Forum
No ta zgodbica bo upam da še kar zanimiva saj menim da je neka mešanica stvari no ja va tej moji zgodbi bo veliko zanimivih dogodkov ter zanimivih stvari koncertov in podobno!
V tej zgodbi bodo bili v glavnih ulogah : Lana , Bella in Jessica ) fantje pa : Jack , Sam , Kevin.
ucitlce učitli : prof. športne uzgoje : mr.jonson profe. jahanja miss. taylor.
drgi pa niso tako pomembni !

ali te moti da se v mojih zgodbah ponavljajo slike' in imena ljudi ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. marec 2012
no to sem js ( kao ) bella :


to je moja bff Lana :


to je pa jessica moja naj hujša sovražnica :

07. marec 2012
to je jack tut še kr m ne mara preveč :


to je kevin :[img]https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9RULWwL7oZb3lg3eEREBI6kjhYyE4Yv84j0hUD9zgx_nDPq0_OY3EMk2L[/img]
za sama še nisem našla primerne slike !
no to je prof. jonson :

ne se pliss čudt da je full mlad !!!!
za profesorco tudi nisem našla primerne slike !!

hvala za razumevanje aja paše to : Ali naj napišem zgodbo ? povejte mi !
hvala !
07. marec 2012
kr dobra supr!!!!!!!!!!!!!!
07. marec 2012
ja napiš takoj!!!!!!!!!!!
07. marec 2012
nekega dne se js lana in kevin ki je moj bff odpravimo v šolo ter se pogovarjamo kako bo potekal dan. ko smo pršli v šolo so nas tam pričakali itaq da jack in njegovi pajdaši sam in thomas ter že iščejo težave,z krvinom jih odpikama in gremam mimo njih lana pa kot vedno osvajala jacka pri pouku smo se z kevinom veliko pogovarjala kako bomo zafrknli prof. jonsona ! no pri uri športne vzgoje smo morali igrati nogomet kar je bedno saj je bil sam in jack v drugi skupini in to je blo obup prvi gol sem z lahka zabi drugega pa tako: prvo sta si kevin in lana podajala nato sem js dobila žogo za mano je kot vedno tekel jack da bi mi zbil žogo a po nalašč me je brcnil v nogo tako da sma oba padla drug na drugega jack je samo rekel baba prokleta!!! in me zvrnil s sebe in me stisnil ob tla a kmalu je pritekel prof. jonson (rayn) in rekel naj tega ne dela več obrnikl me je in rekel si vredu.
b: ja ne lih !
rayn oz.ry : pokaži mi nogo .
seveda sem mu pokazala nogo in čakala kaj bo reku
ry: noga je hudo odrsana in mislim da ne boš danes morala telovaditi.
dvignil me je in kot opora sma odšla na klopico tam je prinesel prvo pomoč in mi čistil rano saj je bila od zemlje in trave.
ry: pa koga mata vidva sz jackom?
b: ma neki ko smo se enkrt nek zafrkaval pa igral eno igrco plastenka resnice pa smo mu dal iziv naj pač polub lano in od takrat je tak do mene in kevina!
ry: aha no ja upam da bota to kmau razrešla nočem lihk povijat teb nogo usako uro rajši jacki!
b: ahahaha a to pomen naj js nega brcnem al kaj?
ry,: nwkako tako ja !
b: no profesor. ws lahko neki uprašam ?
ry: seveda da pa neh s tem profesorej k me že glava boli !!
b: kok ste pa stari?
ry: recimo ti si stara 21 ane to pomen da zraven prištrej 10 in odštej 5 !
b: omg samo 26 ste stari !
ry: prav si slišala lihk kr sem končal študi mislm pred 2mi leti!
b: aha potem pa razumem zkj ne smem reč vm profesor.!
ry: pa tut vikat me ni treba večina na šoli me kliče ry pa me dj tudi ti!
ry: no zj pa tuki sedi ker morem it k classu !!!
b: vredu kot rečeš.
ta urca je minila zelo pšočas seveda sem malo četala. za mano pa pride jack sem se že bala da bo kj narobe ampak.
j: oprosti mi za tisto prej
B: oki sm se že navadla !
j: prav.
pa mimop pride ry in pove ej bella prideš neki sem?
oky
ry mi je povedal da moramo jutri iti na plesne vaje saj sestavljamo novi ples seveda sem rekla da bom ptrišla on se mi je nasmehnil in odšel doma sem mami povedla kaj se je zgodilo in koliko je star ry mama je bila presenečena!

več naslednič !!
nexttitttiteee !!!!!!
08. marec 2012
NEXTAJJ
10. marec 2012
nextt
10. marec 2012
next
10. marec 2012
zutri sem ustala prva in pojedla nekaj malega za zajtrk ter uzela malico in jabolko pred hišo me je čakal kevin kot usako jutro saj sma bila zelo dobra prijatelja v šoli smo imeli naš razred in razred v katerem je jack in sam šprtni dan saj smo morali plesati jaz in kevin sma prej uprašala rya ali lahko plešema skupaj in seveda nama je dovolil saj sma se z njim zelo dobro razumela jacka je zafrknil da je plesal z lano. pokazal nam je plesne korake in seveda je izbral mene kot njegovo soplesalko šlo mi je kar dobro z kevinom sma napredovala in začela sma se že vrteti in nagibati v valčku. 3 ure so minile zelo hitro 4 uro smo sestavljali ples jacku ni šlo najbolj od rok zato sem morala po 4 uri z njim plesati in ga učiti to je bilo za crknit! po končanem športnem dnevu me je ry prišel pohvaliti da sem se zelo dobro odrezala.
ryanes si bila odlična
b: oo hvala ti
ry: aja tukaj imaš test od slovenščine in matematike!
b: omg! 5 sem pisala pri obeh bila sem tako vesela da sem ga kar sama objela seveda sem mu povedala da mi je učna ura pri profesorju matematike dobro dela.v slovenščini sem pa tako ali tako dobra.
ry je povedal da bo ju3 obiskal mojo mamo in ji povedal kako dobra sem!
bila sem zelo happy.
zahvalila sem se mu ga pozdravila in stekla k kevinu ter poivedala da sem pisala 5ke bila sma presrečna objel me je in uprašal: zakaj dišiš po ryovem parfumu?
o prejle sem ga objela ker sem bila tako vesela sej nisi jezen?
kje pa !
odšla sma k meni domov saj bo pri meni prespla vsaj en mesec saj sta straša na službenem potovanju.

bili smo kar bogat! hiša mene:


kevinova hiša:

10. marec 2012
next
10. marec 2012
next
10. marec 2012
next!
10. marec 2012
neksty
10. marec 2012
ju3 zjutraj se kevin zbudi prvi in zbudi tudi mrnr bil jr petek bila sem full happy ker pride rayn na obisk pojedla sma zajtrk in odšla v šolo kjer naju čaka presenečenje vse šolsko dvorišče je bilo prazno odšla samdo vrat ki so bila odprta potiho grema do našega razreda vstopima in bil je prazen zato sma se ločila in vsak je šel po drugi strani šole bilo je shljivo nevem zakaj so stopnice tako škripale pridem do sobane kjer se vsi skupaj dobimo tam priteče k meni kevin oba vstopima in sobana je bila prazna vsa preplašena stopiva na sredio dvorane...... naj vam povem skrivniost(kevin ima rojstni dan in vsi skupaj smo mu pripravili zabavo) tam mu povem da naj ostane tam in jaz grem pogledati v sobe kjer so bili skriti povem da smo pripravljeni takrat vsi planejo in v en glas rečejo vse naj boljše pridem do njega ga objamem in mu zaželim da bi bil š tako naprej dober sošolec da bi se učil in dobival dobre ocene poljubim ga na lice in še enkrat objamem postal je zelo rdeč v obraz in rekel vsem hvala za takšno presenečenje. odšla sem k ryu ter rekla da se je načrt dobro izšel in da so vsi veseli nkevin pa naj bolj. ry reče da je res in da se mora zdaj otvoriti šolski ples ane
b: jap mislim da je res.
odšli smo na plesišče usi so odšli plesati js sem pa sedela na stopnišču v sobani oz. dvorani do mene je prišel jack in se usedel in rekel mhm ali bi......
kaj je jack povej no . ali biiiiiiiiiii .... plesala z menoj?
seveda jack. tako sma odšla plesati nevem kaj mi je bilo da sem privolila ampak kaj čem če je fant luškan. ko je bilo pesmi konec me je odpeljal iz dvorane ven in tam mi je jecljajoče povedal:
veš kaj bell nevem zakaj sem se tako grdo obnašal do tebe res se nebi smel obanšati tako do tebe res mi je žal za vse to. ali bi bila prijateljca z menoj?
jack veš da kar si mi povedal razumem in z veseljem bi bila tvoja prijateljica.
objel me je in se mi zahvalil ter odpeljal nazaj v dvorano kjer me je čakal ry ter uprašal ali me je prosil in tako dalje. aha zdaj pa vem kam pes taco moli ti si vse to naredila ne.
ja no jest sem ker sem pač videl da te ima fant zelo rad pa sem mu malo pomagal.
aja ampak to ni bilo malo ampak veliko.

bilo je konec pouka čeprav je od tega pouka bilo samo 2 uri je k meni jacku in kevinu prišel ry ter nas uprašal ali bi danes zvečer šli malo v bar seveda smo rekli da ja. z kevinom sma odšla domov kjer nama je mama dala slastno kosilo.
proti večeru je prišel k hiši ry in seveda ga je mama povabila na kavo, pogovarjala sta se kako sem dobra v šoli in kako sem pametna.....itd.
mama ga je uprašala ali je res star komaj 26 let rekel ji je da je preskočil 3 razrede tako pameten je bil in tako je študi zaklučil prej res je zanimivo razlagal. zvečer se je zahvalil za kavo in mene ter kevina odpeljal proti jackovi hiši pobral še njega in tam smo spili nekaj kozarcev ter plesali do 1 ponoči tako nas je odplejla domov.
več naslednjič nexttttitte
10. marec 2012
next!
10. marec 2012
u58809
u58809
next next next next
11. marec 2012
u45227
u45227
next
11. marec 2012
ponoči sem mislila na jutrajšni dan. zjutraj sem se zbudila ob 9h kevina sem prebudila tako sma pojedla zajterk in odšla k šoli kjer smo se ob sobotah dobivali tam je bila kot ponavadi jess jack lana in celo neka alex ki je bila v zadnjem letniku in je hodila z ryem tam je bil tudi ry. pod drevesom smo dali deko in tam smo jaz kevin in lana se pogovarjali vse mogoče nekaj časa smo se pogovarjali o teh puncah na šoli pa je prišla tema o fantih kevin je samo slabo govoril o fantih čeprav sem vedela da se laže nato smo se igrali eno igrico ki ni bila tako zanimiva saj smo rabili še dva 3 igralce prišel je jack ry in samanta moja prijateljica pa so se usedli in smo se igrali vedno je zmagal ry zato smo morali delati sklece omg. je blo bedno nato je zmagal kevin in morali smo plezati po drevesu na posled sem zmagala jaz in morali smo se iti novo igrico špricanje z vodo prinesli smo plastenke jim preluknali zamašek v njih natočili vode seveda na vodne balone nismo pozabili bilo je tako super seveda je alex samo zmajala z glavo kako smo otročji. kevin je stal pod drevesom js sem ila na drevesu in mu vrgla vodni balon na gvlavo hahaha smo se usi smejali nakoncu je moral usak povedati koliko krat je bil zadet in jack je bil največkrat za kazen smo ga morali polivati in zalivati z vodo ko smo bili vsi premočeni smo se šli lovljenej bilo je zakon seveda sem še vedno malo četrala ko me je jack poškodoval nogo a je bilo vseno cool vsi zmatrani smo se ulegli pod drevo ter za nekaj časa zasplai tako da se nam je obleka posušila odšlismo na kosilo ter seveda sladoled njami. po končanem kosilu nas je čakala nova naloga ob šoli je bil velik bazen odšli smo po kopalke in odšli kopati bilo je perfektno saj nam je ry pokazal nekaj nvosti edino kar nisem znala je bilo narediti mrtvaka ry me je naučil tako da me je držal za hrbet in noge sicer bi se potopila. enkrat sem zanalašč skočila iz velike skakalnice in potopila da je mislil da sem pozonila me je moral iti iska tako smo se začeli smejati ko smo ga potegnili za nos poškropilm me je js sem pa njega nazaj tako smo se udi začeli špricati kot zmešani. zvečer smo vsi skupaj odšli na večerjo in tako na plažo kjer smo imeli ogen in tam smo tudi peli in plesali. zvečer smo usi popadali v postelje in zaspali.

ta dan je bil nekaj najperfektnejega na svetu!!!

nexttitte!!!!
11. marec 2012
u69332
u69332
next!!!!!
11. marec 2012
sprememba to sem jst :


11. marec 2012
zjutraj se se prebudila in zbudila še kevina ki mi je celo noč smrčal na uho pojedla sma zajtek in ošla pred šolo saj bomo odšli na morje in se kopali po poti smo se pod nujno moralu vstaviti saj je jack moral na stranišče po poti smo peli eno pesem: michel telo e se eu te pego !!!! končno smo prišli na plažo in tam nekaj časa samo gledali potempa stekli naravnodt na peščeno plažo kjer smo prvo igrali odbojko hvala bogu da je ry bil z nami v skupini. odšli smo se kopati seveda smo skakali po vodi in skakali v vodo bombice in glavico itaq use je blo zakonsko. odšli smo v gostilno in tam pojedli kosilo čez čas ko nam se je hrana ulegal smo se punce sončile večina punc lana jess alex.. so gledale fante a jz se nisem toliko ozirala na njih. saj sem vedela kdo mi je med nami všeč.
več naslednjič ko nexttam!!!!
12. marec 2012
moje kopalke [img]https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSq7gxmWT8BMfRl3Gqzsae0fx-tUXP4yPQ9RcJOZ5KfkTKgnJXSLYzBYKas[/img]
ry eve kopalke :


jackove kopalke:


kevinove kopalke :


lanine kopalke:


alexine kopalke :

12. marec 2012
u58809
u58809
next next pliz pliz
13. marec 2012
nevem če bom še pisala saj ne bere nobeden razen ti usen hvala da si brala ampak mislim da ne bom več pisala saj se ne splača ker ne bere nobeden mislim da zato ker je v naslovu konji ubistvu sem se zmotila !!!

hvala za razumevanje !!!

( če želiš da še pišem predlagaj zgodbo drugim ) hvala !!!
18. marec 2012
oz. jo preberi in nexttaj
18. marec 2012
u52003
u52003
next
19. marec 2012
Neeexxtt... Neexxtt..
20. marec 2012
seveda smo zvečer priperavili mali žur na katerem smo vsi noro plesali na pesmi davida guette jack je vedno gledal mene ampak nimama pojma zakaj meni itaq ni kj preveč ušeč ::
---------------------------------------------------------------------------------------------------
no odgovorite na vprašanje :
gdo od fantov : jack,kevin, prof. ry, sam. ušeč ? povejte v komentarju oz. nexttu !!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
po nekaj času je ry odšel iz zabave na plažo kjer se je od delaeč videl odsev lune ki je kod da bi plavala na morju žarela v lepoti!!! odšla sem za njim se skrila in ga opazovala kaj bo počel in tako naprej... a kar na enkrat ga na plaži ni bilo več . čudno se mi je zdelo kam je odšel !! v trenutku pa me roka prime za ramo obrnem se pogledam in zagledam rya ki je stal za mano!!
ry: oooohoho a se res punce ne morte zadržati da me ne bi gledale ??
b: ja no jahm čudno se mi je zdelo da si odšel z zabave....
ry: veš malo miru potrebujem tako kot sem star malo počitka mi ne bi škodilo..
b: ja pa saj nisi tako zelo star 4 ali 5 let si sarejši od mene !!....
ry: neveš da sem se hecal. mimo grede kot jast vem si take punce ki me gledajo zaslužijo kazen !!
b: kakšno pa profesor?
ry: takšno da mi ne boš morala zbežati !!!
začela sem teči in on me je lovil kevin, jack, lana.... so slišali neke vriske saj sem malo tulila ko me je zasačil oz. stisnil v en kot kjer mu nisem morala zbežati, od daleč so naju opazaovali kevin in jack sta samo užaljeno gledala( ) .
a na koncu sem mu uspela zbežati lovil me je res dokler me ni vlovil !!!
ko me je vlovil me je nekam čudno spotaknil da sem padla na peščena tla ki so pokrivala plažo !!! na tleh sem se smejala kot nevem kaj !!!
ry me je gledal kot da je malo čukjen !!
rekel je samo da me je vlovil, vstal me dvignil in odšla sma proti drugim !!!
vsedla sem se zraven lane lana pa je rekla :
veš kaj punca mislim da si se zaljubila v rayana !!!!

v tem trenutku sem rekla samo da nisem zaljubljena v nejga !!!!!
več naslednjič nexttitte !!!
22. marec 2012!!!! beautiful !!!
22. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg