgust 2011
nextam po filmu dvojčici Olsen , ko bom mela čas !
21. avgust 2011
nextam ju3 ker dane sory ampak rees nisem mela časa
21. avgust 2011
u40921
u40921
next
usec mi je
22. avgust 2011
hvala
22. avgust 2011
zdej nextam in bom veliko napisala ! ♥♥♥
22. avgust 2011
j - končno sma prišli do moje omare..če ti naj že povem mam bolj sexy cunje , omenla si , da so lucasu všeč takšne , ne ?
s - ja seveda. še dobro da si tak tip. ravno za skupaj sta. tudi taka hot pričeska kot jo maš je ful lepa njemu. a menda ne zgledam kot morilka ne ?
j - ne , kjepa ! sedaj pa izberima že obleko !
čez 1 dan
živijo Lucas , živijo Stela ! (priselila sta se k meni ) zdravo , Miley. Stella , si te lahko za trenutek prosim sposodim ? ja , seveda lahko !
pogovor : s - stella j - jas
j - ej , povej mi samo , če sem dovolj hot oblečena za Lucasa ?
s - am... še preveč ! vejremi , prekiveva od sreče ! ampak on je bolj agresiven tip..mislim dost hiti z Love ... pa tako...
j - a je res tak grobjan ?
s - nevem ti povedat..saj ga boš spoznala in ugotovila & prosim , zato se mu ne odreči , še je možnost , da se spremeni zate !
j - ok. itak ne . preveč je hot zame !
v pogovor se vključi Lucas : l - lucas j - jas s - stella
s - hey brat.. predlagaš kako igro ?
l - hm ,.. naj pomislim kaj bi lahko šli...
j - jas že vem !
l in s = kaaj ? oba v en glas
j - em..toraj flašo resnice... a sta za ?
l - itq.
j - super. sam po flašo skočim !
22. avgust 2011
cotike , ki sem jih takrat oblekla & čevlji :
https://www.google.com/imgres?q=sexy+oblekica&hl=sl&gbv=2&biw=1366&bih=575&tbm=isch&tbnid=fgsPlqrItvpsrM:&imgrefurl=https://diler.si/auction_details.php%253Fname%253Ddvodelne-sexy-oblekice-v-akciji%2526auction_id%253D26708&docid=8wHhiq-aDe6x_M&w=500&h=375&ei=VJdSTsvPO4Sb-gbPt93wBg&zoom=1&iact=hc&vpx=843&vpy=247&dur=382&hovh=194&hovw=259&tx=138&ty=107&page=1&tbnh=133&tbnw=177&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:13,s:0
glejte samo oblačila
moj make up takrat :tudi to verižico sem mela !
pa še čevlji :(ko sem šla po flašo sem se še preubula v :


22. avgust 2011
nextam ? ju3
22. avgust 2011
zdaj pa nextam !
23. avgust 2011
dj nexti hitr
23. avgust 2011
zdaj bom
23. avgust 2011
Skočila sem po flašo in se medtem obula. Začeli smo se igrati in igrali smo do polnoči.
Zvečer smo se odpravljali spat , ta dan je spala Stella v enaki sobi kot Lucas in zvečer nista morala zaspati , jas pa tudi ne . Odpravila sem se tja , da bi se skupaj pogovarjali vednar sem si premislila , ko sem izvedela za Stellin in Lucasov pogovor , ki sem ga slišala in potekal je takole : k - stella l - lucas
l - kako se ti je zdelo prvi dan pri miley ?
k - super je bilo. am.. mam neki plan..kaj meniš o..
l - o čem ? povej že , luc je radoveeden ! (luc je njegov vzdevek ! )
k - kaj meniš o tem , da bi ubila ...
l - koga ?
k - no... miley gre ena iz njenega razreda na živce , imena še nevem oz. sem ga pozabila . res ji gre na živce in bolje bi bilo , če bi se je znebila luc ?
l - no... odloči se sama . ti izberi . sory ampak nebom sodeloval ! imam preveč napeto in ostro pot ki jo bom itak uresničil kot vedno ! si videla , kako sexy se je danes oblekla Miley ... prav ... no..
k - vem kaj hočeš reči. prav. počakajma do jutri. moram izvedeti za ime tiste sošolke in zaščitit Miley , ob živce jo spravlja tista zmešana punca... miley pa niti besedice o tem ! prav ?
l - seveda... no moram ti nekaj povedati...
k - takoj... samo na WC skočim !
odhitela sem od vrat in se skrila v kot. stello sem videla , kako se je vsa pobruhana vračala iz WCja zato sem jo ustavila in načela pogovor...
s - stella - j -jass
s - no nekaj sem ti zamolčala , Miley , niti Luc neve...
j - kaj ? povej že , nujno je če si v takem stanju !
s - no enkrat zvečer , ko sem se vračala iz cluba me je en posilil... že takrat mi je bilo slabo in in... noseča sem.. !
potem je stella omedlela. odnesla sem jo na posteljo v lucasovo sobo. kako je lahko tako čudna in mi je to zamolčala ? še marsikaj nebi jas vedela , če nebi bila tako spretna... toraj.. lucas tudi mora to izvedeti ! z tem bom priruvala do načrta , ki ga imata z stello in moral mi bo obljubiti , da tega ne bosta storila ! jutri se boma pogovorila , sedaj pa imam ostale skrbi - stella mora v bolnico , kdo ve , kdaj bo rodila !!!!

next ?
noseča morilka ?
malo čudno ?
zelo čudno !!!
23. avgust 2011
nextala bom ko se vrnemo z nakupov
24. avgust 2011
komei cakam
mi lahko na zs napises ko bos?
24. avgust 2011
ja itak . hvala da bereš
zaj takoj napišem next !
24. avgust 2011
končno so prišli rešilci , odpeljali Stello , bilo je pa že pol 3 zjutraj. očitno če se stvari vrtijo okrog številke 3 , ta res prinaša nesrečo. sem že začela verjeti. toda bolj žalosten je bil Lucas , ker bo spal v sobi sam in nebo imel družbe. sedaj se mi je ponudila življenska priložnost , začela sva se pogovarjati :
l - lucas J - jas
l - hey.
j - hey.
j - a si res žalosten , ker boš to noč spal sam v sobi ?
l - ja itq. pogrešal bom stello :/ vedno ima kaj dobrega povedat.
j - pa jo lahko jas nadomestim ?
l - itq. super se bova mela
j - slišala sem , nehote ! ko sta se pogovarjala , da bi ubila Saro - tako ji je ime , zdaj vesta. toda prosim , naj stella ne stori tega .ne želim , da bi ubijala zaradi mene in še potem pristala za zapahi.
l - poskusil jo bom prepričati. veš , jas zelo rad pojem , prijavil sem se na neko prireditev ki se imenuje : WHO SING THE BEST ? in čez 3 dni se začne..stella je rekla , da že komaj čaka , da me sliši . pa ti ?
j - lahko pridem , če te ne moti... (razbijalo mi je srce , lucas je zares sladek...)
l - ok. komaj čakam. se grema ment & spat dokaj pozno je že in oba sma zmučena , kajne ?
j - itq. ok lahko noč. fein spi
l - bom enako pa eno bolho za pomoč !
zjutraj zazvoni telefon , opazim , da kličejo iz bolnišnice...
je stella umrla ?
kaj se dogaja ???
rodila je ane ?
nisem vedela , kaj je ..

next ?
24. avgust 2011
next
drgac pa np
24. avgust 2011
nextam enkrat pol ko se mi da
&hvala za next & bom poslala zasebca ko nextam 100% !
24. avgust 2011
u36571
u36571
Next! < 333
24. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg