Forum
šᴇ ᴠᴇᴅɴᴏ ɴɪsᴇᴍ ʙɪʟᴀ ᴘʀɪ sᴇʙɪ ᴠsᴇ ᴋᴀʀ sᴠᴀ ᴅᴏžɪᴠᴇʟᴀ sᴋᴜᴘᴀᴊ ᴊᴇ ᴘʀᴏᴘᴀᴅʟᴏ ᴠsɪ ᴛɪ ᴛʀᴇɴᴜᴛᴋɪ,ᴋᴏ sᴇᴍ sᴇ ᴢᴀʀᴇs ᴘᴏčᴜᴛɪʟᴀ ʟᴊᴜʙʟᴊᴇɴᴏ sᴏ ɪᴢɢɪɴɪʟɪ ᴘᴏčᴜᴛɪʟᴀ sᴇᴍ sᴇ ɪᴢɢᴜʙʟᴊᴇɴᴏ ᴋᴏᴛ ᴠ ᴛᴇᴍᴀčɴɪ sᴏʙɪ ʙʀᴇᴢ ʟᴜčɪ ʙɪʟᴀ sᴇᴍ ᴘʀɪᴘʀᴀᴠʟᴊᴇɴᴀ sᴛᴏʀɪᴛɪ sᴀᴍᴏᴍᴏʀ ᴀʟɪ sɪ ᴋᴀᴊ sᴛᴏʀɪᴛɪ .ᴋᴀᴊ ɴᴀᴊ ɴᴀʀᴇᴅɪᴍ?

ƤƦЄƊ ЄƝƖM ԼЄƬƠM:

Moje ime je Sophia in sem zelo osamljeno dekle živim v veliki hiši v Canadi sem edinka in raje bi imela bratca ali sestrico ,mama je Odvetnica v New Yorku vidim jo le poredko,oče pa je slavni režiser v Hollywoodu. Tako,da je celotna hiša samo moja šele zdaj vem,da je moja hiša dejansko velika.
Hodim v Canadsko Splošno Gimnazijo, skupaj z Alexsandro ali drugače Alex. Drugače pa se ukvarjam z manekenstvom ampak le po šoli mama pravi,da sem nadarjena za to in v tem tudi uživam.Bil je lep sončen dan in spet tisti dolgočasni ponedeljek kot vedno. Počasi sem se odpravljala v šolo,ko sem prejela sms od Alex: "Hei Sophi,žal mi je danes me ne bo v šolo". Kako mi lahko napiše samo to brez kakršnega koli razloga,zakaj je ne bo? Nekaj časa sem se še pritoževala samo pri sebi nato pa sem se odpravila v dolgočasno šolo. No tu me imajo vsi zelo radi,kajti nekako se jim zdim lepa in vsi mi hočejo biti podobni. Ampak še sama ne razumem zakaj saj sem normalna punca no in še povrh imam zelo slabe ocene v šoli, Alex pa je že tretje leto zapored odlična. Hodila sem po tistih vedno glasnih šolskih hodnikih in vsi so se ozirali za mano z navdušenjem,ko je do mene prišlo neko dekle: "Hejla Sophia danes si pa zelo dobro oblečena." Seveda sem se ji zahvalila ampak nevem,kje ona vidi nekaj posebnega v navadnih Jeans hlačah in navadni majici.Odšla sem v razred in kot vedno zamujam ampak presneto vedno najdem dober razlog,da se uspem izgovoriti. Po končanem pouku sem takoj poklicala Alex ampak se mi čudežno ni oglasila,kar mi je bilo zelo čudno od vsega spraševala sem se ali je vse uredu z njo? Ko je do mene pristopila Miss šole Hannah,ki se ima za najlepšo na šoli in vedno se je hotela družiti z mano. "Hei Sophia nerazumem kako se lahko družiš s tisto običajno deklico Alex,ki je še po vrhu piflarka"?. Takrat pa me je Hannah tako zelo razburila,da sem jo mislila že kar udariti ampak zmotil me je telefonski klic od Alex.
****************************
KAJ BO REKLA ALEX?
ALI BO SOPHIA ŠE VEDNO NJENA PRIJATELJICA?
02. julij 2013
u122303
u122303
nextt+nova bralka..
02. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeext
02. julij 2013
next
02. julij 2013
u121843
u121843
neeeeeeext ;*
02. julij 2013
neexttt pliiss
:**
02. julij 2013
u140453
u140453
neeeext c:
02. julij 2013
nekštttttttt
02. julij 2013
neeeeeeext
02. julij 2013
neexxtt pliis <3
02. julij 2013
Next
30. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg