Forum
Hej! To je moja 2. zgodbica in upam da bo brana tko kt prva.
*****************************************************************************************************************************
DING-DONG! Po hiši se je zaslišal zvonec. Kot strela sem odhitela po stopnicah in odprla vrata. ''Hej Mel!'' je pozdravila Alice.
To sem jaz, ime mi je Mel in hodim v osmi razred:Moja najboljša prijateljica Alice:
https://s4.favim.com/orig/50/adorable-alternative-amazing-cute-girl-Favim.com-451414.jpg
''Alice!'' sem zaklicala in jo objela. Že skoraj mesec dni se nisva videli. Bila je namreč v Berlinu. ''Kako je bilo?'' sem jo vprašala in jo povabila v hišo. ''Super, sploh neveš kako noro doživetje je bilo to!'' je vzkliknila. Sedeli sva v moji majhni sobici in prebirale modne revije. ''Zdi se mi da te je Fran zelo pogrešal!'' sem se zahihitala. Fran je bil razredni mačo in je vedno razkazoval svoje mišice. Zadnje čase se venomer vrti okoli Alice. Fran:

Alice je zamahnila z roko: ''Ne trapaj Mel!'' Zahihitali sva se. Mama je stopila v sobo z pladnjem sendvičev. ''Izvolita punci!'' se je nasmehnila in zavrtela na petah. V tistem trenutku sem bila tako... srečna.
************************************************************************************************************************

Naj nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. september 2012
( te zgodbe ne pišem več )
15. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg