Forum
Hej Spet sem tu. Imam nov profil in na prejšnjem sem že pisala zgodbice. Bile so zelo uspešne in odločila sem se, da napišem še eno. Upam, da jo boste brali in vam bo všeč. Šlo bo o punci... pa saj boste prebrali. Zadnji teeden počitnic je in ko bo šola bo najbolj jasno-čemu le ta naslov. Potrudila se bom nextati čimveč. Ampak, ne pišem za koga drugega. To zgodbico bom pisala zase. Saj veste kaj mislim... :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Še vedno je strmel vame. Približeval se mi je in kmalu sem začutila njegovo sapo v bližini mojega obraza. Auč, tole je pa bolelo. Odprla sem oči in ugotovila, da ležim na tleh v svoji sobi. Spet sanje. Ko se zbudiš, si pa želiš, da bi bile resnične. Pobrala sem se in se vrgla nazaj na mojo posteljo. Pa da še povem nekaj o meni.
Sem Anna. Prihajam iz okolice Celja. Stara sem 14 let in pred mano je deveti razred osnovne šole. Potem grem v gimnazijo. Treniram hip hop in obožujem ples. Igram pa tudi harmoniko. Po eni strani se tega ne sramujem. Pa saj sem Štajerka a ne? Imela sem dva fanta. Prvi mi je zlomil srce in kogarkoli spoznam me razočara. Strah me je, da se bi spet zaljubila in ne zaupam več fantom. Slaba izkušnja pač. Trenutno je zadnji teden počitnic, jaz pa še sploh nisem šla na celjski bazen. Hjoj, tipično zame. Moji načrti za poletje se nikoli ne izzidejo. Glede valete v 9. razredu me sploh ne skrbi več. Imam soplesalca. To je to. Pogovarjava se vsak dan. On je všeč meni in jaz sem njemu. Včasih me tudi on razočara in lahko samo upam, da se ne bom zaljubila.
Mislim, da je dovolj o meni. Vstala sem in se odpravila v kopalnico. Uredila sem se in oblekla svoje kratke hlače in majico. Ljubim poletje. Usedla sem se na stol v moji sobi in prižgala računalnik...


21. avgust 2012
next!
21. avgust 2012
Nextt,NexttNexttNexttNextt
21. avgust 2012
dobite dans next :3
22. avgust 2012
Računalnik se je prižgal in začela sem brskati po internetu. Nič novega, le na twitter-ju so neke objave 1D. Prebrala sem jih in nato pogledala po facebooku. Le kdo je dosegljiv? Hm... Miha, Luka in Tim. Pa še seveda, nekaj punc. Da vam razložim kdo so to. Moja trojica ali kako bi lahko rekla, če se bi šalila.
Miha je včasih plesal z nami in potem sem ga po nekaj letih spet srečala. Zaljubila sem se in postal je moj fant, moj prvi fant. Sploh me ni imel rad, ker so mu računalniške igrice pomenile več kot jaz. Samo, da veste: raje se ubijem, kot da se še enkrat pogovarjam z njim.
Luka je bil moj dober prijatelj. Ko sem spoznala Miho sem opazila tudi njega. Veliko sva se pogovarjala in ves čas je bil zaljubljen vame. Miha me je prizadel, on pa mi je še vedno stal ob strani. Postal je moj drugi fant. Nisem ga res ljubila, ampak sem ga imela samo rada. Saj veste kako to mislim? Zapustila sem ga na 1. april. Ja, vem, da je kruto.
Tim pa je moj soplesalec na valeti. Res se veliko pogovarjava. Vsak dan, če je le to mogoče. Vedno imava najboljše pogovore na skypu. Razume me, kot jaz njega. Ve vse o meni, o moji preteklosti, fantih pa me še vedno ne sovraži. Za prvega fanta je pa rekel, da je bedak. To tudi jaz mislim.
Dovolj o tem. A bi bilo dovolj o preteklosti ali vam še povem nekaj o zadnjem šolskem dnevu v 8. razredu? Ne bom govorila o šoli, ker je dolgočasna in potem bi bila tudi moja zgodbica podobna šoli.
Verjetno veste, da je na zadnji šolski dan Radio Rogla vedno pripravi zabavo. 15-letka je bila letos. Kot sem že rekla plešem hip hop in tam smo nastopali. Moja najboljša prijateljica je zaljubljena. No...ni, ampak je najin sosošolec zaljubljen vanjo. On pa je moj sosed in res si želim, da bi postala par saj bi bila tako prisrčna. Ampak žal se ne konča vedno tako kot mislimo, da se bo.
Spet sem malo zašla. Na 15- letki sem imela načrt. Spravila ju bom skupaj. Sosedu je ime Marko in s sabo je imel dva prijatelja: Benjamina in Tima. Moja prijateljica je Nina in z nama je bila še Tjaša. Tjaša, jaz, Benjamin in Tim smo dobro sodelovali pri parčkanju saj smo ju nekaj časa pustili sama, mi pa smo se sprehodili po trgu. Res je bilo fajn.
Nina in Marko sta nekaj imela in na koncu sta se objela, ker je on Nino pospremil do parkirišča. Čakali so jo starši. Bil je res čudovit dan in ko sem ob desetih prišla domov sem se z Markotom nekako dogovorila, da mi je uredil to s Timom. Komaj čakam na valeto in trenutke z njim!
Pa gremo spet v sedanjost. Tim verjetno igra kako igro saj bi me že kliknil, če bi imel čas in zato sem se odločila, da grem malo ven...


To je Luka.To je Miha.To pa je Tim-moj soplesalec.
22. avgust 2012
next
22. avgust 2012
u30718
u30718
nekštii! omg svetovno pišeš
23. avgust 2012
zaljubljena < 3 - prazaprau niti ne. je velik ful boljših zgodbic od te...moje.
še dva nexta in nadaljujem! :*
23. avgust 2012
next naibolš pišš
23. avgust 2012
am... prauzaprau niti ne ^^
še en next pa nadaljujem.
23. avgust 2012
neext
23. avgust 2012
zj ste me pa

bom probala zle en next napisat
23. avgust 2012
Preoblekla sem se in pograbila svojo torbico, ko mi je zazvonil telefon. Klicala me je Nina. Nisem utegnila reči niti besede, ko je že rekla:''Heeej, spravi se na skyp! Dolgčas mi je pa sem te izbrala kot mojo žrtev''. Nič druga mi ni preostalo, kot da sem torbico spet odložila in odšla do prenosnika. Usedla sem se na stol in skoraj sem ponorela, ko mi je spet zazvonil telefon. Tokrat je bila Sara. Moja druga najboljša prijateljica. Ampak imam še vseeno raje Nino. Vprašala me je, če bi šla z njo na morje. Za en dan v Izolo. Vprašala sem mamo, ki mi je dovolila. Torej, jutri grem v Izolo! Končno sem prišla do skypa. Vpisala sem se in Nina me je že klicala. Pogovarjali sva se in se smejali. Gledali sva smešne posnetke od One direction in se smejali. Kako je Harry enkrat padel na odru. Od vseh mi je najbolj všeč in bolj gledam njihove posnetke, bolj si želim, da bi lahko šla v London in ga spoznala. Ali pa, da bi prišli v Slovenijo! Moja želja je velika in vem, da se ne bo nikoli uresničila. Le sanjam lahko o tem. Pa sem spet zašla. Pogovarjali sva se približno dve uri. Medtem me je mama še klicala na kosilo. Čez nekaj časa sva v pogovor dodali še Tima. Skupaj smo se pogovarjali in bilo je res zabavno. Tako je bil mimo moj dolgočasen dan. Enako je čez cele počitnice. Še en teden in spet bo šola. Verjetno mislite, da sem nora, ker bom rekla to. Ampak, šole se veselim! Ko bom končno videla vse moje prijatelje, spet tisti nepozabni trenutki med odmori in hecanje učiteljic. Zadnjo leto smo skupaj. Pa še valeta! To bo raj, dokler ne bo prišlo do učenja. Zakaj vedno začnem o novi temi ter zaidem? Sledila je še večerja in pripravila sem si nahrbtnik za jutri. Preden sem odšla sem še spila moj čaj, ki mi ga je skuhala mama. Odpravila sem se v kopalnico in čez pol ure sem že ležala v moji postelji. Ne, nisem odšla spat. Samo delam se, da spim. Hitro sem pogledala, če so ostali v postelji in vzela telefon. Hvala mojemu najdražjemu bratu, da mi je povedal geslo Wifi-ja. Prijavila sem se na fb in Tim me je že kliknil. Pogovarjati sva se začela, ko mi je rekel naj se prijavim na skype. Dogovorila sva se, da ju bom z njegovim najboljšim prijateljem le poslušala, ker ne morem govoriti. Imela sta res smešne pogovore in komaj sem se zadržala, da se nisem začela naglas smejati. Jaz sem Timu pisala sporočila, namesto, da bi govorila. Nisem želela zbuditi mame. Približno do dveh ponoči smo se pogovarjali in potem je odšel. Kmalu za njim sem odšla tudi jaz. Poleg besedice nočko pa sem dobila še poljubček. Ah, ko pa ne vem kaj čutim do njega.~~~~~~~~~~
se opravičujem za brezvezn next ampak tako je moje življenje trenutno
23. avgust 2012
u32306
u32306
Nc ni brezvezn NEEEXT!
23. avgust 2012
u70569
u70569
neeeeeext!
23. avgust 2012
Harry je stal pred mano. Še dva metra in bi se ga lahko dotaknila. Prišel je do mene in …
''Anna!! Zbudi se!''. Sovražim take trenutke, ko mi mama pokvari sanje. Malo slabe volje sem se odpravila v kopalnico. Hitro sem se oblekla za na morje. Ja, spomnila sem se, da grem v Izolo. Danes! Moj dan je že lepši. Čez pol ure sem že stala na avtobusni postaji, kjer me je čakala Sara. Sledile so približno tri ure vožnje. Mislila sem, da se bom dolgočasila. Pa ni bilo tako. Usedli sva se na sedeže na sredini avtobusa in začeli poslušati glasbo. Klicali sva Tima in njegovega najboljšega prijatelja-fanta od nje. Mogoče je bilo res malo nadležno… Bad girls! Muahahaha. Pa še najbolj zabavno! Umirali sva od smeha, ker sva plesali po avtobusu. Verjetno so mislili, da sva nore. Kakorkoli.
Ko smo prispeli sva poiskali kotiček, ki je bil vstran od ostalih. Bilo je nekaj komarjev saj je bil poleg grm. Preoblekli sva se v kopalke in stekli v morje. Nekaj časa sva se kopali in plesali v vodi. Ugotovili sva, da je angleški valček zelo težko plesati v morju med valovi. Približno ob enih sva se suhi odpravili v mesto. Na kosilo. Bilo je res strašno vroče in ves čas sva hodili ob plaži. Prispeli sva do restavracije in naročile pico. Kmalu sva se že sprehajali po plaži naprej. Šli sva še dlje in kar naenkrat je Sara iz torbice potegnila fotoaparat. Slikali sva se in te slike bodo kmalu na facebooku. Počasi sva se odpravili nazaj in odločili sva se, da bova odšle bose. Japonke sem nosila v roki in asfalt. To pa je vroče! Peklo naju je in zato sva tekali od sence do sence. Po cesti, mimo ceste, povsod! Bilo je res smešno. Nekajkrat sva še klicali fanta in razmišljali sva, da bi poslali razglednico. Ugotovili pa sva tudi to, da se nama ne da hoditi na pošto, ker niti ne veva kje je. Ko sva prispeli, sva šli še v morje in kasneje sva se nastavljali soncu. Odigrale sva še nekaj rund taroka. Ta izlet je organizirala neka zveza in njena mama je bila organizatorka. Zato sva lahko šli zraven in uživali zase. Ostali otroci, ki so tudi bili tukaj pa so brcali žogo blizu naju. Neke pripombe so meli in ko smo prišli na avtobus, da bi se odpeljali nazaj in ko je imel eden izmed njih neko pripombo na moje prsi. Ah, prekipelo mi je! S Saro sva jih malo nadrli in zaključili potem pa so dali mir. Ne bodo mene izzivali neki otroci tri leta mlajši od mene! Halo? Ko sem prišla domov sem bila izmučena in umila sem se ter se odpravila spat. Saj veste kako to gre a ne? Telefon v roke pa lahko noč. Včeraj pa je bilo še nekaj druga:
Prijavila sem se na facebook in na chatu me je kliknila Urška. Kdo je to? Punca od Luke. Od mojega bivšega fanta. Vprašala me je kako sem in to… potem pa je prišla do teme kako kaj Luka in zakaj sem ga pustila ter da ve kakšen sms sem mu napisala 1. Aprila. Zaradi tega sem se počutila že kot pošast. Nimam pojma kaj bi rada od mene in zakaj mi piše nekaj o njenem fantu. On je moja preteklost. Napisala sem ji kaj bi rada od mene in odpisala mi je da bi rada, da ji povem zakaj sem ga zapustila. Napisala sem ji:''Ni mi jasno zakaj sedaj ti meni nekaj govoriš o Luki? Lej, ni pomembno! Skupaj sta in oba sta srečna. Kaj bi še rada? Jaz nisem ljubosumna, če misliš. Želim vama vso srečo in to… Luka ve vse, kar more. Ti ga ne boš zapustila kolikor sklepam. Torej je vse okej?! Mene je on to že vprašal in sem mu povedala.''. Nič ni odpisala. Upala sem, da bo dala mir.
Danes pa spet isto. Kliknila me je in spet hotela vedeti, zakaj sem ga pustila. Tokrat sem imela dovolj. Napisala sem ji: ''Glej! Kaj sva imela midva z Luko je preteklost! Me sploh ne zanima kaj imata vidva in kaj imaš ti in kaj ima on! Ne gnjavi mi več z njim okej?''. Res ne vem zakaj je tako nadležna.


24. avgust 2012
Ali mogoče vi veste, zakaj je Urška tako tečna in hoče izvedeti... ?
24. avgust 2012
u70569
u70569
next + nevem
24. avgust 2012
neext!
no idea < 3
24. avgust 2012
u32306
u32306
Neeext!!!
Tut brez ksne Moje ideje Bo supr
24. avgust 2012
bom probala en next dans napisat ja
25. avgust 2012
am...se opravičujem. To zgodbico bom zaklučla...Mam ideje ampak nimam časa. Deveti razred sem in ja... Pa še nihče ne bere. Tim pa ja... happy end al kk bi rekla?
Moj je. Zalublen je u mene... moja BFF je njenemu onemu povedla da sm u njega in pol je to do njega prišlo in se je lepo vse razjasnalo. Sma na nek način skup...sam neuradno al kk bi rekla. sam povem...
Love ya all < 3
29. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg