Forum
Heyo.. kr mi je mal DC sm začela pisat novo zgodbico.. Pč govori o 25 Alicii k jo ugrabjo. Pol se pa njeno živleje nahiter spremeni..

Naj nextam?

Neext?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. avgust 2011
Bom kr začela z prvim delom.

Alicia živi v predmestju Londona. Stara je 25 let. Je pa popounoma brez staršeu. (Njeni starši so pred letam izginili neznano kam in ostala je sama. Včasih se le dobi z svojo sestrično ki jo obišče vsake toliko časa .. Ime ji je Alfonsina in že dve leti je poročena. Živi v Franciji v Parizu. Vsake toliko časa pride nazaj v London pogledat svojo sestrično. Po dolgem času prepričevanja naj se preseli z njo v Pariz ji ne more uspeti. Alicia je odločena da živi sama v Londonu. Vsak dan bolj se je govorilo kako v Londonu razsaja zločin. Alicia je bila popolnoma brez strahu.. Ni se dala ker ni verjela da se njej lahko kaj zgodi.
Neke noči ko je spala je imela balkonska vrata na stežaj odprta. Živela je v penzionu čisto na vrhu stavbe. Ko je mirno spala je zaslišala ropot.. Vendar mislila je,da je samo veter. Ko je zatisnila oči se jo je nekdo dotaknil za ramena.. Prestrašila se je in hotela kričati. Vendar ni ji uspelo.. ugrabitelj jo je že onesposobil z udarcem ki je bil tako močan da je Alicia padla v nezavest. Pa ravno tedaj ko je mislila,da se njej ne more nič narediti pa se je... Alicia tega ni niti najmanj pričakovala..

Nextam? :3
21. avgust 2011
u21889
u21889
next
22. avgust 2011
nextam

Alicia se je takoj kesala da ni ubogala Alfonsine. Zbudila se je nekje sredi gozda okoli nje pa ni bilo nikogar razen siv kombi. Tudi v njem ni bilo nikogar. Odločila se je za pobeg. Vstala je a ugotovila,da ima privezane noge. Potrebovala je veliko časa da se je odvezala saj so bilo vozlji trdni.
Pa ji je le uspelo in tekla je hitro kakor so jo nosile noge. Kakšno lepo srečo je imela da mu je lahko ušla saj niti vedela ni kdo je saj ni spregovoril niti besedice.
takoj ko je prišla domov je poklicala Alfonsino. Odločila se je da pobegne iz Londona v Pariz. Da se skrije pred zločinom. Alfonsina je še isti dan prišla do Alicie vsa v skrbeh in češ da je zločinca prijavila. Alicia je ugrabitev prijavila a našli ga niso. Naposled so jo skupaj z Alfonsino le prepričali,da odide v Pariz.
Alicia je za seboj pustila vse svoje spomine in si rekla da bo ta dan pozabila ter da bo ostala v Parizu.
Ko sta z Alfonsino stopili iz letala ju je pričakal njun voznik. Alfonsina je namreč zelo bogata saj je poročena z upravnikom nekega podjetja. Alicia ji je privoščila srečo.
Bila ji je zelo hvaležna,da jo je sprejela pod svojo streho. Alicia pa še slutila ni kaj jo vse še čaka.....
Nextam? :3
22. avgust 2011
Bom jst kr nadaljevala k sm lih začela pisat ;3

Alicia in Alfonsina sta odpotovali. V mesto romantike kakor ji pravi Alfonsina saj se je tam zaljubila. Alicia na ljubezen niti pomislila ni. Nikoli ni verjela,da jo bo kdo maral.
Samosvoja je bila. O zakonu niti razmišljala ni ;p. Alfosnina je imela veliko prijateljev/prijateljic in znancev. Alicia je bila odločena spoznati vse po vrsti.

Alfonsinina hiša:

Alfonsina :

Alicia :
nextam?
28. avgust 2011
next !!
03. september 2011
Okeei :3

Kmalu sta z Alfonsino prispeli. Francija - Pariz..Alicia je bila presrečna. Vedno si je želela tja čeprav je to nekako skrivala. Globoko v sebi si je tudi želela,da bi imela nekoga,ki bi jo imel rad. Kmalu se je zdramila in z Alfonsino sta se odpeljali proti hiši. Ko je Alfonsina predstavila svojo sestrično možu jo je ta le zaksrbljeno pogledal saj je bila Alicia živčna. ker je vedno živela sama sedaj pa se je to spremenilo. Kmalu je Alicia nadela na obraz svoj živahen nasmeh tako da se je alfonsinin mož tudi nasmehnil. Kmalu pa je Alicia spoznala tudi hišno pomočnico Monico. Ta je bila stara točno 30 let in z Alicio sta se odlično ujeli. Kakor da bi bili sestri. Alfonsina ni mogla verjeti,kako se je Alicia tako hitro ujela tudi z osebjem. Pa vendar. Alicia je prosila Alfonsino da gre lahko malce ven. na zrak da se sprehodi po trgu. In spozna to mesto zaljubljencev - Pariz. Hotela je spoznati čemu pravijo temu mestu - romantično mesto. Končno je njena sestrična le privolila ampak Alicia naj bi bila v eni uri nazai. Kmalu je že bila na trgu in je raziskovala vse te lepote pariza. Podala pa se je nekam kamor nebi zahajali ravno zaljubljeni pari ampak tisti ki so osamljeni in si želijo razmišljanja. Podala se je na hrib v gozd kjer je lahko opazovala celotno mesto. do tja je hodila kar pol ure ampak se ni kesala. Ko je že bila na vrhu je stopila na rob hriba. spodaj je bila reka. Prijela se je za vejo.
Ko pa je nahitro pogledala nazaj saj je čutila da ni sama je zdrsnila čez rob in kmalu bi se ubila če je nebi pridržala neka nežna roka. Rešil jo je neznani moški. Čez glavo je imel poveznjeno kapo. Bil je oblečen v črn dolg plašč. Alicia tudi njegovih oči ni videla saj je imel sončna očala. Ker pa je padla v nezavest je trajalo,da se je zbudila. Skrivnostnež je skrbno pazil nanjo dokler se dekle ni zbudilo in.....................
next?
25. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg