Forum
Oiii...No to je moj prvi forum tko da Evo začetek :

Vse se je začelo 2 leti nazaj.Neznana ženska se je sprehajala po potki pri gozdu.Našli so jo mrtvo.Niti kapljice krvi ni bilo nikjer. Našli so samo dve majhni luknjici .Izgubili so ljubljeno osebo.Najhuje je bilo Kim.Izgubila je svojo mamo.Na žalost, je pa pri njenih sedmih letih jo zapustil oče.Zdaj, Kim in Mandy živita pri svoji teti.6 mesece po smrti se je spet začela šola.Kim je šla v tretji letnik, njena mlajša sestrica Mandy pa v prvi.Mandy je smrt staršev tudi prizadela, toda nikoli ni marala svoje mame.Vedno sta se kregali.Kim in Mandy pa živita pri svojem dedku in babici.Mandy je pa imela svoje skrivnosti.Nikoli ni povedala kam gre, s kom se druži pa kdaj bo prišla domov.Kim je skoraj vsako noč v strahu mogla jo iskati.Vsakič, je mislila, da je umrla.Kdo je pa bila Kim?Kim sem bila jaz.In spoznali me boste čez mojo zgodbo.
19. september 2011
2 nextaa rabm
19. september 2011
http://www.bravo.si/Portals/0/LiveContent/623/Images/16h99fs.jpg

To je Mandy
19. september 2011
Ej kko dodaš fotke??'?
19. september 2011


20. september 2011
ALELUJAAAAAA najdla kko daš fotke
20. september 2011
Evo zdej bom dala slikce
20. september 2011
next next next next nextnext next next next next next next next next next
next next next next next next next next next next
next next next next next next next
20. september 2011
Fotka mene, mami pa očija k sm bla mejhna...
20. september 2011
To sm jst...
20. september 2011
To je pa Mandy...
20. september 2011
u20423
u20423
next
20. september 2011
Ajde bom že zdej nextala... :
Danes je bil prvi dan šole.Polno pozdravov in objemov sem prejela.Po približno dvajsetih minutah sem končno na drugi strani hodnika, našla mojo najboljšo prijateljico Amando.Seveda sva poklepetali kako ima nogometaš Nick seksi trebušček.Malo preveč naglas sva klepetali, kar je tudi naletelo na naslednje vprašanje: »Punci.Saj vesta, da Nick ne bo nikoli vajin kajne? Samo moj bo za vedno«. Obrnili sva se in videli kako grdo naju Brittani gleda grdo.Seveda nama je to ona govorila. »Uf, ti neumna blondinka. Pač, Nicku so všeč veliki dekolte, pa rit. No dekolte že imaš, samo rit imaš pa kar preveliko.« sem ji zabrisala.Izdihnila je, se obrnila in odšla.Tudi z Amando sva odšle na stranišče.Videla sem nekoga, ki je hitro zbežal v stranišče.Takoj sem pomislila na Mandy... 2 nexta rabm
20. september 2011
Amanda
20. september 2011
To je pa Brittani...
20. september 2011
u20423
u20423
nexxt in next
20. september 2011
next ful dobr a je brittani kaja
20. september 2011
Valda
20. september 2011
Na srečo je Amanda znala plezati po straniščih.Seveda ker že tri leta trenira plezanje.Skočila je v kabino v kateri je seveda bila Mandy.Amanda je odklenila vrata.Mandy me sploh ni pogledala.Nekaj mi je prekrivala. »Mandy...Rada te imam.Skrbi me zate.Nekaj mi prekrivaš in verjami mi, ugotovila bom kaj.«. »Nikoli ne boš! Kaj te zanima! Brigaj se zase! Ti in tvoja Amanda ne bosta nikoli ugotovili!« mi je nazaj zabrusala in hitro zbežala.Nikoli mi ni kaj takšnega zabrusala.Nekaj je hudo narobe, in jaz ne vem kako to tudi ugotoviti.Ne bom je mogla vsako noč loviti po parkih,klubih in hišah.Po prvem dnevu sva z Amando odšle na sladoled.Vrnila sem se domov.Vrgla sem se na svojo posteljo in prižgala svoj I-Pod.Po desetih minutah se že takoj zaspala.Imela sem najbolj čudne sanje.Videla sem, kako je nekdo ugriznil Amando na vrat.... nextam???
20. september 2011
u20423
u20423
itak
20. september 2011
next
20. september 2011
.Padla je po tleh.Jaz sem hitro zbežala, saj bi lahko tisti »nekdo« tudi mene ugriznil.Prišla sem do nekega gozdova.Bežala sem kolikor hitro sem zmogla.Tisti »nekdo« je bil veliko hitrejši od mene.Zagrabil me je za ramo in mi glavo nagnil na desno stran.Zgodilo se je točno to kar sem se bala.Ugriznil me je.Od bolečin sem jokala.Kot v resničnem življenju.Zbudila sem se.Stekla sem v kopalnico.Na srečo sem se zbudila brez praske.Vrat me je pa vseeno bolel.Polna začudenosti in strahu, sem poklicala Amando.Ni se mi javila.Še dvakrat sem jo poklicala.Nisem imela sreče.Hitro sem stekla po stopnicah in se obula...Next?
20. september 2011
next
20. september 2011
Babi sem rekla, da pridem takoj nazaj.Nisem je niti poslušala če mi je kaj nazaj rekla.Tekla sem, kot v sanjah.Končno sem prispela do njene hiše.Njen oče je odprl vrata. »Ja Kim! Amande ni doma.Rekla je,da gre na sprehod v gozd.Saj mislim, da bi mogla zdaj enkrat priti.Lahko prideš notri in počakaš.« Presenečeno sem ga pogledala in mu rekla »Ne! Jo bom šla kar jaz iskati.Moram vedeti kje je!«. Hitro sem stekla po potki, ki je vodila v gozd.Tekla sem in tekla.Nisem je našla nikjer.Spreletel me je strah, ki ga nisem nikoli začutila.Vedela sem, da je nekaj narobe.Usedla sem se na tla.Razmišljala sem, kaj bi naredila, če bi Amanda res bila v težavah.Zaprla sem oči.Zaslišala sem kričanje.Hitro sem jih odprla in vstala.Sledila sem kričanju.Zagledala sem Amando na tleh.Kričala je in kričala.Stekla sem do nje.Pogledala sem njen vrat.Nič ni imela.Tresla sem jo in tresla.Dotaknila sem se njenega vratu.Zakričala je, kot še nikoli.Poklicala sem rešilce.Po petih minutah so prišli.Meni se je zdelo, kot celo večnost...Next???
21. september 2011
u60317
u60317
next
21. september 2011
u20423
u20423
next
21. september 2011
Poklicala sem njenega očeta, in mu vse povedala.Reševalci mi niso pustili, da bi šla z njimi.Tekla sem do njene hiše, ni zagledala njenega očeta.Hitro sva skočila v njegov avto.Po dveh minutah sva prispela.Tekla sva do njene sobe.Zdravnik je že čakal pred vrati.Ugotovil je, da sva prišla zaradi Amande. »Vse je vredu.Ne vemo še zakaj čuti neznosne bolečine.Dali smo ji uspavala.Čez približno eno uro se bo zbudila.« Olajšano in še vedno prestrašeno sem se usedla na tla.Razmišljala sem, kaj če so bile tiste moje sanje slutnja.Samo, kdo bi ugriznil Amando?Tisto je bil človek v mojih sanjah.Človek pa ne more ugrizniti človeka.No, normalen človek.Amanda pa ni imela nič na vratu.Čas je hitro minil, in zdravnik je že prišel in nam povedal, da se je Amanda zbudila.Stekla sem do njene postelje in jo objela.Potem me pogleda in reče »Kaj se je zgodilo?Zakaj sem tukaj?« »Se nič ne spomniš?Amanda, tebe je nekdo ali nekaj ugriznilo za vrat.No, to bi razložilo zakaj si potem kričala od bolečin.Toda ničesar nimaš na vratu.Jaz sem te našla, potem pa poklicala rešilce.Ali te kaj vrat boli?....Aja pa jst ponavad nextam po 2eh nextih evo...Zdej pa 3nexte rabm..
21. september 2011
u20423
u20423
next next next trije
22. september 2011
hehe ok bom upoštevale te "3" nexte
Samo strmela je vame, kot da bi bila duh.Nestrpno sem čakala, da bi odgovorila.Toda nič.Strmela je vame, kot da bi jo nekdo nadziral.Preplavil me je strah.Kot, da se je naj bojim.Odšla sem na stranišče.Sklonila sem se proti umivalnika, da bi spila nekaj vode.Dvignila sem se, in v ogledalu sem zagledala....tistega neznanca, ki je Amando ugriznil v mojih sanjah.Obrnila sem se, zakričala in nazaj pogledala v ogledalo.Ni ga bilo več tam.Planila sem v jok.Nisem vedela zakaj.Mislim, da zato ker bi bile tiste moje sanje slutnja na nekaj groznega.Pa Amanda zgleda da jo luna nosi, ampak jo ne.Resno me je bilo strah.Stekla sem domov.Dolga pot je bila,toda jaz nisem čutila utrujenosti.Ura je bila pet popoldne ko sem prišla domov.Sezula sem se, in stekla v svojo sobo.Prvi dan, pa se je že toliko zgodilo. Next?
22. september 2011
u60317
u60317
next
22. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg