Forum
HEEEEEEEEEEEJ ;D
ta zgodba je posvečena Juliji, moji dobri res zelo zelo dobri frendici < 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Najprej naj se vam predstavim. Sem Madelleine in stara sem 16 let. Živim v Londonu, v centru z mamo in dvema starejšima sestrama, Allison (Ally) in Melanie (Mel). Svojega imena ne maram, zato me vsi kličejo Maddie. Ta vzdevek obožujem. Moji sestri sta stari 21 let in sta dvojčici. Ampak se kar razlikujeta. Ally obožuje nogomet in vse povezano z športom, rada ima tudi shopping in kino in obožuje biti v bližini kakšnih hudih fantov. Mel pa obožuje vse kar je povezano v modo. Rada bi postala manekenka in se slikala za naslovnice revij. Tako kot Ally pa tudi ona obožuje shopping in kino ter fante. Obe sta samski. Preprosto obe obožujem čeprav smo se pred par leti kar dosti kregale. Oče ne živi z nami, živi v Ameriki, v Los Angelesu. Ima novo družino. Tega mu ne zamerim. Privoščim mu da je srečen. Mama pa je predrzna in včasih tudi malo nesramna. Je modna oblikovalka in zato je nič ne vidimo ker je ni nič doma. Tudi ko pride domov samo gnjavi, zato z sestrama obožujemo biti same. Preprosto se super razumemo. Moje sanje so postati pevka. Obiskujem glasbeno gimnazijo v Londonu. Je ogromna stavba. Obiskuje jo preko 1000 dijakov. Zato vseh iz vseh oddelkov ne poznam. Imam eno in edino bff Hannah. Je moja sošolka zato vedno v šolo grema skupaj. Tako je ogromna da sma se večkrat že izgubili. Sčasoma pa bom spoznala veliko oseb ki obiskuje isto šolo kot jaz...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

''Maddie! Vstani! Zamudila boš!'' Počasi sem vstala iz postelje in pred seboj zagledala mamo. Bila je urejena kot ponavadi. ''Mama super si videti.'' ''Saj vem, hvala za kompliment.Idi zdaj hitro v kopalnico in se uredi.'' ''Ja takoj!'' Šla sem do omare in gledala kaj naj oblečem. Odločila sem se za modre pajkice in črno tuniko ter črn plašč in črne škornje. Odhitela sem v kopalnico in si zraven predvajala glasbo. Pesem Smile od Avril Lavigne. Pela sem in plesala ter se zraven urejala. Čez pol ure sem bila pripravljena in se odpravila do kuhinje, kjer sta bili Ally in Mel. ''Oo kje pa je mama?'' ''Že je šla v službo.'' ''Ah nič novega.'' ''Greš z avtobusom ali te midve zapeljema ker grema na faks?'' ''A vama ni težko me zapeljat?'' ''Ne sploh ne.Zakaj bi nama bilo?'' ''No prav.Bom poslala sms Hannah da ji sporočim da me ne bo na avtobusu.'' ''Saj lahko gre tudi ona z nami.'' ''Ok.''
Čez 5 minut je na vratih zazvonilo. Bila je Hannah. Vse 4 smo se odpravile v avto in na velikem parkirišču je Mel ustavila. ''Maddie lepo se imej v šoli.'' ''Bom.'' Izstopile sma iz avta in se napotile proti velikim vratom naše šole. Vstopili sma in zavili proti omaricam. Na srečo sma imeli omarice ena zraven druge tako da se nama ni bilo treba iskat. Naslonila sem se na omarico in gledala zvezek v katerem pišem svoje pesmi. Dodala sem še en verz ki sem se ga spomnila. Hannah je opazila. ''Kako napreduje zadnja pesem?'' ''Ah vredu.'' ''Kdaj mi boš kakšno zapela? Nikoli mi nočeš.'' ''Ni šans Hannah res ne!'' ''Daj no.'' ''Grozne so.Grema v učilnico.'' Šli sma z dvigalom do čisto zgornjega nadstropja do naše učilnice. Tam pa sma izvedeli da imamo prvo uro prosto. Odločile sma se da grema v 2.nadstropje do avtomatov da si tam kupima vročo čokolado. Šli sma na dvigalo in mislila sem pritisnit gumb 2 a naenkrat sta se dva fanta srednjih let zadrla naj počakama. Vstopila sta zraven. Vrata dvigala so se zaprla. Pogledala sem proti njima. Še nikoli jih nisem videla. Eden izmed njih je imel rjave kodraste lase, drugi pa svetle kratke lase. Pogled se mi je ustavil na drugem. Tudi on me je pogledal. OMG TA TIP IMA NAJLEPŠI POGLED EVER! *.*
16. januar 2012
ups tam ko piše dva fanta srednjih let..
POPRAVEK-----dva fanta najinih let*
16. januar 2012
pa še slike:
Maddie:
Ally&Mel:
https://2.bp.blogspot.com/-U08l8iTIO8g/TYKqEMYNAkI/AAAAAAAAAdA/LHQ8mPsCQ-o/s1600/ashley_ve_mary_kate_olsen.jpg
16. januar 2012
Ally&Mel:


16. januar 2012
mama:


16. januar 2012
Hannah:


16. januar 2012
tista dva tipa z dvigala:
https://images.sugarscape.com/userfiles/image/SEPTEMBER2011/KLUCE/Niallformvid.jpg16. januar 2012
grrrrr una prva slika je tu:


16. januar 2012
u71519
u71519
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
16. januar 2012
u71857
u71857
dej kšno drugo za maddie ker ta slika je od ene stare babe in zgleda ko da bi bla mtka ne 16 letna haha
NEXT
16. januar 2012
omg sam res zgleda stara

to je maddie:
js nimam glih idej za slike pa od slavnih pobiram ;P

pišem naprej:3
16. januar 2012
Bila sem tako v šoku da ga niti za ime nisem mogla vprašat. Ko smo izstopili iz dvigala me je še enkrat pogledal od glave do pet in se mi nasmehnil. Odhitela sta neznano kam. Hannah se je z tistim drugim tipom pogovarjala a sem bila tako zagledana v najpopolnejšega tipa da nisem nič slišala. Še vedno sem sanjarila a me je Hannah zbudila iz prečudovitih sanj. ''Maddie si vredu?'' ''Mislim da.'' ''Omg ta temni tip je tak hud.Pol me bo dodal na facebooku!'' ''Lepo zate.'' ''Misliš da nisem videla da ti je tisti svetli všeč?'' ''Kaj?On?Eh ne.'' ''Daj no daj!'' ''A bi šle naprej?'' Šle sma po kakav in se vsedle za mizo zraven avtomata. Zavrtela sem si glasbo na mp4 in spet sanjarila o tem popounežu. Iz sanjarjenja me je zbudil šolski zvonec. Z Hannah sma stekli do dvigala in v predzadnje nadstropje, kjer smo imeli matematiko. Vsedli sma se k sošolcem na klop na hodniku in gledali mimoidoče. Naenkrat sem zagledala tistega popolneža. Pogledala sem ga in on mene, namenil mi je sladek nasmeh. Jaz mu nasmeha nisem vrnila ker me je bilo preveč sram. Z sošolci je šel čisto na konec hodnika. Torej imajo tam pouk. Z Hannah sma ves čas gledali tja. ''Ej a jih grema pozdravit?'' ''Ne hvala,sploh nevem njegovega imena!'' ''Joj saj ga lahko zveš.Mojemu kodru je ime Nick.'' ''Fajn zate.'' ''Daj no idi do njega in ga vprašaj za ime.'' ''Rekla sem ne!'' ''No tudi prav.'' Obrnila se je proti vratom učilnice, kmalu je prišla profesorica za matematiko in odklenila učilnico. Z Hannah sma se vsedli v zadnjo klop. Cel pouk sem razmišljala samo o tem popolnežu. Ali je možno da sem se zaljubila na prvi pogled?! Po pouku sma se z Hannah odpravili na avtobus ker živima v istem koncu Londona. Ko sem prišla domov, ni bilo doma še nobenega, vzela sem svoj prenosnik in se vrgla na posteljo. Prijavila sem se na facebook in opazila da me je dodal Nick. Tisti iz dvigala. Bila sem radovedna in šla sem pogledat na njegov profil ter opazila da ima za brata dodanega njega! Ime mu je Tommy. Verjetno ime vzdevek Tom. Odprla sem njegov profil. Ni imel skritega zida zato sem videla njegovo zadnje stanje:''I think I'm in love.'' Imel je ogromno lajkov in komentarjev. Ni se mi dalo čitat ker sta domov prišli Ally in Mel..
16. januar 2012
u71519
u71519
Neeeeeeeeeeeeeeext
16. januar 2012
u53139
u53139
nexxt
16. januar 2012
next
16. januar 2012
Odhitela sem po stopnicah navzdol v kuhinjo. Pozdravila sem jih in šle smo kuhat kosilo. Mel se je šla tuširat, jaz in Ally pa sma dokončali kosilo ter se pogovarjali. ''Sister, kako je blo na faksu?'' ''Kot ponavadi.Predavanja dolgočasna ampak ok, bo za preživet.Kako je pa na tvoji šoli?'' ''Am..Vredu.Danes je bilo super.'' ''Super? To pa še nikoli nisi rekla.A je slučajno za to kriv kakšen fant a?'' ''Ne ne to pa ne.'' Delala sem se kot da nič ni. Ko smo se najedle sem pomila posodo in se odpravila v svojo sobo ter spet na facebook. Odločila sem se da spet pogledam na Tomov zid. Šla sem gledat komentarje in opazila sem da mu je največ komentiral Nick.
Komenti:
Nick: Ja stari sej vem da ti je bla všeč.
Tommy: Teb pa kao druga ni bla?
Nick: Ja ful. Pa zakaj jo nisi vprašal za ime no?
Tommy: Ker bo čas prinesel svoje, ne bom silil v njo.
Nick: Kak si ti smotan..Tut prav če ti tako rečeš.

Pri gledanju komentarjev pa me je zmotil Zack. Prijatelj iz šole, ki hodi na isto šolo kot jaz, le da je 1 leto starejši. Včasih je bil moja simpatija, ampak me je razočaral ko si je najdel drugo punco.
16. januar 2012
u53139
u53139
nexxt
16. januar 2012
neext
16. januar 2012
Pogovarjala sma se..
Zack: Hej! Kako si?
Maddie: Ojlaa..Kr uredu.Pa ti?
Zack: Super. A maš ti mejbi kej cajta dans?
Maddie: Ja mislim da.
Zack: No glej, moj bratranec Alex se je preselil k nam in rad bi spoznal kakšne punce pa to, pa sem se glih na tebe spounil. A bi ti šla z nama v kino danes?
Maddie: Torej hočeš da grem na zmenek z njim?
Zack: ja nekaj takega..
Maddie: No prav.
Zack: Ob petih na postaji?
Maddie: Pridem! Grem se uredit.Čaw.

Odhitela sem v kopalnico in si popravila make up ter frizuro. Vzela sem plašč in stekla po stopnicah ter povedala Ally da grem ven in da bom nazaj ob enajstih, ker je pač bil petek. Začudeno me je pogledala in se nasmehnila. Hodila sem proti postaji in tam zagledala njega. Toma! Sedel je na klopci in mi kazal hrbet. Naenkrat pa se je obrnil proti meni. Obrnila sem se v drugo smer da ne bi opazil da ga gledam. Popoun je! *.* Čez nekaj trenutkov pa sem zagledala Zacka ter njegovega bratranca Alexa. Alex je bil res lep..Ampak Tom je bil lepši. ''No Maddie, to je Alex.Alex to je Maddie.'' ''Me veseli,Maddie.'' V tistem trenutku sem se obrnila proti Tomu in on proti meni. Omg zdaj ve moje ime! Nasmehnil se mi je, jaz pa njemu nazaj. ''Gremo?'' me je iz sanjarjenja prebudil Zackov glas. ''Ja ja gremo.'' Šli smo proti kinu. Medtem ko je Zack šel po karte sma se z Alexom pogovarjala. ''No in ti hodiš na srednjo glasbeno gimnazijo?'' ''Ja.Pa ti?'' ''Jaz hodim pa na splošno gimnazijo.'' ''Kako pa to da živiš zdaj tu?'' ''Oče mi je umrl, mama pa je v umobolnici ker se ji je čisto zmešalo.'' ''Ojoj, žal mi je..'' ''In imaš fanta?'' ''Ne,nimam.Pa ti imaš punco?'' ''Ne.Te lahko dodam na facebooku?'' ''Ja itak.'' Prišel je Zack s kartami in odpravili smo se v dvorano. Sedela sem zraven Alexa.
17. januar 2012
u20311
u20311
next!
17. januar 2012
u53139
u53139
neext
17. januar 2012
u73851
u73851
next!!!
18. januar 2012
u71519
u71519
next
18. januar 2012
next
21. januar 2012
Alex je sedel na sredini. Kar naenkrat sem zaslišala ko mu je Zack nekaj rekel na uho ker je mislil da ne bom slišala. ''Hej a ti je mala všeč a? Dam ti 60€ če jo prepričaš da bo tvoja punca.'' Razjezila sem se in stekla ven iz dvorane. Tekla sem in tekla in naenkrat sem se zaletela v nekega postavnega tipa in vse vrečke so mu popadale iz rok. Pomagala sem mu jih pobrati in ugotovila sem da to ni nihče drug kot.......Tommy. ''Oprosti, res..'' ''Vredu je.Oo ti si tista iz naše šole?'' ''Ja.'' ''Zakaj si tako slabe volje? Greš z mano nekaj spit?'' ''Ne.Morem domov.'' ''Te lahko vsaj pospremim?'' ''Ni treba!'' ''Prav Maddie.Lepo se imej.'' ''Ti tudi Tom..'' ''Tom? Kako veš moje ime?'' ''Hannah mi je povedala.'' Bila sem v takšni zadregi da sem stekla ven in proti domu. Doma sta bili mama in Mel. Začudila sem se ko sem zagledala mamo. Pozdravila sem jo in stekla v sobo. Iz omare sem potegnila pižamo in si odstranila make up. Vlegla sem se v posteljo in razmišljala kako sem lahko verjela Alexu in Zacku. Zack je res kreten. Potem pa sem se spomnila Toma. Njegov popouni nasmeh *_*
24. januar 2012
next!
24. januar 2012
u71519
u71519
neext
24. januar 2012
u73851
u73851
next
24. januar 2012
u126192
u126192
Neeeeeeeeeeeeeeeext
16. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg