Forum
~july~
sem july in sem pes. živim v bogati družini. moja lastnica je hčerka lili. našla me je na cesti ko sem bila še čisto majhna psička. živla sem na cesti, v kanalizaciji in se hranila z tistim kar sem našla v smeteh. velikokrat je bila to povkarjena in plesniva hrana. jedla sem samo pokvarjeno. č ni bilo nič sem pač tisti dan bila lačna. redko kdaj je v smeth pristala dobra hrana. ampak je nisem nikoli dobila, ker jo je zmeraj vzel nek maček ki sem se ga na smrt bala. tako sem živela dokler ni prišla lili. takrat sem ji kar skočila v naročje in jo pogledala z puppy obrazom. seveda me je takoj odnesla domov. bila sem čisto shirana, imela sem klope po celem telesu, bila sem umazana da me je bilo kar težko pogledati in dlako sem imela zavozlanoda so me morali peljati k pasjemu frizerju. lili je lepo poskrbela zame. peljala me je k veterinarju, me nahranila, mi dala pitno vodo in me skopala. dovol o preteklosti zdaj je važno da sem tu in imam dom.


js sm tista črno belo rjava

~lili~
sem lili. stara sem 18 let. imam kot ji jaz pravim najboljšo psičko na svetu. imam mlajšo sestro niko, ki july ne mara preveč. stara je 12 in vedno mi teži zakaj sem morala july vzeti domov. zelo rada imam pse. še posebej pasmo Cavalier king Charles španjel. živim v bogati družini. posvojili so me v zavetišču ko sem bila še dojenček. july sem našla na cesti ko je bila še čisto mladiček. vem kako se je počutila ker so tudi mene starši pustili na cesti. čakala in čakala sem kdaj me bo prišel kdo iskat. nazadnje me je vzel ne človek in me nesel v zavetišče. sploh nevem kakšla sta moja prava starša in sploh ne vem kako jima je ime. july sem posvojila zaradi tega ker imava podobno zgodbo in ker je pes moje najljubše pasme. july imam rada kot da je moja bff. niti teden ne zdržim več brez nje. če bi jo morali prodati bi si zagotovo kaj naredila in si vedno govorila: kako si to lahko dobustila. no upamo da se to ne bo zgodilo.
to sem jaz:to bo za začetek
2 nexta za nadaljevanje

a boš bral/a??????


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. junij 2013
to je nika:


23. junij 2013
u136908
u136908
Neext!
25. junij 2013
prvi next za mojo prvo bralko
~lili~
zjutraj me je zbudila nika ki je že klepetala z prijateljicami po telefonu. končno počitnice! sem si rekla. pogledala sem na uro. 9.00! zame je bil to rekord ker drugače prvi dan počitnc spim dlje. tudi july je bila že zbujena in je že nestrpno čakala pri vratih da jo peljem na sprehod. oblekla sem se in pojedla zajtrk nato pa sva odšle z july na sprehod. kar nekaj časa sva hodile. july je tekala okrog in lovila metulje na travnikih. trava je bila tako visoka da sem videla samo njen rep. skopala je veliko luknjo in ujela tudi majhnega krta. naenkrat se je pred nama pokazal nek maček. july je takoj stekla k mačku in se začela igrati z njim. kaj pa ji je sem si mislila. šele takrat sem se spomnila da je to sosedov maček luka. ne hodim velikokrat k sosedom luka pa ne pride velikokrat sem. july in luka sta dobra prijatelja . takoj ko je july prišla se je spoprijateljila z njm. tam sta se igrala še kar nekaj časa. ko sva prišli domov sem july dala hrano in svežo vodo, sama pa sem odšla v trgovine. videla sem da imajo razprodaje in kupila sem si kar nekaj lepih oblek.
~july~
zbudila sem se prva od vseh. malo sem še poležavala na moji postelji. bilo mi je bilo zelo dolgčas. kot zmeraj ko se prva zbudim. na srečo se je nika kmalu zbudila in začela klepetati z prijateljicami kar pa je zbudilo lili. lili sem že čakala pred vrati in cvilila da bi odšla ven. lili pa se je še malo zaspana čisto počasi oblekla, odšla dol po stopnicah in pojedla zajtrk. ulegla sem se pred vrata in čakala. končno je prišla in mi odprla vrata. lahko sem svobodno tekla. seveda sem zavila na kmetove travnike. tam sem najbolj uživala ko sem lovila metulje in kopala luknje. točno to sem tudi danes počela. našla sem celo majhnega krta. videla sem niko ko se je kar na enkrat ustavila. pogledala sem zakaj. videla sem sosedovega mačka lukata. stekla sem k njemu in se začela igrati z njim. lili se je vrjetno to malo čudno zdelo ker ni velikokrat hodila k sosedu, jaz pa sem odšla k njemu vsak dan. že prvi dan ko sem prišla sem se spoprijateljila z njim (lukom ne sosedom). ko sva prišli domov mi je lili dala hrano in svežo vodo, sama pa se je odpravila nekam. ne vem kam. nekaj časa sem premišljevala kaj bi delala. z niko se nisem mogla igrati, starša pa sta v bila v službi. odšla sem pogledat ali je luka že nazaj. ni ga še bilo. lili pa prav tako. odšla sem nazaj v hišo in skočila na mojo posteljo in probavala zaspati. ni mi uspelo. bilo je strašansko vroče. odšla sem na vrt, si skopala luknjo pod grmom in se vanjo ulegla. že bolje. počivala sem dokler sem lahko. slišala sem da se je nika nehala pogovarjati.odšla sem k njej in jo čisto malo polizala v znak da bi se igrala. nika me je pogledala z ostrim pogledom. ker pa me nika ni preveč marala in je bila bol za mačke. sem raje stekla stran. spet sem se dolgočasila. kaj naj delam?! ko bi me lili vsaj vzela s sabo.
26. junij 2013
to je luka:


26. junij 2013
2 nexta za nadaljevanje
26. junij 2013
u136908
u136908
Next
26. junij 2013
še en
07. julij 2013
next
07. julij 2013
~july~
lili sem odšla na proti. stekla sem po cesti navzdol in se vstavila pri glavni cest. premišljevala sem kako bi prišla čes. naenkrat sem zaslišala zelo znan glas. obrnila sem se in zagledala mačka iz moje preteklosti. ustrašila sem se ga in stopila korak nazaj. približeval se mi je zelo hitro. skoraj je že tekel. hotela sem steči stran ko mi je stopil na rep da nisem mogla nikamor.
nm=nek maček iz moje preteklosti j=jaz
nm: spet se srečava
j: kaj hočeš
nm: hočem da mi pri...
ravno takrat je prišla lili in me rešila iz prijema zlobnega mačka. vzela me je v naročje in me odnesla domov. tako sem ji bila hvaležna. čeprav sem bila še vedno jezna na njo da me ni vzela s sabo kamor koli je že šla. spustila me je na teraso. nisem hotela biti spet sama zato sem odšla za njo. vzela je telefon in se začela pogovarjati z prijateljicami. pa kaj jim je. a ne vejo da imam še preveč miru in prostega časa. na srečo se je lili kmalu nehala pogovarjati. pripela ma je na povodec in odpravili sva se na kar dolg sprehod. na koncu sva prišli do kraja kjer je bilo še veliko drugih psov. zraven lastnikov so stali v pol krogu. v sredini sta bila pes in nek človek ki je bil zame zelo čudno oblečen. priključili sva se pol krogu in gledali tistega čudno oblečenega človeka in njegovega psa ki sta nama nekaj govorila.

~lili~
ko sem se vračala sem pred glavno cesto videla july in nekega mačka ki jo drži za rep. to je july sovražila. stekla sem k njej in jo vzela v naročje mačka pa sem odgnala stran. july sem odnesla na teraso kar ji vrjetno ni bilo všeč ker je odšla za mano v dnevno sobo. tam se je vlegla na tla in čakala kaj se bo zgodilo. nič posebnega se ni. samo poklicala sem ustanovitelja pasje šole in vprašala če lahko danes prideva pogledat. rekel je da lahko. ko sem končala sem july pripela na povodec in odšla sva do pasje šole. tam so že bili ljudje s svojimi psi postavljeni v pol krog. v sredini ja stal učitelj z velikim labradorcem. priključili sva se pol krogu in poslušali.

maček iz julyne preteklosti


07. julij 2013
u140958
u140958
next
07. julij 2013
še vsaj en
07. julij 2013
next
07. julij 2013
~july~
hitro sem dojela za kaj gre. tisti dan sem se naučila največ od vseh tistih kužkov. po učenju je sledilo igranje. spoprijateljila sem se z skoraj vsemi psi. ko sva prišli domov mi je lili zaradi moje pridnosti dala dvojno porcijo hrane. pa še igrala se je z mano. bilo je že pozno zato sva se obe odpravili spat. zjutraj sva odšle spet na sprehod. pojedli sva vsaka svoj zajtrk potem pa sva se igrali. lili je nato odšla na obisk k prijateljici jaz pa sem odšla počivat. ko sem sa zbudila nje bila lili še pri prijateljici zato sem se šla igrat z lukom. igrala sva se tako dolgo da je prišla lili nazaj. bil je čas za kosilo zato mi je dala hrano čeprav nisem bila lačna. pustila sem hrano in šla počivat v lukno pod grmom ki sem jo skopala včeraj. čakala sem da lili poje nato pa sva odšle na sprehod. po sprehodu sem odšla počivat na mojo posteljo za lili pa ne vem kam je šla. imela sem najlepše sanje kar sem jih imela. bila sem na lepotnem tekmovanju in zmagala. zaradi tega sem dobila glavno vlogo v filmu. postala sem zvezda in šla v holywood. kar naenkrat me je lili zbudila in še malo zaspano pripela na povodec. odšli sva v pasjo šolo ki sem jo naravnost oboževala. bilo je enako kot včeraj.

~lili~
july je bila v pasji šoli zelo pridna. po šolanju sem jo spustila da se je igrala z ostalimi psi. ko sva prišli domov sem ji dala dvojno porcijo hrane. ko je july pojedla hrano sva se igrali. igrali sva se kar nekaj časa. ampak vsega lepega je enkrat konec. bilo je že tako pozno da sva morali spat. neslednje jutro sva najprej odšli na sprehod nato pojedli vsaka svoj zajtrk in se igrali. vzela sem lasar da ga je lovila ampak ga ni in ga nikoli ne bo ujela. odšla sem k prijateljici na obisk. ko sem prišla nazaj sem bila že pošteno lačna. pa še čas za kosilo je bil. july vrjetno ni bila lačna ker je hrano pustila in šla na vrt. po kosilu sva odšle na sprehod. po sprehodu je july odšla počvat jaz pa sem odšla v svojo sobo in malo preverila fb. nič novga. ura je bila že toliko da sem morala po july da greva v pasjo šolo. bilo je kot včeraj. šola in nato igranje.
07. julij 2013
3 nexte za nadaljevanje
07. julij 2013
u140958
u140958
next
07. julij 2013
next
19. julij 2013
še en
19. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg