Forum
u136909
u136909
Hojla. Pisala bom novo zgodbico o orki, ki si je noro želela ujeti morskega leva. Nextam enkrat na teden, nexti pa bodo dolgi. Uživajte. Lp, Vita.

Orka,ki vsak dan podi morskega leva,se je odločila,da ga bo enkrat za vselej dobila. Resna je odšla do trgovine Vodcator in,kot vsako normalno jutro kupila paniranega morskega leva. Plačala je osem vodnih cekinov ter odplavala proti izhodu. Tako si je želela,da ji enkrat ne bi bilo treba kupiti paniranega morskega leva,s katerim naredijo bogve kaj,ampak da bi si priskrbela popolnoma svoj svež ulov. Tako ponosna bi bila nase. Vendar to je bilo veljavno le v njenih mislih. Pogledala je okoli in zagledala sinjega kita,ki je kupoval panirano orko! Zgrožena je ugotovila,da ni edina,ki na svež ulov še čaka. Zato jo je raje kolikor se da hitro popihala. Hotela je iti mimo morskega leva,da vidi kaj ima on za zajtrk. V Vodcatorju ga namreč ni videla,kot vsako jutro. Zavila je proti njegovi mali kočici,in,da se je ne bi prestrašil le pokukala skozi režo na oknu… »Kaj?« je bila začudena orka. Morskemu levu je uspelo uloviti svež ulov; losos. Bila je še bolj jezna. Zavpila je,da je morski lev prišel iz koče,in začela sta se poditi po Atlantiku. Kot vsak dan.
Ko je orka opazila,da se je podila sama in da morskega leva sploh ni več. Ves čas se je podila sama. Ubila bo tega bedaka. Zdaj in vedno. Dobila ga bo… Sedaj ni mogla več čakati. Pobrala se je do njegove koče in ga spet prestrašila.
Orka je sedaj zagledala nekaj čudovitega! Morski lev jo je počasi ubral k orki in ji prinesel novega paniranega morskega leva. Iz Vodcatorja. Ja. Njen sovražnik. Milo in ljubko jo je pogledal,orka pa se ga je,seveda usmilila. Tedaj sta odlična prijatelja in super,sicer bi se lovljenje še stopnjevalo.
07. maj 2013
u136883
u136883
NEXT
07. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg