Forum
Heeej..Sm nina.
Pač kr ž tak pišete zgodbice bi pa še jaz probava..
Pč gre se u eni deklici k pobegne od doma pa se ji dogajajo čudne in fajne stvari..!
Probava bi k usak itak. Č bo fajna jo brite če pa ne pa ne ane?!
glavne osebe;
Heydi-ta punca
Max-oče
Lucy-mama
Keyti,Sarah,MCenzy-frendice
Cam-simpatija
pa še ostale..
pač upam da vam bo ušeč moja zgodba

Ali nadeljujem, je vam ušeč


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. marec 2011
Heydi:
http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.emo-site.com/images/emo-hair/emo_hair_3.jpg&imgrefurl=http://www.emo-site.com/emo-hair.htm&usg=__rwxHU2Q7zIToqU7c6mhAEhjStmw=&h=400&w=300&sz=47&hl=sl&start=0&zoom=1&tbnid=GolpIYNxZQeU3M:&tbnh=163&tbnw=122&ei=bFd2TYngJ4WxtAbujf2EBQ&prev=/images%3Fq%3Dgirls%26hl%3Dsl%26biw%3D1676%26bih%3D837%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=234&oei=bFd2TYngJ4WxtAbujf2EBQ&page=1&ndsp=39&ved=1t:429,r:9,s:0&tx=56&ty=62
Keyti,Sarah,MCenzy;

http://www.google.si/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_NO2UOMMYKZ0/SHSu2jhSsGI/AAAAAAAAAbY/-1xmBqr4NE0/s400/True%2BEmo%2BGirls%2BHairstyles.jpg&imgrefurl=http://emogirlhairstyle.blogspot.com/2009/06/emo-girls-hairstyles.html&usg=__DTpsBDQrDgcEBrVJX7eIFqz6Uw4=&h=313&w=400&sz=32&hl=sl&start=0&zoom=1&tbnid=tBU3ifFg3BCv7M:&tbnh=131&tbnw=167&ei=O1h2TZ3gEoLetAaknrWIBQ&prev=/images%3Fq%3D3%2Bemo%2Bgirls%26hl%3Dsl%26biw%3D1676%26bih%3D837%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=265&oei=O1h2TZ3gEoLetAaknrWIBQ&page=1&ndsp=57&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=40&ty=32
08. marec 2011
Slike ne grejo nwm..
Pač bom začela

1.Beg.
Rahel šum me ej zbudil, in ko sem odprla oči sem bila sredi gozda ki ga nisem poznala.Bilo je strašno.. tmno bilo je zelo tiho, slišala sem samo veter ki piha skozi listov.Počutila sem se kot v grozlivki, čakala sem samo še nato da se bo prikazalo nekaj groznega. Nato sem še enkrat zaprla oči in si želela da samo sanjam, odprej oči vse isto.
Zelo sem be bala kač (najbolj Kobr), ko sem pomislila samo na njih sem se stresla.
Brrr zeblo me je.
Prvo sem pomislila zakaj sem v gozdu.. Spomnala sm se da sm zbežala..
Zakaj??
Zbežala sem pred očetom, pred njegovo poroko, oziroma mislim mojo..
Moj oče je Nomad, njegova tradicija je da se že pri 12 letih poročim.
Bilo mi je 11 let..oče me je pa že hotel poročiti z nekem starcu ki je star 44 let.
Fuj to ni zame. Vem samo to da bi me peljal tja v Afriko, tam bi živela, tam bi jaz trpela..zakaj? Vem da bi me skoz tepel!! Ne ne tega jaz nenočem!!
Zato sem zbežala..
Naj nadeljujem?
08. marec 2011
okej boš še nadeljevala..
Bilo je tako..
Zbudila sem se ob 5h zjutra da sem šla peljat živino na pašnik.
Imeli smo krave in koze..dajale so nam mleko in jesti!
Vem bili smo zelo revni!
Vedno ob 7h sem pripeljala živino nazaj in šla se zrihtat za v šolo.
Imeli smo še toliko denarja da sem šla jaz v šolo.
Ko sem prišla iz šole..sem šla na družinsko kosilo.
Tam mi je očka pokvaril cel dan.

Povedal mi je da se bom morala poročiti z tem 44 letnim moškim!
Zelo sem se ga bala, že od malih nog.Mama je vedela da mi ni vseeno.
Veste kaj sem si jaz želela.?
Želela sem si eno VELIKO poroko, mislim pravo poroko, bo bova midva res zelo zelo zaljubljena do konca najinih dni! Ne pa tega 44 starca k sploh nism v njega.Bleh!!
Bilo je že pol 9 ko mi otroci morem iti spat.Mami gre vsakemu voščiti ''lahko noč''.
Ko je prišla k meni v sobo sem ji povedala da mi to ne ugaja, da se nočem poročiti s tem starcem.Enostavno sem ji rekla da hočem oz. bom pobegnila!! Mama me ej razumela in odšla.
Okrog 3h zjutra je prišla mama k meni in me zbudila da naj grem. Hitro sem pogledala kaj naj ozemem s seboj. S seboj sem vzela eno cunjo za telo, malo mleka pa adijos hiška.
Zakaj cunjo?? Bili smo revni! nisem imela oblačil kaj šele čevlje.
Hodila sem zelo hitro tako da sem že tekala. Ko nisem mogla več sem se vlegla v gozdu zraven najbližne dreve in gledala sonce kako vzhaja. Bilo je lepo.
Nato sem malo zadremala in se zbudila in tukaj sem mislila da sanjam!!!
08. marec 2011
naj nexstam?
08. marec 2011
Pač nexstam zej...
Ko sem spoznala da je vse res sem se odpravila naprej.
Hodila sem kakšnih 3ure in sem prišla v najbližno mesto.Imela sem zelo stolčene
kolena noge roke, vse sem imela krvavo. Tam sredi pločnika sem se usedla.
Vsi so me zbadali ''ka je ti potepuhkonja,mrš nazaj kamor si prišla, mi te ne rabimo!!''
Jaz se nisem uzerala na to. Nato je prišla neka premožna ženska in sem se ji zasmilila in dalami je 900 keša..kar je bilo zame ZELO veliko kakor za druge, ker seveda so bili bogati. Nato sem stekla do nekega morja ki je bil kakšen kilometer stran. Hotela sem biti čim bolj dalje od doma, da me nebi očka našel.
Ulegla sem se na plažo in malo sončla in čakala na kakšno ladjico.
In želja se mi je uresničila, prišla je majhna jahta. Na njej sta bila dva fata, stara okoli 20-25 let, sta ne povabla na jahto. En je bil voznik jahte en pa njegov prijatel ki je bil samo zraven. Tisti ki je vozil se ej drogiral z kokajinom, kar navohala sem ga, ker se očkov prijatel tudi drogira z njim. Ponudil mi je, jaz sem odvrgla ponudbo. Voznik je pomižiknil prijatelju, prvo sem pogledala zakaj se gre. Njegov prijatel mi je rekev naj grem za njemu. Seveda jaz budalo pa res šla.
Imel je malo sedežno tam. Rekel naj se usedem, usedla sem se, in on se je usedel zraven mene,....
naj nadeljujnem...res bo zanimivo!!!
pač ja
08. marec 2011
pač okej..nč ne komentirate::

K se je usedev zraven mene in mi govoril kako sem lepa. Moram priznati da sem bila zelo lepa in imela sem res velike prsi, to vse imam po mami, mami je res bila najlepša, pa ne govorim zato ker sem njena hčera, ampak res je bila.Na sebi sem imela samo dve neki cunje da sem imela spodnji in zgorni del pokrit. Kar naenkrat je fajn mi strgal majčko dol in gledal v moje velike prsi. Rekla sem kaj pa dela on pa kar tko ''gledam te kakšna si, vov maš pa lepe joške'', vse skupaj se mi je zdelo nerodno. Pa je reko '' a se grema cartlat'' jaz'' zakaj??'', nato nič ni rekev pa me položiv na hrbet pa me slekel do nagega, kar ga je zelo rajcalo.Nato si je on odprl hlače in njegov nabrekli penis skočil proti meni, sem mu rekla '' ne ne prosim ne'' on pa ''ojaja'' in me začel posiljevati. Bilo je zelo neprijetno..in nečesa sem se mogla spomnit da se tega odrešim... pa sem mo rekla: okej tej pa tako, grem jaz na wc in bova šla naprej?! on si je pa mislil, opa tta si pa ga želi. Niti malo si ga nisem želela. Ko sem šla na wc sem hitro študerala kaj naj naredim, in opazila v kotu da imata neke kole,late kar koli so že, bile so špičaste pa majhne. Aha že vem, vzela sem jo in šla tja nazaj in se ulegla. On mi je govoril daj raztegni noge, in sem ga obogala. Ko je napočil čas sem z tem kolom ga zadela v vrat. On me je močno udaril, pa sem ga še enkrat tako da je padel v nezavest. Voznik je slišal neke čudne glasove in prišel tja in rekel ''Mater ka se dogaja tukaj??'', nisem mela druge možnosti ko pa še ttega moškega ubit ali kar koli se že temu reče. Skrila sem se v en kot zraven vrat v to sobo, ko je prišel sem še njega zabodla.
Oba sta bila v nezavesti. Bila sta dejansko mrtva. Oba sem vrgla v morje, ampak največji problem je biv ta sem ostala sama. Nisem vedela kako in kaj, najhuje je pa bilo to da sem bila z jahto sama SREDI OCEANA
08. marec 2011
coment pliiis
08. marec 2011
pač Heydi;pač neki takega
08. marec 2011
Ko sem bila sama na jahti sem prvo šla pogledati če je kaj hrane na njej, ker sem bila cela sestradana, vode sem si najbolj želela. Opazila sem veliko železno škatlo, študerala sem kaj je le to. Odprla sem in v njej je bilo zelo veliko hrane. Bilo je veliko sadja, mmmmm kako dobro.Pojedla sem in popila eno steklenico vode. Potem sem šla tja kjer je voznik usmerjal to ladjo. Bilo je veliko gumbov.Kliknala sem sredno velikega zalenega gumba.In ja ladja se je prižgala. Jeeeej noot, kaj mi bo če ne znam voziti.Volan sem kar levo pa desno vrtela. Tako sem se vozila en teden, 7 dni. V en ponedeljek je pa naredilo BUUUM, kaj zaj??. Zadela sem veliko skalo in vedela sem d se bo ta jahta potopila. Hitro sem šla po malo sadja pa vode. Dala sem jo v vrečko in vodo,...Sam kako bom preplavala morje če sem bila sredi oceana, toliko moči pa jaz nimam, sem si mislila!! Ko se je jahta počasi potapljala sem opazila nek plastični rdeč krog ki se more napihnit. Hitro sem ga napihnila. Ko se je jahta dokončno potopilaje plavala na površju neka sredno velika plastična desk.Vzela sem jo.In tako sem plavala 3 tedne sama na morju. Bilo je veliko neviht.Živali so me napadale. Nisem vedela ali bom priživela. Zadnji teden sem ostala brez hrane in vode.. in mislila sem da vidim svetih vrat. Bila je neka obala. Hitro sem plavala tja z vsemi mojimi močmi!!
09. marec 2011
jahta:obala ki jo je opazila:
https://1.bp.blogspot.com/_m9bC_eEcOyM/TUs4jM489bI/AAAAAAAAAQI/WxTezhmhxOA/s1600/PLAYA_MANZANILLO_2.jpg
09. marec 2011
obala ki jo je opazila:
http://1.bp.blogspot.com/_m9bC_eEcOyM/TUs4jM489bI/AAAAAAAAAQI/WxTezhmhxOA/s1600/PLAYA_MANZANILLO_2.jpg *
09. marec 2011
ko bo še en next nadeljujem!!
09. marec 2011
Nadeljujem;

Ko sem preplavila do obale sem hitro šla na obalo in na najbližni ležalnik se ulegla, se spučila in malo zadremala.Kar naenkrat so me zbudili otroci ki so bulili vame. Pogledala sem jih in se nasmejala, ampak opazila sem da sem naga. Otroci so se mi zelo smejali. Bila sem zelo izmučena. Zraven sebe sem imela še vrečko, v njej je bila še ena banana in 500 keša. Banano sem hitro pojedla in se hitro odpravila v trgovino. Hrana in voda mi je bila najbolj pomembna nato vse ostalo. Vsi ljudje so me čudno gledali. Pa pridem js v trgovino in pol reči nisem vedela ka je kaj. Komaj sem se znajdla. Motilo so me črke ki jih nisem razumela, najbol me je pa motilo ker so ljudje zelo čudno govorili!! Nisem razumela ki mi govorijo, saj jaz sem govorila ang..Vzela sem nekaj in nesla na blagajno. Plačala sem in se ubrnala, ko me je trgovka neki začela '' ola ee'' pa mi začela kazati na telo, jaz sem ji samo skomignala z rameni češ da ne razumem in šla. Šla sem na klopco pojedla in popila in se ulegla in zadremala.Zbudila sem se pozno v noči, bile so prižgane luči, in en velik napis ki je na njem pisalo : M E X I C O. Mexico..aaa mehiko za to državo sem že slišala od očija pa oči mi je tudi povedal da je ta država zelo zelo zelo daleč.
Prav čudila sem se da sem v mehiki. Waaa. In seem zadremala nazaj.....
komentirite no :*
09. marec 2011
next.
23. marec 2011
next !
23. marec 2011
u27762
u27762
next
01. april 2011
Jah glede tega, am moja frendica Nina je mela tto stran prvo pol je pa mn dala. In zej js nwm ka jeto pisala. Tk da soori :/..Pišem pa ono my hates
01. april 2011
next
10. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg