Forum
Haj. no pač tut jz bi se rada poskusla u pisanju zgodbe, am...sama sm jo napisala na roke tko da ni pobrana z neta al pa kej, če je pa keri slučajno podobna k je tuki napisana se orpoščam ampak jih ne berm vem pa da jih je velik. upam da ni ^^ :3 zgodba ni resnična :3 imena bodo zmišlena...o čem se bo šla nekak ne znam povedat xD boste pač vidl...če vm ni ušeč pač spizdite in se ne ubadite z zgodbo pa pejte nwm vn al pa kej xD aaam...upam da vm bo ušeč...pa če rabte slike povejte ker nimam u namenu dajat slik...xD osebe bote zvedl tm...več al mn bo pa punca (glauna oseba), fnt, pa opazovauc ^^ upam da vm bo zanimiva...pismo nakladam...xD no pač to je to :3 zj pru deu bo mau čudn ker uvodnga dela u originalu ni...bo pa pol bl zanimiu (:
24. maj 2011
nč se nau tale oseba predstaula ker nima smisla ! xD
24. maj 2011
1. del
Bil je petek vedela sem, da bo kot vsi ostali. Doma bom in na računalniku, nikoli ni drugače vedno eno in isto, nobeden me ne pokliče, ne napiše sms-a, ni žive duše, ki bi hotela biti z mano ?
Končno konec te fizike, oh kako jo sovražim. Zdej pa športna, kot da se mi da, tam skakati po kanvasu (trampolinu). Ure bi morale biti bolj zanimive, ne pa tako dolgočasne. Spet sanjarim. Laufala sem dol po stopnicah in razmišljala o tem kako bi moral biti pouk bolj zanimiv. Končno sem prišla do omarce, vzela sem športno in upala, da bomo delali kaj...bolj zanimivega, kot je košarka ali pa kaj takega, ne pa kanvas in podobna jajca. Ja, ja vem spet sanjarim, no lihkar smo začeli skakati po kanvasu, beda. Tako zdej še 30minut, res se mi da. Komaj sem čakala konec, in si želela da bo tale petek kaj drugačen kot ostali, bolj zabaven. Zakaj traja to 45minut, mislim resno. Sej bo kot pravi Seba. Ja, ja vem sanjarim. Deal with it
24. maj 2011
next
24. maj 2011
tema že obstaja !!!!
29. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg