Forum
* Ellie Minnie Monster *
Sedela sm na njegovi posetlji in čakala da se mi pokaže.Pod sabo sm začutila nekaj špičastega in imel je oblike umetnega luleka:3. ,,Minnie!'' sm zaslišala a se nisem zmenila.Že sm odgrnila posteljino in ga zagledala.Bil je vijolične barve.Od koga je...^o^
04. junij 2012
u93744
u93744
Nexty pikuč moja najdražja..*
04. junij 2012
Nadaljuj :*
04. junij 2012
* Jake Trinkiller *
Bila sm rahlo razočarana ker sm mislna da me vara al pa podkupuje da.. ,,Minnie!'' sm spet zaslišala Jakea.Oči so se mi rosile ,v kotičkih so se mi nabrale kaplice in zjokala sm se.,,Minnie?'' je v spodnji majci k meni pridesel Jake.,,Kaj je to?'' sm iz kauča izvlekla..
,,Ni moje.'' se je nasmehniu.,,Seveda ne!'' sm se zdrla in pobrala oblačila.Odšla sm domou.Oz. saj sploh nimam doma.Šla bom na rdeči križ:3
...
2 next..< 33
04. junij 2012
Next :*
04. junij 2012
u93744
u93744
Next :3
04. junij 2012
Šla bom na rdeči križ. Odločeno sm hodila po onesnaženi cesti do ovinka kjer so mi pred nosom že mrgolele muhe klošarjeu.,,Ali pa raje ne-.-'' sm si zašepetala in stekla stran.V joku nisem vedla da se odpravljam proti vratom svoje babice.,,Minnie?'' zaslišim škripajoč in zastareg glas.,,Oh,babi.'' se z namrščenim pogledom nasmehnem.,,Greš na torto?'' me objame.Oh,bejš u rit js rabm bajto!, sm si mislna in privolila.Po desetih minutah sm bla že u Starbucksu in hamsala slastno čokoladno torto.Iz ust mi je lil preliu.Zagledala sm prjatle ki so rauno prhajal proti men.Obrisala sm si kotičke ustnic in pozornjeje pogledala proti vratom.Za sabo sm že začutila dih.,,Se nam res ne boš pridružila?'' pred mano je stal Lukejou brat Max.Zloo sta si različna:3

* Max Trinkiller *
Maxa sm ošinila z pogledom in z nasmehom nakazala na nevarnost - mojo babico.,,Bom jas.'' mi zašepeta.,,Boste zmogli gospa?'' se ji nasmehne.,,Domou bi šla.Kje je Minnie!'' se je zdrla.Ceu star bucks se je stresu.,,Zasrala sm.'' V visokih petah sm začela tečt.Zakaj ne bi blo moje žiuljenje mal noro? Enostavno noro!
https://weheartit.com/entry/30016972
08. junij 2012
u93744
u93744
Nexty :3
08. junij 2012
u84628
u84628
next:3
08. junij 2012
Za mano je ostajal dim mejhnih koščkov ki so leteli vse pousod.Nisem se več ozirala na to,kaj delam.,,Minnie!'' sm zaslišala.Bil je 'množinski' moški glas.Bil je Luke z svojimi frendi.Maxa nisem videla dokler nisem zaprla oči.Ja.Zaprla sm jih in videla Maxa kako me kot pepelko al kaj je poljubi na usta in se prebudim.:3. Zasanjano sm ležala na tleh ko so me drugi budili ko da sm mrtva.,,Hejla.'' sm se jim nasmehnila in se obrnila proti množici kjuti boysou:3. ,,Hejla.'' mi je podal roko eden izmed njih.,,Ime mi je Nick.'' se mi je nasmehnil in me z njegovimi ,mišicami' povzdigniu s tal.

* Nick Millerthin *Pogledala sm, proti njegovim čokoladno rjavim očem in se mu nasmehnil.Podrgnil sm si po riti da sm še prilepljene kamenčke pobutala dol.,,No,Ellie?'' se je v ospredje zriniu Luke.,,Spet?'' sm si naglas mislila in zavzdihnila.,,Tisto ni bilo..'' prijeu me je za roko a sm kmalu v daljavi že zagledala ...
08. junij 2012
u93744
u93744
Next :3
08. junij 2012
Next :'D
08. junij 2012
V daljavi sm zagledala svojga fotr kako je tekeu proti men.Ni bil krvavo rdeč,ni biu modro sledeč a biu je zeleno ušeč:3. Ja.Bil je zelene barve.,,Hejla.'' sm se mu nasmehnila.,,Tvojo mati..'' uzel je kratek oddih.,,Je povoziu čoln.'' solze so se mi zlile po licu.,,Neee!!!'' kričala sm na istem mestu kako uro in pol potem pa odnehala.Za ramo me je prijeu Nick.,,Pospremiu te bom domou.'' nasmehnila sm se mu in ga močno objela.
* Mary Monster Ckuck * - MamaMoja mama je bila zelo zelo mlada ko sta se z očetom Thomasom poročila.Po enem letu zakona sta me dobila.Nisem edinka imam sestro Kelly.
* Kelly Monster *Kelly je sicer mlajša od mene a bolj izkušena.Je res moja najboljše prjatlca na ceumu worldu.Moj oče,Thomas Monster,pa je,kakor še neveste,najbogatejši človek v europi.A to ne zadeva mene in Kelly.Kelly in jas se mirno zabavava in ne zaprauljava denarja v igralnicah,za cigarete.No učasih Kelly kakega prižke,a to eno škatlico na leto.Ali podobno.
* Thomas Monster *................................................................................................................
Next.'?
09. junij 2012
Popravek:
* Kelly Monster *


09. junij 2012
next
09. junij 2012
u68138
u68138
next
09. junij 2012
Next< 3
09. junij 2012
Nick me je pospremil domou.Seveda so mu usi zavidali,ker nima veliko fantou priložnosti da za roko drži še kar zelo 'pupularno' punco.V daljavi sm zagledala objokano Kelly.,,Minniee!!'' skočila mi je v objem in mi na lice pritisnila poljub.,,V redu je.'' me je božala po laseh.Thomas (oče) se nama je kmalu pridružiu in skupej smo šli v našo 'Big Vilo' < 3
Našo vilo že od takrat ko smo jo dobil obletava kar nekej paparaceu kar mi gre nažiuce.
Skos se sliš ,,Click!'' in ,,Bum!'' ko enka tresnem po glau:3.
Vila se imenuje po mami - Mary Fairy.Nama z mamo je bila vedno najljubša beseda 'lolj.:*'
kar je malu podedoval oče in nato Kelly.
................................................................................................................
* Mary Fairy * - VilaImamo tut hotel.Bl je od mame.Zdej bo še en problem ki ga bomo stežka odvozlali.
* Konichiwa Hotel * - HotelZa počitnice pa hodimo na morje jupii! < 333 Obožujem našo bajto tm.A spet problem.Kdo bo skrbel zdej zanjo? Mogoče naše 'čistilke' naujo več hotle delat:$
* Family Pack * - Hiša na počitnicah.,,Home,sweet home!'' se vržem na kauč in z prstom nakažem na Nutello Go!.
09. junij 2012
Neekštii Miškaa.!!
09. junij 2012
u68138
u68138
neeeeeext
09. junij 2012
Kelly je iz omarice v kuhinji prnesla čips in men Nutello.Vrgla se je na kauč poleg mene in me močno objela.,,Opalaa:3'' se je zasmejala ko se ji je čips popolnoma raztresu po butari.,,Oh Kelly.Si že pozabila na smrt?'' sm jo nasmejano pogledala.,,Jaz sem.'' sm dodala in se ulegla.,,Sm.'' se je skotalila in Bum! Pristala je na blazinah ki so ravno minuto prej letele iz kauča.,,Se greš tepst z blazinami?'' sm vrgla Nutello na tla in prijela enega od pouštrou.Začele sva se obmetavat in tepst.Čips je lažau na tleh,odprta cocacola z mintom notr je lebdela in midve sva se enostavno zabavale.
,,Hejla.Sm že nazaj!'' sva zaslišale Thomasa ki je rauno prišeu iz trgovine.,,Oh punci.'' je šel mimo mene.,,Zunej vaju nekdo čaka že kake pou urce..'' nama pomižikne in odide iz kuhinje.
09. junij 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
super zgodba
09. junij 2012
Seveda sm bila na sred žiučnega zloma,saj me nekdo,tist NEKDO moti pri zabavi.,,Haj.'' nemo zauzdihmem ko odprem vrata.,,Gud day.'' se mi 'nekdo' nasmehne.,,Z vami bi radi posneli duet...'' zazeham in ga poslušam napej.,,One direction,Katy Perry in nekej drugih ki sm jih pozabu.'' nasmehnil se mi je jaz pa sm prijela Kelly za roko in tistemu 'nekdotu' prišepnila.,,Takoj bova nazaj.'' Kelly sm v hiši močnoo objela in ji na lice pritisnila poljub.
Kelly si obriše solze sreče in steče v sobo kjer sva buljile v omaro kaj bova oblekle.
,,Zrihti si bučo js bom zbrala oblačila.'' me odrine v kopalnico in začne gledat obleke.Ženska ma noro hude obleke pr seb, js pa jih takoj strgam al pa kej:3.
Končno sva se zamenjale.Ona v kopalnico js v omaro.,,Uaaaau.Resno'?'' jo objamem.Oči se mi zasvetijo.Izgledala je fantastično in jas bom še bolj.
* Kar mi je zbrala **Kar je seb zbrala*
Neext'?*Klikn*:3
09. junij 2012
Neext.!!
09. junij 2012
Skupej sva zdrvele po stopnicah do Thomasa.,,Dadddy!'' sva ga naenkrat objele.,,Okej,kaj skrivata.'' se nama je nasmehniu.,,Katy Perry hoče z nama posnet duet in..'' takarat je bila moja runda za nadaljevanje.,,In..One direction! Oči Niall bo tm!!!'' sm ga stisnla k seb.,,Okej okej.Lahko gresta.Kadar hočta sta lahka doma,sam dejta pazt nase prosm!'' objel naju je in nama usaki dal verižici za srečo.Še zadnjič sm ozrla Thomasove oči potem pa sva izginili za vrati.,,Smo?'' naju je 'nekdo' pogledu.,,Prvo: Kak ti je nejm car? Drugo: Kako nama je uspel? Tretje: Hvaaaaalaaaa!'' sm zaupile v en glas.,,No..Ime mi je Richard.Uspel vama je tko,ko sta med poukom pele,vaju so prjatli slišal in vas prjavl na tekmovanje.To so usi 'naj' glasbeniki ocenjeval in zmagale sta.In.. nizakej.:3'' Kelly se je spraula na kolo,js na rolko in Richard peš:3.
Spomnla sm se že 'stare' fotke naju z mami kako sva nrdile enak.Zasolzile so se mi oči.,,Minnie? Si uredu?'' se je ustavila Kelly in me objela.,,Ja.'' sm se ji nasmehnila.,,Kje je Richard?!'' sm zaupila ko sm pogledala okrog.


09. junij 2012
u93744
u93744
Nextey.
10. junij 2012
u22333
u22333
next pikić.;33
10. junij 2012
Richarda še zdaleč ni bilo blizu.,,Verjetno je kam zavil.'' se mi je nasmehnila Kelly in si popraula čupo.,,Okej.Vidm ga.'' sm pospešla in ga dohitela.,,Oh.Hejla.'' se nama je nasmehniu.Stopila sm iz rolke in 'nekdo' nama je odprl vrata.,,Napreej.:3'' se nama je nasmehnil Richard in ustopile sva.Studio je biu waaaaaaaaaw.! :$ Sam buljila sm in...
,,Hejhoj.'' na tleh sm zagledala koščke čipsa.Ozrla sm se proti Niallu.Zardela sm in mu odzradula.,,Heeej.'' bil je le majhen poljub na lice.Prijatelstvo na prvi pogled:$
* Niall Horan *Skupej z Kelly sva stopale po 'bolj malo' osvetljenih hodnikih za nama pa Niall in Richard.,,No punce.Dobro pojeta.'' sm zaslišala mljoskanje Nialla..
10. junij 2012
u22333
u22333
next.:$
10. junij 2012
Nexteii^^
10. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg