forum > splošne teme > klepetalnica > pedri,bisexualci, itd.

• vsevem
    vsevem
    23. oktober 2010 23:50
    js bi bla sm bi me blu sram tk na neum
  • svizec42
    svizec42
    28. oktober 2010 13:34
    pedri so psihično motene osebe, to je čis logično. naravno je da se prvlačta različna spola, torej pedri po mojem mnenju nimajo useh koleščkou u glav.
    SMRT PEDROM!!!!!!

primzo
    14. junij 14:45
    fak ste vi neumni pedri so najbl glupi ljudje na svetu kr so pedri imajo v možganih ene motnje drgač bolš da jih ne bi blo tut za lezbe to vela

pod to izjavo se podpišem.
    pa pedri ne smejo met nobenih pravic, če bi pedri lahko posvojevali otroke, predstavljajte si kako bi blo tem otrokom: usi bi jih jebal u glavo, povsod bi se sramoval ker nebi odraščali u normalni družini, po mojem bi meli že psihične težave zarad tega

pa še 1x
    SMRT PEDROM!!!!!!!!!!!!!
  • ZeusGiяl
    ZeusGiяl
    30. oktober 2010 14:23
    svizec42;

lej: zej si pa predstauli, d si TI pedr, in d bi pršu na tole temo, pa bi usepousod pisal:: SMRT PEDOR, SMRT LEJZBAM ipd. kk bi se počutu? zto kr lej: tud pedri pa lejzbe so ljudje, pa majo pravice. česa ti tuki ne razumeš? če misliš pa d nimajo useh koleščkou u glav, ti pa sam tole povem: POL P TEB USI MANKAJO ČE MISLŠ D PEDRI PA LEJZBE NEBI SMEL MET PRAVIC! PA WTF JE Z VAMI FOLK? USI SMO LUDJE, PAČ SO NEKTERI DRUGAČ KOKR MI USMERJEN! A JE S TEM KEJ NAROBE? vi očitn mislte d je. z VM je nekii narobe, če pišete po takelm forumo: SMRT PEDROM. WTF NO? kje mate LAJF? usi ljudje na svetu morjo met pravice, in ja, tud homosexualci. fak kok mi gre to na žiuce ej. usak (!) člkovk more met pravice, ne glede na to KAJ je, KAJ počne itd. nimate lajfa ej -.- in ne, pedri NISO psihično motene osebe; ti si. k mislš d pedri nebi smel ubstajat. resno, puglejte mal ka pišete no! zamislte se mal nad tem, pol pa neki pište, smrt pedrom. to ste kr neki pisal, pa itak nevete ka nej bi to pomenl mislm wtf no. RAZMISLTE PRU U TISTM KAR NEJ BI NAPISAL POL PA PIŠTE! -.-
  • ZeusGiяl
    ZeusGiяl
    30. oktober 2010 14:28
    pa bi sm >.>
  • svizec42
    svizec42
    30. oktober 2010 17:47
    "svizec42;
    lej: zej si pa predstauli, d si TI pedr..."

če bi js biu pedr bi se ubesu, a vam ni jasn da je to neki kar preprosto ni normalno, a si predstavlate da bi vsi bli pedri, potem bi ljudje izumrli (upam da vete zakaj)
    PEDRI SO SRAMOTA ZA ČLOVEŠTVO!!!!
  • AnnaSiмpson
    AnnaSiмpson
    30. oktober 2010 18:10
    OH
    MY
    GOSH -.-
    TU JE ĆIZ NURMALN! okay, ne čiz, sam ČLOVK JE PAČ TKO USMERJEN! SAM SI PR TEM NE MORE PUMAGAT! GOOOOD TEB JA NEVEM KOLK KOLEŠČKU U GLAV MANKA -.-
  • svizec42
    svizec42
    30. oktober 2010 18:11
    pa lej če dam primer: v srbiji recimo 70% ljudi meni da je to bolezen ki se mora zdraviti.
  • svizec42
    svizec42
    30. oktober 2010 18:12
    ok ni nujno da si nemore pomagat, mogoče si lahko, ampak če si pa že nemore, potem pa naj se sprijazni da je pač negdo ki je u družbi nekaj manj
  • svizec42
    svizec42
    30. oktober 2010 18:18
    sej tut prizadeti ljudje si nemorjo pomagat da so se rodili prizadeti sam jebiga taki so, niso normalni, in nemorejo met enakih pravic, in tut norčujejo se nekateri iz nih
  • svizec42
    svizec42
    30. oktober 2010 18:19
    DEJSTVO JE DA JE HOMOSEKSUALNOST NEKAJ KAR NI NORMALNO, S TEM SE JE TREBA SPRIJAZNITI
  • AnnaSiмpson
    AnnaSiмpson
    30. oktober 2010 20:02
    OH MY GOD! ZEJ SI ŽE NA PRIZADETE LJUDI PRŠU! obed no -.-
    PRIZADETI LJUDJE MAJO ŠE VEČ PRAVIC, PA IZ NJIH SE NE (!!!!!) SMEŠ NORČEVAT, NISO SI SAMI KRIVI D SO SE PRIZADETI RODILI!
  • miki2
    miki2
    31. oktober 2010 18:29
    kaj pomen bisexualci
  • AnnaSiмpson
    AnnaSiмpson
    31. oktober 2010 19:15
    bisexualec si, če sta ti ušeč oba spola al kk bi ti povedla : D
  • sexy_whore
    sexy_whore
    16. november 2010 18:58
    mene tut znima kaj mate usi proti homičem O:
    js s ponosam povem da sm bisexualka, zdej mam pač tak obdobje, k sm horny XD
    sicer me punce bolj privlačjo kot fanti:3
  • Purple*girl
    Purple*girl
    10. marec 2011 15:46
    hjoj...js nimam nč prot gejem&lezbam etc...
  • Emma 007
    Emma 007
    25. april 2011 21:17
    se strinjam Purple*girl
  • majii
    majii
    23. maj 2011 20:35
    js mam velik proti in to zato,ker te ljudje ne smejo imeti otrok,k če ne bi bili ti otroci bogi in drugič to je zelo bolano.sploh pa idealna družina je mama,oče in otrok,se pravi mož in ženska. ne vem kaj se imajo kle za umešavat razni pedri,lesbijke,biosexsualno,..
  • itsBMTHtime.
    itsBMTHtime.
    01. junij 2011 21:17
    majii~prvo se nauč pisat ker niso pedri,ampk so homosexualci,ne lesbijke ampk lezbike in ne BIOsexualci ampk bisexualci tele omejeno.-.- +odkdaj so hetero družine idealne?ni rečeno da otrok nemore dobit vse te starševske ljubezni z strani dveh moških.če ti ne paše,zapri vsa vrata tvojega omejenega sveta,in ne pluvaj po drugačnih,ker se vsaj po nečem razlikujejo in so ponosni na to.
    ni pa rečeno da naoš spremenila mnenja čez par let,kajpa če se zgodi da boš glih ti lezbika,izobčena iz družbe?think about it..
  • Bibalezegor
    Bibalezegor
    16. junij 2011 15:17
    @tsBMTHtime.
    Če se ti dopade anus-danka ti nisem kriv, taki drugače usmerjeni NE smejo imeti otroka!!
    Ker to je bolano.
  • itsBMTHtime.
    itsBMTHtime.
    18. junij 2011 21:58
    um..prvo kot prvo,sn ženska in sn hetero -.-
    +zakaj je bolano?torej jim odvzemaš tisti občutek sreče,ko imajo vsaj posvojenega otroka?mislim če te toliko moti se ne oziraj na drugačne in pač bodi omejen,drugačnost mora biti sprejeta,kr oni so tut ljudje tako kot heterosexualci.oprosti,ne vidim razlike,sj itak usi rabmo ljubezen,ne glede na spol.
  • shipwreck.
    shipwreck.
    06. avgust 2011 21:34
    to je pomojem relatiuno od človeka do človeka.
    sao roko na srce,nikol naomo dosegli zakona o poroki med homosexualnimi pari ter zakon o posvojitvi otrok ker problem glih tiči v heterosexualcih kr use skupej ovirajo in upočasnjujejo.

+še to za te homofobe.moški so v zaporu po 20-25 let,v zapor pridejo kt neki mačoti kao ful straight in to.čez 2-3 lete kurac nemore več ane?zato pa začnejo fukat med sabo.takda mi lepoprosm ne težit da je to bolno ker ni,to je NARAVNO pičkomater.-.- sao dokler bojo nekateri straight ljudje tak omejeni bo slovenija še v naslednih 200 let v kurcu.kaj bomo še na konc tok nizko padl da bomo na mestnem trgu homosexualce&homosexualke mučli alkaj?
  • primzo
    primzo
    10. avgust 2011 11:00
    shipwreck.
    mogoče je res tako ampak moram reči da tisti moški ki niso mačoti in ki zgledajo mehkužni jih drugi poslijo ki so v zaporu že nekaj let in če so to še morilci imajo MOTNJE MOŽGANJSKE.
  • shipwreck.
    shipwreck.
    11. avgust 2011 00:24
    ni tako.
    ne mešaj morilceu in homosexualcev.morilci so druga zadeva,geji so tema zase.zakaj majo geji po tvojem mnenju možganske motnje?zarad tega ker so zaljubljeni v moškega in ker so željni ljubezni?za morilce pa ni nujno da majo kakršnekoli psihične probleme.lahko je splet okoliščin,umor zaradi denarja,ustrahovanja ipd.
  • tačka_bb
    tačka_bb
    06. oktober 2011 07:44
    jst nimam nč prot njim, k sm mela enga fuuul dobrga frenda k je biu homosexualec. pa so ga usi zajebaval pa take.pa je naredu samomor:'(. sicer vas ne poznam samo ne mi delat bedarij za take stvari
  • žiigc
    žiigc
    08. december 2011 14:07
    če si peder tu ne pomeni da maš možganske motje tak se pač rodiš nimaš kj. dosti pedrov noče bit kar so in eni celu nrdijo samomor zrdi tga druga pa pač živijo s tm. tud jz sm peder in sm si že fulkrt u žiuljenju zaželel d bi biu isti ku usi drugi sam nism in tud nikoli ne bom sm se že sprjaznu.
  • shipwreck.
    shipwreck.
    08. december 2011 20:14
    @žiigc: če je to res da si gej,maš moj respekt.
  • žiigc
    žiigc
    13. december 2011 15:30
    hvala
  • žiigc
    žiigc
    13. december 2011 15:32
    enako če ne sovražiš geju in si al bi al pa lezbijka pa tud če si hetero
  • shipwreck.
    shipwreck.
    13. december 2011 17:56
    em js zase dejanskou ugotavljam da sm bi,haha c: am drugače pa je odvisn od posameznika kak jemle vse,ker nobeden ni rojen da bi meu programirano sovraštvo do homosexualcev,transsexualcev,etc. to je odvisno od človeka pa tudi po eni strani je kriva staršev ker otroke že od malega učijo da je to napačno itd.
  • shipwreck.
    shipwreck.
    13. december 2011 17:57
    @verniki; se opravičujm če bom koga užalila; samo v bibliji nikjer ne piše da bi jezus sovražo geje,lejzbike etc. v bibliji piše da se mormo met radi pa spoštovat se med sabo, ne glede na spolno usmerjenost.

če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani