Forum
Sem Anna Glorias in želim vam povedati svojo zgodbo, kako sem se iz bedne piflarke spremenila v atronomko. Morda se sliši brezveze ampak kako se je vse začelo je bilo zelooo zanimivo. Začelo se je dne, ko sem dobila pri fiziki 3. Vsi so se mi smejali saj je moj razred zelo tekmovalen. Osramočena sem se spravila do učiteljice, ki me je klicala. **ne vem Anna ampak očitno premalo sediš pri knjigah!** **astronomija me ne zanima!** **vseeno se jo moraš naučiti!**. Ja super sem si mislila. Zaradi ene avše se bom žrla? Usedla sem se za mojo mizo k moji najboljši prijateljici. Ime ji je Klara. Njeni lasje so svetli in krasno valoviti in se počutiš kot, da plušej na valovitem morju, ko gledaš njene zlate lase. Moji lasje so rjavi in ravni. Zvečer, ko sem se odpravljala spat sem odprla okno in se ulegla. Slišala sem glas, ki me je klical. Pogledala sem ven in nikogar ni bilo. Celo noč me je nekdo klical!!!

to sm js:
pa klara:


a dam next


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

16. januar 2012
next!!!!
16. januar 2012
dej next
16. januar 2012
Ceo noč nisem spala. Zjutraj sem bila zblojena in sem si domišljala čudne stvari. Razmišljala sem, da me je prišel klicat fant in se je potem iz sramu skril. Potem sem pomislila, da me je klicala luna. In ideje so bile vedno hujše. V šoli nisem sledila in kar naenkrat me je začela zanimati astronomija. 1 noč nazaj se mi sploh ljubilo ni, da bi pomislila, da živim na planetu zdaj sem pa vse podatke srkala vase, da sem postala prava vesoljska enciklopedija!
16. januar 2012
neext
16. januar 2012
nexttttttttttttttttttttttttttttt
16. januar 2012
V šoli smo imeli znova predmet astronomijo. Klara mi je metala listke s sporočili čez celo učilnico saj naju je presedla, ker sva preveč klepetali. Listki so se kupičili na moji mizi. Mimo je ssvojo razlago prišla učiteljica s košom v roki. Zagrabila je vse listke in jih pometala v smeti. ''kaj pa tako gledaš?'' ''čakam na razlago...'' ''ponovi vse kar sem povedala!'' ''zakaj?'' ''ker nikoli ne poslušaš!'' ''tudi prav! Zemlja je od Sonca oddaljena 150.000.000km in ta razdalja predstavlja tudi 1 astronomsko enoto, ki jo krajšamo z oznako A.E. Z astronomskmi enotami merimo razdaljo med planeti in oddaljenost med Planeti in Soncem! Merjenje razdalje med zvezdami pa preprosto uporabimo svetlobna leta, ki pa je hitrost, ki jo svetloba prepotuje v enem letu!''. Vstal je Damjan in začel ploskati. Njegov nasmešek se je raztezal do njegovih lepih rjavih oči. Da je bil še bolj popoln so mu nekaj čela zastirali njegovi kostanjevo rjavi lasje.
19. januar 2012
next
19. januar 2012
''Damjan usedi se in se brigaj zase! Ti Anna me pa vedno znova presenečaš!''. Po tej uri smo imeli razredno uro. Razredničarka je pregledovala zvezek in se pri nekem zapisu ustavila in z očali ter brez njih 2× prebrala. ''Anna? Ti in astronomija nista bili ravno najboljša kombinacija mapak se očitno to spreminja! Učiteljica ter jaz zraven sva zelo zadovoljni!''. Med odmorom in kosilom me je Klara sumljivo gledala. ''ti? Si v redu? Astronomija?'' ''ne vem ampak začela me je zanimati!'' ''hah!''. Začela me je zaničevati. Doma sem po nalogi gledala skozi okno. Znova sem slišala glas, ki me je klical. ''ANNAAAAAAAAAAA!!!''. Glas je bil blag ampak dobro slišen. ''kdo me kliče?'' ''pomagaj!!!''. V sobo je nekdo vstopil in jaz sem se zvrnila na tla iz okenske police.
21. januar 2012
damjan:


21. januar 2012
nextaj
21. januar 2012
Bila je moja mlajša sestrica Eve. Ona je obsedena z roza barvo. Celo njeno sobo okrašuje HELLO KITTY.
eve:njena soba:moja soba:


22. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg