Forum
u121337
u121337
hejla. temo malo fejkam,ampak mi je bla zelo ušeč in jo morem imet,čeprav bo ta za malenkost drugačna. tukaj bo tako rečeno 'mesto'. imeli boste naloge.enkrat boste fotografirale,pozirale,kreirale,pisale -čisto vse. tu imate tudi svojo družino, ali pa samo fanta. urejate si tudi svoje stanovanje itd. otroci so lahko posvojeni,vaši,lahko med igro tudi 'rodite' c: s fantom hodite na zmenke,se lahko celo poročite.
naredila bom tudi teme posebaj. teme zraven tega mesta bodo še 'stavbe ,ki so v mestu. spodaj bo vsaka narejena tema na kratko opisana.

-banka: tukaj dvigne te svoj denar. na tole temo vam napišem tudi finančno stane oz.račun (če kaj kupite itd.) denar dvigneš tedensko. lahko se opravičiš,denarja za nazaj NI mogoče dvigovati.

-cerkev: tukaj bodo pa poroke tamtararamtaram :3 no tukaj se boste lahko poročile. priče in svatje so lahko samo sodelujoči na tej temi (razen če se posebaj dogovorimo) če si povabljena na poroko in se je ne udeležiš se ti odvzame nekaj denarja.

-bolnišnica in veterinarska klinika: tukaj se boste 'pozdravile' in prav tako boste pozdravile,cepile, dale pregledati vašega ljubljenčka. zdravljenje bo seveda stalo nekaj denarja.

-trgovina z oblekami: tukaj nakupujete obleke. vsak teden bom dala na izbiro nove obleke in modne dodatke. kupiš lahko samo stvari ki so na voljo tisti teden ali za en teden na zaj. za več tednov nazaj se stvari NE kupujejo.

-trgovina z živili: tukaj bo 'nova hrana na voljo skoraj vsak drug ali tretji dan. vsak teden morate OBVEZNO kupiti vsaj nekaj za jest in nekaj za pit. Če tega ne boste naredile lahko zbolite in verjemite,da zdravljenje stane več kot hrana c;

s časoma se bo mogoče odprla kakšna druga trgovina.

še nekaj o meni :3 ime mi je alice (pravo ime je andreja). Stara sem 20 let. imam dve punčki. ena je posvojena,eno pa sem rodila pred kratkim. prvi je ime rose,drugi pa emma. poročena sem civilno,a kmalu se nameravam poročiti še cerkveno c: imam majhno mucko. živim v veliki hiši. po poklicu sem umetnica in modna oblikovalka.
jaz:


hčerkica rose:


moja mala emma:


moj mož c:upam da bo tema uspešna,zdaj se pa hiro prijavite :*
30. januar 2013
u76594
u76594
prijavnica?
30. januar 2013
u121337
u121337
oprostite :3
ime:
slika:
otroci (brez,posvojeni):
fant (lahko tudi brez):
poklic:
------------------------------------------------------------
30. januar 2013
u76594
u76594
ime: lily
slika:


otroci (brez,posvojeni):
posvojena Alifant (lahko tudi brez):
Alex
https://24.media.tumblr.com/tumblr_lov8fhUkqR1r09wgmo1_500.jpg
poklic: igralka
30. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg