u166108
u166108
Smo odprli pred 12 , 000 leti . Ja , res. Jama , ki je pobarvan z avstralsko avtohtoni šaman , kot je on konča , se ga zakolje z Nadležen , pol videl sliki . Streljaj naprej 12 tisočletij s pomočjo nekaterih funky težkih kovin časovnega zamika injama ostaja ...
Pred 12.000 leti ...
Anja ( Zoe Tuckwell - Smith) se zbudi iz nočne more . Ona je v tovornjaku , ki potujejo v skrivnostni jami , da razišče cave- slike , ki niso videli že stoletja. Z njo so ambiciozni alfa moški Dace ( Wil Traval ) , ki želi izkoristiti slike za akademske sloves ; srčkan par Čad ( Lindsay Farris ) in spogledljiva dekle Mel ( Krew Boylan ) , ki sta skupaj , se zdi , da imajo glasen seks v eksotične kraje ; sladek karakter Kris ( Rebekah Foord ) , in šala ljubeč neroda Warren ( Damian Freeleagus ) , ki se zdi, da jih spremljajo samo za zabavo .
Prijetno Zoe Tuckwell -Smith kot Anjo
Anja ima nekaj težav : se izkaže, da jo je njen zadnji fant zaklenjeno v kleti dni , kar je pripeljalo do nezaupanja med moškimi in akutno klavstrofobije . To jeproblem , da bi prišli do slik ,skupina morali zmanjšati skozi goro skozi ozko , slutnjo jami. Anja ima napad , kosi sama , in prehaja ven. Po Dace zahteva , da s pritiskom na , je Anja pustil voziti okrog gore v kampu namesto trek skozi jamo . Njena kri , vendar se zdi, da so se zbudili nekaj ...
Kaj vse to pomeni?
Skupina združiti v taboru , in klenici odpadki ni časa študira slikarstvo, ki upodablja lignje , kot bitje , lov palico, podatki , in je dovršeno stilizirano vagino . Chad in Mel sodelujejo v glasno seksa , je Kris opozoriti na močno, moško - man klenici , medtem ko Anja obveznic z ljubezniv doofus Warren . Mel ima svetlo idejo nudistično kopanje v bližnjem potoku in se pojavi zajeti v pijavke . Kasneje to noč , ona trpi strašno bolezen inskupina na koncu odločijo, da jo moram spraviti v bolnišnico . Žal za njih , jelokalna insektov življenja požrla pnevmatik vozila in se počasi jedo svojo pot skozi opremi skupine. To je približno približno takrat , da Mel zavije na slabše , in razvija zalogaja čekani in nagnjenj za nasilje .
Torej ... kdo je za ubijanje Mel ?
Kaj boskupina naredil s svojim prijateljem? Bodo pogumni jamo še enkrat ? Zakaj jedivji Mel sta strah in strah , jame ? Bo Anja našli pravi okvir za uporabo C- besedo ?
Primal jebriljanten malo filmske produkcije . Režija: Josh Reed , ki upravlja , da bi dobili raven grožnjo skupaj z nekaj zelo lepih akcijskih sekvenc o tem, kaj je moral bitiomejen proračun , ne fantastično delo . Tam jestopnja klavstrofobiji , da prinaša v filmu, ki ni omejena na jamskih sekvenc , ki v resnici niso tako impresivne . Glavni utesnjeno vzdušje prihaja na prostem :jungle inkamp -site so zunanjost , ampak se počutim kot kletka . Izolacija liki znajdejo v je otipljiv. Ni izhoda , kljub čemer nič , da jih res ustaviti , razen Bush sama. Ima nejasen občutek Long Weekend (197 o tem. Tudi to je še en Avstralec eko - film, kjerokolje igra pomembno vlogo pri uničevanju nevednih suburbanites
Sem dolgo verjel, da lahko slabe predstave uniči velik film : to je verjetno zato bom tako dolgo pogled na standardih igralskih ko pišem te preglede. Velja tudi obratno : velike predstave lahko boje up strašen film. To nistrašen film, tako da so standardi , ki delujejo na razstavi tukaj služi samo stopnjuje vzdušje. Glavni litega je presenetljivo dobro , kar je bilo opisano v nekaterih krogih kot B- film . Vsak lik je dokaj dobro sestavljen , razen morda Kris , ki ima dva ključna linije in eno vlogo , da služijo v pripovedi . Kljub temu , ko je Kris ' usoda končno razkrilamoč razodetja visi zgolj na ramenih slabe Rebekah Foord , ki jo odnese na pretresljiv način.
Na strani Y- kromosoma , imamo usodno obsesivno in ljubosumno Čad ( Lindsay Farris ) , katerega single - minded , posesivna ljubezen Mel trumps bolj pragmatičen , še dickish , Survivalist impulz klenici ( Wil Traval ). Ko gledate film , boste videli nekaj dejansko človeško interakcijo med njima , ki sta ujeta z lastnimi psihološkimi težavami v izdelavo eno slabo odločitev za drugo. Tipične grozljivke občinstvo bo kričati in Rugati in pravijo, da le ne bi naredil kaj takega : nasprotno , ti dve liki so psihološko dosledni pri svojih dejanjih , kaže, da sta bila oba akterji sposobni razviti resnično prikazovanje , kaj v bistvu znaša par sebičnih idiotov . Briljantno delo . Končno na Man- ekipe je Damian Freeleagus , ki je zelo dobro prinaša zabavno- ljubeč whinger Warren do življenja . On jesedla v skupini in on to ve . Ampak on je tudiedini človek v skupini , ne da imajo ego , ki ga je treba zaščititi , in jo kaže skozi razumevanje in prijaznost. Na preostalih dveh žensk : Mel in Anja . Krew Boylan kot Mel je presenetljivo dobro, kot ona daje naravoslovnega uspešnost pretty- girl Mel , ki je zainteresirano za seks , spogledovanje , inmalo bolj spogleduje , preden se spremenijo v grozeče divjih zveri , kriči in skače svojo pot skozi preostanek skripta . Za eno igralko , da bi lahko , da to storijo skupno stikalo , in še vedno poosebljanje občutek notranje miselni proces s tem, kar je v bistvumutant stroj za ubijanje , je neverjetno . Njeni prizori , kjerdivji Mel je kričanje in dajanje ponudb v jamo so močne in moteče. Vi ne boste videli ta vrsta poglobljene prinesel znak z zalogaja injekcijskimi zob prej.
Končno je Anja . Zoe Tuckwell -Smith daje Anja podobno globino kot preostali del zasedbe , vendar pa je njenamalo drugačna . Ona mora pokazati čustveno lok iz nekdanje žrtve do končnega dekle , ona pa to potegne dobro . Kako počne to je pa tako, da žrtev doma: Anja je že v svojem procesu okrevanja , ko smo jo veseli, in to pomaga učinkovitost z glajenjem , kaj bi lahko bilavznemirljiva prekinitev znakov loku. Tu in tam vidiš svojo ranljivost , vendar pa boste videli tudi njen borbe proti njej , še predensvet postane krvavo rdeče . Ona upravlja ukrep junakinja vlogo zelo dobro in prinaša občutek obupa v njeno telesnost , ki ne boste pogosto videli brez ženski lik ihte svojo pot skozi to.
Nekateri kritiki so baulked v WTF trenutek proti koncu filma , če pa bi bili pozorni na namige, naj bi , da so videli , da prihaja . Ne bom ga pokvari , ampak tam jelepo Lovecraftian vir za prelivanje krvi , vključno s tisto, kar se zdi , da je povezava z daljnih sorodstvenih odnosih z zgodovino jame Anja je . Genetska usoda element tako pogost pri delu HP Lovecrafta je tu underplayed , ampak to je tam, da poberem , če želite , in preprosto zamudili , če ne boste videti za to .
Vse v vsem , Primal je zelo prijetna in strokovno izdelana . Uveljavljanju le 4,8 od 10 na IMDB , da me vodi k razmišljanju , da so ljudje , ki ocenjujejo filmov na tem mestu bodisi nor , samo ne vem ničesar o filmih , ali iskali velik proračun studio grozo in končal razočaran . Morda vse tri . Kot je za njimi, sem jih vse nanašajo na zadnje besede , ki jih Anja govorijo v filmu . Zdaj pa pojdi uživali ta film
26. maj 2014
u166108
u166108
jaz ocenim od 1 do 10............... 8
26. maj 2014
u166108
u166108
od zdaj naprej ocenite sliko od 1 do 10.
28. maj 2014
u166108
u166108
28. maj 2014
9
28. maj 2014
7
next
28. maj 2014
u166108
u166108
28. maj 2014
u166108
u166108
naslov grozljivke mama
28. maj 2014
3
next
28. maj 2014
4
28. maj 2014
u163892
u163892
8
next
29. maj 2014
u124592
u124592
3
30. maj 2014
7
01. junij 2014
u124592
u124592
Im out!
01. junij 2014
u167851
u167851
7,5
15. junij 2014
u167851
u167851
next
14. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg