Forum
HEY!
Sva Jade in Aria in pisali bova ta blog...večino stari ki so se nama zgodile in kar si želiva in tako naprej obe sva stari 14 let in obožujeva boyband BIG-X..ne moreva živeti niti enega dneva brez besede o njih!
Najno življenje je sama zabava zato.....berite in uživajte!
23. avgust 2013
next
23. avgust 2013
ϟ Helou!
ϟ Z Vito sma se odločli, da boma nrdili še svoj blog, ker ga še nimama in nama je ušeč ta tema.
http://www.igre123.com/forum/tema/fa-h-o-b-og-s/60832/1
ϟ sorry za oglaševanje in smetenje :c
ϟ ena tema več ne bo škodila a ne?
ϟ plis sodelujte, sam next morte napisat no. vrnem
ϟ vaših komentarjev boma zelo vesele.
ϟ With love, Vita&Igi
ϟ Bye :* <3
23. avgust 2013
Ju3, takoj ko se zbudim napišem 1 next:*
+Te zgodbe so resnične in edino kar boma spremenili so imena (:
23. avgust 2013
1. D E L ~ šє νє∂ησ ηιč ѕяєčє ρяι ƒαηтιн ➳♥

★ ARIA ★
Ughh, fantje. Midve z Jade res nimava sreče pri njih. In no ko smo že pri tem. Pred nekaj dnevi sva šli Jade in jaz na morje z gasilci. Na Debeli rtič. In seveda smo uživali na polno. Večino časa sva sicer bili z najinimi sošolci ali kot jih bova midve tukaj poimenovali: čevapi haha. Ne sprašujte kako bo ime šele najinim učiteljicam :'D. Ampak dobro, šalo na stran. Proti koncu dneva, ko sva sedeli na brisačah in se pogovarjali o raznoraznih stvareh, sva pri bazenu opazili 2 totalno hot fanta. Sicer sta bila malo starejša, ampak za naju to ni bila ovira haha. Takoj sva vstali in stekli proti bazenu, da bi mogoče naredili kakšen vtis na niju. Jaz pa sem ju tudi želela prav zares VIDETI ker jaz drugače nosim očala in takrat jih nisem imela gor tako da komaj da sem videla kje sploh sta haha. No in nato sva celo hitro skočili v bazen in ju opazovali. Naj ponovim in povem natančneje. Vrgli sva se v ledeno mrzlo vodo samo zaradi tega, da bi lahko opazovali 2 tipa hahaha. In seveda kot sem že povedala nimava pri tipih nikakršne sreče. Kaj kmalu sva namreč ugotovili, da imata fanta PUNCE, za povrh vsega pa sta bila...Nemca ( >,< ). Smeje sva šli nazaj proti brisačam, in v noge naju je zelo pikalo. "Jade, mislim da sva pozabili natikače pri vhodu v bazen." sem ji rekla. In tam sva jih iskali kot nore in šele nato sva ugotovili da jih sploh nisva obuli. Očitno bova morali na fante še malo počakati. Ker trenutno...enostavno nimava sreče pri tem. Še vseeno pa imava najine fante iz skupine BIG-X.

Upam da vam je všeč<3
24. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeextt
24. avgust 2013
u70873
u70873
nexttttttttttttttt
24. avgust 2013
Neeext
24. avgust 2013
1. D E L ~ kampiranje ➳♥

★JADE★
Tokrat bom jaz napisala zgodbo!
Bile so lanjske počitnice ko sva se z Arjo odločili da prepivaeno noč pri meni v šotoru!Seveda sva si pripravili šotor že popoldan,zvečer pa sva se le stuširali,umili zobe ,zveli dvd player in se odpravili v šotor ,ki je bil postavljen zraven mojega psa.Bile sva čisto navdušeni .Začeli sva gledati film in kar naenkrat je nekaj skočilo na šotor!Zelo sva se prestrašili in postali glasni, slišala naju tudi moja mama ,ki je skozi okno rekla naj ne zganjama panike in naj pogledava kaj je zunaj.Ena od naju se je "opogumila" in odšla iz šotora.Izkazalo se je da je bil moj muc, ki je slišal da se pogovarjava.A te noči še ni bilo konec!Ko sva muca spravili v hišo sva se odpravili nazaj v šotor-ura je bila 21.30 .Nadaljevali sva z ogledom filma akarsva slišali kot da bi nekaj stopalo po zelenici,lomile so se veje in naš pes je začel lajat.Obe sva se spet prestrašili.Spravili sva se na sredino šotora in se čisto po tiho pogovarjali.Nakar sem jaz rekla naglas:"Aria ni ti treba skrbet saj mam tuki nož",seveda ga nisem imela ampak če bi kdo hodil zunaj bi se mogoče prestrašil in zbežal.Hmm ja tudi takrat ni bilo nič kaj takšnega!Sploh ni bilo nikogar zunaj...Na koncu sva ob 22.00 odšliv hišo in se tišali na moji postelji,ki je običajno velika.Seveda nisva moglli zaspati ker sva se dobesedno tišali ,zato sva se pogovarjali.Ko je v sobo vstopil moj brat sva obe utinili.Pogledal je na posteljo in se naju zelo ustrašil.Ker sva ugotovili da nikakor ne bova mogli zaspati na majhni postelji sva odšle v dnevno sobo kjer sva se tišali na kavču,ker je bi pokvarjen in se ga ni dalo raztegniti v posteljo ...pogovarjali sva se do 3.00 zjutri ko sva končno zaspali!


25. avgust 2013
UPAM DA VAM JE VŠEČ!<3
25. avgust 2013
Neeext
25. avgust 2013
NUJNO! NUJNO! NUJNO! NUJNO! NUJNO! NUJNO! NUJNO!
Ne, sej ni nujno, sam rabim vašo pozornost. Začela sm z pisanjem NOVEEEEE zgodbiceee (: Če boste brali poglejte spodnji linkkk:
http://www.igre123.com/forum/tema/lost-soul-ft.-one-direction/66589/
12. januar 2014
https://www.youtube.com/watch?v=NUnZ4A1h8YE Oprostite za spam, ampak js in moja sestra sva ravno začela youtube channel, in naju noben ne opazi Vem, da sva še začetnika, tako da nama res ni treba hejtov pisat, ampak a bi lahko pogledali pa mi povedali, kako naj izboljšam account? Subscribe bi nama tudi zelo lepo prišel
12. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg