Forum
heii!
sm Nika in sem stara 17 let. imam 2 sestri: Adrijano in Arijano in enega brata: Zayna(ja njegova sestra sm!!). imam mamo, ki dela na osnovki in očeta, ki je kuhar. imam bff Majo in fanta Toma. rada rišem, fotografiram, spim in razmišljam.
Nika:


Adrijana:


Ariana:


Zayn:


Maja:


Tom:


ahhh sobota!!! končno! ohh..... tuc tuc tuc..... tuc tuc tuc...... ''Zaynnnnnn!!!!!!!!''' sem zavpila. ''Ja, preljuba sestrica? '' je odgovoril. ''Dj bl potih tvoj tuc tuc tuc!'' ''ja takoj!'' ja nism glih največji 'morning person'. drgač se pa z zaynom razumem... ''ej, zayn?'' ''ja??'' ''sori za tist preh...'' ''sej ok, sis'' ''ej kuk je ura???'' ''am.... 11.00'' ''Hvala'' brr je mrzlo!! er je sobota grem takoj u 19h u šoping pa to an!!! pol pa še u kino(brez toma ) okej hitr pojest pol pa oblečt pa it!!! jedla sm jajca s slanino, oblekla pa.... hm?? tole:

''Nika?!'' je rekel zaynov glas. ''Ja?'' ''a te pelem?'' ''itak!!!!!!!!
14. oktober 2012
u103087
u103087
next
14. oktober 2012
še en do jutr zvečer , če ne pa prej
14. oktober 2012
u103087
u103087
ja
14. oktober 2012
idk
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. december 2012
o gosh kok je to staro nespomn se vec kaj sm misnla nadaljevt:/ bom ptobala, yolo : 3
..............................................
pršla sm ušolo inja pač poslovila sm se od zayna in pršla do maje in jo objela. mal sva se pogovarjale in pol je pršla ena piflarka Emma do naja pa začela neki težit maji an pač ful se kao štekata, men je pa po mislih šlo samo: ko mi gre na žiuce ko mi gre na žiuce... ugl ja in pol sm nasprot mene vidla še eno fulll dobor frendico, njej je blo ime Nina in sla sm do nje in jo objela, ker mava ful skupnega in ker se ful stekava. začele sva pogovor na temo *fandom* in js sm pozabla na Emmo, Majo in use razn Nine. kr nevem kako sva pršle do razred u katermu nj bi mel prvo uro, sam da u klasu niso bli moji sošolci in sošolke ampk Tomou klass ker je moj drugi bff sm šla objet še njega, pač frenda. navadn smo se mal zgovarjal pol sva pa šle najdt sošolce in jih nisva najdle in sva sle u usak klass in njih ni blo nikjer, pol pa pride prfoksa pa naja praša če greva dežurat in mi2 tko jaa an in nisva mele pouka jeeej *.* pol sva se zmenile da se zvečer dobiva na sladoledu pa še en Jan je šeu pač častiu nama bo sladoljed in ker nimam treninggaa ker smo po držaucu ne
..........................................nedasemiveč...............
slike:
Emmma:

Jan:18. maj 2014
idk
hahaha neeeext :*
27. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg