Forum
ღ PIA ღ
»Oprosti, ampak ne morem ti več lagati Pia. Enostavno ni mi več do tebe. Našel sem drugo, boljšo punco, pa še bolj me zadovolji in…oprosti.« je rekel Max in po licu mi je stekla solza. Mi je pravkar rekel, da me je zamenjal za kurbo? Resno? Ljubila sem ga, skupaj sva bila 3 leta od… od… jeseni, ko sem želela pozabiti…nekoga. Ampak ne. On me je zamenjal. Šlo mi je vedno bolj na jok in nekaj je nakladal, a ga nisem poslušala samo obrnila sem se in stekla stran. To je pa res zabolelo.

Sem Pia Smith. (na zgornji sliki sem jaz)
Stara sem 18 let in do zdaj sem živela zaradi plesa, fanta in najboljših prijateljev. Ampak od tega trenutka dalje živim samo še za ples in zaradi najboljših prijateljev. Imela sem težko otroštvo. Živela sem pri najboljši prijateljici Zoyi, ker so me starši pustili pred trgovino, rekli da kmalu pridejo a potem ju ni bilo. Tako sem šla k babici, ne spomnem se kako ampak do 13 leta sem živela pri njej. Vse dokler nisem spoznala Zoye. Njeni starši so me takoj sprejeli, zato sem se preselila k njim in čez leto dni mi je umrla zadnja oseba, ki je bila ob meni v otroštvu. Moja babica. Od tistega dne sem na nek način rockerica in kar uporna sem.
Imam najboljšo prijateljico Zoyo in najboljšega prijatelja Mika. Zoya je stara 18, Mike pa 19. Z mano sta v hudih in lepih trenutkih.
Lansko leto pa se je zgodilo nekaj najlepšega v mojem življenju. Z Zoyo smo šli na morje in tam sem spoznala fanta. Z njim sem se imela super in res sem se zaljubila vanj. Doživela sem nepozabne trenutke in ja, kot rečejo vsega lepega je enkrat konec. In to je bil zadnji dan na morju. Rekel je, da se bova še slišala. Oziroma ne. Obljubil je da se bova še slišala in videla in za spomin mi je dal verižico z školjko. Ves čas jo nosim. Potem pa sem čakala. En mesec…dva meseca…njega še vedno nisem videla ali slišala in tako je ostalo. Čez nekaj časa sem se zaljubila v Maxa. Čeprav zdaj nevem, če je to sploh zaljubljenost. Tisti fant mi je zmešal glavo in tako dolgo je od tega da sem še njegovo ime pozabila. Imam najin ''album''. V njem so skupne slike, verzi, zaobljuba (prijateljska) … Vsak večer jo listam in se jočem. Ampak očitno sem bila zanj samo poletna romanca, ali kako se reče. No zdaj pa zaključimo s tem, ker se bom še jokala.
Imam brata, ki ga ne poznam, saj sta tudi njega zapustila starša. Enostavno ločila sta naju. Najprej sta njega zapustila potem pa še mene. Zoya in Mike mi ga pomagata iskati, a zaman. Vem samo da mu je ime Niall.

Vzela sem telefon v roke in poklicala Zoyo. Kmalu se je javila. »Heeej. Kako?« reče vsa nasmejana. Začnem še bolj jokati, saj se spomnem na njegove besede. »Ljubica, kaj je narobe?« vpraša zaskrbljeno. »Max…Doma povem.« Nekako rečem, saj sem komaj govorila zaradi solz. Prekinila sem in stekla domov.
25. marec 2013
u122918
u122918
next!!!
25. marec 2013
u126608
u126608
Next
25. marec 2013
~Zoya~

Sem Zoya Christall. Stara sem 18 let, prihajam pa iz Washingtona D.C. Živim z mamo, očetom, mojo najboljšo prijateljico Pio. Nimam fanta, pravzaprav ga nikoli nisem imela in prav zares mi je trenutno vseeno. Skrbi me samo, ker mi že cel mesec moja mama nekaj prikriva, a noče priznati.
Več o meni bom povedala kasneje.

Ravno sem prišla iz šole, ko mi je zazvonil telefon. Bila je Pia. Zagotovo kliče kje sem. Javila sem se. »Heeeej! Kako?« sem jo vprašala ona pa je zajokala. Res me je zaskrbelo. »Ljubica, kaj je narobe?« sem jo vprašala. »Max…Doma povem…« je bleknila in prekinila. »Ta kreten!!!« sem zakričala in vrgla telefon na posteljo. Potem pa enkrat zares močno udarila po mizi. Mogoče malo preveč, ker se je začela majati. Ampak bilo mi je vseeno. Nihče, še posebej pa ne ta kreten, nebo izkoriščal moje prijateljice! Ko sem se malo umirila sem zaslišala vhodna vrata, kako škripajo. »Pia.« sem si rekla in stekla po stopnicah. »Pia?« sem še enkrat vprašala. Ni bilo odgovora. Malo me je zmrazilo ko sem pomislila na tisto noč…noč, ko smo z ''prijatelji'' klicali duhove. Ampak ne. To ne more biti to. Zagotovo me samo Pia straši. Skomignila sem z rameni in šla nazaj v sobo. Bila sem sama doma. Ulegla sem se na posteljo in razmišljala. Čez nekaj časa sem iz predala vzela MP4 in si dala slušalke v ušesa ter poslušala pesem. Naenkrat pa me je nekaj prijelo za ramo. Zakričala sem in se obrnila, za mano pa je stala Pia. Malo se je nasmehnila ob mojem izrazu potem pa se usedla na posteljo. »Pia…« sem začela. »Ne reci ničesar….še.« je rekla in mi začela pripovedovati, kar ji je rekel. Ves čas je jokala in komaj sem jo razumela. Potem pa sem ji začela pridigat, da sem že takoj na začetku vedela kakšen kreten je in podobno. A sem kmalu ugotovila da ji to ne bo pomagalo zato sem utihnila in jo objela. Nekaj časa sva tako sedeli, potem pa sva šli v kuhinjo, da sva si naredili malico.
25. marec 2013
u126000
u126000
neeext!! <3
25. marec 2013
u126608
u126608
Neext
25. marec 2013
vse o Zoyi povem v naslednjem nextu, sam zdejle morem it nrdit večerjo tko da ja... se bom potrudla da bo next čim prej ;D
25. marec 2013
u84822
u84822
Neeeeeeeeeeeeext!<3
25. marec 2013
~Zoya~

Sem Zoya Christall. Stara sem 18 let, prihajam pa iz Washingtona D.C. Živim z mamo, očetom, mojo najboljšo prijateljico Pio. Nimam fanta, pravzaprav ga nikoli nisem imela in prav zares mi je trenutno vseeno. Skrbi me samo, ker mi že cel mesec moja mama nekaj prikriva, a noče priznati.
Imam zelo rada živali in tudi doma imam muco Piko.
To je ona:

In ona mi ogromn pomeni! <33
Torej...sem edinka in zelo si želim postati slavna jahačica. Saj si zelo želim ukvarjati s konji, a nikoli nisem imela priložnosti. Nevem zakaj ne, vprašajte mamo. Želim pa si tudi resnega fanta, ki bi me razvajal. Ampak ja vem, pretiram, ker takšnih pač ni več. Ali pač?
Mike (moj Bff) in jaz pomagava Pii iskati njenega brata. Vemo da mu je ime Niall, nič drugega, no razen to da je približno enako star kot ona.
Torej ja, dovolj o meni in več o zgodbici (;
25. marec 2013
~Harry~
»Harry!« pripleše v sobo Niall. »Haaa?« vprašam in si dam odejo še bolj čez glavo. »Kosilo…« reče in se zahihita. »Ne bom jedel.« Hitro zinem in se še bolj zavijem v odejo. »Ampak…Liam je rekel, da dokler ne prideš ne bomo jedli. Harry jaz sem sestradan!!! Samo pridi v kuhinjo, ni treba jest. Bom jaz namesto tebe..« me je začel prepričevati in na koncu naredil puppy-face. »Prav!« sem zagodrnjal in se vstal. Veselo je odskakljal nazaj v kuhinjo, jaz pa sem hitro opravil ''jutranjo'' rutino potem pa šel v kuhinjo. Malo sem pojedel in z fanti sem se malo pogovoril potem pa sem šel nazaj v sobo. Vlegel sem se na posteljo in kmalu zaspal. *Palaža. Poznam ta kraj, a se ne morem spomniti kje je. Zagledal sem skalo, na njej pa: Harry & Pia. Pod tem paia, najboljša si. Ljubim te in vedno te bom. Harry' ter 'Harry. Ljubim te do vesolja pa neštetokrat nazaj. Res mi največ pomeniš. Pia.' Potem pa sem zagledal naju. Skupaj. Objeta. Potem se je spet spreobrnilo in bil sem jaz. Smejala se je in mi nekaj govorila potem pa sem se sklonil k njej in jo poljubil. Točno, najin prvi poljub. Potem se je vse zavrtelo in zagledal sem solze v njenih očeh zadnji dan. In potem..*
»Neeeeee! Pia!!!!« sem zakričal. Ja, sanjal sem. Sanjal sem resnične sanje. Joj, šele zdaj se zavedam, kako jo pogrešam. Ampak….ne…. ne!…to ne more biti res… pozabil sem nanjo. Dobesedno pozabil sem na najine skupne trenutke in… ah, dovolj Harry, ona te je tudi pozabila in si ne dela s tem preglavic. Ampak tisto so bili res najboljši trenutki mojega življenja. Res sem jo ljubil in najbrž jo še vedno, a na žalost je zagotovo ne bom več videl. Ampak joj kako bi zavrtel čas nazaj… V oči so mi stopile solze in zajokal sem. Zdaj se zavedam, zakaj sem zadnje čase slabe volje. Pogrešam jo. Jokal sem in jokal dokler ni v sobo vdrl Zayn. »Harry! Kaj se je zgodilo?!« je ves zaskrbljen vprašal. »Nič.« sem siknil in si obrisal solze. Počasi je sedel poleg mene in rekel: »Saj veš da mi lahko zaupaš.« Ja, prav je imel. Vse sem mu zaupal. In ja, tako sem mu povedal zgodbo in na koncu še bolj zajokal. On pa ni nič rekel. Samo objel me je. Neutažljivo sem jokal, dokler nisem zaspal.
25. marec 2013
u122918
u122918
next
25. marec 2013
Pa nekej vprašanj:
~Kaj prikriva mama Zoyi?
~Kako se bosta srečala Pia in Harry?
~Kako se vam zdi zgodbica?
25. marec 2013
u84822
u84822
~Kaj prikriva mama Zoyi?
Ja mogočee, da grejo u London?
~Kako se bosta srečala Pia in Harry?
Jaaaaaaaaaaaaaa
~Kako se vam zdi zgodbica?
Ful mi je ušeč:*
Neeeeeeeeeeeeext!:+<3
25. marec 2013
nextam? ;3
25. marec 2013
u122918
u122918
next
25. marec 2013
u126000
u126000
neeeeeeeeext!! <3<3<3
26. marec 2013
u87504
u87504
next
26. marec 2013
u126608
u126608
Next
26. marec 2013
Neeext
26. marec 2013
neextam + fuuuuuul hvala da berete<3
27. marec 2013
~Pia~
Res sem hvaležna Bogu za Zoyo. Ona me razume in me zna potolažiti.
Ko sva se najedli je zazvonil telefon. Javila sem se, nekaj časa poslušala, potem pa je telefon kar padel na tla, meni iz roke. Samo strmela sem v zid in nisem vedela kako naj povem Zoyi. »Pia, kdo je bil?« je vprašala Zoya in ko je prišla dol in me tako zagledala je pospešila tempo in govorila: »Pia, kaj je bilo?« Bila je prestrašena in bala sem se za njo, a drugače ni šlo. Enkrat bo zvedela. Pogoltnila sem slino, se obrnila k njej in začela: »Zoya…poslušaj, obljubi da ko ti bom to povedala, da si neboš nič naredila. Vem da bo težko, a zato imaš mene.« »Pia, nehaj me strašiti, povej kaj se je zgodilo in kdo je klical.« »Klicali so iz bolnišnice..« sem rekla in dokončala: »Tvoja mama je… umrla.« Zoya me je samo nekaj časa gledala potem pa omedlela. Zadnji trenutek sem jo primila. »Zoya!!« sem zakričala in poklicala reševalce. Ves čas sem jokala. Kaj bo z nama? Kaj se je sploh zgodilo z njeno mamo? Nešteto vprašanj sem imela. Kmalu so bili reševalci tu in jo odpeljali. Še vedno se jokala. Poklicala sem Mika, da bi me peljal v bolnišnico. Tudi on je kmalu prišel in v avtu sem mu vse razlagala. »Že želita, lahko prideta živeti k meni.« je rekel, a videlo se je da tudi on joka. Bila sva zelo navezana na Zoyo in… ah nič. Zagotovo ni nič hujšega.
Ko sva se pripeljala v bolnišnico sta stekla v njeno sobo. Bila je že budna in zdravniki so rekli, da je samo omedlela od šoka. Ves čas je jokala in zdravniki so nam pojasnili, da je njena mama umrla za rakom. Preden je zdravnik šel iz sobe se je ustavil in rekel: »aja, da ne pozabim. Tukaj je pismo za vas.« in že je šel. Pismo sem dala Zoyi, saj sem vedela da je od mame. Roke so se ji tresle, ko je vzela pismo v roke. Začela je brati:
»Draga Zoya! Res mi je žal, da ti nisem prej povedala da imam raka. Zanj sem vedela pol leta. Res mi je žal. Upam, da boš kdaj oprostila. Moraš vedeti da te imam najraje. Tudi Pia mi je zelo prirasla k srcu in… nisem vedela kako naj ti povem, ampak imela sem v načrtu da greš k tvoji teti Amber. Saj jo poznaš. Torej, k njej boš šla v London in tam tudi živela, skupaj z Pio seveda. Ob pismu sem ti pustila njen naslov in telefonsko številko.
P.s.: Vedno sledi svojemu srcu in sanjah, ne glede na okoliščine!
Mama.
Takrat je Zoya še bolj zajokala. Midva z Mikom sva jo mirila in ji govorila vzpodbudne besede dokler ni zaspala.
27. marec 2013
u126608
u126608
Next!
27. marec 2013
a) Mislite da ima njena teta Amber kaj v zvezi z fanti iz 1D ali se bodo naključno srečali?
b)mnenje zgodbice? ;3
c) nextam?
29. marec 2013
a) Mislite da ima njena teta Amber kaj v zvezi z fanti iz 1D ali se bodo naključno srečali? ammm neki ma znimi
b)mnenje zgodbice? ;3 kulska zgodbicaaa
c) nextam? JAAAAA
+nova bralkaaa (:
30. marec 2013
❣ ZOYA ❣
Zjutraj sem se zbudila zgodaj. Mike in Pia sta zaspala ob meni in bila bi tako srčkana skupaj, ampak ne…Pia mora ''žalovati'' za tistim kretenom. Ah, brez veze.
Šla sem v kuhinjo in tam ni nič več dišalo po piškotih, vse se mi je zdelo tako…prazno.
Želela sem si narediti zajtrk, ko sem zaslišala mjavkanje. Najbrž se je Pika zbudila. Dala sem ji hrano, potem se je še nekaj časa crkljala pri meni, nato pa šla nazaj spat.
Jaz pa sem nekaj iskala za pod zob v elementu, ko sem na mizi opazila oranžno kuverto. Stopila sem do mize in jo odprla. V njej sta bili 2 karti za v London in to…danes?! Čez…2 uri?!
Poklicala sem Pio. Primajala se je v kuhinjo in podala sem ji kuverto. »O, karte! Kdaj pa gremo?« Jezno sem jo pogledala, eno roko pa sem imela v boku. »Kaj?« je rekla in še enkrat pogledala na karte. »Kaj?!« se je zadrla. »Ja..« sem rekla in šla po stopnicah proti sobi, da bi si spakirala stvari. »Začni pakirati!« sem se ji še zadrla.

ஐ ČEZ 2 URI, NA LETALIŠČU ஐ
»Oh god…kako vaju bom pogrešal.« je rekel Mike in zdelo se mi je da je bil na robu joka. »Saj se bomo kmalu obiskali. Ali boš ti prišel v London ali pa midve k tebi.« ga je poskušala malo potolažiti Pia. Tudi nama ni bilo lahko. Vem da ga bom zelo pogrešala, saj je vendar moj BFF! Kako ga potem ne bi?
Nekaj časa smo se še pogovarjali, dokler nisva mogli na letalo.
Na letalu sva pospravili kovčke in se usedli na najina sedeža. Sedeli sva skupaj. Malo sva se pogovarjali, nato pa je najprej zaspala Pia, potem pa še jaz.

ღPIAღ
Na letalu sem zaspala.
*SANJE*
»Zoya! Vse bo v najlepšem redu, samo pridi dol!« sem se drla na Zoyo, ki je bila na vrhu nebotičnika. »Ne!!« je zakričala nazaj in začela sem jokati.
»Zoya! Če umreš ti, umrem jaz!«
»Kaj naj delam na tem svetu?!?! Vse je narobe!!! Hočem it k mami!« se je zadrla nazaj in izginila. »Kaj?« sem šepnila in čakala, naenkrat pa sem jo zagledala kako teče proti robu zgradbe. »Neeeeee!« sem se zadrla, a prepozno. Skočila je. Tekla sem proti nje in naenkrat BUM! Videla sem samo meglene številke na tablici avta, potem pa sem zaspala.

»Khm, khmm!« sem naenkrat zaslišala glas. »A sem v nebesih?!?« vprašam. No, skoraj zakričim. »Ja, na nek način. V raju…v Londonu si!!« sem zaslišala spet glas. »Zoya, a si ti tudi mrtva, zakaj si…« Počasi sem odprla oči in ugotovila da me skoraj vsi potniki gledajo. Zoya se je hihitala, jaz pa sem se opravičljivo nasmehnila vsem potnikom. Potem pa so spet delali to, kar so prej.
»Kakšen idiot sem jaz.« rečem in Zoya se začne na polno smejat. Kar solze so ji tekle, potem pa je prišla stevardesa in nas opozorila, da pristajamo in da se naj pripasamo. Pripela sem si pas in čakala. Kmalu smo prispeli in šli iz letala. Na letališču sva z Zoyo lovili taxi in ko sma ga končno dobili, sva se usedli notri in šofer naju je peljal do naslova, ki sem mu ga povedala.
Kar hitro sva prišli pred neko hišo in predvidevala sem, da tukaj živi teta Amber. Plačala sem taxistu, potem pa sva se odpravili v hišo.
30. marec 2013
Nextttttt!!!
30. marec 2013
❣ZOYA❣
Ko sva vstopili v hišo sem skoraj omedlela. Pa ne zato, ker bi bila razmetana ali pa kaj podobnega, ampak zato, ker je to prava…vila?! Oh my god. Prelepo je. In midve bova tukaj živeli? Jeej.
»Zoya?« sem zaslišala znan glas.
»Teta?!« sem vzkliknila in v tistem trenutku se je prikazala na vrhu stopnic. Spustila sem kovčke in se zagnala proti nje. Objela sem jo in kar solze je spolzela po licu. Nisem vedela, da sem jo tako pogrešala. »Moje sožalje ljubica.« Mi je rekla jaz pa sem samo pokimala, saj sem bila preveč zasedena z objemanjem. »Okej, lahko me spustiš.« je čez nekaj časa rekla in vse smo se zasmejale. »In ti si..« »Pia.« ji je odgovorila Pia. Tudi njo je objela, potem pa nama je teta razkazala sobe za goste oz. najini novi sobi.
Bili sta prečudoviti. Ta prvo kar sem naredila je bilo, da sem se pognala na posteljo. Skoraj me je odbilo iz nje in sama sebi sem se začela smejati. Ko sva si z Pio ogledali vso hišo je rekla Amber: »Punci, do večerje je še eno uro. Lahko mogoče gresta po mestu, sproti pa prosim kupita mleko in sladkor.« »Prav.« sva rekli v en glas, vzeli vsaka svojo torbico in že sva bili na dvorišču. » Torej…kam greva najprej?« »Greva kar v trgovino?« je vprašala Pia in pokimala sem.

ஐV TRGOVINI ஐ
Ravno sem želela iti na blagajno ko sem zaslišala krike: »Niall! Ne bodi otročji! Doma še imaš 3 vrečke čipsa!« »To ni dovolj do jutri!« In kar naenkrat sta dva fanta pritekla mimo naju. Spogledali sva se in se začeli smejati. »Joj, Pia…mleko!« sem rekla, ko sva se umirili. In tako sva mogli nazaj do mleka. Vzeli sva 2 tetrapaka in želeli iti nazaj, ko so mimo naju prišli 4 fantje. 1 izmed njih je bil tako popoln. Imel je črne lase, do natankosti urejene, rjave oči in ta nasmeh *__*
Pia me je sunila v rebra in hitro sem jo pogledala. »Ne bulji.« mi je zašepetala in šele takrat sem se zavedala, da ko sem zagledala tistega fanta, da sem odprla usta.
»Prosim Zayn, prepričaj Liama da kupi 2 veliki čokoladi pa 3 vrečke čipsa. Prosimm.« je spet rekel tisti blondinec, ki se je prej lovil po trgovini. Aha, Zayn je torej tistemu ime. »Ne vem, Niall…« je spregovoril. Ker glas *_* Skoraj sem omedlela, ko me je Pia še enkrat sunila v rebra. »Greva?« je vprašala, jaz pa sem rekla. »Am..ja ti kar pojdi naprej. Takoj pridem, samo nekaj še grem pogledati.« »Prav.« je rekla in šla proti blagajni. Jaz pa sem se delala, da nekaj iščem, čeprav sem opazovala fante.
»Liam, Niall sprašuje lahko kupimo 2 čoko…« »Ne.« ga je prekinil Liam. »Ampak…« je želel ugovarjati Niall, a ga je prekinil: »Ne!« »Prav. Nisem vedel, da si takšen prijatelj, da boš pustil svojega prijatelja stradati.« je rekel Niall in zelo sem se morala zadrževati, da ne bi plasnila v smeh. »Hej.« je kar naenkrat nekdo rekel. Obrnila sem se in za mano je stal Zayn. »Am… hej.« sem izdavila. »Videl sem, da nekaj ves čas iščeš. Ti pomagam?« je vprašal, jaz pa sem rekla: »Ah, ni treba. Saj…« »Zoya!« sem zaslišala Pio. »Ja?« sem zmedeno vprašala. »A greva?« je vrpašala, jaz pa sem samo pokimala in se butasto nasmihala Zaynu. »No?« je rekla jaz pa: »Kaj?« »a greva?!!?« je ponovila vprašanje. Jaz pa: »Ja, ja. Takoj pridem.« »Zoya…To si rekla pred 5 minutami. Greva!« Je rekla, stopila do mene in Zayna in si najprej ogledala njega, potem pa še mene. »Daš en kuli prosim?« ga je kar naenkrat vprašala, on pa je pokimal in iz žepa jopice potegnil kuli in ji ga podal. »Pa roko?« je vprašala on pa pokimal in nastavil roko. Začela mu je nekaj pisati in ko j končala je rekla: »Pošlji sms, pokliči..Karkoli! Samo Zoya…Greva že enkrat!!« je skoraj zakričala in me zvlekla do blagajne.
»Kaj si mu napisala.?« sem čez nekaj časa vprašala. »Tvojo telefonsko.« je čisto mirno odgovorila. »Kaj?!« sem zakričala in v tistem trenutku dobila sms. Pogledala sem na telefon in pisalo je: ''Hej. Smem zvedet tvoje ime? (:'' je pisalo in odpisala sem mu: ''Hej spet. Zoya tukaj. Tista iz trgovine ;p'' Ko sem poslala sms sem spet pogledala Pio, ta pa se je nasmihala. »Pa Pia, ne moraš kar devati okoli moje telefonske.« sem kriknila ona pa: »Kar priznaj, da ti ugaja.« »Mogoče.« sem čez nekaj časa rekla ona pa se je zasmejala: »Zatreskana si.«
»Nisem!«
»Si!«
»Nisem no!«
»Vidi se! Ko se je prikazal si kar buljila. Všeč ti je.«
»Malo mi je res všeč…ampak nisem zatreskana!«
Nekaj časa sva se še tako kregali do doma.
31. marec 2013
NExt!!!!!<33
31. marec 2013
u123285
u123285
hahahhaahhaha omg full dobra zgodbicaa...
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxt
zaaayn *___*
31. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg