Next
31. avgust 2016
Neeext!
31. avgust 2016
EkstazaSmrti
EkstazaSmrti
Next
31. avgust 2016
Omg nujno Next! Nujno nujno nujno!!!
31. avgust 2016
Počasi sem odprla oči, zaslepila me je svetloba vzhajajočih sončnih žarkov, ki so prodirali skozi bele priprte zavese in so jim dajali orančkast sijaj. Bila sem v majhni sobi, obdajala me je bela barva sten in tal, celo posteljnina in stoli, ki so stali v kotu so bili beli. Ko sem se zavedla neznanega prostora sem naglo sedla, v glavi mi je zazvonilo in zavrtelo, občutek sem imela, da sem ujeta v cerkvenem zvonu, ki je ravnokar naznananjal poldne.
Preplavili so me spomini na ogenj, nekje za mislimi sem slišala strašen krik, stresla sem se, čeprav je spomin na krik bil tih sem nagonsko segla h glavi, da bi si prekrila ušesa. Pod prsti sem začutila rebraste povoje, ki so mi prekrivali uhlje, počasi sem ga snela. Nisem si upala česa reči saj meje bilo strah možnega spoznanja, da sem gluha.
" Končno si budna. Tako me je skrbelo!" Ob zvoku sem imela občutek, kot da , da mi je v ušesih počil mehurček. Zdrdnila sem in se previdno obrnila saj nisem hotela izzvati ponovne bolečine, ki bi mi lahko omrtvičila misli. Med vrati je stala mama, že dolgo je nisem videla, ni se spremenila, lase si je še vedno barvala v rdečo barvo, nosila je temna oblačila, razne zapestnice so ji krasile roke. Nisem je bila vesela, a sem to poskušala prekriti.
" Živjo mami. V redu sem. Kaj pa ti tukaj?" Poskusila se mi je prijazno namsehniti kar ji pa ni uspelo, gube okoli ustnic so se ji oblikovale v nekakšen spačen nasmešek, ki je skrival neko skrito zadovoljstvo.
" Prišla sem te pogledat! Saj sem tvoja mama, to je moja dolžnost." Prhnila sem. Moja mama. Seveda. V glavi sem že oblikovala prekrito žaljivko, ki bi jo lahko izrekla, a sem se zadržala.
"Lepo." Obrnila sem se stran, zadala sem si nepotreben opravek z zlaganjem povojev.
"Vem, da si še vedno jezna zaradi tega, kar je bilo na sodišču. A vedi, da sem še vedno tvoja mama in da me boš morala zdaj prenašati." Pogledala sem jo, zdaj je na obrzu imela neprisiljen nasmešek, ki je kazal očitno zadovoljstvo.
Spomnila sem se kako je na sodišču govorila slabe stvari o očetu, ob tem spominu so mi dosedaj umirjene misli zavrele. Bil je le tiho ničesar ni hotel reči v svojo bran. Rekel je, da je bolje molčati saj bi se drugače nepotrebno razburil in bi s tem potrdil mamine očitke.
Spomnila sem se njenega obraza, ko sem rekla, da bom živela z očetom. Bil je polen jeze in žalosti, pogledala je sodnika in se zasmejala ter rekla kako lahko od mene zahtevajo izbiro. Od takrat se nisva videli.
"Kako to misliš, da te bom morala prenašati? Kaj se boš preselila nazaj k očetu?" Zasmejala se je, rezek smeh je odmeval v mojih ušesih, morala sem pripreti oči in se zadržati, da ne bi segla k ušesom.
"Ne ti se boš k meni. Bila sem na socialni, povedala sem jim, kaj se je zgodilo. Rekla sem, da bi bilo bolje, če bi prišla živet k meni. Kot zgleda je oče prezaposlen in ne more paziti nate."
V meni je zavrelo.
" Kako si drzneš?! Ne bom šla k tebi!" Povoj sem ob nenadnem navalu jeze raztrgala, ga vrgla na tla in vstala. Prezrla sem vrtoglavico in trmasto obstala.
" Ne razburjaj se ljubica. Oprosti,a zdaj ne odločaš ti o tem s kom boš živela saj se je oče izdal za premalo skrbnega." Prijela me je za ramo, v njenih očeh sem videla nekaj mračnega, odmaknila sem se od nje.
"Zakaj to delaš? Zakaj hočeš, da živim pri tebi?" Nikoli je nisem bolj sovražila.
" Zato, ker te imam rada." Na obraz si je nadela izraz materinske zaskrbljenosti.
"Lažeš! Očetu hočeš zadati bolečino! Boli te, ker imaš otroka, ki te ne mara, za kar si sama kriva. Z moškimi si samo zaradi denarja! Očeta si pustila dva meseca po tem, ko je ostal brez službe, ker si se ustrašila, da ti bo zmanjkalo denarja za cunje. Sama pa nisi niti s prstom pomignila za lažje življenje." Prisolila mi je klofuto, zajela sem dih. Prijelo me je, da bi jo udarila nazaj, a sem se umaknila, vendarle je moja mati. Zaradi besa sem nekontrolirano začela tresti. Obrnila sem se k oknu, zaprla sem oči, umirila sem dihanje in s tem tudi misli, pustila sem, da so mi stekle v ravno črto. Zagledala sem se globoko v sebe in zopet poiskala tisti neraziskan občutek, ki me je navdal z močjo. Začutila sem kako mi je skozi telo šinila toplota, odprla sem oči in v tistem trenutku je bela zaveza zagorela, plamen ji je dal oranžen pridih, ki ga je obdajal črn kolobar ožgane tkanine. Kriknila sem.
31. avgust 2016
Next
01. september 2016
u215354
u215354
Next
01. september 2016
u200267
u200267
Next
01. september 2016
Woow Next plis... to me spominja na avatarja k kroti te elemente pač... Forget this just write on ful ful dobr je
01. september 2016
u215787
u215787
woow *W* Next
02. september 2016
dream-all-day
dream-all-day
Next
05. september 2016
Čakam še na kakšen Next.
06. september 2016
dream-all-day
dream-all-day
Next
06. september 2016
EkstazaSmrti
EkstazaSmrti
Khm se opravičujem! Mal sem zgrešila zgodbice zadnje dni
Next
06. september 2016
Next napišem najverjetneje v nedeljo. Mogoče kej prej, odvisno od števila vaših nextov.
07. september 2016
Next
07. september 2016
Next
18. september 2016
u216558
u216558
Next
31. oktober 2016
u215282
u215282
Hudo *-*
Next
05. november 2016
Next Torej, *Passenger*, sem tvoja nova bralka in tole se mi zdi faantastično in popolno. Enkrat si mi poslala po linku to tvojo zgodbico ter me prosila, če jo lahko preberem. To sem ti obljubila, nato pa sem na celotno stvar kar malo pozabila.Včeraj pa sem si vzela čas po tem, ko sem zbolela in nisem imela nič za delat, sem vzela telefon ter na Igrah začela brati tvojo zgodbico. In brala sem, dokler nisem prišla do konca. In na koncu sem bila taka - Wow!*-* In sem se razjezila nate, ker ne morem več brati. Zato te prosim, čimprej daj že preklemano nadaljevanje!!! En velik, masten Next
08. november 2016
Hvala! Se opravičujem ker nisem tako dolgo nadaljevala. Nadaljevanje pride ob prvi priložnosti ^^
12. november 2016
u216558
u216558
kdaj bo Next?
23. april 2017
Next
26. april 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg