Forum
''jesss zadnji test in to je 5ka!!'' sem se zadrla po hodniku šole. Od zadaj me je nekdo prijel, histerično sem ga brcnila. Bil je Diego, Diego Trensse. Bil je moj bivši fant''Pusti me kaj tebi ni jasno?'' sem se zadrla.
Diego

Jaz


''Kaj teb ni jasn? Kiki'' je nazaj rekel samo da bi me izzival. Spustila sem torbico in ga začela loviti. Skril se je v moški WC. Odprla sem vrata in se samo zadrla ''Otrok en''. V mislih sem si govorila kaj si on misli daa je? sovražim ga.Uzela sem torbico in stekla po stopnicah. Tam sem zagledala mojega brata mojo BFF piflarko in mojega fanta.
my boyfriend
22. september 2014
''Gremo'' sem rekla usi s šli ostala sva samo jaz in my boyfriend Alen. Poljubila sem ga in ga prijela za roko šla sva bolj počasi od ostalih. Pogovarjaala sva se če bova zdajle začela počasi graditi hišo. Saj sva že stara 20.(tip na sliki ne zgleda tolk ampak nej bo) ''Bi imela tudi ljubljenčke?'' me je vprašal ''itak da mačko pa psa ane?'' sem rekla ''jst bi meu še kačo!'' je rekel pogledala sem ga naravnost tako -.- ''sj veš ane da ne maram k.a.č iuu!'' ''vidš to besedo komi še izgovorim'' in res sem jo komaj izgovorila. Z drugimdvema sva se srečala pri semaforju. '' kje pa je piflarka?''sem vprašala''Mah my boyfrenda je nadlegovala! S temi fuk***** poljubčki'' je rekla moja bff Eva. ''in kje je?'' sem agin vprašala. ''kupt nm je šla redbull-ke vsak dobi 4!'' se je zadrla eva''pa ne vi sam miii!'' sem še dodala.
22. september 2014
next
22. september 2014
Šli smo čez semafor. Tam na drugi strani sem zagledala Lollipop mojo psičko ''Lollipop! še vedno me čakaš pikica moja!'' sem rekla in se usedla ter jo objela.
Lollipop je pasme border collie ali se reče borderski ovčar.

To je ona
v gobčku je imela pašček. Uzela sem ji ga in jo privezala. Ko smo šli v našo ulico sem jo spustila. Spet je odšla hitreje od nas saj smo vsi šli k nam. ''Lollipop že spet si skočila v bazen'' sva se z Nikom (my brother) zadrla. Bili smo bogati zato smo imeli bazen.
22. september 2014
next
22. september 2014
čaw čaw
OBVESTILO ZA BRALCE

Jutri, 23.4.14, nadaljujem s pisanjem moje najnovejše zgodbice. Samo, da ste izvedeli

+

PRAVILA
KAR JE PREPOVEDANO

NE OGLAŠUJ (2x VRNEM NAZAJ)
NE PREPIRAJ SE
NE **** TEME!
NEJ BO TO MOJA TEMA K SE NE UNIČI

HVALA ZA RAZUMVANJE!
22. september 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg