Forum
u143732
u143732
Jaz sem Jolandie Juster. Stara sem 14 let.Napisala vam bom zgodbo o svojem življenju in o svoji ljubezni.Imam mamo,ki živi v Kanadi,zato živim le z očetom v Ameriki,v New Yorku.Ko sem imela 4 leta smo se iz Francije preselili v Ljubljano.Tam sem živela 2 leti.2 dni pred koncem 1.razreda sem morala na operacijo srca.Nikoli več se nisem vrnila.Na operacijo sem šla v UKC Ljubljana.Med operacijo se mi je srce ustavilo.Z letalom so me takoj poslali v New York in na letalu sem bila mrtva 3 ure.Ko sem prispela,so me tam takoj operirali.Ker niso imeli nobenega srca,ga je podaril varnostnik,ki se je že velikokrat hotel ubiti,zato je raje umrl.V Slovenijo se nismo več vrnili.V šoli nihče ni vedel če sem sploh še živa.Čez 3 leta sem si naredila Facebook profil in sporočila kje sem,kako sem in da sem vredu. Oče je zadel na lotu in zgradil nekaj hiš in jih oddal v najem.Tako smo postali bogati.Oče je v nočnem klubu spoznal ljubico,ki zdaj živi z nama in kmalu bo rodila fantka.V svojem življenju sem veliko prestala,kar boste kmalu izvedeli,toda prišla je moja sreča zaradi katere sem spet srečna.
Dala vam bom tudi slike:
JazMamaOče
https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRK59mWEyStnZrEn0xpIysDO-L1qkiJApDE79-hXySIYgv1o-F9fg
Očetova ljubica(prostitutka)______________________________________________________________________________
Next?
19. julij 2013
Neext c:
19. julij 2013
u143732
u143732
Bil je čisto navaden dan,kot vsak drug.Zjutraj sem se vstala,pojedla zajtrk,si umila zobe in šla v šolo.Bil je 1.september in zdaj grem v 9-ti razred.Ko sem vstopila v šolo sem šla do jedilnice,kjer so nas razdelili v a,b in c razred,ker je prišlo nekaj novih učencev in nas je bilo preveč.Tokrat so me dali v c razred.Prišli smo do učilnice in spoznali našo razredničarko Juliance Juss. Vsedli smo se kamor smo želeli.Jaz sem sedla v zadnjo klop,zraven mene pa je sedel nov učenec.Bil je tako luškan. Prvi dan v šoli smo se pogovarjali o ocenah,kako pridni bomo,da se bomo učili.To se itak nikoli ne bo zgodilo.s fantom sem po šoli govorila.Ime mu je Nattan Ross in star je 15 let.Ugotovila sva,da sva si všeč in,da oba hodiva peš domov.Zelo sem se razveselila,saj sem vedno hodila peš iz šole sama.In veste kaj?Bil je tudi moj sosed.Z mamo se je preselil iz Kolumbije,oče pa mu je umrl.Z mamo sta bila bolj revna.Ko sem zvečer šla na sprehod sem srečala najzlobnejši punci na šoli,Klaudio in Lemo.Pozdravili sta me iz hinavščine.
J-jaz
k-klaudia
l-lema

k,l(istočasno)-zdravo!
j-zdravo
k-kam pa greš,tako pozno?
l-greš v nočni klub?
k,l-haha
j-na sprehod grem.
k-veš kako sva se te vedno želele znebiti?
j-ja vem
k-no, zdaj se te bova.
j-kaj?
potisnili sta me na cesto,in povozil me je avto.Drugo jutro sem se zbudila v bolnici.Imela sem počeno lobanjo.Na srečo so bili možgani vredu. V bolnici sem morala ostati 1 mesec.Na obisk je prišel Nattan,in mi dal rožo...
Veliko hudega se mi je zgodilo,kot vidite se začenja(povozil me je avto,hudobni dvojčici...).Govorila sem o sreči,ta sreča je Nattan.
___________________________________________________
2 nexta
20. julij 2013
Kje naj začnem...
Ta tvoja zgodba ima preveč ekstremov, ki postanejo skupaj povsem malo verjetni. V normalni, dobri knjigi so uporabljeni do trije ekstremi, saj tako pisatelj naredi zgodbo, ki bi se lahko zgodila v resničnem življenju.
Če pišeš zgodbo, v kateri ima lik bolezen, operacijo, se obvezno pozanimaj glede tega. In ker zgleda da se ti sploh nisi, si naredila ogromno napak: če se ti srce med operacijo ustavi, te oživljajo. Ne bodo te kar tako peljali v NYC. Ne moreš biti mrtev 3ure. Že če si mrtev 10 minut je skoraj nemogoče, da bi ti pomagali z oživljanjem. Če se ti srce ustavi, ti ne dajo kar novega. In še končno, zakaj je imela tako srečo z nadomestnim srcem? In pravzaprav, če ti hočejo presaditi organ, morata imeti osebi isto krvno skupino in biti približno enako veliki.
In da ne govorim o že omenjenih ekstremih: ne živi z mamo, se je selila po državah, je morala na opearacijo, razni zapleti pri operaciji, oče ima ljubico, ki je prostitutka, oče je zadel na loteriji, zdaj so bogati...
Oprosti, vendar se mi zdi, da boš za dobro zgodbo morala napisati vse od začetka.
20. julij 2013
keri idiot bi biw sz prostitutku?!
20. julij 2013
u143732
u143732
daj ti storyqueen daj se zasebe zanimaj jaz pišem zgodbo kakor hočem.in to se je podobno zgodilo moji prijateljici.
koliko?ja veš njen oče je s prostitutko.sej je čist vredu ženska,prijazna avgusta bo rodila še enega fantka.novembra pred 4 leti je rodila prvega in zdaj bo drugega.vse je resnica samo mrtva ni bila 3 ure in varnostnik ji ni podaril srca.so ji zamenjali srce ampak isto kot ga je imela ona.pa mrtva je bila le 3 minute.operacija je bla pa čist uspešna in je niso nikamor peljali z letalom,samo preselili so se tja.in to se je res zgodilo.
20. julij 2013
ja, ma 3 ure in 3 minute je čisto druga stvar! če bi trajalo 3 ure bi ti mogli zamenjat celo telo in ne samo srca... in ti groziš Queen brez razloga! kako. si. drzneš.
21. julij 2013
u143732
u143732
lej teb bom tud grozila,če neboš zginu dol s te teme.js pišem neresnično zgodbo!!!!!!ok?
21. julij 2013
ja, je malo očitno da pišeš neresnično zgodbo, problem je v tem, da je nerealistična(se ne bi mogla zgoditi)
btw: grožnje so kaznivo dejanje in kar napišeš na internetu bo ostalo na internetu, tako da poglej KDO se obnaša neumno
21. julij 2013
u143732
u143732
misliš,da sploh kdo ve kdo sem?????????nihče neve!pha,!
21. julij 2013
Alex Wizard, ti kar lepo piši naprej. Sicer zgodba vsebuje kar precej extremov, vendar je tvoja in piši kar hočeš. Vsem tako ali tako ne more biti všeč ker imamo različne okuse.
In še nekaj. Nehajta se prepirati ker je naslov zgodbe only love ne pa prepir zaredi komentarja. Drugače se vama bodo vsi ki berejo to zgodbo smejali (če se že ne).
P.S.ametnejši odneha
21. julij 2013
P.S.: Pametnejši odneha
21. julij 2013
u143732
u143732
ja maš prov.ok
napišem jutri dalje
21. julij 2013
sej z zgodbo ni nič narobe, samo preveri prej, da bo realistično...
22. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg