Forum
u122274
u122274
Dim se je širil po vsej sobi, lica so ji močila solze. Pogoltnila je velik zalogaj sline, ki ji je le z težavo zdrsnil v želodec. Glasnost na njenem laptopu je še povišala, da njena mati ne bi slišala, kako je krik bolečine izvenel iz njenih ust. Kri je kapljala neprestano. Deklica se je histerino zasmejala. Kar si je vedno želela, a se je bala narediti, se ji je uresničilo.
V ušesih ji je še vedno zvenel bolečinski krik, čeprav je to misel želela pregnai. V lobanji ji je ščemelo, rahlo kljuvalo. ''Wendy, jaz sem,'' zasliši. Glasbo utiša in prislušne fantovskemu glasu. ''Kdo?'' vpraša z tresočim se glasom. ''Jaz, Jim.''
Skobaca se z postelje in si rano prekrije z nekaj gumicami za lase, ki jih še nikdar ni uporabljala Te so se kaj hitro napolnile s kapljicami krvi in se tako obarvala iz roza na rdeče. ''Počakaj, samo oblečem se.'' zamomlja, in poskuša zavleči čas, ki ga še ima. ''Prav, počakam te v dnevni sobi,'' se nasmehne njen bodoči mož. ''Pohiti, ljubica,'' še zakliče in ropotaje izgine v spodnje nadstropje.
Nekaj moram ukreniti, pomisli Wendy. Mora obstajati način, da pobegnem.
''Wendy, boš čaj?!'' zasliši svojo mati. ''Ne, hvala, saj bom prišla dol!''
Iz omare polne stare krame vzame nahrbtnik, katerega napolni s pomenbnimi stvarmi, ki jih nima ravno na pretek; kratke hlače, majica, plašč, robčki, britvica, mobilnik, laptop, MP3/iPod, CD-ji, filmi, in, kar ji še največ pomeni - skice in njen dnevnik.
Pomisli, hitro, si spet šepne, v upanju, da ji bo v glavo skočila kakšna ideja. Na glavo si povezne kapo in se razgleda po sobi.
Skoči z okenske police. Zaboli, a ne preostane ji drugega, kot da beži. Steče, kakor jo nosijo noge. Nikoli ni bila kaj pride hitra, a četudi ni bila, so ji te noge, ki jih je večino časa le zbadala, češ, da so debele in neumne, prišle prav. ''Wendy, počakaj!'' dohiti jo Josh, fant njene največje more, a njen najboljši prijatelj. ''Ne zdaj, Josh, prosim te.'' še naprej hlasta za zrakom, ki po njenem mnjenju izginja z planeta.

''Torej boš zbežala, kaj?'' žalostno vpraša Josh. ''Moram. Jim se želi poročiti z mano. Danes. Vsi bi me imeli za norko.'' ''Wendy...'' ''Ja?'' Njuna pogleda se stakneta. ''Za to te imajo vsi. Tedaj bi te imeli za cipo. Pomisli: 13-letna Wendy McEarlon in Jim Swift sta zdaj v zakonu bla bla bla...'' Deklica zavije z očmi. ''Napovedovalec res ne znaš biti, Josh.'' reče in rahlo odkima z glavo.
''Moram iti,'' še doda. ''Pred jutrom moram biti v San Marinu.'' ''Počakaj,'' Občuti, kako ji Josh dlan položi v njeno. Počasi zdrsneta ena iz druge in tedaj se oglasi fant: ''S tabo želim iti. Vedno sva imela rada pustolovščne.'' ''To... to ni postulovščina, Josh. To je res. Vse je res.'' Pogoltne slino. ''Ni važno.'' In pričneta pot.
WENDY~****************************************************************************************************************************
okej?:$
08. februar 2013
NEEEEEXT *-*
08. februar 2013
next!
12. februar 2013
u100166
u100166
next
12. februar 2013
u115470
u115470
Nekšt.<3<3<3
12. februar 2013
u122274
u122274
Bedno je, k mam čist mal časa... Sorite :**
*****************************************************
Tukaj je nekaj primerov za naslednji naslov in naslednji next;
1. DEL - LET IT BLOW AWAY
1. DEL - ONE DAY, BABY
1. DEL - STRANGE SEX
1. DEL - ASSKICKER
+Povejte, ker vam je najboljši in bo prišel mogoče že danes:**
13. februar 2013
strange sex :3
13. februar 2013
next <3<3
13. februar 2013
u122274
u122274
evooo:33
1. DEL - STRANGE SEX

Oj,
B.E.D.E.N. dan, Holly. Res BEDEN. Josh cele dneve preživi v gozdu tu blizu, iskajoč kaj za pod zob, sama pa počivam. Že drugi dan sem izgubila glavo in si zlomila to nadležno nogo. Prav obupno. Kako sem lahko tako ŠTORASTA?
Ne, ne, prosim. Ne razumi to, kot, da bom zdaj zapisovala sem svoja čustva ali kaj podobnega. Le dogodke. Prav tako pa ''dnevnik'' NI moja ideja. Huh.
Holly. Ja, zame si Holly. Z razlogom. Kasneje ti MOGOČE razložim, a tole se mi zdi vse NEPOTREBNO čečkanje, ki mi pravzaprav nič ne bo prišlo prav.
P.s.: Ne vem, kako bom preživela vse te dni. Do San Marina je preveč kilometrov, preveč truda bi bilo vloženega v potovanje in NIKOLI ne bom prispela. Ne z Joshom, ki se obnaša kot kakšna zver. Ves čas preživi v gozdu - kakor sem že omenila - pa tudi pogovarja se ne z mano. Zmerja me z lenuhinjo, zvečer, ko ogenj le še daje zadnje upanje, pa tudi ne spregovori. Niti ENE SAME BESEDE. Bog, kako to sovražim.
Z... Ljubeznijo ? WENDY

Z vso močjo zaprem svoj ... Dnevnik? Prav, lahko je dnevnik. Za vse druge, razen mene.

WENDY'S MIND
VEČER-

''Si se vrnil, kaj.'' zamrmram, bolj v pozdrav, kot pa v kaj drugega. ''Ja, seveda.'' se nasmehne. ''Kaj ti je smešno? Lenuhinja ni ujela nobenega lososa ali pomedla pred pragom.'' ''Ni važno, Wendy. Spoznal sem nekoga, ki nama lahko pomaga.'' ''Ja, seveda. Brdavsa in morsko deklico? Josh, kaj se dogaja s tabo?''
Odgovora nisem dobila. Užaljeno se je obrnil na svoj del rjuhe, ki je pokrival kup rjavo-oranžnega listja.
*********************
Hej,
Josh se je TOTALNO zaljubil. Naj ti vse opišem? Ne. Nočeš vedeti. Danes je torek, če se ne motim. Smo 7. aprila in ni še kaj prida toplo, a se ne pritožujem. Razen nad Joshem.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-js morm it, ampak nasednji next pride, k bo naaljevanje od tega (strange sex) :3
13. februar 2013
neeeext <3<3
13. februar 2013
u115470
u115470
nexkšt.<3<3<3
13. februar 2013
u120727
u120727
●σρяσѕтι, кєя σgℓαšυנєм
●тσ נє мσנα ησνα zgσ∂вιcα
●тσ נє яєѕ ƒυℓ нυ∂α zgσ∂вιcα νяє∂ηα вяαηנα
●zαтσ кℓιкηι ℓιηк
http://www.igre123.com/forum/tema/mission-impossible./50550/
●ιη šє єηкяαт σρяσѕтι
14. februar 2013
neext
13. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg