Forum
Začela sem pisat ljubezensko zgodbo, ki bo govorila o El, 17 - letni punci. Upam, da bo dolga... Že naprej se opravičujem za vse napake...
Hope you like it!! <3

Naenkrat so se najine ustnice združile v eno… On me je prijel za boke, jaz pa sem njega objela okoli vratu. Tako sva se nekaj časa poljubljala. Ko je on stopil stran, sem videla kako rdeč je v obraz in nato je rekel: »No… Am… To… Moram it«. Oba sva se zasmejala in se še enkrat poljubila. Nato sem mu pomahala in stekla v hišo. Očeta sploh nisem pozdravila in sem samo odhitela v sobo ter se vrgla na posteljo. »Se je res to zgodilo?« sem vprašala sama sebe. Danes… Pravzaprav zdaj sem poljubila osebo, ki mi je všeč že od nekdaj. Moj najsrečnejši dan v življenju.

Torej… Sem Elizabeth Emilly Thomas, na kratko El. Živim v Manchestru in pojutrišnem bom dopolnila 17 let. Imam dve sestrici – dvojčici. Eni je ime Avril Bella Thomas, drugi pa Ashley Laura Thomas. Stari sta pet let. Seveda imam tudi starša, ki sta na žalost ločena – Helen Sarah McGee in Mike Antony Thomas. Živim pri očetu, počitnice pa ponavadi preživim pri mami. Imam tudi starejšega brata – Harry Timm Thomas – s katerim se zelo dobro razumeva. In od danes imam tudi fanta, ki mu je ime Ian Mark Morisson. Živimo v premožni hiši v Manchestru (to sem že povedala), mama pa v ljubki majhni hiški na Irskem v Dublinu.

»Kosilo!!« sem zaslišala Claro, našo kuharico in čistilko, iz kuhinje. Stekla sem dol po stopnicah v kuhinjo in zagledala moje najljubše kosilo: Pečenega lososa z zelenjavno omako ter pečen krompir (jaz sem namreč vegetarijanka). Seveda je bila zraven tudi solata s kumaricami. Njam… » In… kako je bilo v šoli?« me je med kosilom vprašal oče. » Pri matematiki sem dobila štiri, pri solo petju pa pet seveda«. Hodim namreč na glasbeno gimnazijo. Igram klavir, s katerim hodim na tekmovanja, in pa tudi violino, s katero prav tako hodim na tekmovanja. Sem odličnjakinja. »Kako pa kaj tvoj Ia.. Avč!« Harry stavka ni mogel povedati do konca saj sem ga vmes močno dregnila v rebra. On se hitro zagovori. Na srečo je oče tako pozorno bral časopis, da ni nič slišal. Ali pa se je samo delal, da nič ne sliši?

5 nextov...
27. december 2013
neeext
28. december 2013
aja... pa pozabla sem povedat da je harry styles ff...

<3
28. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg