Forum
Hej, sem Zoe Mardug, imam 17 let in živim v Sloveniji. Prej sem živela v Franciji , prej v Nemčiji in še prej pa v Španiji. Ves čas se selimo, zato znam ogromno jezikov. Moji mami je ime Merjada, očetu pa Roran. To sem jaz:

13. februar 2013
neeeeeeeext!!!!!!!
13. februar 2013
DRIN, DRIN! Oh spet ta nadležna budilka, ki naznanja šolo.Odvlečem de do omare, izberem obleke in smuknem v kopalnico.Moje obleke:

Tam so preoblečem in počešem. vzamem torbo in se odpravim v huhinjo. Tam si kruh namažem z nutelo in odhitim v šolo. Šele med potjo se spomnim da je danes zadnji šolski dan. YES!
Ko pridem v šolo stečem v razred in torbo postavim na stol ter zdirja na stranišče. Verjetno vas zanima zakaj. V šoli nisem popularna vzteroma sploh nimam prijateljev vsi me zafrkavajo in mi težijo in to vsak dan. Najbol mi teži Megie, ki je najbol popularna punca na šoli. Vsi fantje se mečejo za njo. To je ona:

Ko zazvoni se počasi odpravim v razred in se vsedem. Med poukom mi sošolci v glavo mečejo papirčke, na katerih pišepoki že tle nimaš nč za delat. Ko zazvoni zadnja ura in imajo vsi že spričevala se hitro odpravim domov. tam me že čakata mama in oče, a izgledala sta nekam čudno. ljubica, nekaj ti morava povedati...
13. februar 2013
neeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!
13. februar 2013
Je 1D zgodbica
13. februar 2013
Ljubica nekaj ti morava povedati...
Selimo se v london. KAJ? to vprašanje sem mi je v glavi ponovilo vsaj stokrat. Prav slišim sem ju uprašala. Seveda. Očka je tamdobil boljšo službo, mi je odgovorila mama. "Spakiraj, čez dva dni se selimo" reče očka. Stečem v sobo medtem pa si prepevam: YES, YES v london se selimo! Vse obleke stlačim le v 2 kovčka, ko končam grem v dnevno in prižgem televizijo. Pedtem, ko gledam poročila se na televiziji pojavi pet postavnih fantov."In ONE DIRECTION ŽE PODIRAJONOVE REKORDE, OBNORELI SO VES SVET!" se oglasi glas novinarke. Res me zanima, rečem in prestavim program. Kmalu je bila ura 10.30 in odpravila sem se spat.
Ko sem se zbudila je biloprvo na kar sem pomislila to, da se SELIMO V LONDON! Še malo sem pospravljala po sobi in preverila če sem spakerala vse. Ko se sobo že 4 preverila sem so odpravila v kuhinjo. Ko sem odprla vrata mi je zadišalo po mlečnem rižu. Htiro sem stekla do mize, si v omari vzela krožnik in si naložila cev kup.
Popoldne sem odšla v park

, a na mojo žalost sem tam srečala Megie in njene račkr. "Glej, no glej, kdo je tukaj. Če ni to mala spakica. Katerega dela SPOKAJ PROČ, nisi razumela?" me je nadrla. "ah, saj kmalu odhajam. S starši se selimo v london." to sem povedala zelo, zelo veselo.
13. februar 2013
next
13. februar 2013
neeeeeeeext

(tisu z mlečnim rižem in račkami pa mi je nakam znano, hahaha)
13. februar 2013
V njenih očeh ni blo videti veselja, le sovraštvo. Sovraštvo in ljubosumje. Vse kar je izdavila je bilo ah, in je odšla.
Malo sem še postopala po parku, nato sem ugotovila, da je čas, ca odidem domov. ŽVJO DOMA SEM, sem pozdravila. A odzdravil ni nihče. Zdelo se m je zelo čudno. Nato sem se spomnila,da sta starša še v službi in urejata zadnje stvari, pred odhodom. Ker mi je bilo dolgčas sem se odločila, da bom nadeljevala pesem, ki jo pišem. Zelo rada pišem pesmi, igram na kitaro in klavir. A klavirja nimam. Torej iz torbe sem vzela zvezek in pisalo. Odprla sem na strani na kateri je pisalo MIDVA OBA. Iz torbe sem vzela kitaro in nadeljevala s pesmijo.Kitara:
img]http://img.enaa.com/oddelki/conrad/assets/product_images/najvecje/elektricna_kitara_career_stage_s_CO303719.jpg[/img]Ko sem končala, sem ugotovila, da bi lahko note napisala tudi za klavir. Ko sem končala sem jo zaigrala in zapela. Zvenela je zelo lepo. Moja starša pravita, da zelo lepo pojem. A slišala sem le njuno mnenje. Kmalu za tem sem slišala ustopiti v stanovanje. Hitro sem stekla do njiju in ju uprašala gdaj imamo let. "Let imamo že ob 4.00. Zato se naspi." sta mi odgovorila. Odšla sem v sobo in se stuširala. Spletla sem si kito in se odpravila spat.
14. februar 2013
Neeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fuuuuuul dobr pišeš
14. februar 2013
neext
14. februar 2013
next
22. februar 2013
neeeeeeeeeeext
22. februar 2013
next
22. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg