Forum
u59458
u59458
Pozdravljeni, Vem da je že takih zgodb 1000000 ampak zdej bo tudi 1000001. Upam da bo tudi ta zgodba uspešna kot ostale. No zdaj pa kr branju:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nekaj o meni:

Pozdravljeni moje ime je Isabella krajše Bella. Stara sem 17 let in skupaj z mamo in očetom živim v Londonu. js:Mami:Očka:uvod:

Hodila sem po parku in pila Ledeno kavo iz Starbucksa. Nenadoma mi je kava pristala na tleh tako kot jaz. Ohh oprosti sem zaslišala najbolj sladek glas na svetu. " je že vredu" dodam ter se nasmehnem. Pogledala sem ga v oči in šele zdajle opazila . "Ali nisi ti..." Ja prosim pšš je dodal in me potegnil za roko. " Kam pa me vlečeš??" stran od mojih norih oboževalcev. "aha" Tekla sma po potki ko sma prišla v gozd. "waaaaw kako lepo" sem rekla ter ga še enkrat pogledala. Bil je najlepši človek na svetu. Počakaj tukaj mi reče ter se nasmehne. Vsedla sem se na prazno klopco ki je imela pogled na jezero. Lepo kajne? sem zaslišala glas za sabo. "zelo" dodam in se nasmehnem. Pridi grema domov tukaj nisma varna reče ter me povleče za roko. Hodila sma še kakšne pol ure potem pa sma prišla pred čudovito hišo.

odprl je vrata in zaklical DOMA SEM. Iz stopnic so se vsuli štirje fanti in dve dekleti. Fantje to je.. Kako ti je že ime me je na hitro in potiho vprašal. Isabella ampak kr Bella. Fantje to je Bella. To pa so Liam Harry Louis Zayn in Eleanor ter Danielle. Lahko pa ju kličeš El pa Dani.

Liam:

Harry:
Louis:
Zayn:In še Tist iz parka Niall:


Nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. avgust 2012
next
31. avgust 2012
u59458
u59458
še dva
31. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg