Forum
Dajala bom razne modne in nemodne pixe , jih opisovala , vam predlagala , za kaj jih porabite in vam odgovarjala na vprašanja ( če boste kakšno zastavili ) mnogim nebo verjetno všeč tema , ampak tako sem se pač odločla , kaj moreš this is me !
no , pa bom začela...
16. oktober 2011Dekle ima blond lase , ki so hkrati nakodrani. zelo ji pristajajo , tako kot črna oprijeta obleka , ki odlično poudarja njeno čudovito tele on črn avto v odzadju. izraža bolj prestrašeno , skrivnostno čustvo in je zaskrbljena. roka , ki jo drži na ličnici je lepa in vitka. takoj se vidi , da je dekle model z lepimi oblinami , ki pa so naravne . Slika je najbolj primerna za top modele ali za ozadje , če bi komu slučajno bilo do tega , mi naj pove al pa si enostavno shrani in naredi ozadje . pri top modelu bi slika dobro služila temi : SLIKAJ SE V AVTU , GIRL IN CAR , SLIKAJTE SE V AVTU , AL PA KARKOLI Z AVTOM !
16. oktober 2011Dekle na sliki predstavlja 100 % čutnost , in je zelo lepo , ter naravno . pod to sodijo lasje , obline , make up , usteca... ko odpre usta , najprej zagledamo njene čudovite zobje . ni dvoma , dekle je gotovo model ali pa naravna lepotica . njeni pšenični lasje lepo pristajajo njej , kot čudovit , zelo naraven make up. slika je zelo primerna za top modele , ali ozadje ! za temo : SLIKAJ PORTRET, SLIKAJ BLONTNO DEKLE , SLIKAJ SE , KO IZRAŽAŠ ČUSTVA , SLIKAJ SE Z LEPIM IN NARAVNIM MAKE UPOM , SLIKAJ SE , KO IMAŠ ODPRTA USTA & KAŽEŠ ZOBE , SLIKAJ SI GLAVO , KO TI JE ZELO VŠEČ..
16. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg