Forum
u30808
u30808
ker vsi pišete neke zgodbe bom pa še jst eno! upam da vam bo všeč! tuki je mal za začetek!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zbudi me telefon… »Pa kdo gnjavi? Da ne morem spati! Saj pa je sobota« si zamomljam in se oglasim »halo!«
»Dobro jutro Ana« slišim glas od moje najboljše prijateljice Sare. »Kaj se ti je utrgalo? A ne veš koliko je ura?« pomežiknem in se zagledam na uro v steni ki kaže osem. „Nujno je, moraš si vzeti čas zame« kar presliši moja vprašanja. »Pa ne sedaj« rečem. »Poglej na uro« rečem jezna. »Oprosti no moram ti povedati najbolj sveže novice« nadaljuje. »Kaj se je zgodilo?« jo vprašam. »Benjamin je zopet samski« reče z največjim veseljem, saj ve da sem že več kot eno leto zaljubljena vanj. »Kaj?« zmedeno poslušam njeno pripovedovanje kako je ga pustila njegova punca zato, ker ga je dobila z drugo. »Nič čudežnega.

a dam next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

19. november 2010
u30808
u30808
Njemu podobno« odvrnem. »Ana saj veš, da je najbolj vroči tipček na šoli in ne more imeti dolgo punce« »Vem« rečem bolj sebi ko njej. »Mislim, da je sedaj prava priložnost, da se vpiševa v plesno šolo kjer bi si bila z Benjaminom bolj blizu« »Sara si nora?« skoraj vpijem v telefon. »Ampak saj si to želela« »Sem toda zaradi njega ne pa zato ker si želim plesati« ji odvrnem. »Toda sedaj imaš priložnost, da boš plesala in ga osvojiš« »Ne vem. Bom še premislila« rečem in prekinem. Premišljujem o njenih besedah. Lahko bi plesala, bolje bi ga spoznala… bi še bilo sploh kaj lepšega pomislim.. in zaprem oči. Sanjam kako pleševa, kako sva si blizu, voham njegov prijeten vonj po parfumu… Ob desetih se vstanem iz postelje se preoblečem, lase si spnem v dva čopka. »Dobro jutro« pozdravim mamo, ki pripravlja zajtrk. »Dobro jutro tudi tebi« reče. »Mami nekaj te moram vprašati?« rečem in se usedem za mizo. »Kaj je narobe?« se obrne k meni. »A se spomniš kako si me vedno prigovarjala, da bi se vpisala v kakšen krožek« »Seveda se spomnim, toda ti si bila tako zelo trmasta da to ni zate« odvrne. »Torej se lahko vpišem v plesni tečaj« »Ana, a nisi malo prepozna za to. Morala bi že plesati od 6 leta ne pa sedaj ko si že stara 17 let« odvrne. »Mami, saj se bom naučila. Z Saro si zelo želiva, da bi se naučili plesat« jo prepričujem dokler ne popusti. »Okej« se vda.

next?
19. november 2010
u1374
u1374
pa next
19. november 2010
u27744
u27744
next!
19. november 2010
u30808
u30808
bom bol pol!
19. november 2010
u1374
u1374
oki!!!
19. november 2010
cool
19. november 2010
u30808
u30808
oki bom zdj še en del:
»Torej si ne boš premislila« vpraša. »Seveda ne« rečem in stečem v svojo sobo. Pokličem Saro. »Mala kdaj se greva prijavit?« jo vprašam. »Torej si se premislila« »Seveda mislim, da je to super priložnost, da osvojim Benjamina« rečem in si narišem nasmešek na obraz… Ker je bila sobota sem vedela, da mi bo zopet popoldan dolgčas. V bistvu skoraj vsaki dan preživim z Saro razen soboto, ko ima ona pomembnejšo delo, saj že od navade vsa njena družina obišče njeno babico. »Mami kaj boš počela popoldan« jo vprašam in stopim v sobo. »Nakupovati grem« »Res? Lahko grem zraven« jo vprašam. »Seveda« mi presenečeno odgovori saj ni več vajena, da bi hodila z njo v trgovino. »Sara gre babici« odvrnem in v roko vzamem krpo…. Vidim, da je mama presenečena nad mano saj ni navajena, da ji bi pomagala razen pomivanje brisanje posode in pospravljanje svoje sobe. »Od kdaj pa ti pospravljaš?« me vpraša. »Moram nekaj početi, ne more mi biti cel dan dolgčas« ji razložim. Nasmehne se mi in nič več ne reče, kot da bi se bala, da bom nehala… Kosilo je hitro mimo in z mamo se preoblečeva, da odideva v trgovino. »O punci moji kam pa le« se pošali ati. Ker je vozil tovornjak je bil malo doma zato sva ga imeli z sestro Katarino, ki je bila tri leta mlajša od mene zelo radi in sva takrat, ko je bil doma zelo uživali z njim… Z mamo sva se z avtom odpeljali do trgovskega centra. Preden se ostanem iz avta mi reče »če nočeš ti ni treba iti z mano. Pojdi malo pogledat oblačila« reče. »Bom drugič…« Prekine me »tukaj imaš denar kupi si kaj lepega zase.« Nasmehnem se ji »hvala mami« rečem in hitro odidem proti trgovini z oblačilami.

next?
19. november 2010
u27744
u27744
huda zgodba!
nexttt!
19. november 2010
u1374
u1374
aa tudi ti kopiraš???
19. november 2010
u1374
u1374
next
19. november 2010
u27744
u27744
dj nara nehi!
19. november 2010
u1374
u1374
sori next nujno!!!
19. november 2010
u30808
u30808
kva se prepirata!
nextala bom tokrat res bol pol!
19. november 2010
u27744
u27744
oki sam res hitro next!
19. november 2010
u1374
u1374
next
19. november 2010
u30808
u30808
bom zdei!
19. november 2010
u30808
u30808
Gledam najljubše kavbojke katere si želi vsaka najstnica iz naše šole toda pri nakupovanju sem vedno v dvomih saj ne vem če bi si kupila majčko ali kavbojke. Komaj se odločim se za kavbojke in odpravim se do kabin, da jih poskusim. Pred kabinami je bila takšna gneča, da nisem bila prepričana če se mi splača čakati. Toda ko se bolje pogleda kavbojke sem si premislila. Trdno sem bila prepričana, da bom počakala pa čeprav čakam do večera. »Zdravo a tebi tudi preseda čakanje?« slišim glas za sabo. Obrnem se, da bi videla komu je tako bedno čakati v vrsti kot meni in pred mano je stal… ne morem verjeti še enkrat sem morala bolje pogledati… res je pred mano je stal Benjamin. »Zdravo, ja res je bedno čakati« rečem in mu podarim svoj najlepši nasmeh. Šele ko enkrat premislim ugotovim kako beden stavek sem povedala. »O tebe pa poznam! A ne hodiva na isto šolo?« vpraša. »Ja, tudi ti si mi nekam znan« se izmuznem. Ne smem mu pokazati, da mi je všeč. »A rada plešeš?« me vpraša. »Tako pač. Zakaj?« odvrnem. »Že več kot devet let plešem v plesni šoli Urška« mi razloži. Vse to že vem pomislim.. »Ja in?« »Ostal sem brez plesalke, ker se je odselila. Pa me zanima če bi poskusila?« »Jaz?« rečem šokirano in ga zmedeno pogledam. »Oprosti nisem mislil. Večkrat sem te že videl na šoli. Vedno si se mi zdela tako sproščena in zdela si se mi prava… kakšno naključje, da se tukaj vidiva« reče in se nasmehne. »Aha« samo prikimam saj drugega ne morem reč saj sem preveč zmedena. Vrsta se počasi premika naprej in preden dobro premislim kaj se je zgodilo sem že na vrsti, da poskusim hlače. Stopim v kabino in se na hitro preoblečem. Podajo se moji postavi sem zadovoljna. Odločim se da jih bom vzela. Na hitro se preoblečem in pogledam na Benjaminovo mesto.

next?
19. november 2010
u27744
u27744
ja next!
19. november 2010
next. Noroo Prosim poglejte tut mojo zgodbo :https://www.igre123.com/forum/tema/mrtva-med-zivimi/10892/
19. november 2010
u27744
u27744
joj kdaj misliš nextati?!!!
19. november 2010
u31704
u31704
19. november 2010
u30808
u30808
ju3!
19. november 2010
u30808
u30808
Ni ga več tam… spomnim se njegovih besed vedno si bila tako sproščena… ne morem dojeti… plačam hlače in odidem iz trgovine. Vidim, da me že mami čaka pri avtu »oprosti grozna gužva je bila« rečem in se usedem v avto. »Si našla kaj zase?« me vpraša. »Ja hlače sem kupila, toda morala sem jih probati! Si me dolgo čakala?« »Več kot deset minut…« »Oprosti« jo prekinem. »Ni problema« odvrne »že dolgo nisva šle kam skupaj zato sem te rada počakala« »Vem, da nisva, nerodno mi je ko se spomnim, kako sem rada hodila z njo v trgovino in pustila, da mi je izbirala obleke…« Ko prideva domov se zaprem v sobo in še enkrat premislim vse kar mi je rekel Benjamin. »Želim si plesati toda zaradi njega« pomislim…. Zvečer napišem Sari sms: »jutri se morava nujno videti. Ne boš verjela kaj se mi je zgodilo« Takoj odpiše »Seveda se bova videli. Kaj se je zgodilo« dobim takoj odgovor. »Danes sem bila v trgovini in srečala sem Benjamina ne boš verjela kaj mi je rekel?« takoj odgovorim. »Kaj ti je rekel?« »Ti jutri povem« delujem malo skrivnostno. »Ana zakaj mi nikoli nočeš povedati takoj!!« »Ti povem jutri« nasmehnem se vem, da bo Sara prav tako presenečena kot sem bila jaz in še kar ne morem dojeti, da je to res… Ponoči ne morem zaspati saj kar naprej razmišljam o njem… V nedeljo je bil vedno najbolj dolgočasen in ni se dogajalo nič zanimivega dokler nisva šle zvečer z Saro v mesto. »Hej mala« ji rečem in jo tesno objamem. »Oj kako si? Pogrešala sem te včeraj« reče in počasi odideva proti mestu. »Nekaj ti morem povedati toda skoraj verjamem da mi ne boš verjela« ji rečem in tako sem srečna, da bi najraje zaplesala. »Kaj se je zgodilo?« vpraša saj ima vedno rada nove sladke novice. »Včeraj sem bila v trgovini z oblačilami. Probala sem neke kavbojke. In bila je grozna gužva. Vzadi za mano je stal Benjamin in se začel pogovarjat z mano« ji na kratko obnovim kaj se je zgodilo v trgovini.. »Kaj si?« reče tako glasno da skoraj zavpije. »Pogovarjala sem se z njim« ji rečem še enkrat da dojame… »kaj ti je rekel?« vpraša in že na obrazu se ji vidi da komaj čaka da ji povem… »vprašal me je če bi plesala…« Sara se začne smejati kod da bi se zmenila »ja meni je bilo to tudi čudno kot da bi mu nekdo povedal…« toda odženem to misel.

next??
20. november 2010
u27744
u27744
ja hitro!!!!!
20. november 2010
next!
20. november 2010
u30808
u30808
Z Saro udariva debato o Benjaminu in o fantu, ki je bil všeč Sari. Vem, da gre zaradi njega še raje babici. »veš kako je božanski?« reče. »Vem odvrnem saj to mi je povedala vsaki dan skoraj stokrat« smejim se ko mi razlaga kako ga je hotela na vsak način osvojiti medtem, ko je bil tako nedostopen. Posloviva se ob devetih zvečer. »Mami bo že spet tečna, ko bo videla koliko je ura« mi reče in steče proti domu. Nasmehnem se ko gledam za njo… res ne vem kaj bi brez nje.. Zjutraj se ostanem še eno uro prej kot po navadi. Odločim se, da se bom zrihtala še lepše in vem da sedaj ko imam šanso ga moram osvojiti na vsak način. »Ana a še misliš danes« slišim mamin glas. »Ja mami« odvrnem in si potegnem z glosom po ustnicah. Stopim iz kopalnice »kdaj boš ti razumela, da nisi edina v hiši ki imaš opravke« reče in hitro gre v kopalnico preden bo še za njo tečnarila Katarina. Stečem po stopnicah v sobo in se zagledam v ogledalo prvič sem res zadovoljna s sabo. Pripravim si torbo in počakam na mamo da me zapelje do šole. Stopiva v avto »danes pa si lepa.« reče mama in vidim da me očarano gleda. »A sem v redu« rečem in si popravim lase, ki mi padejo na obraz…. Stopim v šolo in se preobujem. S pogledom iščem Benjamina, ko pride do mene Sara. »O hej kako si?« me vpraša. »Super.

next?
20. november 2010
u30808
u30808
SLIKE:
ana(jst)
http://www.google.si/imgres?imgurl=http://img.metro.co.uk/i/pix/2007/12/watsonINSTYLE_450x522.jpg&imgrefurl=http://www.metro.co.uk/showbiz/78326-harry-potter-girls-sensational-new-look&usg=__ZDQNeWVpqkYMvVpZs5Y20aWKfGk=&h=522&w=450&sz=31&hl=sl&start=0&zoom=1&tbnid=5zxBbBmNjRQzyM:&tbnh=159&tbnw=136&prev=/images%3Fq%3Dharry%2Bpotter-girl%26hl%3Dsl%26gbv%3D2%26biw%3D1659%26bih%3D760%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=257&vpy=211&dur=1731&hovh=242&hovw=208&tx=14&ty=266&ei=IkroTMvyOZWSjAfR1eWGAw&oei=BEroTJmHLYei4QbQsqn6Ag&esq=5&page=1&ndsp=37&ved=1t:429,r:10,s:0
sara (moja bff)
http://www.google.si/imgres?imgurl=http://gallery.newkerala.com/images/wallpapers/sara-paxton-706364.jpeg&imgrefurl=http://gallery.newkerala.com/wallpaper/Sara-Paxton/&usg=__HHFzU9oFT6YJ5xJ4VcLuMgHd1hc=&h=338&w=450&sz=23&hl=sl&start=0&zoom=1&tbnid=YhGuQPjnAZ80KM:&tbnh=146&tbnw=181&prev=/images%3Fq%3Dsara%26hl%3Dsl%26gbv%3D2%26biw%3D1659%26bih%3D760%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=554&vpy=273&dur=1139&hovh=194&hovw=259&tx=29&ty=224&ei=WkroTNmxLcjk4ga56KD6Ag&oei=WkroTNmxLcjk4ga56KD6Ag&esq=1&page=1&ndsp=39&ved=1t:429,r:32,s:0
banjamin
http://www.google.si/imgres?imgurl=http://images.pictureshunt.com/pics/j/jacob_black_taylor_lautner-13949.jpg&imgrefurl=http://www.free-extras.com/search/1/jacob%2Bblack.htm&usg=__P_4hnPG_OnY6sBntxiV_yNXi1Q4=&h=500&w=350&sz=95&hl=sl&start=0&zoom=1&tbnid=V1C-TrsCyXuaZM:&tbnh=133&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3Djacob%2Bblack%26hl%3Dsl%26biw%3D1676%26bih%3D760%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=119&vpy=226&dur=7551&hovh=268&hovw=188&tx=40&ty=289&ei=K0zoTPa6BYT_4Aa65Lz6Ag&oei=K0zoTPa6BYT_4Aa65Lz6Ag&esq=1&page=1&ndsp=42&ved=1t:429,r:10,s:0
20. november 2010
u27744
u27744
next! pa hitro!!!!!
21. november 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg