Forum
Heii!
No sej jz vem, da je zgodbic od One Direction že ogromnu, sam jz bom vseeno še eno napisala. No, najprej se bom predstavla. Jaz sem Christina oz. Christy ali Chris (sovražim, če me ljudje kličejo Christina, ker zgleda zelo staro...). Stara sem 17 let in prepričana sem, da si bom takoj, ko bom stara 18 spremenila priimek. Pišem se namreč Payne. In ta priimek sovražim, sploh, ker je osebek pot tem priimkom moj sošolec......Liam. Sovražim ga, pa še sama nevem zakaj. Ima neko skupino....Wand irection....ali nekaj takega. V glavnem....ves čas mu kričeče punce sledijo in ga prosijo za avtograme, on pa se tam slika z njimi. Isto Niall Horan, ki je z Irske in med poukom večinoma je in pa Zayn Malik, ki med poukom večinoma spi. Najhuje pri tem pa je, da učitelji nič ne rečejo. Če pa že, te eden izmed zgoraj naštetih osebkov prebuta (pač, če jih zatožš), ampak meni se na srečo to še ni zgodilo. Na srečo pa imam najboljšo prijateljico. Lottie McLeen. Ona je res najboljša. Imam pa tudi sestrico Elizabeth oz. Liz. Stara je 2 meseca.

Jaz:Lottie:Liz:Liam:Niall:Zayn:Naša zgodba se začne nekega dolgočasnega ponedelskega jutra. Zbudila me je neumna budilka. Prevalila sem se s postelje in padla na bok. To je res spodbuden začetek dneva. Godrnjaje sem vstala in se odvlekla v kopalnico. Stuširala sem se, in ko sem si oblekla najbolj dolgočasne kavbojke in majico, sem se počasi odpravila v spodnje nadstropje. Zadnje tri stopnice sem presočila in pristala na tleh. Šla sem v kuhinjo. Mama me je prosila, če lahko zbudim Liz in jo prinesem. Godrnjaje sem potrdila in se odpravila do Lizine sobice. Prižgala sem luč in Liz pobobžala po hrbtu. Takoj je odprla oči in se zasmejala. Dvignila sem jo iz posteljice in jo nesla nazaj v kuhinjo. Potem sem pojedla zajtrk. Vzela sem šolsko torbo in šla proti avtobusni postaji. Na poti sem se v nekoga zaletela. Danes res ni moj dan. Pristala sem na tleh. Ko sem natančneje pogledala sem videla, da na tleh zraven mene sedi Liam. Zamrmrala sem tih 'oprosti' in šla naprej.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.) Kako se bo Liam odzval?
2.) Kaj bodo naredili ostali?
18. november 2012
u103180
u103180
1. nevem
2. nevem
next
19. november 2012
newem sam neeexxtt ploossiiim puppy eyes
19. november 2012
Potem pa me je prijel za roko in me potegnil na tla, zraven njega.

Li: A ti veš, da si Harryju všeč.
J: Ne in me niti na zanima.
Li: No si mu in hoče zmenek s tabo.
J: Aha, lpu.
Li: Jutri ob sedmih te pride iskat. Super.

Potem me je spustil. Kot v transu sem se zravnala in šla naprej. Nasrečo mi je nasproti prišla Lottie.
L: Kaj ti pa je?
J: Nč, nč.
L: Dej no.
J: Ok, ti pol povem, ker gre bus.
L: Na busu.
J: Ne, po šoli bomo šle k tebi pa ti povem.
L: Ok.

Danes je meni še na avtobus težko zlest. Seveda sem se spotaknila. Pripravila sem se na trd in boleč pristanek, a sem pristala v toplem objemu nekoga. Pogledala sem kdo je in ugotovila, da je Harry. Rekla sem 'hvala' in hotela nazaj stopiti na avtobus. Harry pa me je ustavil in rekel: ''A potem je zmenjeno za jutri?'' ''Ja,'' sem odgovorila. Ko sem se usedla na stol, me je z vprašanji napadla Lottie.
''Kaj maš ti z Harryjem?
''A ni luškan?''
''Kako je moj Liam?''
''A mi zrihtaš zmenek z Liamom?''
Odgovorila sem: ''Nč še, ja, v redu, če hočeš.''
Začela je cvilit, zato sem hitro rekla: ''Zakaj ga pa sama ne vprašaš? Konec koncev je najin sošolec.''
L: Bojim se.
J: Česa?
L: Da bo rekel 'ne.'
J: In kaj, če bo? Boš vsaj vedela pri čem si.
L: Prav no. Bom pa šelo malo počakala.
J: Kakor hočeš.

Potem pa je bus prišel. Šola je bila kot vedno dolgočasna. Edino kar je bilo zanimivo je bilo opazovanje Liama in Lottie, kako sta flirtala. Toliko o tem, da se zdi Lottie flirtanje dolgočasno.
Med šesto in sedmo uro sem šla na kosilo. Lottie pa ga je zamudila, čez pet minut je prišla se usedla zraven mene. Začela mi je razlagat nekaj v zvezi z Liamovo telefonsko številko. Po pouku sva šli k Lottie. Ko sem ji vse povedala, je začela skakat po sobi in kričati:
''Moja BFF gre na zmenek z Harryjem iz One Direction, OMG!!!!! Zelo sem vesela zate. Sej mi boš vse povedala, a ne?'' ''Ja, ti bom,'' sem ji odgovorila, ''če takoj nehaš kričati,'' sem še rekla.
05. december 2012
Next
05. december 2012
neeeeeeext
06. december 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/do-you-love-me-%28ft.-one-direction%29/46931/1
Te zgodbice ne bom več pisala. Tukaj mate link od nove.
22. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <33
24. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg