forum > splošne teme > klepetalnica > pedri,bisexualci, itd.

• žiigc
    žiigc
    15. december 2011 14:25
    sj možnu tudi d je z nami gayi kj narobe kšne možganske motnje al pa tu. sam pol smo istu ku prizadeti ljudje sam oni se pa lhku poročijo pa posvojijo otroke.
  • shipwreck.
    shipwreck.
    15. december 2011 18:18
    nimate nobenih možganskih motnj, you were born this way c:
  • žiigc
    žiigc
    16. december 2011 13:53
    hvala
  • Electroblast
    Electroblast
    18. december 2011 01:25
    vidim, da se ful razpravlja tu, tako da moram neki napisat, da bom potem videl, ko bo kdo dodal nov komentar
  • žiigc
    žiigc
    19. december 2011 13:46
    haha
  • iKiwi.
    iKiwi.
    24. december 2011 19:40
    Nisem bisexualec pa tudi homosexualec ne. Sem heterosexualec. Nimam pa nič proti unim, ko so, saj so uni tut sam človki.

• Аnüн.cooκie
    Аnüн.cooκie
    29. december 2011 00:44
    proti njim nimam nič, proti temu da posvojijo otroka pa !
  • shipwreck.
    shipwreck.
    03. januar 2012 14:42
    ka maš proti zakonu za posvojitev otrok med istospolnimi partnerji?
  • evicaXD
    evicaXD
    03. januar 2012 15:01
    pa dej no ne morta dva pedra posvojit froca al pa lejzbiki!!! ;(
    ogabno! Če hočejo met taki ljudje froce naj si pol najdejo nasprotni spol ^^ omg fuj..........
  • shipwreck.
    shipwreck.
    03. januar 2012 15:23
    pa či omg česa ti nerazumeš da se lih zaraji tega imenujejo istospolno usmerjeni ljudje? kaj pa če bo npr. tvoj sin homosexualec ? kaj ga boš obesila slučajno al kak al ga boš zaničevala ?
    pizda človeštvo si zasluž lubezn,pa ni važn če lubezn najdejo v osebi istega spola al pa magari v osebi nasprotnega spola.
    think about it a bit ..
  • TheChick.♥
    TheChick.♥
    03. januar 2012 16:30
    hetero skoos. ;$$♥
  • evicaXD
    evicaXD
    03. januar 2012 16:59
    shipwreck meni je vse jasno ..... če pa bo moj sin peder ga pa nebom zaničvala pač rekla mu bom če je to res kar čuti da je ...... pač, ane ampak da bi taki ljudje posvajali otroke pa je že kaplja čez rob .............
  • evicaXD
    evicaXD
    03. januar 2012 17:00
    YOU must think about it a bit .......
  • shipwreck.
    shipwreck.
    03. januar 2012 18:17
    zake naj bi bla kaplja čez rob ? torj po tvojmu mnenju geji oz. lejzbike nebi smel občutt tiste starševske ljubezni kt heterosexualni pari ? oprosti samo če si homofobična raje ne stopaj v diskusijo z mano.
  • evicaXD
    evicaXD
    03. januar 2012 19:51
    o.O nism homofobična mam svoje mnenje bom pa rajš nehala pametnjakovičem ni primerno solit glave
  • shipwreck.
    shipwreck.
    03. januar 2012 20:39
    nism rekla da sm pametnjakovič.wtf srsly
  • mercedes-benz14
    mercedes-benz14
    03. januar 2012 21:16
    No jaz nimam nič proti njim in se še sedaj odločam,kaj sem ampak vse verjetneje je da bom hetereo.No imam prijatelja HOMOSEKSULACA,ki je OŠ in Srednjo šolo trpel zaradi tega.Ko je pa hodil na fakulteto je bil bolj razumljiv.Sicer pa je vsak moški nekaj gej in ženska nekaj lezba.Mogoče so samo Homoseksualci preveč pohotni in prehitro hočejo sex.
    Tudi moj oče pravi da ima veliko prot gejem,da so bolni ampak nažalost to ni res,če se privlačijo pa naj se privlačijo,če hočejo otroke naj jih imajo,saj je na svetu preveč sirot,jih bo vsaj nekdo posvojil in jih vzgajal.No to temo gay-lesbian imamo velikokrat na sestanku UNESCA,kateri se tudi borijo za pravice HOMOSEKSUALCEV.

To je moje osebno mnenje in upam,da bo koga spremenil,da začne razmišljati drugače,saj bo morda tudi on kdaj to doživel.

mercedes-benz14
  • cun†
    cun†
    03. januar 2012 21:54
    asdfghjkl all of you who don't accept their rights should go burn in hell. Enough said.
  • shipwreck.
    shipwreck.
    04. januar 2012 17:21
    well thank god da je še nekdo k ma dejansko možgane in jih zna uporablat.
  • cun†
    cun†
    05. januar 2012 22:47
    h3h3 i know i'm awesome.
  • žiigc
    žiigc
    06. januar 2012 14:33
    ja je pa res kukr pravi mercedes-benz 14 d nekateri homosexsualci prehitro hočejo sex.
  • shipwreck.
    shipwreck.
    06. januar 2012 14:55
    @cunt-yes you are heho.
    @žigc-trolol to ja,sej je pr heterosexualcih isto?HAHA am ja odvisn od posameznika.
  • Electroblast
    Electroblast
    07. januar 2012 00:08
    najbolj potrebni mislim da s(m)o biseksualci ...
  • shipwreck.
    shipwreck.
    07. januar 2012 00:12
    heterosexualcev noben u tem ne prehiti,trust me HAHAH
  • Electroblast
    Electroblast
    07. januar 2012 00:40
    ne vem, ne vem
    drugač pa moram reči da niti js ne vem za tisto z otroci. verjamem da hočejo tudi geji imeti otroke, samo je treba gledat tudi na otroka. kako vpliva nanj, da ima dva očeta ali dve mami, pa kako se potem do njega obnašajo vrstniki in ostali, ki vedo da ima dva starša istega spola.
  • shipwreck.
    shipwreck.
    07. januar 2012 01:01
    družba bo zmer najdla kaki razlog da otroka zajebava. pa naj je to na podlagi oblačenja,obnašanja etc. tu družba nima nekega velikega vpliva. otroci si dejansko želijo da bi jih nekdo posvojiu in da se počutijo ljubljene.
  • evicaXD
    evicaXD
    17. januar 2012 15:01
    če bi otroci meli dva fotra al pa dve mami pol bi oni nasrkali .. tut v šoli bi jih zajebaval..
    pa pomislite malo no!: kako bi bilo vam če bi meli dva fotra al pa dve mami. ne bi vam bilo lepo verjemite. neki vam bi manjkalo.
    pa to da istospolno usmerjeni ljudje imajo otroke ,to je čist nenaravno! to ni prava družina! prava družina ima očeta, mamo in otroka. !To je čist nenaravno. nevem, no...
    pač moje mnenje in upam da ga boste sprejeli tako kot istospolno usmerjene ljudje
  • evicaXD
    evicaXD
    17. januar 2012 15:02
    shipwreck. ti že ne sprejemaš mojega mnenja in si o meni ziher misliš da sem nevem kako budalo al kej takega..
  • shipwreck.
    shipwreck.
    20. januar 2012 23:22
    @replika evica: ''če bi otroci meli dva fotra al pa dve mami pol bi oni nasrkali .. tut v šoli bi jih zajebaval..
    pa pomislite malo no!: kako bi bilo vam če bi meli dva fotra al pa dve mami. ne bi vam bilo lepo verjemite. neki vam bi manjkalo.''
    dejansko,ne. učash so bolše družine k mata istospolne starše kt pa heterosex. družine. u hetero družinah je večja možnost nasilja, vndar ne izključujem nasilja v homosex. družinah. torj se otroku kjerkoli godi isto, ne delam neke pretirane razlike. in ne,nimam te za budalo kr mamo vsi drugačno mnenje.

če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani