Forum
"Mandy! Na živce mi greš!" se je razjezila sestra Eva."Ti pa meni!" ji nisem ostala dolžna. "Nehaj že važiti! Tudi jaz znam dobro surfati." vstala sem s stola in odšla. "Mandy!" je povzdignil glas očka. "Nemislim se še na počitnicah na Havajih kregati z vama! Zakaj ne zdržita MINUTE da sem nebi kregali?!" "Ona se važi!" se z ostrim glasom ni predala Melanie. Pogledala me je na najgrši, najstrupenejši način in si čez ramo vrgla dolge kostanjevo rjavo lase. Vzdihnila sem in odšla v počitniško hiško. "Kje je mami?" sem vprašala brata Josha, ki je pil kokakolo in se ravno odpravljal na ribolov. "Hm.." je zamrmral. "Kaj?" se je končno prebudil. Zavila sem z očmi. "Nikoli me ne poslušaš! Vprašala sem, ali veš kje je mami?" "Pojma nimam." "Včasih mi greš tako na živce!" rečem in si spnem lase v kito na strani. Rada bi imela temno rjave lase, kakor moja prijateljica Melanie. Oblečem si kopalke in odhitim na plažo. Zagledala sem mami kako se sonči. "Ah! Tukaj si!" sem rekla in se ji nasmejala. Tudi ona mi je namenila blag nasmeh. Vzela sem desko za surfanje in se odpravila vadit.
Jaz (Mandy):Moja sestra (Eva):Jaz z svojo sestro:Jaz med surfanjem:Rabim 5 nextov!
03. februar 2012
next!
03. februar 2012
Next
03. februar 2012
Hvala =D
še 3
04. februar 2012
Bom kr nextala ku mam glih cajt =D
"Mandy!" sem z obale zaslišala glas. "Ka-a-aj?!" sem rekla med surfanjem, in se komaj izognila valu ki se mi je že nekaj časa bližal. Zdaj sem se ustavila in priplavala do obale. "What?" sem rekla sestri Evi, ki me je klicala. "Očka je rekel, da greva lahko na testiranje, ker tako dobro surfava. In če bom odšla naprej, se bom lahko udeležila tekmovanja."
"Samo ti? Kaj pa jaz?!" sem zmedeno vprašala. "Hja, saj sem rekla da greva lahko na testiranje, ampak naprej bom šla samo jaz. Bolje surfam od tebe." se mi je škodoželjno nasmehnila. "Saj to ne izbiraš ti ampak komisija, mislim, saj neveš ali bo sploh katera bo šla naprej." odšla sem naprej vadit surfanje. Vedela sem, da sem boljša od Eve, vendar jo nisem hotela užaliti. Sploh nevem, kako bo z njo na testiranju. Saj sem jo videla vaditi samo dvakrat! Sem razmišljala men surfanjem.
Naslednje jutro:
"Mandy! Zbudi se! Jutri je že tekmovanje! Če hočeš iti naprej se moraš dobro pripraviti. Eva že od zgodaj zjutraj pridno vadi. Nevem kaj je stabo. Ali si res ne želiš iti na tekmovanje?"
Končno sem odprla oči in jo pogledala: "Seveda si želim. Takoj bom šla vadit." sem ji rekla in pogledala skozi okno z okrasnim okvirjem iz bambusa. Res sem videla sestro, kako vadi.
Pa saj moram priznati, da ji kar dobro gre. Ampak jaz sem še boljša. Sem sama pri sebi govorila. Odšla sem ven, malo opazovala Evo, potem pa sem tudi sama potopila v vodo:in začela vaditi. "Samo še dvojni obrat moraš izboljšati!" me je z obale klicala mama, ki je tudi sama včasih surfala in bila evropska prvakinja. Čez eno uro je testiranje. "nesmem ga zamuditi!" sem sama pri sebi govorila. "Saj mi bo šlo! Vem, da mi bo šlo!"
04. februar 2012
Next!
04. februar 2012
u74700
u74700
nextii
04. februar 2012
NEXT!!! TAKOJ!!!
04. februar 2012
u60011
u60011
NeXt!!!!!!!!!
04. februar 2012
NEXT!
04. februar 2012
Aja pa še moj brat Josh:


04. februar 2012
Imela sem samo še petnajst minut, potem pa bomo odšli na sosednjo obalo, kjer bo testiranje. Oh! Kako močno si želim, da bi šla na tisto tekmovanje! To bi bile moje nepozabne počitnice. Tako si želim zmagati! Sem razmišljala, ko sem končno prenehala vaditi dvojni obrat in mi je mami rekla, da j ezdaj videti odlično. "Mandy, pripravi se na poraz. Ne boš odšla naprej. Komisija bo za tekmovanje izbrala le mene!" je bila sestra ljubosumna name. "Punci, gremo!" je zaklical oče. Vsaka je vzela svojo desko za surfanje in počasi smo odšli. Kmalu smo prispeli. Tam je bilo že polno nepoznanih ljudi-pa tudi komisija je že bila. Imeli smo še deset minut. "Greva," sem rekla sestri Evi in odšli sva k ostalim ˝temicam˝. "Navijala bova za vaju!" sta zaklicala mami in očka.
"Tekmovanje se prične!" je rekel glas iz zvočnika. "Wolf Lana!" je zaklical glas. Ta je prišla in začela surfati. Bila je odlična! Vsaj meni se je zdelo tako. "Sigurno bo šla naprej!" je rekla Eva, ki je stala poleg mene in jo vneto gledala. "Mancmell Eva!" bila sem presenečena. "Vso srečo," sem ji rekla, ona pa me je le takmovalno pogledala. Odpravila se je v vodo:Tudi ona je bila dobra. Kako se ima zdajle Josh, ki brezskrbno jadra.. Sem razmišljala vendar ne dolgo. Spet sem pogledala k Evi. Ta je že prihajala iz morja in se smejala. "Verjame v sebe" sem nehote rekla. "Mancmell Mandy!" zdaj sem bila na vrsti jaz. Potopila sem se v vodo in začela surfati:Ves čas sem se zavedala, da to ni vaja. Zdaj imam priložnos, da se izkažem in grem na tekmovanje. Vem da zmorem! Sem si govorila.
Ko smo nastopile že vse, se je komisija odločila, katerih pet od tridesetih grejo naprej: "Najboljša je bila.......Lana Wolf! Čestitke, uvrstila si se na tekmovanje!" vesela sem bila zanjo. "Sem vedela!" je potiho rekla Eva, vendar ne tako tiho, da jo nisem slišala. "Naprej se uvrsti tudi...Manchell" sestro sem stisnila za roko. Katera Manchell? Eva ali jaz-Maandy? "Mandy!" je rekel en od komisije. Objela sem sestro. Bila sem tako vesela. Ona pa me je iz ljubosuma odrinila. "Uspelo mi je!" sem vsa srečna rekla. Uspelo mi je! Nisem se zmenila za sestro. Če je name tako zelo ljubosumna, pa se ne zmenim za njo. Član komisije je povedal še nekaj imen in priimkov, na zadnje pa je povedal, da sem je tudi Eva Manchell uvrstila na tekmovanje. Ko smo prišli nazaj v počitniško hiško, sem veselo novico povedala tudi Joshu, ki se je vrnil z jadranja.
NEXT?
05. februar 2012
u73295
u73295
next
05. februar 2012
next
05. februar 2012
next
06. februar 2012
next
06. februar 2012
Hvala =D še 1 next
07. februar 2012
Nextala bom najkasneje v čet ali pet
11. februar 2012
u33942
u33942
Next obvezno
11. februar 2012
u66153
u66153
Nexti, obvezno, ker če ne... ;D
16. februar 2012
next..
05. marec 2012
bom kr jz nextala
"Super sta se odrezali!" je rekel očka in naju objel. Zmračilo se je in mami je že pripravljala večerjo. "Saj si bila tudi ti še kar dobra." je med jedjo bleknila Eva in obraz ji je prebledel. Nasmehnila sem se ji in jo objela čez rame. Vstala je od mize, si z roko prekrila obraz in odšla v najino skupno sobico. "Eva!" je zaklicala mami. "Pridi nazaj!" Odšla sem za njo. Sedela je na postelji in jokala. "Zakaj?" sem jo potiho vprašala.
Obrisala si je solze. "Vedno si bila boljša od mene, mami in očka sta te vedno imela rajši. Počutim se kot izmeček te družine! Hotela sem dokazati, da sem tudi jaz dobra, vendar še zmeraj vidita le tebe, le tvojo popolnost! Želim si tako dobro surfati kot ti, vendar ti si z vsako vajo boljša, meni pa ne gre in ne gre! Sovražim te, Mandy! Pojdi stran!" v joku je kričala in se mi smilila.
"Eva, ni res! Boljša si od mene! In če bi mami in očka res raje imela mene, ne bi čestitala tudi tebi, in ne bi ti pomagala pri vajah. Prosim, nehaj in ne kregajva se več."
"Ni res!" se je zadrla. "Lažeš se, zdaj me tolažiš, jutri pa boš spet takšna kot vedno."
Vstala sem in jo povlekla iz postelje. Čeprav je bilo zunaj že hladno in so ledeni valovi že tolkli ob sivo skalovje sem ji v roke potisnila desko in jo porinila v vodo.
"Pokaži mi kaj znaš! Pomagala ti bom, zdaj pa naredi vse kar si se naučila!"
Odplavala je, ko pa je prišel prvi sunkovit val, se je pognala skozenj, na drugi strani ven in jadrala po njem. Obrat, še en, skok, dvojni obrat... Zamočila je. Padla je v vodo. To je edina nevarnost pri tem športu. Če tako hitro padeš v vodo lahko treščiš v skale v morju in se tako poškoduješ, ali celo-ubiješ? "Eva!! Si dobro?" ni se prikazala iz vode. Morda se je zapletla ved alge ki so vsepovsod okoli, morda se bo utopila.
"Eva!!!" sem zaklicala in se pognala v vodo. "Eva..!" ležala je v vodi, v morju, v---mlaki krvi. Ostro kamenje pod vodo jo je popraskalo in močno poškodovalo. Dvignila sem jo in jo odnesla na obalo. Povsod ji je lila kri. Josh je slišal moje krike in pritekel ven. "Kaj se je zgodilo?" je presenečeno vprašal.
"Ti poskrbi za njo, jaz pa grem po desko." vrnila sem se v vodo in razmišljala, ali bo Eva sploh preživela.


11. junij 2012
next?
11. junij 2012
pa vesela bom tud kakšnega mnenja, kako se vam zdi, kakšne se vam zdijo osebe ipd.!
11. junij 2012
next
11. junij 2012
neeext nujnonjnonujno! Najboljša zgooodbica EVER!Pa fuuul dobr pišeš!
11. junij 2012
huałła < 3
11. junij 2012
YouWelcome < 3
11. junij 2012
:*
11. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg