Forum
u147863
u147863
eko, to so vse slikce, tko da začnite good luck
16. avgust 2013
Zanima me, če objavimo sem? In pa... mora biti naslov?
16. avgust 2013
u100166
u100166
Upam,da ti je ok če pisem kot bi oseba napisala dnevnik. Če ni povej pa spremenim!
Za 1.izziv sem napisala zgodbo Počitnice v Parizu. Glavna oseba je Lara Poljanšek,stara 16 let in s starši so na počitnicah v Parizu. Poglejmo,kaj se bo zgodilo.ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ
5.7.2013 ob 18h
Dragi dnevnik!

Kaj naj rečem? Pariz mesto ljubezni? A se zafrkavate? 2 dni sem že v Parizu pa opažam samo zamorjene in žalostne ljudi,ki se kregajo. Celo v našem hotelu nihce ni prijazen! Osebje nas grdo gleda in ignorira,gostje pa nas gledajo kot ne bi bili ljudje. Danes sem pri zajtrku po francosko pozdravila dečka,ki je samo kreče zbežal stran. In ja ne verjamem već v govorice,kako je ta kraj poln ljubezni. Se sploh ne strinjam. Vsi samo grdo gledajo in se za gosta niti ne zmenijo. G-R-O-Z-A!!!!!
ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ

5.7.2013 ob 21h
Dragi dnevnik!

Preden grem spat ti moram nekaj povedati!Par stvari! Motila sem se! Motila! Mesto ljubezni je res Pariz. Spoznala sem najlepšega fanta na tem svetu. Ime mu je Mark!In je sin lastnika hotela!
Res,da je Francoz,pa kaj potem.Preveč je lep,da bi se sploh lahko obremenjevala kakšen je!
In druga novice! Starša se hočeta preseliti v Francijo! In kaj je najboljše! Iščejo dva delavca,ki bi pomagala pri delu tega hotela.
Moja starša sta se takoj ujela z direktorjem in sta mu dala cel kup idej za izboljšavo! Direktor je rekel,da bi ju takoj zaposlil,če bi le živeli tukaj!Ali ni to fantastićno! Kmalu bom gospa Blanc! ღ
ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ
6.7.2013 ob 9.35h
Dragi dnevnik!
Zdaj gre za res! Mark me je povabil na ogled Pariza. Starša sta se strinjala! O moj bog! Ob 10h pride pome!To je ćez 25 minut!!!!! Kriza! Res ne vem kaj naj oblećem. Lase sem si spustila in si nadela uhane. Zdaj pa je problem,kaj naj oblećem. Obleka in pete res niso za v mesto,trenerka pa je malo preveć športna. Joj,kaj naj naredim. 10 minut rdeči alarm! Že vem. Oblekla bom kratke hlace z ameriško zastavo in majico I Love Pariz! Ali pa… Ne,ne bom si spet premislila. Vzela sem še torbico in vanjo dala telefon in denar. Nekdo je potrkal. Mami je odprla vrata…Mark! Prišel je!
ღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღღ
6.7 ob 23h
Dragi dnevnik!

Ja, pišem ti v ženskem stranišču v lepi restavraciji.Zato,ker je nuja! Nekaj lepega ti moram povedati! Noro je! Najboljši dan v mojem življenju! Mark je prekrasen,o in… o ne vse lepo po vrsti.
Mark je prišel pome. Vzela sem torbico in odšla h vratom.”Lepo se imejta” mi je zaželela mami.”Adijo” sem ji rekla in z Markom sva šla iz hotela.”Kaj bi rada prvo videla”me je vprašal.”Ne poznam dobro Pariza. Pelji me na svoj najlubši kraj” sem mu rekla. Sladko se je nasmehnil. Kako je lep! “ Prav,upam da ti bo všeč”mi je pomežiknil. Med potjo do njegovega najljubšega kraja sva se pogovarjala vse o vsem. O starših,o meni,o njem. Tako sva se zabavala. Ustavila sva se pred Eifflovim stolpom. “Predstavljam ti moj najljubši kraj” je rekel.”Vav,zmeraj sem ga hotela videti!” sem mu rekla. Nasmehnila sva se drug drugemu in ze sva se z dvigalom odpeljala na vrh stolpa. Razgled je bil prekrasen! Imeli so tudi velik bar. Odpravila sva se tja,da bi si naročila kaj za pit. Fant pri pultu je poznal Marka. In rekel nama je,da sva lep par. Res ne bi imela nič proti. Oba sva hitela mu dopovedovati,da sva samo prijatelja. Naročila sva plastenki vode,nato pa uživat v razgledu na Pariz.Vzela sem telefon in naredila nekaj slik za spomin. Opazila sem,da me Mark opazuje.”Kaj pa je?” sem ga vprašala. “Res ne bi imel nič proti,če bi bila par”mi je rekel. Nasmehnila sem se mu. Bila sem kot omamljena. Najlebši fant na svetu mi je to rekel. Vav,nikoli si ne bi predstavljala! Mesto ljubezni,ki včeraj ni bilo mesto ljubezni danes je! Stopil je do mene. Nekaj sekund me je gledal,nato pa poljubil. Začutila sem takšen ognjemet! Kot bi bil svet kar naenkrat poln lepih stavi,brez lakote,ropov … Fant,ki sem se vanj zaljubila je bil tudi vame. Tako lepega občutka pa še ne. Hmmmm ali zdaj hodiva? O ne kmalu bom mogla nazaj v Slovenijo,kjer me noben ne mara. Sošolci se norčujejo iz mene,učitelji isto ostalo pa ne bom omenjala. Starši tudi niso v kakšni povezavi s prijaznostjo. Ja,lepega je lahko hitro konec,kot zdaj tudi tega poljuba. » Bi hodila z mano?« Me je vprašal. » Ja.« Itak,kaj pa misliš. S fantom,ki je zaljubljen vame in jaz vanj. Seveda. Zabrnel mi je telefon. Dobila sem sms:
»Ojla,ljubica se zabavata. Pridita skupaj v restavracijo Francesha,Mark ve kje je to. Imeli bomo večerjo in nekaj vama moramo povedati. Markov oče bo tudi tam. I love you. Mami!«
Marku sem povedala za sms. Izlet se je prehitro končal. Oba je zanimalo,kaj nama morajo povedati. Z dvigalom sva se odpeljala k izhodu iz stolpa. Počasi sva se sprehodila do restavracija. Med potjo me je Mark prijel za roko. Malce me je panika zgrabila,ampak imela sem fanta. Nekoga,ki me ima rad.»Tukaj je restavracija« je rekel. Pokimala sem mu. Tukaj sva. In nekaj nama morajo povedati.
Ja,nato je sledilo predavanje o hotelu,stroških,kako rabijo več gostov bla bla. Z Markom nama je bilo tako dolgčas da sva se dopisovala po telefonu. Razen takrat,ko smo imeli za jesti,res ni bilo časa. Po sladici pa so nama povedali veliko novico,ki sva jo čakala. Namreč:
Preselili se bomo v Pariz! Jaz in moja starša bomo živeli v hiši pri Marku! Joj,če ne bi bilo staršev bi ga kar poljubila! Tako sem vesela! In zdaj pišem na stranišču,jutri se vrnemo domov,da spakiramo,nato pa se vrnemo nazaj v Parizu. In mojo psičko Luno bomo vzeli v Pariz.To je bil moj najlebši dan v mojem življenju. Z Markom hodiva in preselila se bom k njemu. Bova,kot brat in sestra. Samo,da se ljubiva. Tako je ljubiva. Imam fanta in najboljšega prijatelja.Ni to prekrasno!?

Pišem Pariz mesto ljubezni!


16. avgust 2013
http://www.topnews.in/law/files/serial-killer.jpg
" vse je uredu. Umiri se." Sem si mrmrala in počasi hodila po mračni ulici. " vse...vse bo še uredu...vse" kot, da bi si verjela. Tiho sem kriknila ko je moj gol okrvavljen gleženj oplazila miš. Uresnici je bila podgana.
Veter je še bolj razmršil moje že tako grde lase. V kotu je stalo nekaj praznih škatel. Ena se je prevrnila in iz nje je skočila črna mačka, v ustih je nosila živalsko kost. Vsaj upam, da je živalska. Mačka se je nasršila in s svojimi tankimi nožicami stekla naravnost predme. Pravijo, da ti to prinaša nesrečo. Kot, da le te nimam dovolj.
Zajokala sem.
*******************
Flash back
16. avgust 2013
Odrezalo je
16. avgust 2013
http://www.topnews.in/law/files/serial-killer.jpg
" vse je uredu. Umiri se." Sem si mrmrala in počasi hodila po mračni ulici. " vse...vse bo še uredu...vse" kot, da bi si verjela. Tiho sem kriknila ko je moj gol okrvavljen gleženj oplazila miš. Uresnici je bila podgana.
Veter je še bolj razmršil moje že tako grde lase. V kotu je stalo nekaj praznih škatel. Ena se je prevrnila in iz nje je skočila črna mačka, v ustih je nosila živalsko kost. Vsaj upam, da je živalska. Mačka se je nasršila in s svojimi tankimi nožicami stekla naravnost predme. Pravijo, da ti to prinaša nesrečo. Kot, da le te nimam dovolj.
Zajokala sem.
*******************
Flash back
*******************
" samo, da najdemo še dekle"
" in potem?"
" kaj potem? Potem jo ubijemo. Preveč ve. Za njo"
Stala sem za kuhinjskim koritom in opazovala dogajanje. Pravkar so mi ubili očeta. Edinega sorodnika ki sem ga imela, so mi ubili. Nihče drug kot Black Mike, kot so ga imenovali. Preveč sem vedela. To je bilo res. Preveč sem vedela že pred leti. Samo, da oni tega niso vedeli. In vse sem obdržala zase. Nebi smela molčati. Spregovoriti bi morala še isti dan kot je Black Mike pred šestimi leti ubil utroka in njegovega očeta. Jaz pa sem to samo opazovala izza vrtiljaka. Če bi spregovorila mi morda nebi ubili očeta. Tudi tokrat sem vse samo opazovala. Ampak nisem bila tako tiho kot takrat.
" našli jo bomo. In jo ubili. Žal ji bo, da se je sploh rodila in želela bo umreti hitro"
Ledeni glas Black Mikea me je prestrašil. Zajokala sem tokrat preveč na glas. Zbežati moram. Samo tako lahko preživim.
*****************
The end of flash back
*********************
One ouers ago
-----------------------------------------
Nekaj me je prijelo za vrat.
" prosim, ne ubij me"
" ne bom te, če mi odgovoriš na uprašanje" ta glas...to ni bil njegov glas. To ni bil glas Black Mikea. Oddahnila sem si.
" uprašanje? Ali boš kar molčal?" Prekleto. Stara jezikava jaz sem se vrnila. Upam, da me to ne bo ubilo.
" precej dolg jezik maš glede na to, da bežiš"
" jebemti! Kako veš, da bežim?" V zadnjem trenurku sem se ugriznila v jezik.
" pazi z besedami. In uprašanje: delaš zanj? Za Black Mikea?"
Odkimala sem upam, da ne bom umrla.
Oddahnil si je. Za nekoliko je spustil prijem. Zasukal me je proti sebi. Zagledala sem se v njegove nebesno midre oči. Nisem mogla govoriti. Noge so se mi zatresle in padla bi če me nebi ujel.
Nekaj minut sva se tako gledala...in potem je svoje ustnice pribižal svojim. Zadnji čas sem glavo pomaknila vstran. Prekleto, pa saj sploh ne vem kdo je! Skoraj bi poljubila popolbega neznanca.
" jaz...hm...jaz...oprosti" pretresen je bil. Njegov glas je knalu postav spet leden.
" kdo si? In zakaj bežiš? "
Nisem mu hotela zaupati. Ampak nekaj je bilo na njem. Tiste modre oči. Kodri temnih las ki so mu lepo padali čez oči....in ko jih je popravil....mislim, da sem se zaljubila.
" ime mi je Ally. Ally Horan. In ti si? Bežim pa pred....pred..."
" pred black Mikeom. Vem. Tudi jaz. Ime mi je Jack."
In od tistega trenutka sem vedela. Zaljubljena sem. Vse sem mu lahko pivedala in on je vse povedal meni. Skupaj sva se skrivala Blacku, kot sva klicala tistega oddurneža black Mikea. In stara jaz, Ally Horan se je vrnila. Jaz z dolgim jezikom. Postala sva najboljša prijatelja. Ampak jaz bi si želela več. Ampak on ne. Vsaj tako se mi je zdelo.
Spala sva tam kjer sva našla. Za smetnjaki, na klopci. Vse samo, da bi ostala živa. V njegovem objemu sem se počutila varno.
******************
3 month ago
----------------------
" oho! Koga pa imamo tukaj? Golobčka"
Black Mike. Našel naju je. Ni še prišlo jutro in prva sem odprla oči. Jack me je objemal. Usedla sva se in prestrašeno pogledala.
" Mike. Ne boš me premagal. Mogoče me boš ubil ampak prenagal NIKOLI." Jack mi je samo pokimal.
"Ally Horan in Jack Moon. Le kdo bi si mislil. Vajina dolga jezika tako kot vajina očeta. Kmalu se jima bosta pridružila tam zgoraj." S svojimi
zz lobanjami okrašenimi prsti je pokazal proti nebu. In potem je vse minilo kot v počasnem posnetku.
" Ally. Ljubim te." Jack pogledala sem ga v oči. Oh, te njegove midre oči.
" tudi jaz te ljubim" sem rekla. " in če že miram umreti bom umrla s tabo "
" skupaj"
" za vedno" sva končala skupaj. Najine ustnice so se združile, in če prav bom umrla
je to bil najlepši trenutek v mojem življenju. Mij prvi poljub. In tudi zadnji.
Pritisnil je na petelina.
*****&**&******&********
Je ok???/
Upam da ni predolgo ampak me je zaneslo.
16. avgust 2013
u147863
u147863
Omojbog! Carski zgodbici! Popouni! Na tisto vprašanje od prej:naslov je kakor zelite, lahko je v obliki dnevnika, pripovedi...vseeno! samo da se ujema s sliko! carski zgodbici! res čestitke
16. avgust 2013
u82298
u82298
http://www.igre123.com/forum/tema/pisateljsko-tekmovanje/60417/ prijavite se plis

Oprosti za smetenje bom pobrisala
17. avgust 2013
u147863
u147863
kje je fora če obvjaviš in pol rečeš da boš pobrisala?
17. avgust 2013
Ej, a more bit cela zgodbica al je lahko sam odlomek???
18. avgust 2013
Btw, do kdaj imamo čas?
18. avgust 2013
u147863
u147863
cela zgodbica, pač krattka ni potrebno da je neki fuuul dolga ampak tut če je nč narobe. Časa imate še....2 dni
18. avgust 2013
Bom probala zvečer napisat... če ne, pa jutri
18. avgust 2013
u147863
u147863
ja, ni problema
18. avgust 2013
a pri tem izzivu katera izpade?
20. avgust 2013
u136174
u136174
Endless summer- Neskončno poletje

Stala sva tam, držeč se za roke, samo midva. Valovi morja so mirno butali ob obalo in sonce je že zahajalo. Pogledala sem ga v oči, njegove čokoladno rjave oči. Tako je bil lep, da se ti srce stopi kot maslo na vročem toustu. Po licu mi je stekla solza in naglo sem jo obrisala.
"Je torej to slovo?" je vprašal. Hotel se je pošaliti, vendar je bilo v njegovih očeh toliko bolečine, da se ga komaj gledala.
"Najbrž," poskusila sem se nasmehniti, vendar se je moj obraz samo skremžil in hotela sem zajokati. Še bolj je stisnil mojo roko, kot da bi me hotel za vedno obdržati.
"Ljubim te," sem zahlipala.
"Jaz tudi tebe. Vedno sem te , vedno te bom," povlekel me je k sebi in mi dal še poslednji poljub.Nato sva nekaj časa samo stala tam, objeta in v mojih mislih se je odvijal film najinega skupnega poletja. Nisem več zadrževala solz, ulile so se mi po licih in močile njegovo srajco. Vsi najini skupni trenutki, vsi najini spomini, vsi poljubi, objemi, vse se je zaključilo tukaj.
"Ne pozabi me," mi je zašepetal na uho.
"Nikoli," sem mu zašepetala nazaj.
Zdelo se mi je, da so minila leta, dokler sva se ločila.
"Ko odidem bo vsega konec," je rekel.
"Vem, ampak veš kaj? Kadarkoli boš pomislil kako daleč drug drugega sva, se spomni tega, da sva si vedno blizu, saj sva pod isto luno, istim soncem in istimi zvezdami, " sem komaj izdavila. Še za trenutek sva drug drugemu zrla v objokane oči nato pa se je obrnil in odkorakal. Konec je. Zares je konec. Nikoli več ga nebom videla. Nikoli več.
Odšel je stran in tudi če bom čakala celo življenje ga nebo nazaj. Grobo sem si obrisala obraz in odšla proti avtomobilu. Odprla sem vrata in rekla:
"V redu je mama, vse imam. Lahko gremo." Nasmehnila se mi je in oče je speljal. Obrnila sem glavo, da bi uzrla še nekaj morja. Nazaj sem zrla tudi še ko smo bili že daleč za ovinkom in se ni videlo ničesar več. Zavzdihnila sem in se namestila na sedežu. V vsakem dekletovem življenju je poletje, ki ga ne bo nikoli pozabila in fant, ki ga bo večno ljubila.
22. avgust 2013
u147863
u147863
omg...perfekcija! to je tok dobr da greste vse naprej! kmalu dobite nasledni izziv!
22. avgust 2013
Hej! Prosim a lahko vsaj pogledaš? Če boš pa brala, bom pa še bol vesela
https://www.igre123.com/forum/tema/you-only-live-once-%28real-story%29/60770/
22. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg