u165127
u165127
Živijo sem nova tuki, ime mi je Ema, napisala bom zgodbico, ki je nekako tudi resnična, samo da sem vmešala pevce in pevke iz skupin 1D, The Wanted, Little mix! Upam, da vam bo zgodbica všeč No pa začnimo!
Da vas ne bo zmedlo, je tole samo opis, spodaj pa je začetek zgodbice
__________________________________________________________________________________
Stara sem 15 let in ime mi je Perrie, imam kar tri najboljše prijateljice, te so: Jade ,ki ima 16 let, Jesy, ki ima 15 let in pa Leigh-Anne, ki je tudi stara 15 let. Vse smo velike oboževalke pravtako skupine 1D in The Wanted, vem da to ne gre skupi ampak kaj če pa lepo pojejo.
Perrie:


Jade:


Jesy:Leigh-Anne

17. februar 2014
next
17. februar 2014
neeext
18. februar 2014
next
18. februar 2014
u165127
u165127
hvala za nexte
__________________________________________________________________________
najprej bi dala še slike fantovthe wanted)1D :njihova imena upam da poznate
________________________________________________________________________
Konec vikenda, ja vstati bo treba. Oblekla sem tole:

in se odpravila v šolo. Med malico sem prejela listič, na njem je pisalo: Bi šla mogoče na pijačo? Po pouku se dobiva pred šolskimi vrati! Nisem vedela kaj na naredim, saj sploh nisem vedela koga naj pričakujem! Odšla sem do Jade in Jesy, pokazala sem jima listek in ju vprašala:
jaz-P Jade-Ja Jesy- Je
P- ali naj grem?
Ja-pojdi, saj ne moreš ničesar izgubiti
Je- kaj pa vem, kaj če ni to to??
Ja- Jesy naj vsaj poskusi
Je- hmm... kaj če ji hoče kdo škoditi?
Ja- kdo le? Perrie pojdi
Je- prav ampak greva zraven
P- Dobro pa pojdita!
In res šle smo, radovednost nas je premagala. Čakale smo na klopcah in po kakšnih 15 minutah je le prišel, bil je Nathan? Kaj on želi od mene? saj je res srčkan ampak, ali se je kaj zgodilo, saj sta se z Zaynom prvič srečala!! Takoj sem stekla k njemu in ga vprašala:
Jaz-P Nathan-N
P- Zakaj si mi pustil listič?
N-jaz? tebi? listek? nič ne vem o tem
P- okej oprosti
N- np, kako pa si drugače?
P- kar dobro malo neučakana
N-zakaj neučakana?
P- nekdo mi je pustil listek, da ga morem po pouku počakati pred šolo?
N-aja?... Potem pa le adijo
P- adijo
jade in jesy sem povedala da ni bil on, v tistem času pa prejela skrivnosten sms: pisalo je Zayn te na skrivaj opazuje, zaljubljen je vate.
Kaj?? Kako?? Kje je?? sem se spraševala, seveda sms nisem pokazala Jade ali Jesy saj bi ju preveč skrbelo, odpisala sem: Kdo si? Kako veš? Boljše zate da se ne lažeš.
Še vedno sem čakala na fanta ki je pustil listek. Po malo več kot uri in pol sem se odpravila domov in se spraševala ali je bil listič namenjen meni?? kaj če je bil tam a videl da nisem prava? Ah.. kaj morem se zgodi. Po kosilu sem dobila sovražni sms, pisalo je: .....
________________________________________________________________________ Za nadaljevanje potrebujem vsaj 3 nexte, se opravičujem za slovnične napake in pa hvala ker berete
18. februar 2014
u165127
u165127
se opravičujem ker mi je pred sliko the wanted naredlo žalostnega smejka ampak sem pozabila pred oklepajem narediti presledek
18. februar 2014
neeeextt
ni problema
18. februar 2014
Next..... pa ful dobro pišeš
18. februar 2014
next
19. februar 2014
Next
19. februar 2014
u165127
u165127
next je posvečen nasty 1D <3 hvala vsem ker berete
__________________________________________________________________________Pisalo je: Koza, kako si drzneš vzeti in celo prebrati listič, ki sploh ni namenjen tebi? Ju3 boš jedla sneg, pazi se če pokličeš policijo! KOZA!
Takoj sem poklicala Leigh-Anne, kajti vem da bi Jesy in Jade naredili celotno dramo iz tega, čeprav tudi mene zelo skrbi!
Leigh-Anne-L jaz-P
L- živijo
P-heej
L-kako si?
P- slabo ti?
L- zakaj?? jaz sem kar dobro
P-lahko prideš k meni?
L- takoj bom se vidiva
P- okej
Minilo je par minut, ko je nekdo pozvonil na vrata, bila je Leigh-Anne. najprej ji nisem kar takoj želela povedati kaj se mi je zgodilo a kar kmalu je rekla: NEHAJ LAGATI, SAJ VEŠ DA NE ZNAŠ HAHAH! Povedala sem ji vse, tudi tisti sms od prej v šoli. Poklicala je max-a


(to je on
Ne vem o čem sta se pogovarjala a kar kmalu je k meni prišel Max in pa Zayn. Mislila sem da je kaj narobe! A kar kmalu so mi povedali da jih le skrbi zame. Vprašali so me če lahko Zayn prespi pri meni in pazi name? Malo se mi zdi čudni, zakaj ne bi smel prespati pri meni? seveda sem dovolila. max in Leigh-Anne sta kmalu odšla, jaz in Zayn pa sva šla kuhati večerjo. Spekla sva palačinke z nutelo<33 kmalu je nekdo pozvonil, drug drugega sva začudeno vprašala: ALI KOGA PRIČAKUJEŠ? seveda je bil od obeh odgovor ne. Izgledala sva nekako takole:(klikni)
Tiho in kar se da hitro sva odletela v mojo sobo, pogledala skozi okno in nikjer ni bilo nobenega avtomobila. odpravila sva se nazaj v kuhinjo, ko pa je spet zazvonilo. Zayn je odšel odpreti vrata. Po 5 minutnemu pogovoru so se vrata zaprla. zayna pa ni bilo v kuhinjo. Zašepetala sem Zayn, Zayn, ali si tam? Ni bilo odgovora. odhitela sem na hodnik in zakričala: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, Zayn....
________________________________________________________________________
za nadaljevanje potrebujem vsaj 4 nexte in še enkrat oprostite za slovnične napake
19. februar 2014
waaa neeeexxtt<333
19. februar 2014
Next
19. februar 2014
Next
19. februar 2014
nexttt
21. februar 2014
u165127
u165127
se opravičujem ker ne bom nadaljevala ampak se brišem, ker mi marsikdo teži!
22. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg