Forum
Sem Chantal in živim v New Yorku. Živim v hotelu, mamo in očeta pa vidim parkrat na leto. Sta slavna in veliko potujeta. Sem tudi edinka in ponavadi je pri meni najboljša prijateljica Kimberly oziroma Kim. V šoli sem tudi popularna.. Torej moje življenje je popolno ;**

Zbudila sem se v sončno jutro. Zaspana sem odgrnila zaveso in se zagledala v popoln razgled. New York. My favorite city < 3 Nasmehnila sem se sama sebi in odšla v kopalnico. Počesala sem si svoje čudovite blond lase. Obožujem jih. Naličila sem se in uredila, nato pa odšla v kuhinjo. Pripravila sem si čokolino, nato pa odšla v šolo. Bil je zadnji teden, zato smo večinoma gledali le filme. Oblekla sem se tako :


V garderobi sem objela Kim in Bonnie, nato pa smo odšle k slovenščini. Gledali smo dokomuntarec o Shakespearu. Pouk je odšel zelo hitro, tako kot ta teden.
V ponedeljek..
Sedela sem v gostilni erto in se pogovarjala z kim. Naenkrat pa je na balkon vstopil popoln tip. "Kdo je to??" sem vprašala Kim in ga gledala. Vzel mi je sapo. "Jaden," je rekla. Boksnila sem jo. "in mi nič ne poveš o njem? Glej kako je hud," sem ji rekla. Smejal se je in gledal proti prijateljim. Še naprej sem buljila vanj. Kar naenkrat pa me je pogledal... IN SE NASMEJAL!!!
25. november 2012


Me

Kim in Bonnie
in pa Jaden *-*
25. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg