Forum
u174748
u174748
Žiujo!
Torej odločila sem se, da bom začela pisati zgodbo, za katero sem dobila idejo že mesece nazaj, a si je nisem upala objaviti. Ta zgodba je precej osebna, ker vsebuje nekatere dogodke, ki so se mi zgodili, moje občutke. Tako, da glavna osebna (Emily) na nek način predstavlja mene.
Upam, da vam bo moje pisanje všeč! x
Naj še dodam, da je v zgodbi poudarjena ljubezen, pravo in nepravo prijateljstvo, težave s starši itd.

Prvi dan na srednji šoli je med dijaki povzročal stres in skrbi, morda tudi veselje. Emily je v sebi imela mešane občutke. Vesela pa je bila, da bo njena najboljša prijateljica Nicole ob njej. Z mize je pograbila torbo ter zaklenila hišo.
"Ta šola je ogromna" je rekla, ko sta z Nicole iskali prava vrata učilnice. "Upam, da se ne bova prevečkrat izgubili" je odvrnila Emily in vstopila v učilnico. Proti njima se je obrnilo več glav z nasmehi na obrazu. Na hitro so se spoznali, preden je v razred stopila profesorica. "Zakaj vsi izgledate tako prestrašeni?" je vprašala in jim namenila prijazen nasmeh. Dijaki so takoj ugotovili, da je njihova razredničarka zabavna in so se v trenutku sprostili. "Moje ime je Mojca Kralj in vas bom poučevala zgodovino. Ne skrbite, pri meni nikoli nihče ne dobi popravnega izpita. Če boste kadarkoli potrebovali pogovor, oseben ali v zvezi s šolo, vam bom vedno na voljo" je dodala in razdelila urnike. Emily je v njej spoznala nekakšno mamo, ki si jo je vedno želela. Nekoga, ki ga bo lahko prosila za nasvet ali pomoč.
Prvi dan so imeli le dve uri pouka, zato so že zgodaj odšli iz šole. "Živjo, Emily kajne?" je vprašal glas za njo, ko sta z Nicole hodili do avtobusne postaje. Jade se je obrnila in zagledala fanta z zelenimi očmi in skodranimi rjavimi lasmi. Takoj ga je prepoznala. Bil je njen novi sošolec. "Ja" je vse, kar je lahko izdavila. "Jaz sem Harry. Ne vem, če si opazila, da sva sošolca" je rekel in se nasmehnil. "Kaj sem pa jaz?" je vprašala Nicole in ga pogledala. Harry jo je začudeno pogledal, saj mu ni bilo všeč njeno vmešavanje. Kdo ne bi poznal tega dekleta? Po šoli se je govorilo, da je lahko dekle. Vsaka govorica pa naj bi imela v sebi vsaj delček resnice. "Nicole sem" je dodala, ko ji Harry ni odgovoril. Pokimal je in nadaljeval: "Samo želel sem te spoznati, glede na to da se mi zdiš bolj tiha" "Samo nisem navajena biti v družbi tolikih ljudi, ki jih ne poznam" mu je povedala Emily in se rahlo nasmehnila. Bilo je ji všeč, da je k njej pristopil na prijazen, nevsiljiv način. "Emily avtobus nama bo odpeljal" je potarnala Nicole, ki ji očitno ni bilo všeč, da naenkrat ni več v središču pozornosti. »No, saj se tako ali tako vidimo jutri v šoli« je dejal Harry s svojim lepim nasmehom. Emily je pokimala in mu vrnila nasmeh, preden jo je njena prijateljica potegnila za seboj na avtobus.

To je bil torej kratek uvodni prvi del moje zgodbe. Upam, da vam je všeč. Morda bo prvih nekaj delov dolgočasnih ampak obljubim, da se bo zgodba razvila v zanimivo.
Pa da ne pozabim! Najdete me lahko na tumblrju @ohwellstyles slovenskim Directionerjem sledim nazaj!
26. september 2014
u177591
u177591
O gosh*0*men je ful vsec*-*
Neeeeeeeext*0*
26. september 2014
u173906
u173906
next, omg in začetek je KUL ter zgodba je KUL
26. september 2014
u178002
u178002
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
26. september 2014
u178002
u178002
fuuuuuuuuuuuuuuul mi je bvšečfdfnfnydfdxfg
26. september 2014
u174748
u174748
Huala za komentarje! Rada bi se opravicla za eno napako in sicer d sm napisala Jade namest Emily u prvotni zgodbi sm dala tej punci ime Jade in sm mal pozabla d je zdj Emily in ja res mi je zou!
26. september 2014
u174748
u174748
Dobro jutro vsem skupaj!! xx
Hvala za tele spodbudne komentarje! Res mi ful pomenjo ker mi dajo vedt al je moja zgodba sploh za kej hehe
Anyway tole je en nextek za dobro jutro. Mogoče bom še zvečer napisala enga. Odvisn ker se morm začet mal učit drugač bojo slabe ocene padale
Aja pa za pisne napake se opravičujem. Morte gledat d sm tole pisala zdele ub 7 zjutrej d zgledam k en trapec za računalnikom.

═══════════════════♒ ❄ ♒ ══════════════════
TEDEN DNI KASNEJE
Emily je naslednjo jutro zbudilo nadležno zvonjenje budilke. V počasnem ritmu se je uredila in odšla na avtobusno postajo. »Jutro« je dejal zaspan glas za njo. »Jutro Harry« mu je z nasmehom odvrnila in stopila na avtobus. Harry se je usedel poleg nje in zazehal. »Ne vem, koliko časa bom še lahko vstajal tako zgodaj« je zagodrnjal in si šel z roko skozi svoje čudovite lase. Emily se je nasmehnila. Harry je bil fant, s katerim ni bilo nikoli dolgčas. »Kje pa imaš svojo prijateljico?« je kmalu vprašal, ko je ugotovil, da najglasnejšega člana ni. »Določena je v prvo skupino, zato je že eno uro v šoli« je odgovorila. »Mislim, da bom vzel svoje besede nazaj« je rekel in jo pogledal v oči. Spet ta nasmeh z jamicami. Ni čudno, da so vsa dekleta na šoli nora na njega. Vesela je bila, da je lahko njegova prijateljica, saj je bil drugačen od drugih fantov njegove starosti.
Pouk je tekel hitro. Harry je sedel z Emily pri večini predmetov in lagala bi, če bi rekla, da ji to ni ugajalo. Vedno ji je po tiho šepetal smešne komentarje na temo snovi in učitelje. Emily pa ga je vedno nežno odrinila in mu nakazala, naj bo že tiho, preden ju presedejo. Nicole ni bilo veliko v njuni družbi. Začela je zahajati k starejšim fantom, ki niso prinašali dobrih novic.
Končno je bilo konec pouka in dijaki so se nabirali v kletnem prostoru, kjer so stale omarice. Emily si je hitro oblekla jakno in se klonila, da bi si zavezala čevlje. Harry je pristopil k njej in ji zaklenil omarico z besedami: »Da ne bo tebi treba« Zahvalila se mu je, nato pa sta odšla na avtobusno postajo, kjer ju je že čakala Nicole. »Zjutraj na avtobusni postaji ni bilo prostega sedeža, zato sem morala sedeti Louisu v naročju« je navdušeno razlagala. Emily in Harry sta se spogledala. Ravno nekaj dni nazaj jima je razlagala, da jo je prijateljica opozorila, naj se s takimi fanti kot je Louis ne druži, saj od dekleta nočejo nič drugega kot le seks. Kaj pa počne sedaj? In beseda »morala« preprosto ne drži.
Louis je bil fant, ki ni prinašal dobrih novic. Skupaj z Zaynom, zapeljivim črnolascem s čokoladnimi očmi, sta predstavljala skupino slabih fantov. Noben fant se ni želel spraviti v težave z njima, dekleta pa so se jima metale pod noge kot kakšni psi.
Bo Nicole to spoznala? Glede na njeno osebnost bi težko rekli. Hotela je biti v središču pozornosti fantov. Emily je skrbelo prav to. Harry je celoten pogovor zavijal z očmi, saj ni maral deklet, kot je bila Nicole. Sovražil je, da se dekleta "zaljubljajo" v fante, ki jih niti ne poznajo več kot dva dni. A ni se hotel vmešavati. Tako ali tako je ni maral. Z očmi je obstal na Emily, ki se je kljub nezaželjeni temi, trudila poslušati besede njene prijateljice.
═══════════════════♒ ❄ ♒ ══════════════════
kkšni komenti za nasledn deu so zelo zaželeni! x
27. september 2014
u177591
u177591
Men je res ful dobra zgodbica c:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext*0*
27. september 2014
u173906
u173906
waw in pol kr tko postaneta frenda in nato pra ter se skupaj postarata, jst ne vem amapk ti lahka povem, da bom to zgodbico brala ker si že napovedala težave
NEXT
27. september 2014
u174748
u174748
@LauraPodregar ja malo sem pohitela z začetkom zgodbe, da bi se čim prej razvila v bolj zanimivo. Nisem podrobno opisovala začetke prijateljstva med Harryjem in Emily, ker se mi ni zdel pomemben del. Že na začetku pa sem povedala, da ta zgodba ne bo mela poudarka samo na ljubezni, temveč tudi na prijateljstvu. Priznam, da sem začetek napisala precej zmedeno, ampak upam, da ti bo nadaljevanje bolj všeč. Zato sem se odločila, da vpnem v zgodbo flashback prejšnjega tedna.
════════════♒ ❄ ♒ ══════════════════
FLASHBACK *TEDEN DNI NAZAJ*
»No, saj se tako ali tako vidimo jutri v šoli« je dejal Harry s svojim lepim nasmehom. Emily je pokimala in mu vrnila nasmeh, preden jo je njena prijateljica potegnila za seboj na avtobus.
Emily's P.O.V
Naslednjega dne sem se veselila, ker sem želela izvedeti, kako se bo razpletlo s Harryjem. Želela sem izvedeti ali me bo ogovoril. »Kašen se ti zdi Harry?« me je vprašala Nicole ko sva se preobuvali v copate. »Všeč mi je bil njegov pristop« sem odgovorila in se nasmehnila. Na ramo sem si dala torbo ter iskala pravo učilnico. »Tam je Harry« je nenadoma rekla Nicole in pokazala k učilnici številka 23. Imel je oblečene temne kavbojke in temno majico z dolgimi rokavi. Naslonjen je bil ob steno in brskal po svojem telefonu. »Vsaj veva, da je ta učilnica prava« je dodala, preden sva začeli hoditi po stopnicah. »Živjo« je rekel, ko me je videl in se nasmehnil. Vrnila sem mu nasmeh in pokimala. »Jutro« je kratko odgovorila Nicole, ki mu je očitno zamerila včerajšnje ignoriranje. Zazvonil je zvonec, ki je naznanil začetek pouka. Harry je sedel z mano, pred nama pa je poleg Nialla sedela Nicole. Niall je bil plavolas fant z oceansko modrimi očmi. Bil je zelo zabaven, nekakšen razredni klovn.
»Ali se kateremu izmed vas ljubi iti ven?« je vprašal Niall po koncu pouka. Večina dijakov je sedelo v avli, da je že skoraj zmanjkovalo prostora. »Meni! Rada bi šla na svež zrak« sem rekla in mu sledila ven. Nicole ni hoteli ostati sama s Harryjem, zato se nama je pridružila. »Gremo na drugo stran šole« je rekel Harry. Vprašujoče smo ga pogledali. »Pred šolo se nabirajo tisti, ki kadijo« je pojasnil, ko smo mu sledili. »Slišal sem, da ima Louis to soboto zabavo« je rekel Niall. Sedeli smo na klopci in se nastavljali zadnjim sočnim žarkom. »Če želiš biti v družbi pijanih ljudi in droge, potem je to pravi kraj zate« mu je dejal Harry. »Mislim, da Louis ni tako slab« se je vmešala Nicole. »Ni slab?« jo je vprašujoče pogledal Harry in se zasmejal. »Prav imaš. Ni slab. On je najslabši« ji je rekel Niall. »Ne zabredi v njihovo družbo, če ne želiš biti ena od mnogih« je nadaljeval. Očitno sta dobro poznala ta kraj. Vedela sta, kje ne smemo tičati, da ne bomo zabredli v težave, kdo je slab. »Nehajta pretiravati. Verjetno sta samo ljubosumna, ker ima okoli sebe vedno polno deklet« je odvrnila Nicole. Sama si nisem želela sodelovati v tem pogovoru. Raje sem opazovala ljudi, ki so hodili mimo.
Iz misli me je prebudila Harryjeva roka na moji nogi. Nicole in Niall sta vstala, saj je bilo glavnega odmora konec. »Gremo nazaj« je rekla Nicole. Pogledala sem Harryja in se nasmehnila. »Mislila sem, da si družaben, ampak dobila sem občutek, da si bolj samotarski in si zvest majhni skupini ljudi« sem rekla in ga pogledala v oči. »Očitno dobro prebiraš ljudi« je odvrnil z nasmehom. »Rada bi te še bolj prebrala« sem rekla. »Če boš imela čas, se lahko po šoli dobiva v parku, kjer me boš lahko prebrala« je rekel in mi pomežiknil. Moj odgovor je predstavljal preprosti "velja".
════════════♒ ❄ ♒ ══════════════════
Kakor sem že rekla: prvih nekaj delov bo morda bolj dolgočasnih. Morda bom preskakovala trenutke, ampak vse z razlogom.
Prosim ne bodite preveč kritični do te zgodbe, ker je to res moja prva javna zgodba in verjetno ni tako zelo dobra...
27. september 2014
u173906
u173906
prvo to ni dolgaš, amapk je prfect mislim ej ta zgodba je res vredna branja, ne vem kaava bi res npisala
NEXT
27. september 2014
u177591
u177591
men ne všeč,upam,da boš mela več bralcev c:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext c:
27. september 2014
u174748
u174748
Huala mojima zvestima bralkama :')
Ja, kaj naj rečem že 3. next danes. Ne morem si pomagati, da ne bi kar naprej objavljala nove dele.
Ta next je mogoče malo krajši ampak upam, da ni slab.
Na začetku sem bolj čudno napisala. Emily in Nicole naj bi bili 2.letnik (pač prepis z druge šole)
════════════♒ ❄ ♒ ══════════════════
Chapter: 4
Emily's P.OV
Harry se je držal uro dogovora. Pravzaprav je park prišel še prej, kot pa sva bila zmenjena. Ko me je videl se je nasmehnil in mi pomahal. Pomahala sem mu nazaj in se mu z vsakim korak bolj približevala. »Zgoden si« sem mu rekla, ko sem bila dovolj blizu. »Držim se ure« je rekel z nasmehom in si dal roke v žep. »Greva se usest na tisto klop« je predlagal. Tokrat je poleg črnih kavbojk nosil še črno jakno. »Kam greš sedaj?« sem ga začudeno vprašala, ko je zamenjal smer hoje. »Samo po motor skočim« je rekel in stekel do svojega motorja. »Nisem vedela, da imaš motor« sem dejala, ko je hodil ob meni z motorjem. Skrivnostno se nasmehnil. »Marsikaj ne veš o meni« Dvignila sem pogled in se nasmehnila. »Vprašanje je ali so to dobre ali slabe skrivnosti« »Ne vem. Ti mi povej« je skrivnostno dejal in parkiral motor. Usedla sem se na klopco in opazovala jezero. Vse je delovalo tako mirno. »O čem razmišljaš« je vprašal, ko je prisedel. »Ne vem. Ti mi povej« sem kopirala njegov zadnji odgovor. »Torej se bova igrala to igro?« je vprašal in me pogledal. »Ti si začel« sem ga spomnila in se nasmehnila.
Kmalu sva drug drugega začela spraševati razna vprašanja. Izvedela sem, da ne mara divjih zabav, drog, lahkih deklet. Želi si resne zveze in se preseliti iz Londona, ker mu tu ni preveč všeč. Ima mlajšega brata in starejšo sestro, njegovi starši pa so ločeni. Rad je v družbi, a pogosto je raje sam. Presenetilo me je, ko sem izvedela, da je pravzaprav od mene starejši dve leti. Povedal je, da je razlog, zakaj je v razredu z nami ta, da se 4. letniki prvi mesec vrnejo v letnik, v katerem so najbolj uživali. Kasneje naj bi o tem pisali spis, kar pa se mu ne zdi tako super. »Za trenutek sem pomislila, da si padel ali pa se prepisal« sem rekla z rahlim olajšanjem. »Kmalu boš spoznala, da ima ta šola čudne navade. Dobra stran teh nenavadnih tradicij pa je, da tako rekoč en mesec nimam pouka« je odgovoril in me pogledal. »Torej si Louisov in Zaynov sošolec?« sem vprašala in ga pogledala. Pokimal je, a nisem hotela naprej vrtati vanj. Z njegovega obraza sem razbrala, da se ne želi spuščati globje.
═══════════════════♒ ❄ ♒ ══════════════════
Povejta, če bi radi danes še en next, ker ga bom mogoče napisala.
27. september 2014
u173906
u173906
ne ni treba,mapak če hočeš kar, me ne moti
Next
27. september 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg