Forum
u89963
u89963
Sej vem da je zgodbic od 1D že velik, jst pa pišem eno na računalniku pa bom nadaljevanja objavljala kar tle gor.
Btw to je moja prva zgodbica zato bom vesela vseh komentarjev (razen negativnih) če nej kej popravm povejte.

Ok nekaj za začetek!
UVOD:
Sem Alexandra Smith, stara 16 let in živim v Sloveniji. Moja mama je Slovenka, oči pa Anglež. Nimam pojma kako sta se spoznala. Imam tudi 19-letnega brata Iana. Hodim na umetniško gimnazijo. Imam pa tudi fanta Maxa.
**********************************************************************************
»Ja! Dobila sem vstopnico.« »Res! Še vedno ne morem verjeti, da je jutri koncert.
ONE DIRECTION prihajajo v Slovenijo!« Zavila sem z očmi. Zadnje čase v šoli slišim samo One Direction to, One Direction tisto… Seveda jutri je koncert in Stožice bodo nabito polne. Končno je zazvonil zvonec, ki je naznanjal konec pouka. Stekla sem ven in odklenila avto. Ja vozim avto. Sicer vozim mladoletna a, ker je moj oče odvetnik mi nihče nič ne more. »Smithova. Počakaj!« Mathew. Največji težak na šoli. Počasi se mi je približeval in si ogledoval moj avto.
Danes zjutraj sem se opogumila in prišla v šolo z avtom. Mathew je star 18 in ima tudi svoj avto. Pogledal me je in nato ošinil znamko. »Si važna kaj. Poslušaj jutri po tistem koncertu ti bom pokazal kaj pomeni izzivati Mathewa,« mi je tiho zasikal. Pokimala sem in nato vprašala: »Kje?« Za Stožicami z avtom. Ne zamudi. Pokimala sem in sedla v avto. Sklonil se je k meni in zasikal: »Vsi bodo gledali. Poskrbel bom za to.«
**********************************************************************
Sej vem da je začetek brezvezen ampak se bom potrudila da bo zanimivo!

Pišem naprej?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. julij 2012
u89963
u89963
Dam še en del upam da bo kdo bral...
***********************************************************************************************

Gledala sem za njim in nato pograbila telefon in si napisala opomnik, da ne bi slučajno zamudila. Doma sem avto parkirala v garažo. Ko sem stopila v kuhinjo mi je zastal dih. Mama se je pogovarjala in smejala z nekim moškim. Ko me je opazila me je povabila naj prisedem. »Alexandra naj ti predstavim tvojega strica…« Prekinil jo je in mi podal roko »Simon Cowell« kaj kako je to mogoče? ON je moj stric??? Ohranila sem miren glas in mu podala roko »Alexandra Smith oziroma kliči me Alex.« Nasmejano me je pogledal in mi podal karto. »Kaj?....« »VIP vstopnica za koncert One Direction.« »Emm…. Ni to tista skupina, ki naj bi jo ti hm, ustvaril..« »Ja. To je ta skupina« Izgovorila sem se, da grem spat in vstala od mize. »Počakaj trenutek,« me je Simon prijel za roko. »Kakšen mesec boš živela z njimi.« »Za… zakaj?« V pogovor se je takrat vmešala mama: »Jaz in očka greva na krajše potovanje, Simon te ne more paziti zato boš živela s fanti.« Bila sem jezna, kaj jezna; besna. Kakor, da ne znam skrbeti zase. Ampak sem ostala tiho in samo vdano pokimala, ter se odpravila v sobo.
NASLEDNJI DAN ob 7h zvečer
**********************************************************************************
Pograbila sem ključe in se usedla v avto. Ko sem po pol ure vožnje prispela do Stožic se je zunaj kar trlo deklet. Ker sem imela VIP vstopnico sem bila v prvi vrsti. Koncert se je začel ob 8h in moram priznati, da so fantje precej dobri. Nato je prišel čas, da se koncert konča in imela sem ta privilegij, da sem jih lahko spoznala v živo.
04. julij 2012
u90711
u90711
next
23. september 2012
next!
20. oktober 2012
Next pa veliko vec bi jih bralo ce bi dala to zgodbo na rubriko zgode.
21. oktober 2012
next !!!!!
21. oktober 2012
Uej hoj!!!! Sorci k ti tezim,ampak pisem novo zgodbiico o one direction http://www.igre123.com/forum/tema/sunny-love-(-vampirji-in-1d)/43634/a bi brala? Te mogoce zanima? Poglej plisses:-) :-)
21. oktober 2012
neext
21. oktober 2012
next
22. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg