Forum
u120408
u120408
živjo usi! moje ime je paige in stara sem 16 let. živim s svojo babi caroline in moje življenje se bo kmalu zelo spremenilo.bil je mrzel zimski dan, ko sem prišla iz šole. "živjo babi!" nihče se mi ni oglasil. še nekajkrat sem jo poklicala potem pa pogledala v garažo. avto je bil notri. "kje si?" sem zaklicala.
"paige? v podstrešju sem. oprosti, nisem te slišala." odhitela sem po stopnicah v zgornje nadstropje in po lestvi splezala v podstrešje. prva stvar, ki sem jo videla: pajkove mreže. povsod.
"babi, kaj delaš tu?" "ah, odločila sem si pogledat kakšne stare knjige." po tem je odložila knjigo, ki jo je držala, jo dala na polico in nadaljevala: "grem skuhat kosilo. bodo špageti vredu?" pokimala sem, babi pa je odšla po lestvi navzdol.
stopila sem bližje polici s knjigami in začela gledati naslove. večina knjig je bila v francoščini - moja babi je iz francije ampak se je preselila sem, v kentucky, ameriko.
'pošasti kentuckyja' sem prebrala iz ene izmed stotih knjig. "tole mora biti zanimivo," sem si mislila.
odprla sem knjigo in prah se je zakadil vame. fuj.
preskočila sem prvih nekaj strani s pisatelji in odprla na strani z naslovom:
VAMPIRJI.
-------------------------------------------------------
next?
07. marec 2013
u122918
u122918
next
07. marec 2013
u120408
u120408
"uu, vampirji, kako me je groza," se rekla in se zasmejala. zunaj je zapihal veter in zabliskalo se je. "spet nevihta? ugh, sovražim nevihte, sovražim tukajšnje vreme, sovražim kentucky." spet se je zabliskalo.luč se je ugasnila. "resno? elektrike je zmanjkalo? to en more bit res."
vzela sem knjigo in stekla po lestvi navzdol in šla v sobo. prižgala sem svojo lučko za knjige in jo zataknila za stran. "torej. kje sem ostala? aha, vampirji. magična nočna bitja ki ljudem sesajo kri. po kentuckyju se premikajo ponoči in lovijo žrtve. poznamo dve vrsti: človeške sesalce in živalske sesalce. živalski sesalci ubijajo živali, človeški pa ljudi. ja, seveda. večina vampirjev iz kentuckyja se skriva v Natural Bridge State Resort Parku, ampak se po mestu prikazujejo tudi v bolj človeški obliki. skrijejo ostre zobe, oči obarvajo na katerokoli barvo in si potemnijo kožo. vsak vampir ima navadne moči vsakega vampirja in svojo moč. navadne moči so moči kot na primer ekstremna hitrost in moč, izredno dober voh in vid, možost zaznavanja utripa in pretakanja krvi v žilah in tako dalje. ja, seveda. v Natural Bridge State Resort Parku obstajajo bitja, ki ljudem pijejo kri." zavzdihnila sem. kakšne bedarije ljudje pišejo. ampak vseeno je zabavno, tako da bom brala še naprej. "eden izmed prvih vampirjev je bil felix serrano. njegova značilnost je, da žrtev po ugrizu pusti živo in na njeni notranjosti zapestja pusti tri črte, ki jih ustvari z vampirskim strupom. njegove žrtve se ponavadi ob 18. letu čez noč s zelo bolečim postopkom spremenijo v vampirja. serrano naj bi bil nesmrten. ja, seveda," sem rekla. in takrat mi je nekaj prišlo na misel.
že vedno sem si želela prespati v tem parku, insedaj imam to možnost, pa še raziskovalcem in pisateljem te knjige pa še sebi bi lahko dokazala, da vampirjev ni.
naslednji dan je bil sobota, in napovedali so toplo, sončno vreme. perfektno.
"babi, laho grem jutri v park prespat? s sabo bom uzela sarah," sem zaklicala proti kuhinji. "seveda!" mi je odgovorila.
---------------------------------------------------
next?
08. marec 2013
u122918
u122918
next
10. marec 2013
next!
26. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg