Forum
to je resnična zgodba.imena bodo izmišljena,slike pa tudi.
Živijo! jaz sem Liza.stara sem 13.Imam naj prijateljice : Diano,Sarah in Anno.me smo neločljive.tako so rekli...
Začelo se je nekega dne v šoli po pouku.K meni je pritekla sošolka Amanda in mi rekla če bi bili prijateljici.Rekla sem "zakaj pa ne".Tako sva se začeli družiti in postali zelo dobri prijateljici.Diana,Sarah in Anna so bile jezne ker sem jih zapustila in odšla z Amando.
Nekaj tednov sva se dobro razumeli ,dokler ni prišla moja sošolka in soseda Zibby in se začela družiti z Amando. Naslednje jutro,ko sem prispela v šolo in stopila v razred. Nikogar še ni bilo. .Šele ko so prišli ostali sem opazila kaj se dogaja.Moj polbratranec Miha je s prstom kazal name.ko sem šla k njemu in ga vprašala kaj se dogaja.Miha me je odrinil in odšla sem k Anne
in jo vprašala če ona kaj ve.bila sem zmedena in nisem vedela zakaj me vsi grdo gledajo.Ko mi je Diana razložila kaj je,so se mi ulile solze in stekla sem na WC.
24. avgust 2012
naj nadaljujem???
24. avgust 2012
next
27. avgust 2012
jaa nadaljuj
27. avgust 2012
rajši ne ker je brez veze ...
27. avgust 2012
ni brezveze men je okej
28. avgust 2012
ok...

Sedela sem na školjki in gledala skozi okno.nič nisem mogla razmišljati,saj me je bolela glava.bila sem izmučena od joka.takrat je nekdo potrkal na vrata.hitro sem si obrisala solze in rekla "zasedeno".tisti pred vrati je odšel in počutila sem se še bolj grozno kot prej.ko je bolečina v glavi popustila me je zaskrbelo kaj bo rekla učiteljica,ker me ni v razredu že več kot uro.rekla sem si "saj ni nič takega".tako sem si prigovarjala in začela razmišljati o tem kar mi je povedala Diana.v mislih sem si ponovila njene besede "vsi vemo da si bila ti.Amanda je povedala da si ti edina vedela geslo od njenega facebooka."
28. avgust 2012
next ej a bi ti lahko brala mojo zgodbo my life je med mojimi forum temami
29. avgust 2012
ok
29. avgust 2012
hvala pa dej kkšn next pa še en next ti jst dajem
03. september 2012
Tako me je zasovražila cela šola.čez nekaj dni,ko se je Amanda naveličala Zibby se je zgodilo da me je Amanda vprašala če sem še vedno njena bff.rekla sem "samo če mi razložiš kaj je bilo z facebookom."povesila je glavo in priznala "z Zibby...

Next naslednjič
04. september 2012
kdaj pa?
28. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg