Forum
u106867
u106867
Hei.Ime mi je Vanessa,krajše Nessie ali Nes.Stara sem 16 let in imam popolno življenje.No,skoraj popolno.Imam sestro Evo.Stara je 9.Živim z teto Bethany.Kličem jo teta Beth.Moji starši imajo veliko dela.Oče je režiser mama pa fotografinja.Veliko potujeta zato ju ne vidim veliko.Zdaj sem 2 letnik gimnazije Alberta Einsteina.Ali krajše GAE.V šoli sem zelo priljubljena. Imam odlične ocene,a nisem piflarka.Mojemu fantu je ime Cody.Star je 19.A nekaj kvari moje popolno življenje.To so Arabelle(Ary),Carry,Hannah in Sarah.Vse so moje sošolke.A branijo me moji bff Emily in Lucy.In minil je prvi teden šole.Počutim se SLABO.In to samo zaradi Arabelle in kozik.Vse so mi zatežile že takoj.A sem že pripravljena na maščevanje.
JAZ:
SESTRA:
TETA:
ARABELLE IN KOZIKE:
[img]https://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef0134861bd40f970c-pi[/img]

BFF:
FANT:


11. september 2012
neeext!
11. september 2012
u106867
u106867
ok...tnx za next....

še usaj 2 nexta12. september 2012
neeext.
prosm!
http://fb.nikonsvet.si/391-jazsem.html klikni lajk! PROOOOOOOOOOOOOOOOOSM :$
12. september 2012
u96128
u96128
next
12. september 2012
u106867
u106867
ok..grem pisat...
12. september 2012
u106867
u106867
Zjutaj mi je budilka zvonila že ob 6.Mukoma sem vstala in se odvlekla proti kopalnici. Uredila sem se in si oblekla tole:

Nato sem šla k Evi in jo zbudila.Objela sem jo in ji rekla da jo zajtrk čaka na mizi. Pokimala je in odšla v kopalnico.Stekla sem po hodniku do kuhinje in si pripravila zajtrk.

Moj zajtrk:
Ker sem šla bolj zgodaj sem teti na listek napisala:

۪Š۫۰۪l۫۰۪a۫۰ ۪s۫۰۪e۫۰۪m۫۰ ۪z۫۰ ۪b۫۰۪u۫۰۪s۫۰۪o۫۰۪m۫۰۪.۫۰ ۪N۫۰۪e۫۰۪s۫۰

Stekla sem proti vratom in na hodniku pograbila še torbo.

Na postaji sem srečala Emily in Lucy.

(J-js E-Emily L-Lucy)

J: Heii punci!
E: O Nes! Hey.
L: Oii Nessie.Kako si?
J: Uredu sm.Pa vidve?
L: Supr... a še maš plan za Aro pa une?
E: Ja,a maš? Kakšn je?
J: Lej,tak ga bom naredla da bota vidle.
L: A naj boš poklicala?
E: Ja a boš?
J: Ne,ne bom...
E: Zakaii Nes?
J: Kr bojo usi vidl.Cel klas je vidu kok me je ponižala.
L: In ka boš pa ti?
J: Ja pred celo šolo jo bom.
L: Prou ji bo.
E: Ja,zdei pa se zmigimo,bus je pršu.
Na avtobusu sem sedela z Emily in Lucy.Onidve sta bili skupj jaz pa sama.Na enem sedežu so bile stlačene vse torbe.Ko smo prišli do šole so tam stal Ara in Carry.Videlo se jima je da sta čakala da izstopim.

(J-Js L-Lucy E-Emily A-Arabelle C-Carry)

J: Ooo,hei Arči.Vidm da maš sm eno zraun.
E: A so druge iz skula vrgl?
A: Ne,bulane sta in...
L: A so jih u psihičko zaprl?Cajt je že biu...
A: Ne.In ne kličte me Arči kr nism vaša frendica.Nikol ne bom kr ste...
J: Lej me nismo tvoje.Kr smo predobre zate Arč. Ajd punci gremo.
L&E: Ja čau Arika.

Pomislila se:,dobro,ok je blo.Ni posumila da kaj naklepam. In komaj sem čakala kosilo da ji vrnem njeno šalo.A ona bi mogla bolj trpeti. Pričel se je pouk in učitelji so nas strpali v razrede. Prejšnji teden smo bili samo v telovadnici in kjnižnici.V razred sem se usedla čisto zadaj med Em in Lu.Pred mano pa zanalašč Ara.Carry je sedela zraven Em.Vse so na različnih mestih da vidijo kaj delamo me.To je jasno že več kot leto.Učiteljica nam je dala film. Ob koncu ure se je Arabelle obrnila in se naslonila na moj učbenik. Povedala mi je naj se je pazim ker bo letos ONA kraljica zimskega plesa. Nasmehnila sem se in zaprla svoj učbenik,v njem pa njene lase.''Auuuu,koza zmešana...'' je zakričala Ar.' 'Učiteljica, recite ji kaj''.Učiteljica je rekla''Arabelle,kaj kričiš?" ona pa :''Vanessa mi je lase priprla v učbenik.Pol mi jih je izpulila!''.Odvrnila sem"In kaj so delali tvoji lasje v mojem učbeniku?" in mirni odšla iz razreda. Podobno so miliše ostale 4 ure.Z Arabellinimi kriki. Še ena ura pa maščevanje,sem pomislila.Bila sem na wc-ju ko je prišla Arabelle. Pogledala sem jo in šla nazaj v razred.Učiteljici sem dala opravičilo da imam tekmo in šla domov. Nič ni bilo iz kosila.Naslednji dan so me v razredu vsi čudno gledali,tudi Em in Lu. Usedla sem se na svoje mesto in čakala.Čez nekaj minut je v razred vstopil ravnatelj in...

***************************************************************************************************
Kaj je naredil ravnatelj?

Odg.piši pod komentar.Tisti ko bo imel prav lahko da predlog kaj naj bo v zgodbi.

Next?
12. september 2012
Neveem ampak vem da moreš nextat takoooooj ker je fhool cool zgodba!
12. september 2012
u106867
u106867
nextam ju3....
12. september 2012
u106677
u106677
next
12. september 2012
u106867
u106867
hwala usem za nexte....pište če bi kj radi u zgodbi
*********************************************************************************************************

Usedla sem se na svoje mesto in čakala.Čez nekaj minut je v razred vstopil ravnatelj in rekel. "Kot veste,je vaša sošolka Arabelle Cambers v bolnišnici."Pogledala sem proti njemu,ves razred pa se je obrnil proti meni.''Kot je povedala jo je nekdo potisnil po stopnicah pri knjižnici." pogledala se po razredu.Vsi so si šepetali,Emily in Lucy pa sta me gledali. "Vanessa Stones,prosim stopi z mano."presenečeno sem ga pogledala in rekla:"Pa ja ne mislite da sem jo JAZ potisnila?" Odgovoril je: "Upam da res ne, sicer ti grozi izključitev mlada dama. Vstala sem in stopila za njim. Odpeljal me je v svojo pisarno in začel: " Včeraj si učiteljci dala opravičilo da imaš tekmo.Kam si šla po odhodu iz razreda?"Odvrnila sem"Šla sem v knjižnico in na stranišče če vas zanima." Zakričal je: "Seveda me zanima!"..."Za tabo je razred zapustila z razlogom da mora na stranišče.Nato je ona sama povedala da si bila tam,na stranišču pri knjižnici." in me pogledal izza očal. Pokimala sem in rekla "Ja,videli sva se.Nič ji nisem storila.Po tistem sem šla domov."...
''Kamere so jo zaznale pod stopnicami ob 13.24... Bila si tam!'' Normalno sem zadihala in sproščeno povedala:''Ob 13.11 sem bila že na tekmi.Šolo sem zapustila ob 12.56.Vprašajte dežurnega ki me je videl ob odhodu."Zagodrnjal je in pregledal papirje.Nato je pokimal in rekel:"Vrni se v razred."Nato se je opravičil za nesrečni pripet in me odslovil. Vstopila sem v razred in zagledala Carry,Hannah in Sarah kako stojijo okrog Lucy in Emily.Stopila sem do njih in Carry usekala.Zakričala je in padla,nato pa sta Hannah in Sarah obrnili in me pogledali.Grdo sta me gledali,nato pa se v trenutku sprijaznili.Objeli sta me in rekli:"Sva vedeli da nisi nič kriva".Čudno sem ju pogledala,Carry pa je rekla:" Ne,ni.Pa še bo!"
RAVNATELJ:STOPNIŠČE:

*********************************************************************************************
Kaj bo naredila Carry? Kdo je kaj naredil Arabelle?

Odgovorite do jutri.
**Nagrada::: LAHKO PREDLAGAŠ KAJ BO V ZGODBI ALI DAŠ SLIKO KI BO POTREBNA....
NEXT?
13. september 2012
neeeeeeeeeeeeeext
mislim da bo iskala dokazee
13. september 2012
u107119
u107119
omajgašš.. next pikica moiaaa :*
13. september 2012
u106867
u106867
Zavila sem z očmi in se obrnila.Šla sem na postajo in na avtobus.Doma sem naredila naloge in se pogovarjala z Codyem(fant).Jutri pride domov.Bil je na nekem potovanju. Nisva se videla nekaj mesecev,zato nevem kaj bo.In če mi bo še všeč.In nevem kaj bom z Aro in onimi. Carry bi nekaj rada.Ravnatelj je bil prijazen.Mogoče bo kaj rekla o kamerah. In obtožila.Izvedela sem da sta me njeni objeli zaradi učiteljice.Samo da bi vedela da se moram paziti.''Nesa,kje si?Nesa?''.Takoj prepoznam zvok.Bila je prestrašena sestrica. Zaradi kreganja sem pozabila po njo.Grem k njej.Objamem jo.''Ne povej teti,ok?''Pokima in me objme.Ne sme mi zameriti.Teta ne ve za Codya.Rekla ji bom da peljem Evo v kino in na rojstni dan. Eva ima rada Codya.In on njo.Evo odpeljem v sobo in se stuširam.V pižami stečem dol.Vidim da je teta Beth že prišla.Objamem jo in ji rečem''Evo bi jutri peljala v kino in malo v mesto.Obljubila sem ji da bova šli.''rečem in jo pogledam.''Saj lahko,ne?''. Pogleda me,pokima in odgovoti ''Uredita se in pojdita.Jaz grem jutri na sestanek in...''Ne poslušam je več.Zdrvim v sobo in se vržem na posteljo.Kmalu zaspim.Zjuraj mi budilka zvoni ob 7 zjutraj.Vstanem se,zbudim Evo,norim,norim, norim, norim,norim,norim,norim,...

Oblečem si:

Budilka:21. september 2012
u106867
u106867
veem,bedn next sam niam idej pa cajta...
21. september 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
21. september 2012
u107119
u107119
nekštei
22. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg