Forum
Zgodba govori o Nini, ki je dobila priložnost za šolanje na Royal Ballet School v Londonu.
Nina:Zbudilo me je neprijetno zvonenje budilke na nočni omarici. Bil je dan, ko sem se selila v London, kjer bom obiskovala Royal Ballet School. Hitro sem vstala in odšla proti svoji ogromni omari, kjer sem izbrala kaj bom oblekla za na pot.
Po dolgem razmišljanju, sem se odločila za tole:Iz spodnjega nadstropja ogromne hiše, me je poklicala mama, ki je bila zaradi moje poti v London še bolj nervozna kakor sem bila jaz.
"Ninaaaaa!!" je zaklicala na ves glas. "Zamudila boooooš!!"
Veselo sem odhitela po stopnicah v kuhinjo, kjer sem spila pomarančni sok in pojedla en čokoladni muffin. Tudi oče je sedel za mizo in bral časopis.
"Pohiti, očii!! zamudila bova." Nejevoljno je vstal in odšel proti vratom, kjer je vzel mojo prtljago in jo odnesel v avto. Poslovila sem se od mame, ki je bila v solzah in veselo odšla. Bila sem zelo navdušena, saj sem vedela, da ni veliko ljudi, predvsem iz Slovenije, ki bi jim lahko uspelo priti na tako pomembno šolo, kakor je Royal Ballet School.

Po prihodu na letališče sem se vkrcala na letalo in kmalu sem že pristala v Londonu. Vzela sem taksi do stanovanjskega objekta v katerem bom stanovla v času študija. Nahajal se je blizu akademije. Zgradba je bila prelepa, z rdečo fasado in belimi okni. Plačala sem taksistu in vstopila.
Z dvigalom sem se peljala do petega nadstropja kjer je bilo moje stanovanje 5B. Ko sem vstopila sem najprej razpakirala in se vrgla na posteljo. Bila sem tako vesela.
Vzela sem denarnico in sklenila da grem po shake v starbucksa v sosednji zgradbi. Stopila sem v dvigalo ko je nekdo zaklical: "Počakaj!"
Zadržala sm dvigalo, ko je pritekel srčkan fant z rjavimi lasmi in lepim nasmeškom.
"Hvala" je rekel in mi podal roko. "Louis sem"
"Me veseli Louis, jaz sem Nina."
"Si nova soseda kaj ne?"
"Da, ravnokar sem prišla."
"Dobrodošla! Kam pa greš če ni skrivnost?"
"Hvala^^. Ah samo po shake grem v starbucka, greš z mano?"
Bil je tako srčkan da sem ga kar povabila, brez oklevanja.
"Lahko si odtrgam malo časa za shake. Potem pa imam opravke."
"Super."
Šla sva na šejk in se pogovarjala. Zelo prijeten je bil. Povedal mi je da živi še z enim sostanovalcem, Niallom. Ima pa tudi tri prijatelje, ki so v sosednjem stanovanju. Na koncu me je objel in rekel. "Poslušaj, sosedi imajo manjšo zabavo jutri zvečer. Pridi "
"Hvala za povabilo, z veseljem pridem. Se vidimo. Adijo."
"Čau."
16. februar 2013
next če vam je ušeč pa nadaljujem
16. februar 2013
next fuuul dobra
17. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg