Forum
u83141
u83141
No, tole bo moja prva zgodbica, tak de kr napišite če vam kej ni všeč al pa kar koli.
Zgodba je izmišljena, pripoveduje pa o punci Anni, ki sanja svoje sanje, poleg tega pa je že v najstniškem obdobju.

-----------------------------------------------------------------------
Heila,moje ime je Anna, stara sem 14 let, čez dva meseca 15. Približuje se konec šole in začetek počitnic, zato se pridno učim da bi zaključila kar se da najbolje.
Res sem odlična v šoli, zato me drugi sošolci zmerjajo s piflarko. Nisem najbolj priljubljena.
Tudi prijateljic nimam. Pa kaj, konec se približuje. Živim v bogati družini, kjer se odlično razumemo. Moj oče ime podjetje, na katerem dela tudi moja mami. Sicer Pa imam dve starejši sestri, Lauro in Ciaro. Laura je stara 17 let, je zelo lepa in obožuje modo. Ciara je stara 19 let, ima že fanta in je nora na mačke. Tudi ona je zelo lepa in se zelo lepo liči. Sicer smo si druga drugi v vzgled. Smo res dobre sestre in obožujemo ko gremo kam skupaj. No, pa še slike:
Jaz, Anna:Moja sestra Laura:Moja sestra Ciara:Sedaj pa pač 2 nexta, sicer pa pač bom začela brez nextov, ker me to veseli pisat.

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

10. marec 2012
u73551
u73551
next
10. marec 2012
next
10. marec 2012
u83141
u83141
No whatever, js bom začela pisat, če ti je ušeč al ne.
--------------------------------------------------------------------------
Dan se je začel kakor vsak, le, da je bil nekoliko bolj drugačen...
"Anna! Vstani, ura je deset do sedmih!" sta v mojo sobo pritekli moji sestri Laura in Ciara. Odprla sem oči in si jih pomela. Nato sem široko zazehala in grdo pogledala. Že sta bili na moji postelji. "Nesmem niti za minuto več?" sem vprašala. "Ne!" sta zavpili v en glas. Čez pet minut se se odpravila v kopalnico. Stuširala sem se ter si umila zobe. Razčesala sem si zobe in se oblekla za v šolo.

Obula sem si allstarke.

Že se še pograbila svojo torbo ter stekla v šolo. Šola ni bila daleč, tako nikoli nisem zamudila. Pouk se nam je začel ob osmih. Ko smo čakali v razredu, sem se učila, saj smo bili vprašani. Že sem slišala kup žaljivk. "Oh, glej jo ljubko piflarko, kako je prisrčna" je nekdo izjavil. Nadeljevalo se je, dokler nisem imela dovolj. "Ljubčki dragi, nekdo more biti sladek in odličen. Ko že omenjamo, jaz bom vsaj imela lepšo prihodnost" sem mu odgovorila in naslednje kar ignorirala. Že je v razred prišla učiteljica za kemijo. Kemijo sem dobro razumela. Začela je spraševati. Bila sem vprašana. "No, lepo si tole znala, pa si rešena sedaj, imaš zaključeno pet, tudi zvezek imaš lepo urejen, in tudi zato si si prislužila pet" mi je dejala jaz pa sem z dvignjeno glavo šla do svojega mesta. Sedela sem sama. Zadnje tri ure smo imeli likovno vzgojo, moj najljubši predmet. Že mi je dal pet v redovalnico zaradi mojih del od doma. Res obožujem risati. Po pouku sem šla domov. Že me je za mizo čakala Laura ki mi je planila v objem in cel dan sem ji morala razložiti. "Tako se dela" mi je dejala ko sem ji povedala kaj sem bebcem odgovorila. Pokosilili sva, nato pa sem šla narediti domačo nalogo in nato malo na računalnik. Bil je predzadnji teden, danes petek, zato sva se z Lauro odločili iti po trgovinah. Kupila sem si zelo lepo poletno obleko.

Počasi sva se odpravili domov. Tam smo povečerjali, nato pa sem se šla umiti in gledati TV. Ko se je končala, sem šla spati.
10. marec 2012
u83141
u83141
Pa res fuuul hvala za nexte, prej nism vidla.
10. marec 2012
u83141
u83141
Jooj, napaka, tam, ko je razčesala sem si zobe, je ubistvu razčesala sem si lase.
10. marec 2012
O čem bo pa govorila? drgač pa next ))
10. marec 2012
u83141
u83141
No, pač o tem ko bo med počitnicami spoznala pač enega fanta, v katerega se bo zaljubila, pa pol bojo še kaki taki zapleti in podobno. Večino sm si zj skup pa vem o čem bom pač pisala, sam si bom več tut zraun še namislila. Drugač pa hvala, pa bom vidla če se mi bo dans lublo, drugač pa ju3.
10. marec 2012
u83141
u83141
Sanje, kot v pesmi, Coldplay-paradise. Bilo je vse tako, sanjsko. Imela sem popolnega fanta, živela sem v paradižu. Jutranjo sonce je posijalo vame, jaz pa sem se pretegnila. Čudilo me je, da me nista prišli buditi Lauro in Ciara. Pogledala sem na uro, pol desetih. Počasi sem vstala in si obula moje copate. Šla sem v kuhinjo in našla zajtrk

na mizi, poleg njega pa listek "Ati in mami sta šla za tri dni na službeno potovanje, midve pa sva šli zraven Jackoba (Ciarinega fanta) v trgovine. Ne čakaj nas pri večerji, ker pridemo pozno v noč, lupčeki, sestrci :*". Zavila sem z očmmi. "Kar brez mene?" sem si postavila ljubusumno vprašanje, nato pa se odpravila k zajtrku. Bila je navadna sobota. Obula sem si teniske in se odpravila tekati. Ponavadi je zame soboto bolj športna. Ko sem prišla nazaj, je bila ura že dvanajst in naredila sem si kosilo.
Nato sem se odločila, da grem tudi jaz danes na izlet. Odšla sem malo plezati, najbljižji vrh. Na koncu sem še sedela na skalovju ob plaži in fotografirala naravo, dan je bil naravnost prečudovit.10. marec 2012
u81687
u81687
Next.
10. marec 2012
next ;D pa hvala za odgovor ))
10. marec 2012
u83141
u83141
jooj, hvala za vse nexte, sm napisala dolg del, pa mi ga ni poslalo -.-'''''''''''
11. marec 2012
u83141
u83141
bom po tretji uri napisala
11. marec 2012
u81687
u81687
ni blo kej.
drgač pa Neext.
Jooj kk mi je žav ko nebom mogla zej en tedn brat k gremo v švn. :'')
11. marec 2012
u83141
u83141
ahaa, mi smo bli pa predprejšni teden.
Pa zjle sm napisala, sam pol me čudno kr vn izpiše pa pol sploh ni nič -.-''
11. marec 2012
u81687
u81687
Prekopiraj prej preden pošlješ, to js nardim pa potem če ne vrže vn sam prlepim še enx. :')
11. marec 2012
u83141
u83141
tretji poskus. :''D
----------------------------------------------------------
Poletje, kdaj bo konec šole in začetek počitnic? Sem se spraševala. Nato pa Driiiing, Driiiiing, Para-Para-Paradise, Para-Para-Paradise... me je zbudila budilka. Hitro sem vstala ter se šla stuširat in si umiti zobe. Nato sem si naredila tudi ribjo kost (kito).

Nato sem se oblekla in si nadela uhane. Hitro sem si gor dala še verižico in uro. Stekla sem v kuhinjo. Danes smo imeli razredno uro, tako sem si za zajtrk vzela kar muffine, katere sem po poti v šolo pojedla, saj se mi je zelo mudilo.

Hitro sem si obula balerinke in se odpravila v šolo. Tam sem skočila do svoje omarice in se preobula. Do razredne je bilo še samo pet minut. Hitro sem tekla v razred, medtem pa sem se zabila v mojo sošolko, ki je osvajala najpupolarnejšega fanta na šoli. Obedve sva padli na tla, fant pa se je začel na ves glas smejati. Sošolka je besna vstala in ko sem se jaz vstajala me je potisnila na tla, poleg tega pa še brcnila. Nato je jezna šla v razred. Ker pa so bila tla spolzka se nisem morala vstati, poleg tega pa sem imela vse stvari razsute po tleh. Na meni se je še spotaknilo vsaj pet ljudi. Nato pa je do mene prišel fant. "Ti pomagam?" me je v smehu vprašal.

"Končno!" sem mu tudi jaz v smehu rekla in mu podala roko da mi je pomagal vstati.
"No, me je veselilo, kljub temu, Peter" mi je rekel in mi podal roko. "Aha, tudi mene je vselilo, Anna" sem se mu tudi jaz predstavila in mu podala roko. "No, se še kaj vidiva Anna" mi je rekel in mi pomežiknil. Prikimala sem mu in stekla v razred. Tam sem še vedno razmišljala o dogodku zjutraj. Pri glavni malici pa sem šla do svoje omarice. V njej sem našla listek, na katerem je pisalo "I said my heart beat for you!"

Sploh nisem vedela kdo bi mi to lahko napisal, morda Peter, ah ne, midva sva le prijatelja, za druga ne bi bilo mogoče, vsi me sovražijo! S Petrom se ta dan sploh nisem več videla. Doma sem ves čas razmišljala o tem. To sem povedala tudi Lauri in Ciari, ki sta mi pa rekli "Ne obremenjuj se, nekomu si všeč". Spati sem šla z tem vprašanjem, kdo je on?
11. marec 2012
u83141
u83141
Pa hvala Taraa832, ja, sej sem si pri prvem pol ko ni uspel rekla de bom kopirala pri drugem, sam pol sm pa pozabla :''D
11. marec 2012
u81687
u81687
Next.!!
11. marec 2012
u83141
u83141
ju3 ku morem dol z kompa
11. marec 2012
Neext D
Pa zlo lep Peter je *__* ;P
11. marec 2012
nexti
14. marec 2012
u72958
u72958
nextk takoii :3
14. marec 2012
u83141
u83141
joj fuloprostite kr nism tak dolgo nextala, sam ni blo cajta, pa usem ful hvala za nexte.
--------------------------------------------------------------------
Po glavi so mi odmevala vprašanja "kdo je on? Je mogoče Peter ali kdo drug?". A zmeraj sem prvo pomislila na slabo in si odgovarjala "Nemogoče, jaz sem le piflarka, on je pa tako zelo lep, drugi pa joooj, zakaj ravno zadnji teden šole?!" Še nikoli nisem hotela, da se šola še ne bi tako hitro končala. Že je zazvonila moja budilka. Počasi sem se vstala in si rekla "To bo danes odkrito!". Šla sem v kopalnico in se stuširala. Sploh nisem mogla nehati misliti na to. Zato sem se preveč zamislila in padla, saj sem se spotaknila. "Ajsss, šit, moja noga!" sem zavpila v kopalnem plašču, v kopalnico pa sta pritelkli Laura in Ciara. "Kaj je bilo?" sta me spraševale. "Am, padla sem" sem jma odvrnila in pokazala na mojo nogo, ki me je bolela kot pet hudičev. Ciara mi je pomagala vstati, Laura pa je šla po mrzel obhladek. Bil je že četrtek. "Poklicala bom mamo in zdravniku boš šla" mi je rekla Ciara, ki je bila najstarejša. "NE, ne mi tega delat!!!" sem zavpila nazaj. "Pa četrtek je že, rada bi ugotovila, kdo je" sem ji pojasnila. "Dobro, do takrat ti bova povili nogo in ti za športno napisali opravičilo" mi je rekla Ciara, ki je bila na srečo že polnoletna. "No, ti bom pomagala nekaj za oblečt poiskati" se je ponudila Laura in prikimala sem ji. Izbrala je rožnato majico na ručke in še kratke jeans hlače.

Ciara je do takrat napisala opravičilo ter mi naredila figo in me naličila. Pograbila sem torbo in pomagali sta mi dol po stopnicah. obula sem si kar japonke. Ker pa je imela Ciara že ispit za avto, me je peljala ona, saj me je noga preveč bolela. Ko sva prišli do šole, sem se poslovila in zaprla vrata avta. Počasi sem šla do razreda, ogledovala pa sem si tudi vsak kotiček kjer so bili fanti, ali so me gledali, pa ne navadno, temveč zaljubljeno. Sprehajala sem se po hodniku in zagledala Petra z njegovo druščino. Zazdelo se mi je, da me sploh ne opazi, ampak se se motila. "Oh Anna!" je rekel že na daleč, jaz pa sem mu pomahala. Kako naj tole povem, objel me je, dobesedno. Tisti trenutek sem mislila da sem v sedmih nebesih. "Danes si pa popolna" mi je dejal, jaz pa sem zardela. Njegovi prijatelji so odšli proč. "No, hvala..." sem mu sramežljivo dejala nazaj. Njegov glas je bil samo WAAW! Potem pa še njegov vonj, skoraj ni bilo lepšega. "Kaj pa je bilo s tvojo nogo?" me je vprašal ko sem zamisljeno zrla v njegove prelepe oči. "Ah, nič, le, padla sem zjutraj, spodrsnilo mi je v kopalnici" sem mu odgovorila, nato pa se mi je tako lepo nasmehnila da sem skoraj skup padla! *___* Bil je najpopolnejši fant na tej šoli in bala sem se, da sem zaljubljena. "No, ali kaj načrtuješ za danes popoldan, no če..." mi je dejal, ampak nič sramežljivo, ni moral dokončati stavka, ko sem ga prekinila "NE! Kje pa, prosta kot vedno". "Dobro, bi lahko prišla na plažo, ob kakšnih petih?" me je vprašal. Zadovoljno sem prikimala. "Dobro, se vidiva!" je rekel ko je že tekel v razred. Tudi jaz sem počasi šla do razreda in še vedno premišljevala o tem. Na srečo sem že vse predmete zaključila z odlično. Spet sem med glavnim odmorom šla do moje omarice, v njem pa je bil spet listek, na katerem je pisalo

Vedela sem, ubistvu sem si mislila kdo bi bil to, zato sem zadovoljno šla nazaj v razred, tam pa me je nekdo napadel. Bil/a je...
-------------------------------------------------------
Potem nadaljujem.
No pa še eno nagradno vprašanje:
Kdo je napadel Anno?
a) sošolec ki je pred kratkim prišel iz umobolnice
b) jezna sošolka
c) zaljubljen fant iz nižjega razreda
d) Peter

Tist ko prav odgovori, mu posvetim del. ^^
Pa pol ob petih nextam.
15. marec 2012
u81687
u81687
C..
Pač pomojem
+ Next nujno.
16. marec 2012
u83141
u83141
No, kr si prva, bom za tebe nextala, čeprav ni c.
Next za Taro.
-----------------------------------------------------------
Bila je jezna sošolka. Potisnila me je na tla, jaz pa sem ji samo zavpila "Pa kaj ti je baba prizadeta!?". "Nič mi ni, to ti povem, samo, SAMO še enkrat se dotakni mojega fanta, vrjemi, odpihnila ti bom glavoo!" se mi je zadrla in me še enkrat potisnila na tla. Ti padci so bili hudo boleči. Ostale ure pouka sem samo razmišljala o njenih besedah, na koncu sem se pa odločila, da se bom držala, tako je samo še en dan, mi je prav vseeno. Imela bom fanta, ki mi bo vse zaupal, poleg tega pa me bo ljubil, nekoč... V joku sem odhajala domov.

Za mano pa je pritekel Peter. "Zakaj jokaš? Kar ignorirala si me, sem kaj narobe naredil?" me je spraševal, jaz pa sem ga s solznimi očmmi in čisto razmazana pogledala. "Nič nisi storil, le, ti ne čutiš tisto kar jaz do tebe" sem mu dejala in se hotela odpraviti, a me je ustavil. "Razumem če se starši ne strinjajo..." mi je rekel. Odkimala sem mu. "Ni v zvezi s tem, temveč o tvoji punci" sem mu rekla. "Punci?" me je začudeno pogledal. "Ja, tvoja punca me je napadla, da mi bo odpihnila glavo, če se te še dotaknem." sem mu pojasnila. Nesmejal se mi je "Tvoja sošolka? No, bila je moja punca, včasih. Bila je zelo ukazovalna, zato sem ji rekel, da tako negre več. Razšla sva se, a ona se še vedno obnaša tako kot bi bil njen fant" mi je razložil. "Še velja za potem?" me je vprašal, jaz pa sem se mu nasmehnila in prikimala. Šla sem domov, da se pripravim. Stuširala sem se in se naličila ter si naredila frizuro. Nato sem si oblekla kopalke, na vrh kopalk sem si dala še obleko.

Obula sem si sandala in se odpravila na plažo. Vzela sem kolo da sem tja prišla hitreje, saj do plaže imam peš kakšnih 20 minut. Tam pa sem že zagledala skupinico najstnikov. Peter me je zagledal in me povabil. Bilo je čudovito.

Večerilo se je, gledala sva sončni zahod in se pogovarjala. Nato pa mi je zazrl v oči in me vprašal, če sem zadnje čase koga sumila za tista 'skrivna sporočilca'. Pomislila sem. "No, tole sem čakal da bi ti danes povedal. Bi bila moja punca?" me je vprašal, jaz pa sem le obstala. "Seveda!" sem mu na koncu rekla in ga objela. Danes je bil popoln dan.
----------------------------------------------------------
Še pol nextam enkrat.
18. marec 2012
u83141
u83141
Eh, js bom nehala pisat, ku tak noben ne bere. -.-'''
20. marec 2012
u81687
u81687
Next.!
Js berem sam zej nism mela dostopa do kompa :'D
20. marec 2012
beremo!!! Ti kr piš k si full dobra!!!
20. marec 2012
u83141
u83141
Aha... sj ni nič Taraa832, sam misla sm ku ni nuben nič napisu. hvala veronika.sexy, sam res si nism misla da bo kdo brau... res še enkrat hvala.
Neki kratek next, kr nimam tak velik cajta. :'D
--------------------------------------------------------------------------------
Sprehajala sem se domov, sploh sem razmišljala o vsemu. Ni me skrbela šola, temveč kako, kako je to sploh mogoče, kaj se bo zgodilo, vprašal me je predzadnji dan, kam gre na morje, se mi bo sreča nasmehnila, bo ljubezen večna... Vprašanj je bilo veliko, preveč. Do doma sem prišla še pred mrakom. Vstopila sem v hišo, vame pa je planila mama. "Ljubica! Kako je bilo?" me je že spraševala, saj je bila tudi ona srečna, da sem se KONČNO dobila s fantom. "No..." vse sem ji razložila, veselo me je poslušala, a že je prišel grozen del. "Nevem, predzadnji dan je, mogoče se v življenju nikdar več ne bova videla..." sem z žalostjo govorila, mama pa se mi je nasmehnila in mi dejala "Če je to prava ljubezen, se bo sreča nasmehnila". Nisem jo popolnoma razumela, a kaj češ. Odpravila sem se v svojo sobo. Napadli sta me tudi sestri, a Ciara je morala prav kmalu oditi, saj sta z njenim fantom Jackobom na potovanje na Boro Boro.

"Pa še kaj nama kupi!" sva se z Lauro drle za avtom, ki se je peljal na letališče. Vse sem povedla Lauri (konec) in tudi Laura je dejala tako kot mama. Že sem šla s tem vprašanjem spati, kako bo jutri?
---------------------------------------------
Kakšen dan bo jutri? Se bo Anni nasmehnila sreča?
Vse to boste izvedeli v naslednjem nextu, zato potrebujem vsaj dva nexta, pa tut če nebosta dva nexta, nadaljujem jutri.
20. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg