Forum
ᴇᴠᴏ! čᴇᴘʀᴏᴜ ᴍᴏᴊᴇ ᴢɢᴏᴅʙɪᴄᴇ ɴɪsᴏ ɴᴇᴋᴇᴊ ᴜsᴘᴇšɴᴇ, ᴍᴇ ᴛᴏ ɴᴇ ᴏᴅʀɪɴᴇ ᴏᴅ ᴘɪsᴀɴᴊᴀ!
ᴜžɪᴠᴀᴍ ᴠ ᴛᴇᴍ, ᴋᴀʀ ᴘᴏčɴᴇᴍ ɪɴ ᴛᴏ ᴊᴇ ᴅᴇᴊsᴛᴠᴏ, ᴅᴀ sᴍ sᴇ sᴘᴇᴛ sᴘʀᴀᴠʟᴀ ɴᴀᴘɪsᴀᴛ ғᴀɴғɪᴄ.

ɢᴏᴠᴏʀɪᴠ ʙᴏ ᴏ ᴘᴇᴛɪʜ ᴘᴜɴᴄᴀʜ. ᴠsᴀᴋᴀ ɪᴍᴀ sᴠᴏᴊᴏ ᴢɢᴏᴅʙᴏ, ᴋɪ ᴊᴏ ɪᴢᴠᴇsᴛᴇ ᴠ ᴜᴠᴏᴅᴜ ᴠ ᴢɢᴏᴅʙᴏ.
ɴᴇ ʙᴏᴍ ᴘʀᴇᴠᴇč ʀᴀᴢʟᴀɢᴀʟᴀ ɪɴ ɴᴀᴋʟᴀᴅᴀʟᴀ ᴀᴍᴘᴀᴋ ʙᴏᴍ ᴋʀ ᴢᴀčᴇʟᴀ!

ʜᴏᴘᴇ ʏᴏᴜ ʟɪᴋᴇ ɪᴛ!

⓿ ⓿ ⓿ ⓿ ⓿ ⓿ ⓿ ⓿ ⓿ ⓿

*Uvod*
-Amanda Hamburg

Sem Amanda. Hamburg Amanda. Stara sem 16 let. Sem neobičajno dekle z neobičajnimi navadami. Slabimi navadami. Že od štirinajstega leta si življenje lepšam z drogami in alkoholom. No, nekateri se ne strinjajo z mano. Pravijo, da si življenje slabšam oz. uničujem.
Briga me, moje življenje, moja pravila.
Staršev ne skrbi zame, ker jih sploh nimam več. Umrla sta mi oba, na kraju nesreče. Torej, v mrzli vodi. Zamrznila sta. Ona dva sta razlog, da sem to kar sem. Če se jima to nebi zgodilo, nebi bila pijanka in za drogirana. To počnem, ker hočem k njima. K njima v nebesa. Hočem ju nazaj. Z vsakim odmerkom droge sem višje in bližje njima. Vem, da če bi vedela, kaj počnem bi me kregala a morem. Rada bi umrla a me vsi prijatelji vlečejo k življenju. Nihče mi ne dovoli, da grem na svobodo. Ne razumejo, da je ta želja neizpolnjena že dve leti?
Vem, da ne počnem prav ampak si želim videti starše in želim umreti.

Amanda Hamburg:
-Lily Armstrong

Sem Lily Armstrong. Dekle, ki živi že 16 let. Dekle, ki samo sanja o One Direction. A kaj ko so to samo sanje. Sanje, katere se ne uresničijo. Rada bi, da bi me Louis kdaj samo videl in moje srce bi bilo zapolnjeno. A za vedno bo na pol prazen. Ampak Hope dies last!
No, nazaj v realnost. Rada se družim s prijatelji. Zaključila sem osnovno šolo. Jej!
Vpisala sem se v frizersko šolo. Vedno mi je bilo všeč, ko so nas v vrtcu frizirali.
Imam še štiri najboljše prijateljice. To so Holly, Isabella, Anie in Amanda. Amanda se precej razlikuje od nas. Hoče umreti a ji ne dovolimo. Nočemo, da nas zapusti največja borka na svetu. Rade jo imamo pa če tudi si je tako zagrenila življenje. Takih ljudi ne smeš pustiti samih, potrebujejo pomoč in podporo. Ni lahko živeti tako težko življenje. Potrebuje nas in mi potrebujemo njo. Vse se zavedamo, da se od nje lahko veliko naučimo. 'vlečemo' jo preč od nočnih klubom, alkohola in drog. Dovolj je bilo.

Lily Armstrong:
-Holly Adams

Jaz sem Holly Adams. Stara sem 17 let in sem eno leto starejša od vseh štirih najboljših prijateljic. Nikoli mi ni bilo všeč, da sem starejša. Ne vem, zakaj ampak počitim se več vredno kot ostale. Obsedena sem z 1D. popolneži moji!
Najlepši mi je Liam. Dady Direction. Nekoč bi bila rada Holly Payne. Moje sanje pač.
Kot že veste imamo v družbi neko 'pijanko' če lahko tako rečem. Zaradi tega je ne sovražim ampak jo imam še rajši. V očeh se ji vidi, da sama nebi zdržala vsega tega pritiska drog in vsega. Pomagati ji moremo. Ostala je sama oz. ima samo še nas. Postavila sem se v njeno kožo in okusila to neprijetnost ko so vsi od tebe odmikajo. Ampak mi se ne. Razumemo jo in podpiramo jo v vsem kar počne. Pazimo jo kot dojenčka, da ne naredi samomora ali kaj podobnega. Pomagamo ji zaživeti na novo, brez teh drog in alkohola. Ni lepo, da se lepotica uničuje z drogami. Ni pravično do nje. Ni sama kriva, da je taka.

Holly Adams:
-Anie Bee

Moje ime je Anie. Anie Bee. Čuden priimek pa kaj. Saj bom kmalu Anie Malik. No v sanjah že. Lily, Holly, Amanda in Isabella so punce, ki mi lepšajo življenje. Smo nerazdružljiva
peterica norih deklet. O Amandi res nimam kaj več povedati. Vse že veste!
A moje življenje tudi ni pravljica. Kot otroka sta me starša pretepala. To se je končalo ko sta pristala v zaporu. Že šest let počivata tam. Pri desetih se je to končalo. In če to sesteješ ugotoviš, da sem stara 16 let, tako kot ostale, razen Holly. Nebi več govorila o tem, ker mi ni najbolj prijetno. Vse smo directionerke razen Amande. Vse želimo postati mrs……(priimek). Vse si želimo na koncert in vse želimo spoznati fante. Lepo bi bilo, če bi se sanje uresničile. Ah kaj lepo, to bi bilo prečudivito!

Anie Bee:
-Isabella Marlot

Sem Isabella Marlot. Res, kot že veste sem stara 16. tudi to že veste, da obožujem One Direction. Najbolj pa Nialla. Res veste že veliko. A ne še tega, da živimo skupaj v Manchestru. Skupaj zato, ker nas skrbi za Amando, pa še družine nima. Moje najboljše prijateljice veste kdo so. Moja življenska zgodba ni nič posebnega. Normalna najstnica, z normalnim otroštvom in normalno družino. Oh, pa sem edinka.
Moja družina živi drugje. Na čase še pridejo k nam. govorim v množini, ker zraven pridejo še stari starši. No res ne vem kaj naj še povem. Preprosto živim in sledim svojim sanjam, rada imam prijateljice, ni mi vseeno za drugačne od mene in občudujem tiste, ki se rešijo iz življenja drog in alkohola. Upam, da bo nekoč med njimi tudi naša Amanda, ki je naša zmagovalka že zdaj.

Isabella Marlot:
⓿ ⓿ ⓿ ⓿ ⓿ ⓿ ⓿ ⓿ ⓿ ⓿

Ti Je Všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
22. junij 2013
neext;*
22. junij 2013
u125073
u125073
next
22. junij 2013
u141559
u141559
omg,jaaaaaa next!
22. junij 2013
punce, dons vrjetno pride še en next.....! :*
love u!
hvala k berete!
22. junij 2013
neext
22. junij 2013
u138379
u138379
Neext
22. junij 2013
Hope You like It

CHAPTER 1
__________

-Amanda

Spet sem tukaj. Na pragu pred nočnim klubom. Tokrat upam, da me punce ne bodo dobile.
Vstopila sem. Vse mi je bilo poznano. Vsak kotiček v tem klubu sem imela prečesan. Stopam po temačnem hodniku, dokler se ne znajdem v tropu pijanih fantov in deklet. Oziram se naokrog. Vsi se lepijo eden po drugem. Vse je zaljubljeno, ali pa je za to kriv alkohol. Ko bi me le mama videl, kako trpim. Ko bi le vedela, kako ju pogrešam. Sedem na poznam stol pred šankom. Natakar me je že poznal in vedel je kaj hočem. Nič drugega kot vodko. To sem hotela. Užitek ko se ti po grlu pretaka neka vrsta droge. Oh, ko le nebi bilo tistega dne.
Brez razmišljanja sem iz žepa vzela cigarete. Nikoli nisem še poskusila, a danes bom. Danes bi rada zaključila mojo temačno zgodbo. Danes bi rada odšla za mavrico. Dane se mi zdi pravi dan, ko bi moja duša zaplavala v nebo. Danes. Pogrešala bom vse tukaj, a če bo šlo tako naprej se bojim, da ne bom več dolgo živel oz. se bojim, da bom še bolj trpela kot že zdaj.
Ko pokadim že cele tri škatlice in popijem veliko kozarčkov vodke, čutim kot, da nekdo umira z mano. Zazrem se naokrog. Večina jih je že ležala, le še nekaj fantov in par deklet je bilo pri energiji. Takrat, pa se je nekdo zgrudil po tleh. Navajena sem tega. To vidim vsako noč. Neki fant majavo pride do mene. Ponudi mi roko. Očitno ni zmožen tudi govoriti. Vstanem in v glavi se mi zvrti. Na kratko se prikažejo punce. Oh, pustijo naj me, da malo uživam!
Nerodno me je stisnil za boke in se kot robot premikati na nogah. Nisem imela občutka, kaj naj naredim. Nisem vedela kaj namerava. Plesati ali oponašati človeka z lesenimi nogami. Sama sem zaprla oči in ga objela okrog vratu. Naslonila sem se na njegove prsi. Z silo. Zavohala sem cigarete. Takoj me je premamil vonj. Spustila sem ga in zbežala za šank. Kupila sem še tri škatlice cigaret. Preprosto ne morem. Ko je tega zmanjkalo sem odšla v nek kot in iz hlač potegnila injekcijo. Nasmehnila sem se in jo vtaknila v žilo. Počasi sem stisnila vsebino vase. Užitek je nepopisen!
Odvržen prazno injekcijo in se odpravim nazaj. Bolj pozna ura je, bolj se klub polni. Komaj se prebijem do šanka. Takrat pa na hodniku zagledam obrise punc………

-Lily

»Punce, kje je Amanda?!« prestrašeno zavpijem. Nikjer je ne najdem. Ni ne duha, ne sluha o njej.
Vse prestrašeno pritečejo do mene.
»Je ni?« oči izbulji Isabella. Z solzami odkimam. Spet je odšla. Po dolgem iskanju po hiši obupamo. Padem na kavč in zajokam. Isabella takoj priteče k meni. Tudi sama ima solzne oči a za enkrat še ne joka. Objame me in me poboža po hrbtu.
»Našli jo bomo.«
Negotovo sem prikimala. Pridružile so se nama še ostale. Vse so jokale. Res je prijateljica. Zna biti dobra in zna se obvladati. Ne vem, zakaj si življenje uničuje z drogami. Ni mi všeč njena obsedenost in čutim, da se nič ne potrudi, da bi preživela. Žalosti me, da nas tako skrbi zaradi nje ona pa se briga za nas……

NEXT?
Mate kakšne teorije, kako se bo zgodbica odvijala?
vam je všeč?
22. junij 2013
neext;*
idk:*
všeč mi je;*
22. junij 2013
u141559
u141559
neeeeeeeeekšt!
am.....pač ko bodo našle amando,bodo napoti domov srečal fante iz one direction...harry naj bi biu tud pijan...am in pol se bojo zalubli........
asdfghjklnmvbbc supeeeeeeel!
22. junij 2013
neeeeeeeeeeext!!
22. junij 2013
nekšttttttttttt
22. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
22. junij 2013
u87504
u87504
next
22. junij 2013
u138379
u138379
Neeeeext
23. junij 2013
dons nextam....vrjetno tut večkret! :* <33
23. junij 2013*klik*

Evo nextam……za vse moje bralke……! Res ste zlate! Hvala, k berete!
………………………………………………………………………………………………………………………………………
CHAPTER 2
_________

-Holly

Amande ni nikjer. Tako kot vsak večer. Brez da bi kaj rekla se z drugim odpravim iskat Amando. Le kje bi lahko bila? Upam, da ni spet zašla v tisti klub. Sovražim ga!
»Nikjer je ni.« sama sebi rečem. Nobena me ne sliši. Zakaj nam to počne? Tako nas skrbi za njo ona pa nam to vrača s tem, da se vsak dan bolj ubija? Konec je, ni je v hiši. Žalostno odcapljam v dnevno sobo, kjer vse na kavč izlivajo čustva. Pridružim se jim. V mislih se mi odvije vsa njena zgodba. Res ima težko življenje a nebi ga bilo treba že bolj uničevat. Vse se reši, brez prepovedanjih grog in vse se more če se hoče. Lahko bi ji oz. ji pomagamo skozi to ampak ona tega ne dojame oz. se ne zaveda, da ji želimo pomagat. Misli, da je sama na celem svetu, a ni. Ne vem, zakaj časa raje ne preživlja z nami, ki se trudimo noč in dan za njo. Ampak ona gre raje v klub kjer se druži z pijanci in za drogiranimi. Kje ima vse te droge, ko doma ne najdemo nobene? Kje ima ona to skrito? In ves alkohol, pa mogoče še kaj drugega?
Mislim, da se je zaprla. Da, se samo še slabša stanje in na koncu bo tako kot, nas nebi poznala. Oddaljuje se od nas. Ne vem, kako dolgo bo še preživela s tem. Nekako se mi zdi, da življenje z drogami ni dolgo. Ne vem zakaj ona to počne, pa čeprav to ve. Mogoče pa se hoče ubiti. Po dolgem jokanju in tolaženju ena druge se odpravimo v kopalnice, ker imamo make up čisto razmazan si ga zbrišemo dol. Nato se odpravimo proti klubu. Kar peš. Na poti slišimo neko pijano vpitje. Je to Amanda? Je res? Prestrašeno pogledam punce. Spogledamo se. Oh, pa ne more biti res! To ni njen glas! Isabella odkima kar je pomenilo, da to ni Amanda. Olajšano sem si oddahnila. Stopimo pred vrata kluba. Ven se sliši glasna glasba in vpitje ter neko vzdihovanje. Verjetno ni treba omenjati.
Ko stopimo na tisti hodnik zagledamo Amando, za šankom s kozarčkom v roki. Spet se je napila do mrtvega. No, mrtvega ravno ne. Sedela je na stolu in gledala v nas. Grdo sem jo pogledala. Dovolj mi je tega! Dovolj mi je našega truda, za človeka, kateremu ni mar! dovolj! To se bo končalo!

-Anie

Oh, Amanda naša. Kaj ji je treba tega. Kaj?!
V klubu Holly izgleda zelo jezno. Najstarejša je in najodgovornejša. Všeč mi je, da Amandi pokaže, da ni presrečna, ker je spet odšla sem, kjer bo nekoč samo padla in umrla od teh drog. Vem, da ni lepo to, kar zdaj govorim ampak imam občutek, da se bo to nekoč res zgodbilo. Mora? Ampak če že, zakaj?
V oči so mi stopile solze. Hitro sem si jih obrisala, da jih slučajno nebi videla. Ne želimo ji pokazati, kako nam je žal. Želimo ostati trde in močne, da ji pokažemo, da se bo to končalo. Misli, da si bo celo življenje tako uničevala. Da ji bomo celo življenje tako grozile. Ni lepše, da to opustiš in zaživiš na novo? Pa ne mi govoriti, sama vem, da je veliko lažje to reči, kot pa storiti. Vem, kaj je to, ko nekoč padeš v to. vem, da ne vidiš nobene poti nazaj. Tako pač je. Če že greš v to moraš priti tudi nazaj.
No, Holly je počasi začela hoditi naprej mi pa za njo. Skozi množico pijancev smo se pribili do šanka. Ko smo prišle, nas je Amanda prestrašeno gledala. Si je mogoče katera pozabila sprati make up?
Grdo smo jo pogledale. Holly ji je nakazala, da pride za nami, ker je bila glasba pre naglas, da bi se kaj slišalo.
»Hej, denar!« se čisto malo zasliši natakarja. Denar je zdaj najmanj pomemben. Odvlekle smo jo ven. Skupaj smo jo držale, ker ne vem, če še čuti noge. Posedle smo jo na klopco. Po resnici povedano, sem bila otrujena kot volk. Ni mi bilo ravno pri volji od dveh ponoči sedeti pod ulično luč in gledati 'smrti'.
»Amanda, zakaj nam to počneš?« se je malce umirila Holly. Amanda je zavzdihnila in oči so ji napolnile solze. Res ji je hudo. Ne moreš kaj a ona je drugačna od drugih pijancev. Nekaterim je vseeno, a njej ni. Zaveda se, da ne dela prav. Ve, da so droge prepovedane in ve, da si krajša življenje. Grozna resnica!
Amanda je začela neustavljivo jokati. Ni in ni prenehala. Holly, ko je videla, da še ni konec solz jo je objela. Pobožala jo je po hrbtu. Mogoče ni prav, da jo 'crklamo' ampak bi jo morale kregati, da bi si to zapomnila, a treba ji je pomagati.
Takšni ali drugačni, vsak je vreden spoštovanja.

-Isabella

Amanda, Amanda. Svet se vrti okoli nje. Zakaj se uničuje, ko bi lahko uživala najstniška leta? Zakaj? Dve možnosti sta, da bo Amanda uživala. Prva je da preprosto preneha s tem in druga? –Da umre.
Oprostite ampak res je tako. Naj nam pove, in rešena bo vseh muk. Hkrati pa bomo trpele mi, ko bomo izgubile našo najboljšo prijateljico. Če pa si res tako želi k staršem pa naj gre. Ne bomo ji jemale svobode. Izpolnine ji bomo željo ampak med nami bo ena petina manjkala. Koščev sestavljanke bo manjkal. Manjkal bo del naše hiše in del vsega kar imamo skupaj. Ampak, dovolj. Amanda je še živa. Še jo imamo. Še je med nami. Ne razmišljajmo zdaj o prihodnosti. Ni pomembna preteklost, ni pomembna prihodnost, pomembna je sedanjost.
Ko se je Amanda potolažila je bila po obrazu čisto črna od make upa. Pomagale smo ji vstati in pod roko smo jo peljale domov. Takoj smo jo poslale pod mrzel tuš. Ostale so šle v dnevno sobo jaz pa sem zavila v kuhinjo. Lačna pa kaj. Ko sem po dvajsetih minutah pojedla vse, sem šla k ostalim. Amande še ni bilo. Vsedla sem se na kavč. V misli se mi je za trenutek prikazal Niall. Oh, lepotec. Odmisliti sem ga morala, ko mi je nekdo pomahal pred glavo. Sresla sem jo in Lily reče: »Kaj ti misliš Isabella?« kaj, kaj jaz mislim?
»Am, kaj to?« nerodno pogledam.
»Nisi poslušala?« me vpraša Holly. Odkimala sem.
»Oh.« zavzdihne Anie.
»Pogovarjale smo se o Amandi. Sprašujemo te kaj misliš o tem, da bi vsak večer bila vsaj ena doma, da bi Amando varovala, da nebi kam odšla?« me vprašljivo pogleda.
Pokimala sem.
»Ni slaba zamisel.« nasmehnejo se jaz pa glavo položim na naslonjač. Prekleto utrujena sem. Kmalu pride Amanda, samo v spodnjem perilu. O-moj-bog. Vsa je porezana! Ureznina, ena na drugi!
»Amanda!« zavpijem. Obrne se k nam.
»Zakaj se režeš?« jo vpraša Lily. Amanda preprosto skomigne z rameni in se odpravi po stopnicah v svojo sobo. Pogledam punce in one mene.
»Kaj je?« začudeno vprašam.
»Isabella, ti nismo rekle, da ji vzame vse nože in rezila?« me vprašljivo pogleda Holly.
»Nisem jih našla.« se branim jaz. Zdaj bom pa še kregana. Oh, kaj bi dala, da bi bili 1D tukaj. Zakaj bom zdaj kriva jaz, ko pa jih ima skrite povsod?

Next?
23. junij 2013
u126497
u126497
neeeeeeeeeeext!! <33
+ nova bralka & this is amazayn
:*
23. junij 2013
u141559
u141559
omfgggg!

neext!
23. junij 2013
u138379
u138379
neeeeeext!!!!!!!
23. junij 2013
neeeeeeeext
23. junij 2013
zdej bom začela pisat next,ampak ga vrjetno ne bom še takoj objavla...!
love u! :*** <333
23. junij 2013
neeeeeeext
23. junij 2013
next;*
23. junij 2013
medtem ko berete poslušejte to:


Evo next……………!

-Amanda

Stopila sem izpod tuša in naredila še tri zareze na vsako nogo in vsako roko, ter eno malo na grlo. Dovolj imam jaz vsega tega sveta! Želim oditi! Na tisti konec mavrice, kjer je moja mama in moj oče. Dovolj mi je bilo! Ne bom več čakala, da se mi uresničijo sanje. Sama si jih bom.
Stopim iz kopalnice.
»Amanda.« me pokliče Isabella.
»Zakaj se režeš?« me vpraša Lily. Preprosto skomignem z rameni. Rada bi še zadnjič slišala Holly in Anie ampak ne. Ne bom več čakala. Odšla sem po stopnicah v sobo. Grlo me je peklo od bolečine. Naj me Bog vsliši in pošlje v nebesa.

Adijo punce in ves svet. Vedite, da sem vas imela rada in vesela sem, da sem vas imela ob sebi teh šestnajst let. Upam, da si zaradi mene niste nakopali preveč skrbi. Zdaj sem tukaj, kjer sem želela biti. Svobodna sem! Upam, da bom ostala v vaših srcih, pa če ste me še tako težko prenašali! Zapomnite si, mrtvi ljudje nismo daleč, vedno smo ob vas, samo da smo nevidni.

Z ljubeznijo Amanda!

Sem napisala na ob robovih zažgan list.
Iz predala ob postelji vzamem injekcijo droge. Stisnem si jo v žilo. Noge mi počasi popuščajo. Vedno nižje se spuščam in oči se mi zapirajo. Končno to, kar sem želela. Pristanem na trdih, mrzlih tleh. Glava mi pade na omarico. Moja duša odplava iz mene. Pod sabo zagledam le še moje telo. Mene ni več tam, in nikoli več ne bom. Zdaj sem svobodna! Sanje so se mi uresničile. Končno bom spet videla mamo in očeta. Zdaj mi ne moreta preprečiti tega, da bi se vrnila nazaj na Zemljo. Že plapolam v jesenskem vetru. Veter me nese med oblake. Veter me nese v nebesa. Še zadnjič se ozrem na majhno pikico, na kateri poteka krut svet. Konec mojih muk. Punce bodo končno brez skrbi zame in končno bodo zaživele v miru. želim si, da me še vseeno ne pozabijo. Pogrešala jih bom ampak morem narediti to. prepričana sem v to. vedno sem čakala na ta dan, ko bom zapustila ta svet, poln krutih stvari. Z roko sem rahlo pomahala Zemlji. Ko bi le še enkrat ozrla punce. Moje punce. Moje zlate prijateljice. V mislih so se mi prikazale. Vse objokane ob mojem telesu. Ampak mene ni več tam. Nisem več telo in duša. Sem samo še duša. Samo še jesenski veter. Samo še plapujoča trava. V vsakem koščku te Zemlje me najdeš. Vedno bom tam. Vedno.
»Mama, očka!« zagledam njune podobe. Ko se ju hočem dotakniti izgineta.
»Amanda. Zakaj si se uničevala, da si zdaj tukaj, kjer si.« sem zaslišala mamin glas.
»Mama, ob vama sem hotela biti.« zajokam. Kot kaplje na Zemljo padajo moje solze. Začutila sem kako sem vedno višje nad oblaki. Nebeška svetloba mi zasveti v oči. To sem čakala. To. končno sem na koncu mavrice. Na drugem svetu, ki ni poln laži, vojn, grdih ljudi in sovraštva. Sama lepota. Taka kot sem si jo želela. Sami angeli. Tega na Zemlji ni. Moje sanje. Sanje od štirinajstega leta. Končno! Zaživela sem na novo. Srce mi je zaživelo. Kot novorojena sem. Adijo svet in punce! Pogrešala vas bom!
next?
kako se vam zdi?
kako mislite, da se bodo na Amandino smrt odzvale punce?
bodo sploh vrjele?
23. junij 2013
to morete brat ne hitro in ne počasi,če hočete, da pride na glasbo. mal jo še ostane na koncu, če boste prou brale.!
23. junij 2013
omfg.. ;o jokala sem se ;'c
neext
23. junij 2013
ČAK MALO.. HAHA A TI SI SI RES DRZNILAA UBIT AMANDO?! A TI HOČEŠ DA SE UTOPIM AL KEJ TAKEGA TKO KRUTA POSTAJAŠ NIKA KAJ JE S TABO?! S KOM BO PA HAZZA NA KONCU S KOM BO MOJ MOŽ !!! NEMOREŠ TEGA NARDIT ZDEJ PA LEPO NEXTAJ PA DEJ DA JO UŽIVIJO JASNO!? KER ČENE BOM UMRLA OD ŽALOSTI!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXTTT<333
23. junij 2013
ti nočeš hazze? jst lohk oživim Amando, sam boš ti ostala brez hazze! tko, da na tvojmu mestu sm jst raj tko kot je....!
pa prosm ne mi umret od žalosti, k bom poj še jst......!
aja pa men je najbol pisat žalostne nexte, ker se v tem bl najdem in tisto pr Kate tut
next pa pride oko 15.3o-tm nekje,lohk prej al pa kasnej....
23. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg