Forum
w h a t e v e r
05. julij 2017
hellow
to je zgodbica, kot že piše v naslovu
prologa nima ker se mi ni dalo pisat ampak po moje že naslov sam razloži dosti
provala bom objavljat enkrat tedensko ali več
če pa nebom vsak teden to pomeni da 1) sem zaposlena ali 2) da nimam idej ali motivacije
naslovnica:

no pa pišite mnenja ker me zanima vaša kritika ali pohvale

CHAPTER I
''Vlak za v London bo tu ob 11:05'' se je oglasil nizki možki glas skozi zvočnik nekaj metrov od mene. Pogledal sem na uro nad mano, 10:56. Še nekaj minut. Naslonil sem se na steber ter prisluhnil glasovom železniške postaje. Lahko sem slišal prepevanje ptic ki so sedele na žicah ter šumu avtov nekje v daljavi. Pozabil sem na čas ko me je zmotil vlak na katerega sem čakal. Cigareto na katero sem pozabil da jo imam v roki sem vrgel na tla in jo pohodil. Pobral sem svojo potovalno torbo ter vstopil na vlak. Pogledal sem na levo stran in nobenega ni bilo tam. Bil sem presenečen ampak sem se usedel na moj sedež. Potovalno torbo sem hotel odložiti na dva sedeža pred mano ko sem opazil knjigo. Umaknil sem jo da bi lahko odložil potovalko. Ko sem pogledal od bližje sem opazil da je to dnevnik. Na njem je pisalo Ashley. Predvideval sem da je njeno. Odprl sem ga in na prvi strani je bil prvi vnos. Mikalo me je da bi ga prodal ampak hkrati nisem hotel kar tako vdreti nekomu v zasebnost, zato sem ga odložil na sedež poleg mene in rajši poslušal glasbo. Moja najljubša pesem je začela igrat. Celih 4 minut in 18 sekund sem strmel v ime Ashley napisano z temno modrim pisalom. Pisava se je zdela tako lepa in mirna. Vedno večji del mene je pravil naj odprem in preberem ampak drugi del me je preprečeval da ne. In sem, odprl sem dnevnik, ko se je vlak ustavil na moji postaji.

Izstopil sem iz vlaka z nahrbtnikom na eni rami in potovalko v levi roki. Dnevnik je bil varno v mojem nahrbtniku. Čutil sem neko potrebo ga varovati, čeprav nisem vedel kdo je Ashley ali od kod ali česarkoli. Zdaj sem pa še samo moral priti do avtobusne postaje da bi bil končno doma. Do postaje sem hodil okoli 3 minute. Ko sem prispel je na klopci sedelo neko dekle. Držala je zaprt dežnik in ko me je opazila se mi je nasmehnila. Vrnil sem ji nasmeh. Usedel sem se na drugi konec klopce ter počakal da je avtobus prispel. Čakati bi moral še 9 minut zato sem prižgal cigareto. Z dekletom nisva izmenjala niti besede. Samo tišina je bila med nama. Ko je avtobus končno prispel sem vstopil, vozniku plačal 5€ in se usedel čim bolj zadaj kot sem lahko. Na avtobusu sta bila samo neka stara gospa in moški malo starejši od mene. Za mano je vstopilo dekle iz postaje, usedla se je ob okno in si dala slušalke v ušesa. Tudi sam sem naredil enako. Ona je izstopila že na naslednji postaji jaz pa sem moral čakati še 2 postaji naprej. Čas je tekel tako počasi, samo hotel sem priti domov in zaspati za nekaj ur. Zadnjih 5 dni sem komaj kaj spal. Trdi kavč moje sestre je pripomogel k temu. Poročila se je z njenim -zdaj možem- Jakom. Z njim je hodila 2 leti, zaročena sta bila 4 mesece. Ona je moja starejša sestra in odkar sva izgubila mamo, je bila ona kot moja nadomestna mama. Bil sem 10 ona pa 15. Njeno ime je Katherine, ampak jo vsi kličemo Kate.

V svojem žepu sem iskal ključe, da bi odklenil vhodna vrata v stanovanje 17. Ko sem jih našel sem vstopil in svoj nahrbtnik odložil na tla poleg potovalke. Plašč sem obesil na obešalnik ter se dobesedno sesul na kavč. Kar zaspal sem.

Next?
05. julij 2017

06. julij 2017
''I'm the biggest twenty one pilots fan there is. I go to every show, I stay at the venue till the bus leaves every night, I attend every shoundcheck and I go to every meet and greet''
19. julij 2017
Jingle Bells
We all go to hell
I love Mikey Way
MCR Died
And we all cried
And Frank and Gee are gay
~lovely poem by someone on youtube
23. julij 2017
6.6.2017 - happiest I have ever been♥

#otožnižurerji
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
And tell me why'd you have to have such a damn good taste in music?
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Jingle Bells
We all go to hell
I love Mikey Way
MCR Died
And we all cried
And Frank and Gee are gay
~lovely poem by someone on youtube
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

Ana- husband, ilysm❤ cele dneve se pogovarjama, pa nič koristnega. že ko sma se spoznale sma ugotovile da nimama življenja. I lov you more than I lov Dodie ❤❤ (so cheesy omg i can't).
ur wifu ❤
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
so long and goodnight xx
23. julij 2017
Child: Mom can you can tell me a bedtime story?
Me: I've been waiting for this moment... it was the summer of 2001. Joe meets Patrick and he's like...

YO
28. julij 2017
make up is fucking great for a guy, because it makes a guy look beautiful, which alot of times, a guy is not beautiful and I wanna change that. I wanna make sure that everyone thinks that guys are beautiful.
28. julij 2017

01. avgust 2017
6.6.2017 ♥
A♥


You have to get lost before you find yourself

I would rather die of passion than boredom
~Van Gogh

You only hear the music when your heart begins to break

Kurt Cobain didn’t die to become a cute tank top at Urban Outfitters.

Whenever I want to die, I go for a walk and get naked on the sidewalk. Always lifts my spirits.

quit your job we're starting and emo bandso long and goodnight xx
14. avgust 2017
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg