Forum
Živijo! Moje ime je Kelly. Imam mlajšega brata po imenu Alex in mlajšo sestrico po imenu Anne. Alex je star 8 let, Anne pa 4 leta. Jaz sem stara 12 let in pol prav tako kot moja najboljša prijateljica Emma. Radi se zabavava in hodiva na razne zabave kjer se smejiva in nama zaradi tega skoraj poči trebuh. Imam rjave lase in modre oči.
Jutri gremo z mojo najboljšo prijateljico, torej Emmo na morje. Komaj čakam. Moja in njena mama sta dovolili, da Emma prepi pri meni in, da se bo lahko peljala v avtu zraven mene, Alexa in Anne. Spakirali sma že čisto vse in pripravljeni sma, da kar takoj odidemo. A na najino žalost ododemo šele jutri ob 9 zjutraj.

next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. september 2011
next next next
07. september 2011
u57066
u57066
next
07. september 2011
*prespi
07. september 2011
ok ura je 7.00 in jaz, Emma, Alex in Anne smo že vstali in se oblekli ter umili. In ko smo vse naredili nam ni preostalo drugega kot da prebudimo moje starše. Vsi naenkrat smo skočili na posteljo in zavpili: ''ZBUDITE SEEE! NA MORJE BO TREBAAA!'' mama in očka sta zaspano odprla oči atakoj potems ta jih spet zaprla,a potem smo mi še enkrat zavpili: ''ZBUDITE SEEE! NA MORJE BO TREBAAA!''

mudi se mi
next?
07. september 2011
nex xntnx next next next
10. september 2011
Ko smo se končno spravili v avto je Anne vsa v solzah razglasila, da je v hiši pozabila svojo najljubšo igračo - Puhka. In tako sem morala spet iz avta in po Puhka. Ko pa sem prišla nazaj me je Alex opomnil, da je pozabil svoj najljubši avtomobilček, brez katerega ne more. In tako sem se odpravila nazaj gor in tokrat je šla Emma z mano.
11. september 2011
To sem jaz - Kelly:

to je moja njaboljša prijateljica Emma:

to je moj mlajši bratec Alex:

to je moja mlajša sestrica Anne:

to je moja mama:

in to je moj očka:

next?
11. september 2011
nex next next next next next next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg