Forum
Hej Hoj, JA, JA, spet pišem zgodbo, a ta je po resnični zgodbi. NE GOVORI V MENI !!!
To je zate, Lenii. Občutite moja čustva ob branju, to je ena od najlepših zgodb moje Lenike.

Sem Lena in že par tednov mi je všeč nekdo, ki me zagotovo ne mara. Zanj sem zagotovo bedna, važna in grda mala frajla, ki je čudna na vse strani. Ljubim ga, močno, zelo zelo močno, a zanj sem čudakinja.
Lena (12 let)Vid (12 let)(na slikah niso zares osebe ki jih opisujem, so samo podobni)

vam je zgodba....:


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. april 2012
u84822
u84822
next...
06. april 2012
next
06. april 2012
u84822
u84822
kdaj bo next?
07. april 2012
neextt!!!
07. april 2012
Oči in mami sta povedala da gremo ta teden za počitnice na Murter. Komi sm čakala, ker zagotovo je tam Vid, in njegova družina.
Ko smo prispeli je bil vid v svojem šotoru in igral kitaro. nisem si upala k njemu, zato sem ostala zunaj ob ognju. Bilo mi je zelo dolgčas, zato sem odšla v šotor brat knjigo. Ob knjigi sem zaspala. Zjutraj sem ga videla zajtrkovati, nisem ga prav preveč gledala da me nebi posumil ali kaj. In nato sem odšla do prijateljice Naje. Skupaj z njo in mamično prijateljico smo se šle kopat in kar naenkrat se mi je nekaj prilimalo na nogo. Bila je hobotnica. Zbala sem se in jo brcnila v zrak, nato je priletela nazaj v vodo in odplavala.
Vsi fantje, razen Vid in še kdo, so me spraševali kakšen občutek je bil. Prestrašeno sem odgovorila ,,GROZEN!!!!!! " in hitro sem odhitela v šotor.

Zvečer je bil ponovno dolgčas, čeprav je bil Vid zunaj. Odločila sem se da grem na sprehod in to sem tudi rekla očiju. Ko sem odšla je za mano pritekel Vid in rekel........
NEXT?
08. april 2012
oči in mami
Naja (10 let )
(na slikah niso zares osebe ki jih opisujem, so samo podobni)
08. april 2012
u84822
u84822
next
09. april 2012
neeextt!!
09. april 2012
Zvečer je bil ponovno dolgčas, čeprav je bil Vid zunaj. Odločila sem se da grem na sprehod in to sem tudi rekla očiju. Ko sem odšla je za mano pritekel Vid in rekel ,,Grem lahko s tabo? " Itak sem mu odgovorila in sva šla. Hodila sva in se pogovarjala o raznih stvareh. Vprašal me je celo če sem samska, jaz pa sem ga vprašala zakaj me to sprašuje. Odvrnil je ,,Zarad mojga frenda." Am, zakaj pa to ?-js Ker si lih prov sexy zanj.-on Pa sem mu s smehom vrnila: ,,Joj si ti en zaj**** človk!" Začela sem bežat pred jem, ker se mi je hotu maščevat, pa me je ujel in me prežgečkal. Nato me je objel in me ni spustil. Spet sem začela teči in kar na enkrat sem se zaletela v nekoga, v nekoga ki je bil čisto brazgotinast, grd in zelo je smrdel po vinu. Ko je pritekel Vid je moški potegnil pištolo in jo nameril vame. Vidu sem zavpila bež kolk hitr morš! Nato pa sem začela peti zelo neglas. Moški je zavpil naj bom tiho a me ni mogel utišati. Prišla sem čisto blizu njega in še vedno sem pela nato pa je moje petje preglasil glasen pok in že sem videla samo še črno. Moški me je ustrelil v trebuh in padla sem v nezavest. Ko sem se zbudila....
NEXT?
13. april 2012
Lena in Vid
moški ( ni zares tak )13. april 2012
nexxxxt
18. april 2012
u84822
u84822
next!
18. april 2012
Ko sem se zbudila sem ležala na tleh. Vid mi je na rano dal njegovo majico. Nisem mislila da bom preživela. Vid me je pogledal s čisto mokrimi očmi. ,,Si joku?" sem ga vprašala. Odgovoril je ,,Am.....Ne!" Z roko sem nakazala nej se uleže zraven mene. Ulegel se je in me vprašal kako sem. Odgovorila sem, da sem uredu. Nekaj časa sva bila tiho, potem pa sem se stegnila čez njega in ga poljubila. Vprašal je, zakaj sem to naredila. ,,Ker sem ti hvaležna, ker si me rešil." S časom sem spet zaspala. Zbudila sem se v bolnici, obdana z rožami, baloni, igračami in bonbonjerami. Zraven mene je sedel Vid. Pogledal me je in me poljubil. Sedaj sem jaz vprašala njega zakaj je to naredil, in rekel je ,,Zato ker si preživela."

.......... NEXT?
01. maj 2012
next
01. maj 2012
next
01. maj 2012
next
12. maj 2012
kr neki kr ne nextaš
08. julij 2013
Se opravičujem ker ne nextam. Zadnja stvar ki sem jo napisala se mi je izbrisala, pa še pozabila sem kaj se je dogajalo naprej, hehe. Te zgodbe je uradno konec. Šeenkrat pa se res opravičujem.
14. september 2013
to mi je Ella prosila naj vam sporočim ker ji ne dela računalnik
14. september 2013
ja hvala, računalnik popravljen
28. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg