Forum
No, to je že moja druga zgodbica. Prva je bolj ljubezenska tale pa bo bolj ''prijateljska''. No, seveda ne bo manjkalo ljubezni. No, govorila bo o petih puncah; natančneje najboljših prijateljicah.

Lauren McFuller

Vzdevek: Lauren
Zelo rada pleše, in se sprosti ob dobri glasbi. Sama sicer nima fanta, je pa ji všeč Alex Key.

---

Julia Smith

Vzdevek: July; Julianna
Je pravi mali. računalniški genij. En dan ne more preživeti brez računalnika, Tv-ja, mobitela ali glasbe. Ima fanta Taylor-ja Johnsn-a.

---

Amelia Black

Vzdevek: Anna; Emma
Je športnica. Trenira košarko, odbojko in tenis; v prostem času pa rada plava ter smuča. Njen fant je David Anderson.

---

Nia Kellix

Vzdevek: Nia; Nina
Je romantičarka. Napisala je že kup zgodbic. Zaljubljena je v Sam-a Floow-a.

---

Ully Williams

Vzdevek: Ully
Je ljubiteljica živali in doma ima pravi, mali živalski vrt. Zaljubljena pa je v Max-a Kellix-a; Niinega brata.

--------------
Punce so stare 16 let in obiskujejo prvi letnik; natančneje 1.a.
-----------
Zgodbo bom pisala tako, da bodo dogodke opisovale osebe; vsaka posebej. Lauren, Julia, Amelia, Nia in Ully
Vzdevkov večinoma nebom uporabljala razen ko bo nekdo nekomu nekaj rekel (npr. Lauren reče Amelii: ''Anna ali Emma'') drugače pa ne. Včasih se bo zgodilo, da bo kakšen dogodek opisal tudi fant (npr. Max bo govoril on Nii, svoji sestri) večinoma pa bodo dogodke opisovale Lauren, Julia, Amelia, Nia in Ully.
16. januar 2012
Neext
16. januar 2012
Lauren

''Tako, to je za danes vse, učenci. Vidimo se naslednji teden.'' je tako zaključil uro moj plesni učitelj, gospod. McGrow. Iz svoje male torbe sem potegnila plastenko vode in jo do polovice spila. Zadnje čase, sicer ne vadimo veliko ker smo pred enim mesecem; torej februarja prišli z plesnega tekmovanja kjer smo bili drugi. Vendar kljub majhni in zahtevni vadbi se utrudiš. Dohitel me je Alex, Alex Key, moj plesalec in sošolec ter ob enem še eden izmed mojim najboljših prijateljev. ''Kam pa tako hitro?'' je vprašal in se sladko nasmehnil. Nasmeh sem mu vrnila in rekla: ''Ob 17:00 se dobim z Julio, Amelio, Nio in Ully v kinu.'' ''No, torej nimaš veliko časa.'' je dodal in jaz sem prikimala. Poslovila sva se. Alex mi je všeč od prvega trenutka ko sem ga videla. No, vmes sva postala zelo dobra prijatelja ampak to ni spremenilo mojih čustev. No, zato vedo le moje prijateljice; tako da se Alex-u niti sanja ne, da slučajno njegova prijateljica goji čustva do njega.

Alex

Nisem je zadrževal. Nekaj časa sem gledal kako je odhajala nato pa se obrnil in se napotil domov. V Lauren, Lauren McFuller sem zaljubljen že...dva meseca? No, odkar sva postala nekako dobra prijatelja. Ona tega ne ve, in upam, da tudi ne bo zvedela saj nočem pokvariti najinega prijateljstva. No, enkrat bo že zvedela. Ko bo čas
16. januar 2012
neext
16. januar 2012
Julia

''Pa da ne boš polila!'' je zagodrnjala mama ko sem si v sobo odnesla sok. ''To, bi pa bilo skoraj nemogoče!'' sem ji zagodrnjala nazaj in si postavila sok na mizo poleg računalnika. Bila sem ''grozno'' žejna po tem, da sem končno naredila 75 level v igrici Run 2 Run. To te izmuči. No, najprej sem mislila, da je to zadnja stopnja zdaj pa sem ugotovila, da jih je še veliko več. Lahkih, seveda. Spila sem sok in ugasnila računalnik. Ob 17:00 se dobim z prijateljicami v kinu in nočem zamuditi. Sploh ne tega filma. Gledati gremo namreč Ljubezen ali nekaj takega...in mislim, da če je ljubezen v filmu mora biti zakon. Zato, sem se začela pripravljati. Vmes sem seveda pogledala na telefon če se mi igrice in glasba ''dowloand-ajo'' na telefon. Nenadoma pa je le-ta zazvonil. Bil je Ty, Taylor Johnson moj cuker. ''Hej mišek.'' sem se oglasila. ''Hej. Hotel sem te vprašati če lahko jutri v šolo prineseš zvezek matematike? Saj veš, da sem danes manjkal, ampak Mitchel si seveda ni mogel zapomniti, da sem mu rekel naj prinese zvezek matematike in ne fizike danes k meni.'' je rekel in zavzdihnil. Tiho sem se zahihitala in rekla ''Seveda bom. No, zdaj pa moram končati. Zmenjena sem z prijateljicami v kinu. Rada te mam. Dijo.'' ''Enako. Pa-pa.'' se je poslovil in prekinil. Telefon se položila nazaj na mizo in se spet začela urejati.

Amelia

Ravno sem prišla domov z treninga odbojke ko sem se spomnila, da se dobimo Lauren, jaz, Julia, Nia in Ully v kinu ob 17:00. No časa nisem imela veliko zato sem se hitro začela urejati. No, ne bi se mogla dobiti z njimi če bi se namesto očeta odselili midve z mamo. Zdaj bi bili verjetno že v Bostonu, na Massachusetts-u. Ampak meni je všeč tukaj, v Tennessee-ju zato sem prav vesela, da se je oče odselil v Dallas, v Teksas-u. Moja mama ga je namreč zalotila ko se je poljubljal z njeno tajnico! No zdaj je brez obeh. Brez tajnice in moje varuške Roxy in očeta. Pravzaprav ji gre zdaj boljše. Pa še novo in boljšo varuško ter tajnico je dobila. Ime ji je Lia in je zelo prijazna. Prijaznejša od Roxy. Dovoli mi, da David, David Anderson, moj fant kdaj pa kdaj prespi pri meni ko je mama na potovanju. Roxy pa mi ni dovolila niti, da bi me obiskal, ali da bi jaz njega obiskala. No, dovolj o preteklosti. Oblekla sem svojo najljubšo majico in kavbojke ter obula moje prečudovite balerinke, ki mi jih je Nia podarila za 16. rojstni dan...
16. januar 2012
Neeext!
16. januar 2012
Nia

''Nia! Kdaj greš?'' me je vprašala mama iz kuhinje. Ravno sem ugasnila TV in ji odgovorila: ''Kmalu.'' Odšla sem iz dnevne sobe. In namesto, da bi v svoji sobi prižgala luč sem jo v hodniku ugasnila. Potiho sem kriknila in jo takoj spet prižgala. Zelo se namreč bojim teme. Skoraj sem se spotaknila čez liste, ki so ležali na kupu ležali na tleh. No, zdaj jih je že približno...110? No, da bo moja ljubezenska zgodbica popolna rabim približno 200 listov. Nato lahko izdam knjigo. Sicer sem napisala že veliko zgodbic, ljubezenskih, srhljivih, smešnih,...vendar so bile prekratke ali pa sem se jih naveličala pisati. Iz omare sem potegnila svoje najljubše rdeče hlače in belo majico z poslikavo One Direction. Oh, cukerčki. Majico mi je za moj 16. rojstni dan podarila Lauren saj njena mama dela, tam kjer poslikajo majice, saj tudi Lauren obožuje One Direction. No, dovolj o cukerčkih posvetimo se make-upu. Na ustnice sem si nanesla nežen, svetlikajoč lipglos, na trepalnice malo maskare nato pa oči poudarila z nežno rdečo. Lase sem si spela v rahel čop tako da jih je nekaj prosto padalo na moja ramena. Tako. Pripravljena sem. Sem si rekla in vzela mojo črno torbico ter vanjo spravila lipglos in telefon. Nenadoma pa je na tla iz torbice padla slika. Pobrala sem jo in zagledala Sam-a, Sam-a Floow-a, najpopularnejšega fanta na šoli. No, vanj sem zaljubljena. On to že ve, vendar ima punco. Amy Fox, tisto važičko, ki se ves čas prilizuje Lauren in Amelii ker sta eni izmed najlepših punc na šoli. No, Sam-u je sicer všeč Lauren vendar ga Lauren zavrača saj je njej všeč Alex. Amy tega ne ve in verjetno ji tega tudi ne bo nihče ne bo povedal, sja če ji bi bi se zameril Sam-u. Vse skupaj je tako zapleteno! No, Lauren pravi, da bo enkrat poskušala prepričati Sam-a, da bi se moral več zavzemati zame ampak jaz pravim, da če mu bo to rekla, jo bom ubila. Ampak ona se ves čas samo smehlja. Joj, ko bi bila tako lepa kot ona. Pa da bi tako dobro plesala. Srečnica.
Sliko sem spravila nazaj v torbico in se odpravila po stopnicah navzdol, skozi vrata in proti kinu.

Ully

Saj sem že vedela, da bom zamudila. No, saj bi bilo čudno če nebi. Zamotil me je Loxy, ki se ves čas pretvarja, da je mrtev in se hoče igrati. Loxy je moj maček, eden izmed mojih številnih živali. Hitro sem se začela preoblačiti. Nase sem navlekla Rožnato oblekico, bele legice in majhno rdečo jopico, z dolgimi rokavi, ki pokriva prsi in del hrbta. Obula sem svoje rdečo- črne teniske in stekla iz stanovanja. Ura je bila pet do pet in srečo imam, da je kino blizu. Ko sem prispela tja sta bili tam že Lauren in Amelia in nekaj sta se hihitale. ''Hej punci!'' sem ju veselo pozdravila in ju objela. Odzdravili sta mi z veselim ''hej'' in mi povedale šalo zaradi katere sta se hihitali. Vprašanje se glasi: ''Kaj je hitrost?'' odgovor pa je : ''Ko polža z ovinka fukne!'' pravzaprav sploh ni bila tako smešna ampak Amelia se je zaradi besede ''fukne iz ovinka'' tako smejala zato sem se začela še jaz. Po nekaj trenutkih smo se umirile in spogledale. Ter spet planile v smeh.
16. januar 2012
*rdeča jopica je Rožnata jopica* pri Ully. Zmotila sem se ker je prej Nia opisovala rdeče hlače.
16. januar 2012
neeext
16. januar 2012
Lauren

Smejale smo se do onemoglosti. Ko smo se spet umirile sem rekla: ''Pa da se nebo katera k meni stiskala, ker je to romantičen film!'' Amelia in Ully sta se spogledali in resno prikimali. Spet smo planile v smeh. Kmalu sta prišli še Nia in Julia in povedati smo jima morale kaj je tako smešnega. Naš film se začne on 17:30 zato smo pohitela v kino. Kupile smo pet vstopnic, dve posodi pokovke; jaz in Julia bova imeli eno; Nia in Ully bosta imeli eno; Amelia pa ne mara pokovke, ter pet pijač: Jaz, Nia in Amelia smo kupile Coca-Colo, Julia in Ully pa ledeni čaj. V dvorani smo poiskale vrsto 9 in se posedle. Ully je imela sedež 5, Nia 6, Julia 7, jaz 8 in Amelia 9. Čez pet minut so se pogasnile luči v dvorani in pričel se je film. Bil je ljubezenski, kakor napoveduje naslov filma ''Ljubezen ali nekaj takega.'' Polno ljubezni in te romantike ter vmes si lahko zasledil kakšno šalo. Film nam je bil všeč. Po njem sva šli z Nio na stranišče in vprašala sem jo: ''Kakšna ideja za zgodbico?'' Zahihitala se je in rekla: ''Polno.'' Umili sva si roke in odšle k ostalim.
16. januar 2012
u64528
u64528
next!!!!tkako da ne bo sam en brav pa še dobra je!!!!¨=)
16. januar 2012
u64528
u64528
Oprostite, ker oglašojem ampak a preberete!!! < 3333333
Link:http://www.igre123.com/forum/tema/fant-iz-ulice/27446/
Hwala že v naprej!!!
Mwa, spelca!!
16. januar 2012
Hvala lilyka007 123
16. januar 2012
u53139
u53139
nexxt
16. januar 2012
Amelia

Ko sta Lauren in Nia prišli nazaj sem rekla: ''Veste kaj, punce? Imam zamisel.'' napeto so me opazovale. ''kaj ko bi pri meni priredile pižama party? Mama je na službenem potovanju, Lia pa mi bo zagotovo dovolila! Pa še FANTE lahko povabimo!'' Ully je rekl: ''Lahko bi že...ampak fante? Potem bi lahko povabile samo naše simpatije in fante. Več fantov, večja zmeda. '' Ostalo so pokimale. ''Jaz se strinjam.'' sta v en glas zapeli Nia in Julia. Ully je dodala: ''Tudi jaz.'' Vse smo napeto pogledale Lauren. Nekaj časa je strmela v nas nato pa končno rekla: ''I'm in! Ampak kdaj?'' ''Kar jutri. Petek je, naslednji teden so počitnice tako, da imamo čas. Pa še naša hiša je dovolj velika.'' sem rekla in ostale so pokimale. ''Ampak kdo bo prepričal fante?'' je nejeverno vprašala Julia ''Ty bo zagotovo prišel, in David tudi.'' Nia je nagubala čelo nato pa odgovorila na Juliino vprašanje: ''Max-a mi bo uspelo prepričati. Lauren pa lahko prepriča Alex-a in Sam-a.'' ''No, torej smo dogovorjeni. Julia ti boš povedala Ty-u, Amelia David-u, Nia bo prepričala Max-a jaz pa Sam-a in Alex-a. In...Sam-u bom omenila še tisto, da se mora bolj zanimati za Nio.'' je rekla Lauren in se nasmehnila. ''Lauren...'' je jezno rekla Nia in komaj zadrževala smeh. ''Nia! Všeč ti je, zaljubljena si vanj in ti meni ne dovoliš, da bi ga prepričala, da si super punca? Reci, da se šališ? Si slučajno vzela tablete?'' se je razjezila Lauren in se namuznila. Nia se je zahihitala nato pa rekla: ''No, dobro. Ampak ne omeni preveč.'' ''Nia...si pozabila, kdo mu je že omenil preveč?'' sem vprašala in prekrižala roke. Nia je rahlo zardela in rekla: ''Jaz?'' Pokimale smo. ''No saj je vseeno. Torej smo dogovorjene?'' je še tokrat vprašala Julia in pokimale smo. ''Jutri ob 15:00?'' sem vprašala, a je Lauren odkimala in me popravila: ''Raje ob 16:00...z Samantho in Roxy imam ponovitev koreografije...saj veste. Prijateljici z plesne šole.'' Pokimale smo in ponovila sem: Jutri ob 16:00...z fanti!'' Poslovile in objele smo se ter odšle vsaka na svojo stran.
16. januar 2012
u53139
u53139
nexxt
16. januar 2012
Nia

''Oh, daj utihni!'' sem vzkliknila ko je moja budilka zapiskala. Udarila sem po njej a je še kar zvonila. Čez glavo sem si poveznila blazino in pod njo našla papirje. Papirje od moje stare zgodbice Ko vidiš le njega. ''A tu ste, prekleti papirji.'' sem zaklela in ji potegnila izpod blazine. Zmečkala sem jih in zagnala čez sobo direktno v koš. No, nisem ravno Amelia ampak košarka je zame mala malica. Budilko sem trdo prijela in rekla : ''Če takoj, ne utihneš boš letela skozi okno.'' Pritisnila sem majhen gumb na njej in nehala je zvoniti. ''Pridna.'' sem dokončala stavek in skočila iz postelje. Pristala sem na kupu listov. Spet moje zgodbice. Pobrala sem jih in zložila na pisalno mizo. Odkorakala sem v kopalnico.

Ully

Budilka ni zvonila. Kot vedno. ''ULLY! ZAMUDILA BOŠ!'' Me je nahrulil moj oče in slišala sem ko je moj tri-letni bratec Jack rekel: ''Tiho bodi.'' Nasmehnila sem se sama sebi in pognala iz postelje. Skoraj sem se spotaknila čet mojega kužka Rex-a, ki je kod omamljen ležal pred vrati. V kopalnici sem se na hitro stuširala, oblekla kavbojke in staro dolgo majico ter malce naličila. Pograbila sem torbo in pohitela v kuhinjo ter z krožnika vzela topli sendvič in izginila skozi vrata. V copatih. Vstopila sem nazaj v hišo in se preobula in stekla proti avtobusni postaji. Vmes sem pojedla sendvič, ki mi ga je naredil oče. Mame nimam ker mi je pred dvema letoma umrla v prometni nesreči. Pogrešam jo. Ampak vedno bo v mojem srcu. Pokopana ni tukaj ampak v svojem rojstnem kraju, v San Diegu. Ko sem pritekla na postajo sem tam zagledala Nio in Max-a. Pozdravila sem ju in objela Nio, ki mi je zašepetala: ''Max pride na zabavo.'' ko sva se nehali objemati sem se nasmehnila.

Julia

Ty je že včeraj privolil, da pride na zabavo. Poslala sem mu sporočilo in on je takoj odpisal. Bila sem ravno na poti v šolo ko sem ga srečala. ''Hej srček.'' je rekel in mi dal majhen poljub na ustnice. ''Hej.'' sem ga veselo pozdravila nazaj in nato sva z roko v roki odšla proti šoli. V angleški učilnici so že bile Nia, Ully, Amelia in Lauren. Ravno za nama z Ty-em je vstopila učiteljica in hitro sem se usedla med Ully in Amelio. Ah, danes samo ponavljamo. Sem si rekla ko je učiteljica napisala na tablo: ''Verb. SB pg. 45/1,2,3.'' Odprli smo učbenike in se lotili reševanja. Nenadoma se je Amelia zahihitala in pokazal na mojo poved ''Matt and Jack sdudy English?'' Potiho sva se zasmejali in iz D-ja sem naredila T. Study. Da, veliko bolj očarljivo. Naredila sem naloge in pogledala po razredu. Lauren se je pogovarjala z Nio. Njima gre angleščina. Zelo dobro. No, tudi meni gre ampak sem na...štirici. Če že ne na trojki. Ure je bilo kmalu konec in nasledja je bila ura naravoslovja.

Lauren

Alex pride na zabavo. Samo Sam-a še moram prepričati. Zdaj je tako ali tako naravoslovje in učitelj vedno zamuja..tako kot Ully. ''Hej Sam.'' ''Hej, Lauren.'' ''Danes imamo pri Amelii ob 16:00 pižama party. Bi prišel?'' ''Če bo Nia tam.'' ''Kaj?'' sem začudeno vprašala in izbuljila oči. ''Prav si slišala. I'm in love with Nia.'' ''Potem torej prideš. Zdaj pa takoj k njej. Mislim, da se imata drug drugemu veliko za povedat.'' potisnila sem ga proti Nii in takoj sta zapustila naravoslovno učilnico. Tako hitro? Hm, upam, da ni kakšna past. Danes zjutraj se je po šoli razvedelo, da se je Sam razšel z Amy ampak...resnično upam, da to samo kakšna spletka ali maščevanje za Amy. Učiteljica je stopila v razred takoj za njo pa Sam in Nia. Nia je bila rdeča kot kuhan rak. Rahlo se je smehljala ampak ob enem je bilo na njenem obrazu kanček razočaranja. Hm, le kaj sta imela. Nia se je usedla poleg mene in takoj sem jo vprašala: ''Kaj je bilo?'' ''Ah, nič. Nekaj za domačo nalogo me je vprašal. In to on!'' je veselo rekla in se posvetila učiteljici. Razdelila nas je v skupine. Jaz, Ully, Amelia ter Julia smo bile skupaj, Nia pa je dala v skupino z Jennifer, Christino in Emily. Uboga Nia.
Amelia je ves čas pisala me pa smo prepisovale. No, njej je najboljše šlo naravoslovje. Pravzaprav sva obe dve imeli pet ampak ona...ga je bolje razumela. Jaz sem pri testih in spraševanjih komaj spravila skupaj petice. Vprašala sem Julio če mi posodi list saj sem jaz imela če poln zvezek, novega pa sem pozabila doma. ''Ne morem listov ven trgat, ker sem čez polovice.'' Zasmejale smo se. ''Mislila sem polovico.'' je dodala Julia in se nasmehnila. Čeprav je bila resničen genij, pri matematiki in pri teh računalniških napravah je imela majhno govorno napako. Ki je bila prav smešna. Kot takrat, ko mi je Sam vzel copat. Namesto ''V oblačilnici je'' je rekla ''V obešalnici je''. To je bilo smeha. Potem sem kar pozabila na svoj copat.

Julia

Po našem smehu smo dalje pisale. Lauren je prepisovala od Amelie, midve z Ully pa od Lauren. Nenadoma pa se je Lauren začela smejat. ''Vi dve sta napisali padalce namesto padalce.'' Spet smo planile v smeh. ''Torej imajo komarji padalce namesto bodalce, za pitje krvi?'' je z nasmeškom vprašala Amelia in še naprej pisala. Pokimala sem in se umirila. Ully je nenadoma odložila pisalo in vprašala Lauren: ''Je še kaj za prepisati?'' Lauren je hitro odgovorila: ''Ne.'' in se zagugala na stolu. ''Lažniuc.'' je povlekla besede Ully in Lauren je od smeha skoraj padla z stola. Pravzaprav je zelo smešno ko Ully potegne svoje besede. Zvenijo tako...smešno.
17. januar 2012
Napaka ***Vi dve sta napisali padalce namesto bodalce***
17. januar 2012
u33561
u33561
Next
17. januar 2012
u64528
u64528
next
17. januar 2012
Amelia

Jej vsi fantje pridejo na prižama party! To bo še pestro.
Naslednja je bila ura matematike. Medtem ko je spraševala smo mi morali rešiti naloge v delovnem zvezku na strani 161. Ah, spet ti stari ulomki. Spomnim se jih še z osnovne šole. Sedela sem poleg Lauren in slišala sem, da jo je Ully na drugi strani klopi ves čas spraševala: ''Kako se to računa?'' Ah, Ully. Prejšnji teden, ko smo to ponavljali je manjkala in seveda, ona, si ni mogla snovi prepisati. Lauren je kmalu prekipelo in potiho je zaklela: ''Drži...gobec.'' Ully je prijeli svoji ustnici in ju raztegnila, nato pa komaj razločno rekla: ''Ga že držim. Začela sem se potiho smejati. Oh, ta Ully.

Lauren

Imelo me je, da bi jo z zvekom lopnila po glavi. Obe, Amelio in Ully. Ully zato ker se je delala norca, Amelio pa zato ker se je smejala kot...norec.''Baraba.'' sem potiho rekla Ully in ji to tudi napisala na rob zvezka. Nasmehnila se je in se potiho zahihitala. Včasih je lahko prava baraba.

Amelia

Prav videla sem kako si je Lauren želela, da bi utihnili. Ampak Ully je bila tako smešna, da sva se skupaj začeli smejati na glas. ''Utihnite!'' je zarjovela učiteljica in dalje spraševala Amy, ki je bila nenapovedano vprašana. Smrkala je, saj se je prej zaradi tega razjokala. Saj ji je prav, kaj pa se ni učila. Že dolgo vemo, da Gospa Fox sprašuje nenapovedano in takoj si lahko stal pred njo. Sicer pa je bila prav prijetna učiteljica in zelo rada se je včasih malce pošalila. Vendar pri ocenjevanju...NE. Tam je bila stroga. Ampak dovolj o njej. Zazvonilo je in naslednja ura je bila športna. Moj najljubši predmet. Ocenjevala je kako naredimo kolo in stojo. Nič lažjega. Takoj sem ju naredila brez kakršnekoli pomoči. Učiteljica mi je skupno oceno dala petico. Ully in Nii je šlo bolj težko zato sta dobili tri. Julia je znala narediti stojo, kolesa pa ne. Zato je dobila štiri. Lauren pa, ker trenira ples je odlična naredila kolo, stoja pa ji je uspela v drugem poskusu saj se je v prvem preveč zagnala in je iz stoje naredila mostiček. Ampak je vseeno dobila pet. Pravzaprav bi bilo čudno če nebi. No, sledila je ura likovnega pouka.

Nia

Dobila sem tri. Pa kaj. No, med odmorom sem dokončala še risbo za likovno in jo nato položila na mizo, da se posuši. Likovna je moj najljubši predmet. No, pa še s Sam-om sedim. Kar je prej, pred naravoslovjem naredil je bilo tako...nepričakovano. A lepo. No, danes je bil zadnji dan, da smo lahko dokončali risbe. Risali smo pokrajino. Jaz sem narisala peščeno plažo in bila sem zadovoljna z svojim izdelkom. Zdi se mi, da sem jo odlično narisala.
Najprej smo začeli risati nekaj novega, zadnjih petnajst minut pa je ocenjeval. Jaz sem dobila pet. Jeej. Ully, ki je risala neko podzemno jamo je dobila štiri in Julia, ki je risala kako sonce zahaja za morjem je dobila enako, štirico saj sta obe imeli preveč odtenkov barv. Za moje pojme veliko preveč. Drugače pa sta bili sliki čudoviti. Amelia, ki je risala žitno polje in za njim travnik z potočkom in gozdom je dobila pet saj je bila risba res lepo narisana. Lauren pa je narisala velik travnik z velikim hrastom. V ozadju se je videl gozd, za njim pa gore, ki so se dvigale visoko v nebo. Na nebu je letel orel, po hrastom pa se je pasel konj. Njena risba je bila čudovita in zasluženo je dobila pet.

Lauren

Učitelj me je zelo pohvalil in mi v redovalnico vpisal veliko petko. Trdil je, da je moja risba odlična. Ko smo končali pouk sem pristopila k Nii in pohvalila njeno risbo: ''Zelo lepo si narisala plažo.'' Nasmehnila se je in pohvalila mojo risbo: ''Tudi tvoja je bila čudovita.'' Nasmeh sem ji vrnila in skupaj sva se pridružili Julii, Amelii in Ully. Hitro sem poslovila od njih in se napotila domov. Po poti nisem srečala nikogar. Tudi doma ni bilo nikogar. Ura je bila...13:00. Pripravila sem si sendviče, jih pojedla nato pa se šla malo učiti Geografijo. Učila sem se približno pol ure saj je kmalu pred vrati pozvonilo. Pospravila sem zvezke in stekla po stopnicah odpret. Bili sta Samantha in Roxy s katerima bom malo vadila ples. Punci prihajata iz Atlante zato hodita na vajo le enkrat tedensko. Zato sem se jaz ponudila,da ta teden vadim z njima. Objele smo se in odšle v dnevno sobo. Najprej sem jima ponudila nekaj za piti. ''Hej, mislim da si všeč Alexu.'' je rekla Roxy in naredila še en požirek Coca-Cole. Odkimala sem in rekla: ''Ravno obratno je. ON je všeč MENI, in JAZ nisem NJEMU všeč.'' Samantha je odkimala in dodala: ''Tudi jaz se strinjam z Roxy. Ampak pustimo zdaj to, gremo raje vadit.
Vadile smo do 14:50. Potem sta me malce naličili in nato smo se poslovile. Oblekla sem svoje črne kavbojke in oranžno-rumeno majico. Obula sem svoje teniske in v torbico stlačila zgornji del pižame, telefon in labello, ter nekaj ličil, da zjutraj ne bom kot zombi. Ura je bila 15:50 ko sem se odpravili k Amelii. Amelia živi tri ulice stran od mene. Prispela sem ob 16:03 in potrkala na vrata. Odprla mi jih je Ameliina varuška Lia in me povabila naprej. Svojo jopico sem obesila na obešalnik na hodniku, in sezula teniske. Lia mi je podala par turkiznih copatom z poslikavo psička in nataknila sem si jih. Ameliino sem poznala kot lasten žep čeprav je bila zelo velika. Po stopnicah v drugo nadstropje in zadnja vrata desno. Tam je njena velika soba.
17. januar 2012
Napaka: **Ameliino HIŠO sem poznala kot...**
17. januar 2012
Nia

''Max, Sam, Nia, Ty, Julia, David, jaz, Alex...manjkata še Lauren in Ully.'' je povedala Amelia, ko je na kozarce z črnim alkoholnim flomastrem pisala imena. Nenadoma se vrata odprla in v sobo je vstopila Lauren, takoj za njo pa Ully. ''Hej!'' smo skoraj vsi zapiskali punce pa smo se objele. Lauren je sedla med Alexa in mene, Ully pa med Ty-a in mene. ''Tako...'' je začela Amelia in se nasmehnila. ''Ima kdo predlog kaj bi se najprej šli? Kdo je za ''lepilo resnice''?'' Večina nas je pokimala nekateri so samo skomignili z rameni. Posedli smo se v krog in vsi so bili nekako živčni in nasmejani hkrati. Amelia je prva zavrtela lepilo in pokazalo je na Lauren. Izbrala je Resnico in Amelia je re ''Tale, ne bo tako kruta. V koliko fantov si se že zaljubila?'' Lauren se je nasmehnila in samozavestno rekla: ''Pet.'' ''In lahko sklepamo, da so vsi na koncu postali tvoji bivši, kajne?'' je radovedno vprašal David in zasmejali smo se. Lauren je pokimala in zavrtela lepilo. Ustavilo se je na Sam-u. Izbral je Izziv Lauren pa je takoj rekla: ''Poljubi Nio.'' Zardela sem. ''No, lahko bi dala kaj težjega.'' je rekel Sam, se sklonil k meni in me poljubil na ustnice. Slišal se je dolgi ''uuuu'' nato pa smeh. ''Torej vi dva...'' je v začel vprašanje Ty jaz pa sem ga prekinila: ''Hodiva. od naravoslovja dalje.'' Sam je zavrtel lepilo in ustavilo se je na Alex-u. Sam se je namuznil, Alex pa je po obotavljanju izbral Resnico. Sam se je spet namuznil in začel razmišljati nato pa vprašač: ''V koga...so zaljubljen?'' Alex je naprej začudeno pogledal nato pa se nasmehnil. ''Hm..no. Ne poznate je. Od mamine prijateljice hčerka je.'' David je začudeno pogledal Alex-a in nato zamišljeno prikimal. Mislim, da se je Alex zlagal. Lauren se je prisiljeno nasmehnila in videlo se je, da ji ni bilo vseeno. Nasmeh ji je takoj splahnel z obraza. Alex jo je pogledal a se je ravno smehljala Amelii, ki je sedela poleg nje, tako, da ni videl njenega obraza. Zavrtel je lepilo, ki se je ustavilo na Ty.

Lauren

Imela sem prav. Alex-u nisem bila niti malo všeč. Splahnelo je vse upanje a vendar sem se prisiljeno nasmehnila. Čez nekaj časa je lepilo, ki ga je zavrtel Ty pokazalo name. Izbrala sem resnico in si glavo podprla z roko. ''No, torej...v koga pa si ti zaljubljeno oziroma kdo ti je všeč?'' Drek! Sem pomislila in se spet prisiljeno nasmehnila. Globoko sem vdihnila in se nato odločila: ''No,...'' sem rekla in se spet nasmehnila. Julia je odkimala in mi z očmi dopovedovala naj ne povem resnice. ''No, jaz pa nisem zaljubljena.'' Julia si je oddahnila in Nia je pokimala. Amelia in Ully sta se spogledali. Nato pa smo se skupaj zasmejali. Sploh ni bilo nič smešnega pri tem ampak...dobro.
Naprej pa sploh nisem več poslušala. Zatopila se v lepilo, ki se je vsake toliko časa zavrtelo. Razmišljala sem o Alexu...

Alex

Zakaj sem rekel to! Drek, drek, drek! Moral bi povedati resnico. Zdaj, ko še ni zaljubljena bi mogoče lahko kaj dosegel! Idiot! Bedak! Teslo! Sem se zmerjal v glavi in jo cel čas opazoval. Sploh ni poslušala ampak je ves čas nekaj razmišljala. Ko bi lahko videl kaj. Rad bi videl kaj razmišlja. O kom razmišlja. Rad bi...''Alex!'' je vzkliknila Amelia in komaj po nekaj sekundah sem opazil, da je lepilo pokazalo name. Izbral sem Izziv. Amelia je hudobno pogledala po sobi in oči so se ji ustavile na razmišljujoči Lauren. Ne, ne, ne. ''Poljubi Lauren.'' Ko je izgovorila njeno ime se je le-ta ''prebudila'' iz svojega razmišljanja in začudeno izdavila: ''Kaj?'' Jaz pa sem vprašal: ''Kam?'' Amelia je povedala: ''Alex mora poljubiti Lauren na lice.'' Lauren je odprla usta, kot da bi hotela ugovarjati nato pa jih spet zaprla. Sklonil sem se k njej in ji pritisnil majhen poljub na lice.

Amelia

Mogoče malo kruto. Ne, zelo kruto. No, Alex-u je bil sila všeč moj izziv saj se je to videlo po njegovem iskrenem nasmehu. Lauren pa...bodisi ji je bilo vseeno bodisi pa je bila razočarana ker ji Alex ne vrača čustev. Bolje je bilo, da ni povedala resnice. Zakaj bi jo, če je Alex zaljubljen v drugo. Ali mu je vsaj všeč. Ne razumem, zakaj mu ni všeč Lauren. Lepa je, vitka je, pa še njegova soplesalka pri plesu je. Joj, zadavila ga bom! No, obstaja še ena možnost. Lahko, da se je Alex zlagal, tako kot Lauren. Bolje da vprašam David-a. Zašepetala sem mu in opazovala lepilo, ki ga je zavrtel Alex in obrnilo se je proti Ty, ''Ali je res, da je Alex zaljubljen v tisto, mamimo prijateljico al kaj že je.'' David se je sklonil k meni in prišepnil: ''Da nikomur ne zineš. Ne, ni. Zaljubljen je v Lauren, ampak prosim ne povej ji.'' Začudeno sem izbuljila oči in pokimala. Povedala ji sicer ne bom ampak, da je lahko Alex tak...mislim, halo!?
17. januar 2012
Sam

NEKOGA BOM RAZBIL. Pa ne Amelio ker mi je za prvi izziv dala, to, da poljubim Nio saj sem se res zaljubil v njo. No, malo sem jo tudi izkoristil za maščevanje proti Amy, ampak resnično sem zaljubljen v njo. Ne v Amy, ampak v Nio. No, razbil bom Alex-a. Moral bi povedati, da mu je všeč Lauren! Vidno je bilo kako razočarana je bila. Razbil ga bom. No, verjetno si bom potem premislil saj ostaja moj najboljši prijatelj ampak...mislim, da ga bom razbil.

Max

Izzivi, resnice, smeh. Popolno. Živčno sem mencal z prsti na nogah in pogledoval zdaj k Ty, zdaj k Lauren, zdaj k Ully. Ravno v tistem se je Ully nasmehnila in pokazala svoje snežno bele zobe.Nisem se zaljubil. Bila je samo prijateljica. Lepa prijateljica. Zelo lepa prijateljica. No, pa imam. Mislim, da sem se zaljubil. In to jaz! V njo! Popularen fant v nepopularno dekle. No, lahko bi ji rekli lepo nepopularno dekle ali pa skoraj lepo popularno dekle glede na to, da sta njeni najboljši prijateljici Lauren in Amelia. Zaljubil sem se. V najboljšo prijateljico svoje sestre! No, Nia že tako ali tako ves čas govori o Ully, Lauren, Julii in Amelii...zdaj bom pa še jaz začel doma govorit: ''Ully ono...Ully tretjo.'' Saj je bila kul, lepa in vitka. Ampak nepopularna. Pa kaj!? Saj je vseeno če je nepopularna. Glavna je...ljubezen. Okey postal sem kot Nia. Romantičen. Počasi bom načel jokati ob romantičnih filmih, pisati romantične zgodbice in začel prirejati romantične zabave in zmenke. Saj je vseeno. Ully. Ja, ja dovolj zdaj. Ully bo moja in pika. Upam.
17. januar 2012
u53139
u53139
nexxt
17. januar 2012
Amelia

''No, zdaj pa dovolj te igre! Kaj ko bi nam Alex in Lauren pokazala kaj z plesnih?'' sem vprašala in vsi so vzkliknila: ''Ja.'' no eni so bolj zamrmrali. Lauren se je tokrat iskreno nasmehnila in pomignila Alex-u. Alex je pokimal. Sezula sta si copate in Lauren je na mojem prenosniku nastavila glasbo :''Lady GaGa feat. Colby O' Donis- Just Dance.'' Postavila sta se v začetni položaj. Lauren je čepela na tleh z povešeno glavo, Alex pa se je nagibal k njej, z rokami ob telesu in nogami čisto skupaj. Najprej je zaplesala Lauren, refren pa sta skupaj. Nato je zaplesal sam Alex in spet sta skupaj zaplesala refren. Nato pa sta vsak polovico. Skupaj sta se spet ''znašla'' ob refrenu. Bila sta tako čudovita. Ko bi bilo tako tudi ob čustvih. No, saj je bilo! Ampak Alex seveda ni mogel povedati resnice, zato tudi Lauren ni povedala resnice. Končala sta tako da, se je Lauren ''upognjeno naslanjala'' na Alex-a z rokami nad glavo, Alex pa jo je rahlo držal, da ni padla. Bila sta malce rdeča v obraz nato pa sta hitro z nasmeškom na obrazu skočila narazen. ''To bosta zaplesala na tekmovanju v parih, junija, kajne?'' je vprašal David, Lauren pa je počepnila in pokimala. Alex jo je pogledal in se nasmehnil. Jaz pa sem rekla: ''Zdaj pa en objem!'' Lauren in Alex sta se spogledala. Lauren se je vstala in z Alexom sta se objela.
17. januar 2012
next!
18. januar 2012
Ully

Videla sem kako me je opazoval. Max, Max Kellix, Ni-in brat, v katerega sem se noro zaljubila. Pa ne zdaj, ampak že tri leta nazaj. Lauren in Alex sta po objemu, hitro skočila narazen. Alex se je verjetno smehljal iskreno, Lauren pa zaigrano. Kako naj bo nasmejana, če pa je pred nekaj minutami izvedela, da ji Alex ne vrača čustev. Ah, bedak. Če bi bila jaz on...bi z Lauren verjetno že bila poročena. No, poročena ravno ne ampak,...saj je vseeno. ''Gremo zdaj jest.'' je naznanila Amelia. Šli smo v kuhinjo. Amelia in njena mama imata zdaj, ko Ameliin pravi oče plačuje očetovstvo ali kakor koli se že reče, veliko hišo. Vedno ko se spomnim na Ameliinega očeta se spomnim tudi na svojo mamo. Ne vem zakaj, ampak preprosto spomnim se na njo. Njene svetlo-rjave lase, pa njene modre oči in tisti čudoviti nasmeh. In kako dobro je pekla božične piškote! Oh, kako jo pogrešam! Še vedno se počutim krivo za njeno smrt. Pred dvema letoma; natančneje 14. Februarja sem jo prosila, naj gre v trgovino in mi nekaj kupi. Ne spomnim se kaj sem ji rekla, naj kupi ampak komaj sem jo prepričala, da je šla. In potem ko se je vračala domov...Imela je glasbo navito zelo na glas, ker je bil njen radio pokvarjen. In ko se je peljala čez železniške tire se tiste ''palice'' niso spustile, da bi nakazale, da prihaja vlak. Vlaka pa ni slišala in ravno ko se je pripeljal izza ovinka je ona ravno zapeljala čez tire in vlak je treščil v njo. Odpeljali so jo v bolnišnico, v katero smo takoj prihiteli tudi jaz, moj oče in bratec Jack, ki je bil takrat star eno leto. Vendar mama je takrat izgubila preveč krvi in je za to umrla. Zadnje besede, ki mi jih je rekla so bile: ''Večno vas bom imela rada.'' Podarila mi je tudi njeno ogrlico z biserčki in našo skupno sliko, katero vedno nosim okoli vratu. Na spomin nanjo.
No, odšli smo jest. Jedli smo pico in pili sok ter Coca-Colo. Tista, Ameliina varuška, Lia je bila res zelo prijazna, tako kot je vedno govorila Amelia. Gledala sem Max-a in nenadoma me je pogledal. Umaknila sem pogled in pogledala v krožnic. Verjetno sem postala rdeča kot kuhan rak.

Alex

Bedak sem! En, velik, butast in zabit bedak! Obžalujem, in to zelo, da Lauren nisem povedal resnice. Oh, bedak, bedak, bedak! ''Kaj gremo delati potem?'' je s polnimi usti pice vprašal Ty, in zasmejali smo se. ''Pretep z blazinami?'' je vprašala Ully, in večina nas je pokimala. ''Pernatimi blazinami.'' je dodala Amelia in se nasmehnila. Ko smo pojedli smo se odpravili nazaj v Ameliino sobo. Nenadoma je nekaj priletelo v moj obraz. Bila je blazina, ki jo je zalučala Nia. ''Pretep z blazinami!'' je vzkliknila David in vsak je pobral svojo blazino in začeli smo se ''obmetavati.'' Vsepovsod je letelo perje in skoraj ničesar nisem več razločil. Amelia je navila tudi glasbo. Nenadoma pa se je nekdo zaletel v mene in skupaj sva padla. Če sem tiste ''nekdo'' hotel odriniti z mene, ko sem ugotovil da je Lauren. ''Joj, oprosti.'' se je začela opravičevati jaz pa sem rekel: ''Je že v redu.'' Približal sem se njenemu obrazu in ji ves čas gledal v oči. A se je odkotalila z mene in me z svojo blazino udarila po obrazu in začela sva se smejati.
18. januar 2012
next!!!
18. januar 2012
Nia

Z Sam-om sva se obmetavala z blazinami, ko sem nenadoma opazila Alex-a in Lauren skupaj. V mojo glavo je priletela blazina a sem jo odmaknila. Perje je letelo vsepovsod in komaj kaj sem ju še videla. No, dobro. Sem si mislila in zalučala blazino v obraz nepripravljenega Sam-a. ''Hej!'' je vzkliknil min zalučal blazino proti meni. Sklonila sem in blazina je poletela v kot. Zasmejala sva se in svojo blazino sem površno vrgla proti njemu. Ujel jo je in skupaj sva se sesedla na posteljo, pokrito z perjem. Smejala sva se in blazino je pritisnil na moj obraz. Odmaknila sem blazini in kihnila, ker me je perje požgečkalo pod nosom. Hudo sem ga pogledala in odprla usta, da bi ga ugriznila. Zaprl mi je usta in me poljubil. Nasmehnila sva se drug drugemu. Pogledala sem tja, kjer sta bila prej Lauren in Alex, vendar sta izginila. No, Alex je bil še vedno tam, vendar Lauren ni bila. Nenadoma je Alex ustal in nekam odšel. Verjetno iskati Lauren.

Lauren

Odšla sem na stranišče. Skoraj sem poljubila Alex-a. Trapa! Teslo! Zaljubljen je v neko presneto mamino prijateljico ali kaj že je jaz pa bi ga poljubila. Popravila sem si make-up in nato odšla nazaj. Nenadoma sem se zaletela v Alex-a. ''Hej, kaj pa ti tu?'' sem ga vprašala z nasmeškom na obrazu. Vendar je ta hitro splahnel. ''Ah, nič samo...'' je zajecljal Alex in se pogladil po laseh in si nekako ''popravil'' frizuro. ''Hotel sem ti nekaj povedati...'' je rekel in me pogledal v oči. V grlu sem začutila velik cmok in pogoltnila sem slino. Ugriznila sem se v ustnico in ga še naprej gledala v oči. ''Zlagal sem se.'' ''Kaj?'' sem začudeno vprašala in odprla usta. ''Nisem zaljubljen v tisto punco, od mamine prijateljice hčerko.'' je rekel. ''Ja in?'' sem vprašala. ''Lauren. V tebe sem zaljubljen.'' Jezno sem odprla usta in se zmedeno zasmejala. Ni mi hotel prej povedati. Ni mi hotel!
''Zdaj mi poveš?!'' sem jezno vzkliknila in stisnila dlan v pest. ''Zakaj si pa jezna?'' je zmedeno vprašal jaz pa sem jezno odgovorila: ''Zakaj sem jezna? Prej bi lahko povedal! Ne pa, da sem si ves čas belila glavo zakaj mi ne vračaš čustev!'' prijela sem se za usta. ''Torej si tudi ti lagala!'' se je razjezil. ''To je drugače. Potem je bilo itak vseeno če bi rekla, da sem zaljubljena ali ne.'' sem jezno vzkliknila in obrnila pogled. ''Ah, pozabi!'' je jezno rekel in odšel proti kopalnici. ''Bedak!'' sem potiho vzkliknila in jezno odkorakala proti sobi. Danes mi ne bo nihče uničil pižama party-a! Pred vrati sem globoko vdihnila in se nasmehnila. Zaigrano a dovolj dobro. Odprla sem vrata in ugotovila, da se je ''Pillow Fight'' končal. Tudi glasba je bila tišja in vsi so izmučeni sedeli na tleh in na postelji. ''Kaj zdaj?'' sem vprašala in se nasmehnila. Ne dovolj dobro. Julia je rekla: ''Pridi malo z mano.'' Začudeno sem jo pogledala in odvedla me je na hodnik. ''Kaj je bilo?'' je vprašala in uprla roke v bok. ''Nič.'' sem se zlagala. ''Ne, ti meni NIČ. Preslabo znaš lagati. Kaj se je zgodilo?'' je vprašala. ''Ah, skregala sem se z Alex-om. On je zaljubljen vame in jaz v njega. Lahko bi mi prej povedal...in zdaj je jezen ker sem se tudi jaz zlagala.!'' sem ji povedala in solze so mi stekle po licih. Julia me je objela in rekla: ''Pusti ga. Če tega ne more sprejeti potem ni prave zate. Veš koliko fantov je še na svetu?'' ''Ampak jaz čutim, da je on prav. Ne morem ga kar izpustiti...Julia, ne bom ga kar mogla preboleti.'' sem rekla in jo tesno objela. ''Boš videla, da boš lahko. Za začetek je dovolj, da je ljubosumen. Torej majceno maščevanje.'' je zašepetala Julia in me pogledala v oči ''Bo šlo?'' ''Bom poskusila.'' sem rekla in prikimala. Obrisala sem si oči. Julia je povedala še ostalim, medtem ko sem si jaz sprala razmazano maskaro. Ko sem prišla nazaj je ravnokar Ty rekel: ''Ja, pa ne morete mu kar zameriti.'' Alex je bil že tam. ''In ti misliš, da je to v redu?'' je vprašala Amelia in pogledala fante. ''Kaj?'' sem začudeno vprašala. ''Jezna si ker pač ni povedal resnice?'' je začudeno vprašal Max jaz pa sem jezno odprla usta in rekla: ''Jaz, da sem jezna?! On je odšel mulo past!'' sem vzkliknila in pokazala na Alex-a, ki me je jezno pogledal. ''Jaz? Ti si bila prva, ki je govorila: Kkao si lahko tak? Zakaj mi prej nisi povedal? Oh, daj Lauren. Svet se ne vrti okoli tebe, ampak okoli sonca.'' je rekel. ''Daj Alex, ne delaj se pametnega!'' je rekla Ully in se usedla poleg Amelie. ''Ti to praviš? Ko vedno zamujaš!'' je rekel Max in jo jezno pogledal. ''Hej, Max! Moraš biti res vedno tako otročji?!'' je vzkliknila Nia in uprla roke v bok. ''Oh, daj Nia. Niti en dan ne hodiš z mano pa se že delaš popularno!'' je vzkliknil Sam in Nia je jezno odprla usta. ''Sem vedela, da si jo uporabil samo zato, da bi se maščeval Amy!'' je vzkliknila Amelia in vrgla vanj blazino. Sam se je nasmehnil in rekel: ''Malo pa že.'' David je nato rekel: ''Nehajmo se kregat!'' ''Ti boš pameten!'' je vzkliknila Julia in ga jezno pogledala. Ty jo je prijel za roko in rekel: ''Julia pomiri se!'' ''NEHAJTE!'' sem zakričala in nastala je smrtna tišina. ''Zdaj se boste vsi skregali ker sva se pač midva z Alex-om?'' sem vprašala, Alex pa je jezno prhnil. ''Nisi konj.'' ga je opomnila Nia in Sam jo je prijel za usta. Odmaknila je njegovo roko in se jezno obrnila stran. ''Prosim.'' sem rekla in jih otožno pogledala. ''Saj nisem mislil resno.'' je rekel Sam in prijel Nio za roko. Ona se je le rahlo nasmehnila.''Tudi jaz ne. Oprosti Ully.'' je rekel Max in pogledala Ully. Ully se mu je nasmehnila in rekla: ''Tudi jaz nisem mislila resno.'' je priznala. ''Tudi jaz ne.'' sta v en glas rekla Julia in David. Amelia je povesila pogled in se opravičila: ''Žal mi je da sem to rekla. Nisem te hotela užaliti, Sam.''
18. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg