Forum
How, how!

Moje ime je Junno. Sem pasme dalmatinec. Stara sem 3 mesece. Skupaj z mamo in 1 bratom živimo v hiši. Za nas skrbita Klara in Rok.

To sva jaz in moj brat Har :


Iz leve proti desni : 1. Jaz in 2. Har.

Najina mama Zoja :

21. december 2011
next..
21. december 2011
u68999
u68999
nadaljuj
22. december 2011
u64183
u64183
next!!!!!!!!
22. december 2011
Zjutraj sem se zbudila zgodaj. Šla sem na vrt. Tam je bilo veliko rož. Na vrtu sem skopala luknjo. Ko se je zbudila Klara je tudi ona šla na vrt. Videla je, da sem skopala luknjo. Ker sem bila umazana, me je Klara odnesla v kopalnico in me očistila. "Junno, zakaj si skopala luknjo?!" Mi je rekla Klara. Ko me je očistila, se je zbudila moja mama. "How, how!" Je zalajala mama. Klara se je odločila, da greva na pasji sprehod. Na sprehodu sem srečala psičko, ki je bila pasme labradorec. Ime ji je bilo Melany. "How, how! Sem Melany. Kako pa je tebi ime?" Mi je rekla psička Melany. "How, how! Jaz pa sem Junno." sem ji odgovorila. "Jo pustiš, da se igrata z mojo Melany?" Je vprašala Melanyna lastnica Sara. Sara je bila Klarinih let. "Ja! Seveda!" Ji je odgovorila Klara. Z Melany sva se igrali. Po moji oceni sva se z Melany igrali pol ure. "No, Junno zdaj pa pojdiva" mi je rekla Klara. "How, how! Adijo!" Sem rekla Melany.

Melany :

24. december 2011
u68999
u68999
Nadaljuj
24. december 2011
Ko sva s Klaro prišli domov, so me doma čakali briketki. Tudi Har in mama sta jedla briketke. Ko smo Har, mama in jaz pojedli briketke mi je Har rekel : "How, how! Junno, kam si šla s Klaro, da vaju dolgo ni bilo?" "How, how! Živjo! Bila sem na sprehodu, kjer sem srečala labradorko Melany. Skupaj sva se igrali!" Sem odgovorila Haru. Ko sem mu povedala, da sem srečala Melany, sem se šla igrati z žogico. Igrala sem se na vrtu. Ker je Klara povedala Roku, da sem zjutraj na vrtu skopala luknjo, me je Rok opazoval, da ne bom spet skopala luknjo. Ker Rok rad hodi v hribe, je mojo mamo, Hara in mene vzel s sabo, ko je šel v hribe. V hribih je Rok srečal njegovega prijatelja Janeza. Janez je imel 2 psa pasme hovawart. Ime jima je bilo Ajka in Max. Janez in Rok sta se pogovarjala. Max je meni in Haru rekel : "How, how! Jaz sem Max, to pa je moja sestra Ajka. Kako pa je ime vama?" "How, how! Jaz sem Junno" Sem odgovorila Maxu. "How, how Ajka in Max, jaz pa sem Har in sem Junnin brat" Je rekel Har Maxu in Ajki. "To pa je najina mama Zoja" Sem Maxu in Ajki predstavila svojo mamo. Rok, Janez, Max, Ajka, Har in jaz smo skupaj hodili v hribe. Rok in Janez sta se spet pogovarjala o psih, Har, moja mama in jaz smo hodili zraven Roka. Ajka in Max pa sta hodila zraven Janeza.

Ajka in Max :Iz leve proti desni : 1. Ajka, 2. Max
24. december 2011
u68999
u68999
Nadaljuj
25. december 2011
Ker sta Rok in Janez ugotovila, da smo mama, Har, Max, Ajka in jaz že utrujeni sta se odločila, da gremo proti domu. "Junno, Har adijo!" Nama je rekla Ajka. Ko smo prišli domov, nas je doma čakala Klara. "Živjo, Klara! Ali veš, da sem na hribu srečal Janeza" Je rekel Rok Klari. "Res? Lepo!" Mu je odgovorila Klara in Rok ji je takoj povedal, da ima Janez Ajko in Maxa. Ker smo bili Har, mama in jaz zelo utrujeni smo zaspali. Ko smo se zbudili, sta bila pri nas Klarina prijateljica Nina in njen maltežan Alf. Alf je bil zelo važen in ni maral dalmatincov. "How, how!" Sem lajala na Alfa. "How, how! Kaj pa mi boš ti dalmatinec?! Sem veliko lepši kot ti!" Mi je nazaj zabrusil Alf.

Alf :

25. december 2011
u68999
u68999
Nadaljuj
25. december 2011
u64183
u64183
next !!!!!!
zelo dobro pišeš
27. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg